Kolinda zbig Mamića želi masovne likvidacije Dalnatinaca
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kolinda zbig Mamića želi masovne likvidacije Dalnatinaca
asilovski wrote:Haha a jesi vidio sto se hdz tuka zapijenila zbog drumskog razbojnika.
Da su nam barem moći tvoje prababe pa da bacimo ugalj i dobar urok...
Šanji, sad reci da navijačka banda s ovim incidentom ne šteti Hrvatskoj?
Guest- Guest
Tako svejedno, ne pratim nogomet, ne bih nikada sudjelovao u takvim sranjima, ali kako to da se nitko nije bunio 26 godina zbog rastakanja cijele države a sada pjene zbog 7 baklji, osim toga ova Kolinda neka mamićeva bičarka ili koji kurac???kofein wrote:asilovski wrote:Haha a jesi vidio sto se hdz tuka zapijenila zbog drumskog razbojnika.
Kermit-
2014-04-17
znaš kaj se desilo galima kada im je cezar svratio u posjetu u deset godina su nestali. loša ti usporedbaUsne Stjepana Gnječa wrote:
Osvojite Zagreb jer Istru nećete mi smo ko gali imamo svoje druide koji nam spremaju magični napitak. Nemojte se s nama zajebavat, kosirić je opaka naprava mogli bi ste ostat bez potomstva.
2014-12-30
asilovski wrote:Tako svejedno, ne pratim nogomet, ne bih nikada sudjelovao u takvim sranjima, ali kako to da se nitko nije bunio 26 godina zbog rastakanja cijele države a sada pjene zbog 7 baklji.kofein wrote:asilovski wrote:Haha a jesi vidio sto se hdz tuka zapijenila zbog drumskog razbojnika.
Vidim da pratiš, nije šutanje lopte u pitanju...u kojem si obzirom na motoriku vjerojatno loš, nego umeš da braniš mađarsku reporterku koja ruši migranta s djetetom, a krelce s bakljama gledaš kao nešto benigno. Posto si nesuvisao poput Eve jeboteirud. :D
Guest- Guest
veber wrote:znaš kaj se desilo galima kada im je cezar svratio u posjetu u deset godina su nestali. loša ti usporedbaUsne Stjepana Gnječa wrote:
Osvojite Zagreb jer Istru nećete mi smo ko gali imamo svoje druide koji nam spremaju magični napitak. Nemojte se s nama zajebavat, kosirić je opaka naprava mogli bi ste ostat bez potomstva.
Asterix mu predaje povijest, a Obelix nateže.
Guest- Guest
KOlinda ce se morat posut pepelom jer kako stvari stoje to je bio udruženi zlocinacki pothvat svih ovih antimmicevaca a ona lijepo poljud svastika , orijunaši .....platit ćete mi ,,,sram vas bilo i tako.
MIslim da joj je odzvonilo šta se tiće glasova u Dalmaciji za drugi presjednicki mandat.
Krawetina glupa koja sama stvara podjele.
MIslim da joj je odzvonilo šta se tiće glasova u Dalmaciji za drugi presjednicki mandat.
Krawetina glupa koja sama stvara podjele.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zanimljivi ti torcidaš.
kajkaju sve u 16, kako su se dobro prikrili...
kajkaju sve u 16, kako su se dobro prikrili...
2014-12-30
da dodam još da vam to jako dobro ide,još malo pa će se od tih vaših kreacija iz nas sprašiti ko iz starog šporeta.preko_vode_do_slobode wrote:kako da ne.. ako mi krenemo osvojit ćemo i istru i zagrebUsne Stjepana Gnječa wrote:Dalmatinci dođite u Istru mi ćemo vam dat politički azil.
pa svi šefovi države dalmatinci.. zoki, sanader, karmarko, petrov, josipović, ostojić, orepić, itd :D mi kreiramo vaše živote ne obrnuto :D
vili40-
2015-08-02
kofein wrote:veber wrote:znaš kaj se desilo galima kada im je cezar svratio u posjetu u deset godina su nestali. loša ti usporedbaUsne Stjepana Gnječa wrote:
Asterix mu predaje povijest, a Obelix nateže.
Ostali su Gali a kasnije dobili ime po sjekiri koju su zvali francisca ili francesca imamo je i mi u Istri. francesca je opako ubojito oružje.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsjednica Kolinda minira istragu protiv prijetelja Mamića
» Kolinda po nalogu razbojnika Mamića organizira izvanrednu sjednicu "Vlade"
» Kolinda se vraca i zeli preuzeti HDZ?!
» Zašto Kolinda želi 'zavesti red u Bosni'
» Kolinda silom želi voditi zemlju: Opet prijeti vladi
» Kolinda po nalogu razbojnika Mamića organizira izvanrednu sjednicu "Vlade"
» Kolinda se vraca i zeli preuzeti HDZ?!
» Zašto Kolinda želi 'zavesti red u Bosni'
» Kolinda silom želi voditi zemlju: Opet prijeti vladi
Page 2 of 2