ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 6 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 20/6/2016, 00:07

I seks neki dan

Nakon prohodanih 12km i svakodnevnih obaveza, bila sam izmorena, svejedno je dobio makar sam jedno oko zatvoreno imala
Toliko je prosio kao prosjak za koricu kruha

A ja kada prosim za usisat 15kv ne dobijem nista :D

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 6 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 20/6/2016, 00:07

Lady, možda ne bi bilo zgorega da sjednete, ozbiljno porazgovarate i da mu daš do znanja da nemaš namjeru biti sluškinja. Zajedno živite tu i imate zajedničku brigu o kućanstvu. Nisi se ni ti rodila s krpom i metlom u ruci pa da bi sve palo na tvoja leđa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 00:08

Vegvísir wrote:Lady, možda ne bi bilo zgorega da sjednete, ozbiljno porazgovarate i da mu daš do znanja da nemaš namjeru biti sluškinja. Zajedno živite tu i imate zajedničku brigu o kućanstvu. Nisi se ni ti rodila s krpom i metlom u ruci pa da bi sve palo na tvoja leđa.

onda bi on rekao kako on jedini radi i placa racune itd. itd.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 20/6/2016, 00:11

bracala, jebemu, pa zive zajedno...
ak nemre picisti za sobom?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 00:12

Braćala wrote:
Vegvísir wrote:Lady, možda ne bi bilo zgorega da sjednete, ozbiljno porazgovarate i da mu daš do znanja da nemaš namjeru biti sluškinja. Zajedno živite tu i imate zajedničku brigu o kućanstvu. Nisi se ni ti rodila s krpom i metlom u ruci pa da bi sve palo na tvoja leđa.

onda bi on rekao kako on jedini radi i placa racune itd. itd.

Da, ima obaveze van kuće, baš kao što ih ima i ona. To što on može u ovom trenutku više financijski doprinijeti ne znači da ona mora biti sluškinja. To da ona nema predavanja svaki dan i obaveze povezane s faksom, naravno da bi bilo logično da povuče više brige o kućanstvu od njega. Ali s obzirom da oboje imaju važne obaveze van domaćinstva, bilo bi jadno vaditi se na svoj deblji novčanik kao izliku za sviranje kurcu doma umjesto da se nešto napravi.

Last edited by Vegvísir on 20/6/2016, 00:14; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 00:13

pricali smo ali to nema efekta

Neki dan dode sa posla sa smrdljivim nogama
Ostavi patike nasred stana, stan poprimi taj mio miris
Kazem mu carape stavi u masinu, stavi ih u kosaru, zasmrde cijelo kupatilo 

It goes on and on, and on...
Jednostavno cu se i ja oglusit i to je to
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 00:16

da se razumijemo, ja sam preuzela cijelu brigu o kucanstvu na sebe
Perem kuham cistim pegla

Ali pokupit za sobom, pomoci mi oprati sude 2 puta u tjedan dana... Mislim da ne trazim previse. To je jedino i sto treba ikada obavit, pomoc mi opat sude ili na brzinu posisat, eventualno ponijeti smece kada izlazi...

Onako... Radim ponekad i ja uz to i studiram... Nije da je on jedan jedini izvor zarade, ali nebitno...
Musko je pomoci zeni kada vidis da ne stigne sve...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 00:22

Neće mu se smežurati presveti penis i otpasti zajedno s mošnjama dok gleda kako mu se na tom mjestu polako stvara i rastvara pička jer je pokupio veš za sobom.

Okej, svaki par ima svoju dinamiku i način funkcioniranja, ali prema mom mišljenju, ono što je fer je podjela rada sukladno sa slobodnim vremenom koje svatko ima na raspolaganju. Da sve padne na jednu osobu je, u najmanju ruku, bezobrazno prema toj osobi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 00:24

lejdice, da sam na tvom mestu-ne bih mu davao jedno nedelju dana... 
pa nek skapuje... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 00:29

Vegvísir wrote:Neće mu se smežurati presveti penis i otpasti zajedno s mošnjama dok gleda kako mu se na tom mjestu polako stvara i rastvara pička jer je pokupio veš za sobom.

Okej, svaki par ima svoju dinamiku i način funkcioniranja, ali prema mom mišljenju, ono što je fer je podjela rada sukladno sa slobodnim vremenom koje svatko ima na raspolaganju. Da sve padne na jednu osobu je, u najmanju ruku, bezobrazno prema toj osobi.
:D :D :D

Na ovo sam zaplakala. 

Ma voli ga, smrada smrdljivog, ali me naljuti lijenost (ljenost?)

Ih da mu ne dam koje bi to patnje bile :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 00:33

Pa podjela rada je fer, da.
Pogitovo ako jos postoji dijete... Muski se generalno moraju nauciti pomoci.
"Muski" i "zenski" poslovi ne postoje...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 20/6/2016, 00:41

mala daj si mira, ne daj mu pecine dok ne nauci pocistit za sobom.
meni bi mater jaja odrezala ako ne bi pocistio zasobom, a imali smo dvije sluskinje. one su bile jos gore od matere. svaki od nas buraza ima traume  od njih :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 00:41

Lijenost. :D

Ne znam što bih ti predložila osim da još jednom sjednete i kroz razgovor dogovorite podjelu poslova (ako treba i napismeno! :D)... Nisam pametna u ovim kasnim noćnim satima... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 20/6/2016, 05:49

LeDron triple fatality 
Prvi u povijesti u finalu okrenuli 1:3 ...respect 

GS moze proklinjati Miocica ^^

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 20/6/2016, 06:26

Lady_D wrote:
Kic jel citas ovo ^^
Ziil Los Dii !
Ziil Los Dii !

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 20/6/2016, 06:30

Lady_D wrote:
Pogitovo ako jos postoji dijete... Muski se generalno moraju nauciti pomoci.
Moraju nauciti?  A to je zenski posao, zadaca? 
Ako  nesto moras nauciti GENERALNO skupinu ljudi ocito postoje "razlike u poslovima"

Toliko kontradiktornosti koje se javljaju odmah u iducoj recenici :^0
Ziil Los Dii !
Ziil Los Dii !

2015-10-11

Back to top Go down

Post by modra 20/6/2016, 07:27

eto viš lejdušo, bolje da si sama ko ja B-)

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 20/6/2016, 07:30

modra wrote:eto viš lejdušo, bolje da si sama ko ja B-)

Ne moras se boriti za hranu ^^

Kisa lije...
Ziil Los Dii !
Ziil Los Dii !

2015-10-11

Back to top Go down

Post by modra 20/6/2016, 07:52

Train_Night wrote:
modra wrote:eto viš lejdušo, bolje da si sama ko ja B-)

Ne moras se boriti za hranu ^^

Kisa lije...

..između ostalih pogodnosti

iiiiiihihihiih

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Arwen 20/6/2016, 07:57

Lady_D wrote:Volim da je cisto i kada vec pocistim kako treba nemoj me je*
Uz faks, eventualni posao i hrpu obveza 
Namucim se kao konj, a nisam svaki dan dobro i kada nisam, moram napravit

Do nedavno sam ja racune placala
Vodila brigu o garancijama
Zvala majstore, cekala majstore
Strugala vlagu i farbala zidove
Odcepljivala wc akoljku par puta
Namontirala dio vrata od ormara
Svadala se sa susjedima
Odcepljivala odvode na terasi
Tjerala kisu tj baru nastalu od kise kroz odvode da nam ne poplavi stan, sva promocena

Dont fuck with me

Mislim da nije stvar vise ni do mame toliko. Mozda i je dijelom, ali mislimda je i do mene...jer sam navikla davati mu sto hoce, kako hoce i kada hoce

Sama si kriva..navikla si ga na to :P
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by modra 20/6/2016, 09:13

što meni ovaj zeleni čaj popravlja raspoloženje... ne znam jesam li umislila :roll
  :hearts

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics