Crolinda, ajd povedi kolo...
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Crolinda, ajd povedi kolo...
Ako ti je to jedini problem...da ti nisi malo ljubomorna?Noor wrote:Jest..drzi mamica za kurac..a on sve ostalo!Ero wrote:Crolinda ima sve pod kontrolom, budite dobri i ne bojte se...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ne, ne...UDBA je dobila po p*ci...Još ližu rane u Vrancuskoj.Yehudi wrote:Ero wrote:Eno ih već kuknjava, "Nisam ja, majkemi".
Sa'ćete lijepo priznati i 'ko je crta svastiku na Poljudu
Klasične naci pičkice, kad ih se uhvati za gušu onda nastaje kuknjava i plač, žaljenje i sl.
Na ulicama Lištice su djelovale zaklete ustaše: Jure Naletilić “Šarić“, Ivan Zovko, Jozo Slišković “Crni“, Franjo Naletilić “Pravčević“, Ilija Šaravanja, Ivan Šaravanja “Đani“, Vlado Mandić, Jozo Stojčić, Pero Naletilić “Matanović“ i Andrija Rotim. U povjesnim danima obnove Nezavisne Države Hrvatske svuda je prednjačila hrvatska mladež a osobito se isticala đačka mladež na Širokom Brijegu....n_razbojnik wrote:Noorka dite, jel ti znaš da je UDBA Mostar bila srce i duša toga aparata?Noor wrote:neš ti lištičkog antifašizma...slavko mojn_razbojnik wrote:Ee, i pomalo sjevernijeNoor wrote:a koji je to!?n_razbojnik wrote:
Tebe nišani cijela 6. lička sa simpatizerima, bolje se ostavi ćorava posla napadanja najantifasistickijeg HR korpusa
jel ovi od lištice, a?
...itd..itd...sve do 7.2.1945.
Guest- Guest
ne druzim se s krimosima...al debeloj ni to nije problemEro wrote:Ako ti je to jedini problem...da ti nisi malo ljubomorna?Noor wrote:Jest..drzi mamica za kurac..a on sve ostalo!Ero wrote:Crolinda ima sve pod kontrolom, budite dobri i ne bojte se...
Guest- Guest
...itd...Noor wrote:Na ulicama Lištice su djelovale zaklete ustaše: Jure Naletilić “Šarić“, Ivan Zovko, Jozo Slišković “Crni“, Franjo Naletilić “Pravčević“, Ilija Šaravanja, Ivan Šaravanja “Đani“, Vlado Mandić, Jozo Stojčić, Pero Naletilić “Matanović“ i Andrija Rotim. U povjesnim danima obnove Nezavisne Države Hrvatske svuda je prednjačila hrvatska mladež a osobito se isticala đačka mladež na Širokom Brijegu....n_razbojnik wrote:Noorka dite, jel ti znaš da je UDBA Mostar bila srce i duša toga aparata?Noor wrote:neš ti lištičkog antifašizma...slavko mojn_razbojnik wrote:Ee, i pomalo sjevernijeNoor wrote:
a koji je to!?
jel ovi od lištice, a?
...itd..itd...sve do 7.2.1945.
Hercegovci uvijek savjesno i pendanto izvršavaju postavljene zadatke. Eto pitaj druga Slavka, on će ti objasniti i na primjeru UDBE.
Nisi iskrena...Noor wrote:ne druzim se s krimosima...al debeloj ni to nije problemEro wrote:Ako ti je to jedini problem...da ti nisi malo ljubomorna?Noor wrote:Jest..drzi mamica za kurac..a on sve ostalo!Ero wrote:Crolinda ima sve pod kontrolom, budite dobri i ne bojte se...
Ovako će dana 28.Vi 2020-te izgledati jedan prosječan Erin post:Ero wrote:
...itd...
Hercegovci uvijek savjesno i pendanto izvršavaju postavljene zadatke. Eto pitaj druga Slavka, on će ti objasniti i na primjeru UDBE.
Samo se dobro pazite,jer ako nastavite rovariti po temeljima naše socijalističke domovine,tražit ćete kartu više za povratak u Australiju i Ljemačku. Ero vam kaže.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nego sto sam?Ero wrote:Nisi iskrena...Noor wrote:ne druzim se s krimosima...al debeloj ni to nije problemEro wrote:Ako ti je to jedini problem...da ti nisi malo ljubomorna?Noor wrote:Jest..drzi mamica za kurac..a on sve ostalo!Ero wrote:Crolinda ima sve pod kontrolom, budite dobri i ne bojte se...
Tebe je koljinda opcinila..nit vidis nit cujes
Guest- Guest
Sve što mi treba imam doma.Noor wrote:Nego sto sam?Ero wrote:Nisi iskrena...Noor wrote:ne druzim se s krimosima...al debeloj ni to nije problemEro wrote:Ako ti je to jedini problem...da ti nisi malo ljubomorna?Noor wrote:
Jest..drzi mamica za kurac..a on sve ostalo!
Ostalo iz pristojnosti ne bih komentirao.
Ero wrote:Sve što mi treba imam doma.Noor wrote:Nego sto sam?Ero wrote:Nisi iskrena...Noor wrote:ne druzim se s krimosima...al debeloj ni to nije problemEro wrote:
Ako ti je to jedini problem...da ti nisi malo ljubomorna?
Očito je da nemaš jer po cijele dane skoro 20h svaki dan mjesecima visiš na forumu. Vamilija ti troksa čim si više sa forumom nego sa vamilijom.
Guest- Guest
Dva ekrana, na jednom radim, a na drugom zaebavam "antifašiste". Inspiracija ste mi samo takva...Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Sve što mi treba imam doma.Noor wrote:Nego sto sam?Ero wrote:Nisi iskrena...Noor wrote:
ne druzim se s krimosima...al debeloj ni to nije problem
Očito je da nemaš jer po cijele dane skoro 20h svaki dan mjesecima visiš na forumu. Vamilija ti troksa čim si više sa forumom nego sa vamilijom.
Ero wrote:Dva ekrana, na jednom radim, a na drugom zaebavam "antifašiste. Inspiracija ste mi samo takva...Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Sve što mi treba imam doma.Noor wrote:Nego sto sam?Ero wrote:
Nisi iskrena...
Dva ekrana su ti cijela familija ? Koliko inča imaju tvoji ekrani ? Jel su pouzdani ? Antifašisti su ti inspiracija ? Svarno šta bi ti bez antifašista rezao bi si vene, igrao ajnc u lokalnoj gostilni ?
Guest- Guest
Ercegovački Windowsi.Ero wrote:Dva ekranaUsne Stjepana Gnječa wrote:
Guest- Guest
Toliko vrhunske opreme...osjećam se kao da sam cockpitu. Par dana vas neću kljuckat...rok me stišće. Razmašite se...KWAChance4668 wrote:Ercegovački Windowsi.Ero wrote:Dva ekranaUsne Stjepana Gnječa wrote:
jastreb wrote:U Zagrebu se zadnji put orila negdje početkom svibnja 1945. i sve je dobro izašlo.Ero wrote:Ganga se opet ori, neće na dobro izać...
Ero wrote:Bit će svega...Crolinda kolo vodi!
Znači nakon Vučića na redu je Šešelj.
Guest- Guest
Povest će ona kolo i to uskoro kada bude odgovarala za optužbe Lozančića i kada je kazala tu ću stati. Hoćeš, ali da bi napravila pauzi između rečenica. Kad ti Zoki postane premijer, saslušat će se i tebe da pojasniš neke detalje s roćkasa, orgijanja, vučenja lajni i dogovora oko preuzimanja DORH-a. Koka, ti si sad na redu. Tebe se lustrira.
Guest- Guest
Ja znam ono..."Oj Kolinda dodj` u nasee koooloooo..." (nastavak po zahtevu)Ero wrote:Tako započinje vrličko, ili glamočko, na primjer...Miiile, ajd povedi kolo...jastreb wrote:Ovaj naslov Oj Kolinda aj povedi kolo je dio bećarca.kojeg nastavak glasi nekako,ali se trenutno ne mogu sjetiti kako.
Znal neko?
eno da ce kolinda sise ti vucku....taman ima usne za njene siseStanojko wrote:Ja znam ono..."Oj Kolinda dodj` u nasee koooloooo..." (nastavak po zahtevu)Ero wrote:Tako započinje vrličko, ili glamočko, na primjer...Miiile, ajd povedi kolo...jastreb wrote:Ovaj naslov Oj Kolinda aj povedi kolo je dio bećarca.kojeg nastavak glasi nekako,ali se trenutno ne mogu sjetiti kako.
Znal neko?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mile, ajd' povedi kolo..
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» prognoze 3. kolo
» prognoze 4. kolo
» prognoze 5. kolo
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» prognoze 3. kolo
» prognoze 4. kolo
» prognoze 5. kolo
Page 4 of 4