Kolinda silom želi voditi zemlju: Opet prijeti vladi
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Kolinda silom želi voditi zemlju: Opet prijeti vladi
"SVOJOM današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti. Napravit ću to čim mi dopusti Ustav", objavila je Kolinda na svojem Facebook profilu.
Podsjetimo, Ranko Ostojić na pitanje da komentira izjave Kolinde Grabar-Kitarović kako bi se sve izbjeglice trebale preusmjeriti na službene granične prijelaze poput Tovarnika, Bajakova, Ostojić je odgovorio da "to ona s lakoćom može dogovoriti sa svojim prijateljima u Srbiji".
> Kregar: Kolinda se igra s izjavama, neobično je da netko iz Kine predlaže ukidanje Ustava
"Moj poziv je da to dogovori s onima s kojima inače razgovara u New Yorku i slično, neka slobodno dogovori usmjeravanje na prijelaze i nećemo imati nikakvih problema", rekao je Ostojić zaključivši da bi se time Hrvatskoj olakšao posao.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-silom-zeli-voditi-zemlju-opet-prijeti-vladi/849849.aspx
Podsjetimo, Ranko Ostojić na pitanje da komentira izjave Kolinde Grabar-Kitarović kako bi se sve izbjeglice trebale preusmjeriti na službene granične prijelaze poput Tovarnika, Bajakova, Ostojić je odgovorio da "to ona s lakoćom može dogovoriti sa svojim prijateljima u Srbiji".
> Kregar: Kolinda se igra s izjavama, neobično je da netko iz Kine predlaže ukidanje Ustava
"Moj poziv je da to dogovori s onima s kojima inače razgovara u New Yorku i slično, neka slobodno dogovori usmjeravanje na prijelaze i nećemo imati nikakvih problema", rekao je Ostojić zaključivši da bi se time Hrvatskoj olakšao posao.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-silom-zeli-voditi-zemlju-opet-prijeti-vladi/849849.aspx
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Re: Kolinda silom želi voditi zemlju: Opet prijeti vladi
gospodja baba ima manjih tehnickih problema
2014-04-12
Ma samo joj Ustav treba protumačiti.debotoijusto wrote:gospodja baba ima manjih tehnickih problema
Guest- Guest
ona drzi bibliju na nocnom ormaricu , ustav je ostavila u visokoj 22red wolf wrote:Ma samo joj Ustav treba protumačiti.debotoijusto wrote:gospodja baba ima manjih tehnickih problema
2014-04-12
hahahahahahahahahahaha...Pa nisam baš siguran obzirom gdje je sve bila član prije nego je postala predsjednica...debotoijusto wrote:ona drzi bibliju na nocnom ormaricu , ustav je ostavila u visokoj 22red wolf wrote:Ma samo joj Ustav treba protumačiti.debotoijusto wrote:gospodja baba ima manjih tehnickih problema
Guest- Guest
Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
Guest- Guest
smijesnoStarhemberg wrote:Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
2014-04-12
Kako za koga.debotoijusto wrote:smijesnoStarhemberg wrote:Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
Guest- Guest
misa mu maloga , nije zoki cvijece ali pored nje nema potrebe vodit kampanju , citas li sto ona prica ? hoce li sad iz kine poslati vojsku na granice jer "misli" da vlada vise ne postoji ? trep-trepStarhemberg wrote:Kako za koga.debotoijusto wrote:smijesnoStarhemberg wrote:Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
SVOJOM današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti. Napravit ću to čim mi dopusti Ustav
2014-04-12
ma pusti ovog admina...on se odavno pogubio...debotoijusto wrote:misa mu maloga , nije zoki cvijece ali pored nje nema potrebe vodit kampanju , citas li sto ona prica ? hoce li sad iz kine poslati vojsku na granice jer "misli" da vlada vise ne postoji ? trep-trepStarhemberg wrote:Kako za koga.debotoijusto wrote:smijesnoStarhemberg wrote:Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
SVOJOM današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti. Napravit ću to čim mi dopusti Ustav
Guest- Guest
Igra rijeci..to Zoki stalno radi,samo dosta manje uspjesno...k'o slon u staklarnici..:Ddebotoijusto wrote:misa mu maloga , nije zoki cvijece ali pored nje nema potrebe vodit kampanju , citas li sto ona prica ? hoce li sad iz kine poslati vojsku na granice jer "misli" da vlada vise ne postoji ? trep-trepStarhemberg wrote:Kako za koga.debotoijusto wrote:smijesnoStarhemberg wrote:Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
2014-04-12
Da, pa? Netko će očito morati...miša mu maloga...debotoijusto wrote:misa mu maloga , nije zoki cvijece ali pored nje nema potrebe vodit kampanju , citas li sto ona prica ? hoce li sad iz kine poslati vojsku na granice jer "misli" da vlada vise ne postoji ? trep-trepStarhemberg wrote:Kako za koga.debotoijusto wrote:smijesnoStarhemberg wrote:Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
Guest- Guest
i sto sad zoki ima s najbudalastijom izjavom dana a usudio bi se reci i tjedna no nisam pazljivo pratiomaggie13 wrote:Igra rijeci..to Zoki stalno radi,samo dosta manje uspjesno...k'o slon u staklarnici..:Ddebotoijusto wrote:misa mu maloga , nije zoki cvijece ali pored nje nema potrebe vodit kampanju , citas li sto ona prica ? hoce li sad iz kine poslati vojsku na granice jer "misli" da vlada vise ne postoji ? trep-trepStarhemberg wrote:Kako za koga.debotoijusto wrote:smijesnoStarhemberg wrote:Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
2014-04-12
naravno , vlada ova ili buduca , gospodja baba zasigurno neStarhemberg wrote:Da, pa? Netko će očito morati...miša mu maloga...debotoijusto wrote:misa mu maloga , nije zoki cvijece ali pored nje nema potrebe vodit kampanju , citas li sto ona prica ? hoce li sad iz kine poslati vojsku na granice jer "misli" da vlada vise ne postoji ? trep-trepStarhemberg wrote:Kako za koga.debotoijusto wrote:smijesnoStarhemberg wrote:Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
2014-04-12
Moraju nekako ublažiti tu blamažu, ali im ne ide...debotoijusto wrote:i sto sad zoki ima s najbudalastijom izjavom dana a usudio bi se reci i tjedna no nisam pazljivo pratiomaggie13 wrote:Igra rijeci..to Zoki stalno radi,samo dosta manje uspjesno...k'o slon u staklarnici..:Ddebotoijusto wrote:misa mu maloga , nije zoki cvijece ali pored nje nema potrebe vodit kampanju , citas li sto ona prica ? hoce li sad iz kine poslati vojsku na granice jer "misli" da vlada vise ne postoji ? trep-trepStarhemberg wrote:Kako za koga.debotoijusto wrote:smijesnoStarhemberg wrote:Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
Guest- Guest
Jel tako i svoju gospođu zoveš?debotoijusto wrote:naravno , vlada ova ili buduca , gospodja baba zasigurno neStarhemberg wrote:Da, pa? Netko će očito morati...miša mu maloga...debotoijusto wrote:misa mu maloga , nije zoki cvijece ali pored nje nema potrebe vodit kampanju , citas li sto ona prica ? hoce li sad iz kine poslati vojsku na granice jer "misli" da vlada vise ne postoji ? trep-trepStarhemberg wrote:Kako za koga.debotoijusto wrote:smijesnoStarhemberg wrote:Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
Guest- Guest
Pa ja vjerujem da debot nije puno mladi od nje, tak da, ne znam zasto ju tako zove
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne... i sto je problem s tako ljupkonevinim nazivom za kolindu ?Starhemberg wrote:Jel tako i svoju gospođu zoveš?debotoijusto wrote:naravno , vlada ova ili buduca , gospodja baba zasigurno neStarhemberg wrote:Da, pa? Netko će očito morati...miša mu maloga...debotoijusto wrote:misa mu maloga , nije zoki cvijece ali pored nje nema potrebe vodit kampanju , citas li sto ona prica ? hoce li sad iz kine poslati vojsku na granice jer "misli" da vlada vise ne postoji ? trep-trepStarhemberg wrote:Kako za koga.debotoijusto wrote:smijesnoStarhemberg wrote:Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
2014-04-12
hahahahahahahahahadebotoijusto wrote:ne... i sto je problem s tako ljupkonevinim nazivom za kolindu ?Starhemberg wrote:Jel tako i svoju gospođu zoveš?debotoijusto wrote:naravno , vlada ova ili buduca , gospodja baba zasigurno neStarhemberg wrote:Da, pa? Netko će očito morati...miša mu maloga...debotoijusto wrote:misa mu maloga , nije zoki cvijece ali pored nje nema potrebe vodit kampanju , citas li sto ona prica ? hoce li sad iz kine poslati vojsku na granice jer "misli" da vlada vise ne postoji ? trep-trepStarhemberg wrote:Kako za koga.debotoijusto wrote:smijesnoStarhemberg wrote:Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
Guest- Guest
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Opet sukob u Crnoj Gori:Krivokapic ne zeli DF u vladi jer nisu proeuropski i strucni a oni mu uzvratili:Vracaj mandat
» Vulin po starom i opet prijeti Hrvatskoj:Hrvatska zeli srusiti Vucica
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» Najebali smo: Plenki želi voditi Hrvatsku do 2026.g. a i dulje
» BERNARDIĆ ŽELI VODITI HRVATSKU VLADU 'Apsolutno krećem u borbu za premijersko mjesto! Beljak? On ima osebujan stil
» Vulin po starom i opet prijeti Hrvatskoj:Hrvatska zeli srusiti Vucica
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» Najebali smo: Plenki želi voditi Hrvatsku do 2026.g. a i dulje
» BERNARDIĆ ŽELI VODITI HRVATSKU VLADU 'Apsolutno krećem u borbu za premijersko mjesto! Beljak? On ima osebujan stil
Page 1 of 8