Dok je huligana u ložama, huligani s tribina će zasipati teren bakljama
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Dok je huligana u ložama, huligani s tribina će zasipati teren bakljama
Pa ne podržavam ovo ...samo kužim o cemu je rijec pa sam se nasmijao kad sam shvatio da su ovi stvarno nabacali desetak baklji koju minutu prije kraja.tre911 wrote:Čuj ovako, da ja budem na tekmi i to doživim vjeruj da bi onaj na drugoj strani imao uglavnom polomljene kosti i zbog toga ni mrvu grižnje savjesti ne bi imao a vjeruj mi i da je ljudima pun kurac takvih imbecila i ima da vas sve polomimo sljedeći put ko čačkalice. Danas na stadionu je krenula tuča i više neće biti mira dok vas ne eliminiramo iz sporta zauvijek. Ne može reprezentacija Hrvatske biti taoc vas jebenih huligane bez grama mozga.RayMabus wrote:Pa svi navijaju za reprezentaciju al znamo o cemu je ovdje riječ pa nema potrebe skretati ni lijevo ni desno nego ono : BIT ĆE TOGA JOŠ.tre911 wrote:De ne drami jebo te marx da te jebo. Kakve kurčeve veze ima ova šaka idiota sa 90% ljudi koji vole ovu repku koja brani naše boje i našu zastavu? To što je neko bandit ili seronja jednostavno me ne zanima ali me itekako zanima uspjeh HRVATSKE REPREZENTACIJE prvenstveno a poslje toga idioti koji seru po svima nama. Ja ti kažem da mi jutro izvan zatvora dočekali ne bi narednih 20 godina da imam imalo mogućnosti da na to utječem.provocator wrote:Banda u skupim i elegantnim odijelima nije ništa bolja od onih koji prave nerede. Razlika je u tome što ova banda u skupim odijelima što pijucka šampanjac u loži ima tu moć da pljuje i osuđuje onu masu koja divlja i pali baklje a to paljenje baklji nije ništa drugo do simbolični oblik spaljivanja svijeta u kome nema budućnosti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
past ce i mamic sad,ali ne,kreteni su morali unistit prvenstvo tekmi.mativka wrote:Zašto se to ne riješi unutar naših granica?RayMabus wrote:
Zato šta se upravo na takvim utakmica vrti lova i Mamić i mafija bogati a šta je on bogatiji to je jai i gazi ove druge i ti drugi mu objavili rat i ii ce do kraja i oni ne gledaju ovo kao reprezentacija nego da njega finacisjki uništavaju a reprezentacija im je samo ogromna para koju Mamići ekipa imaju i sa njom utjecu na sve ostalo pa to napadaju.
To me podsjeća inače na ono, nek crkne i susjedova krava..kako već ide ona poštapalica...
Valjda postoje neki mehanizmi na koji način ih se može smijeniti....Ako je Vlada pala, nije valjda da je HNS jači od Vlade?!
2014-04-12
Maminjo je složja zabrinutu facu :
http://www.index.hr/tema/euro-2016/dramati%C4%8Dni-trenuci-pogledajte-prekid-i-suludu-tu%C4%8Dnjavu-hrvatskih-navija%C4%8Da-900522
Ha ha ha ha ha
http://www.index.hr/tema/euro-2016/dramati%C4%8Dni-trenuci-pogledajte-prekid-i-suludu-tu%C4%8Dnjavu-hrvatskih-navija%C4%8Da-900522
Ha ha ha ha ha
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
tre911 wrote:Čuj ovako, da ja budem na tekmi i to doživim vjeruj da bi onaj na drugoj strani imao uglavnom polomljene kosti i zbog toga ni mrvu grižnje savjesti ne bi imao a vjeruj mi i da je ljudima pun kurac takvih imbecila i ima da vas sve polomimo sljedeći put ko čačkalice. Danas na stadionu je krenula tuča i više neće biti mira dok vas ne eliminiramo iz sporta zauvijek. Ne može reprezentacija Hrvatske biti taoc vas jebenih huligane bez grama mozga.RayMabus wrote:Pa svi navijaju za reprezentaciju al znamo o cemu je ovdje riječ pa nema potrebe skretati ni lijevo ni desno nego ono : BIT ĆE TOGA JOŠ.tre911 wrote:De ne drami jebo te marx da te jebo. Kakve kurčeve veze ima ova šaka idiota sa 90% ljudi koji vole ovu repku koja brani naše boje i našu zastavu? To što je neko bandit ili seronja jednostavno me ne zanima ali me itekako zanima uspjeh HRVATSKE REPREZENTACIJE prvenstveno a poslje toga idioti koji seru po svima nama. Ja ti kažem da mi jutro izvan zatvora dočekali ne bi narednih 20 godina da imam imalo mogućnosti da na to utječem.provocator wrote:Banda u skupim i elegantnim odijelima nije ništa bolja od onih koji prave nerede. Razlika je u tome što ova banda u skupim odijelima što pijucka šampanjac u loži ima tu moć da pljuje i osuđuje onu masu koja divlja i pali baklje a to paljenje baklji nije ništa drugo do simbolični oblik spaljivanja svijeta u kome nema budućnosti.
Ma spaliti momke, pobite sve u 3 generacije. No naravno vi ste za ove političare, vi ste za ove što su nama uništili djetinstvo i uništavaju mladost. Protiv njih se nećete dignuti.
I naravno, sve turnir navijači, svako 2 godine uz konzum majcu 9 99 pivu i pjesmicu od nekog retarda...ajmmooo?
Neka orjunaška goveda, skupa sa INDEX-om, ili ne razumiju, ili namjerno manipuliraju, a možda i oboje. Nije igrao ni Šuker ni Mamić, već nacionalna reprezentacija.
Riječ "reprezentacija" dolazi od glagola reprezentirati, predstavljati...goveda maloumna, orjunaška.
Riječ "reprezentacija" dolazi od glagola reprezentirati, predstavljati...goveda maloumna, orjunaška.
Da, treba ih spaliti retardirane jer su glupi ko kurac a i malo više od toga. Boli me uvo za njih i njihova sranja u HNSu no zbog čega oni smatraju da imaju monopol nad repkom?? Ko im daje pravo da sjebavaju repku zbog toga što eto drže da su u HNSu lopovi? Treba staviti njihove lopove pa da budu mirni jel? I ko uopće misli da će se ovim putem smjeniti mamića i šukera taj je totalni idiot.Riplex wrote:tre911 wrote:Čuj ovako, da ja budem na tekmi i to doživim vjeruj da bi onaj na drugoj strani imao uglavnom polomljene kosti i zbog toga ni mrvu grižnje savjesti ne bi imao a vjeruj mi i da je ljudima pun kurac takvih imbecila i ima da vas sve polomimo sljedeći put ko čačkalice. Danas na stadionu je krenula tuča i više neće biti mira dok vas ne eliminiramo iz sporta zauvijek. Ne može reprezentacija Hrvatske biti taoc vas jebenih huligane bez grama mozga.RayMabus wrote:Pa svi navijaju za reprezentaciju al znamo o cemu je ovdje riječ pa nema potrebe skretati ni lijevo ni desno nego ono : BIT ĆE TOGA JOŠ.tre911 wrote:De ne drami jebo te marx da te jebo. Kakve kurčeve veze ima ova šaka idiota sa 90% ljudi koji vole ovu repku koja brani naše boje i našu zastavu? To što je neko bandit ili seronja jednostavno me ne zanima ali me itekako zanima uspjeh HRVATSKE REPREZENTACIJE prvenstveno a poslje toga idioti koji seru po svima nama. Ja ti kažem da mi jutro izvan zatvora dočekali ne bi narednih 20 godina da imam imalo mogućnosti da na to utječem.provocator wrote:Banda u skupim i elegantnim odijelima nije ništa bolja od onih koji prave nerede. Razlika je u tome što ova banda u skupim odijelima što pijucka šampanjac u loži ima tu moć da pljuje i osuđuje onu masu koja divlja i pali baklje a to paljenje baklji nije ništa drugo do simbolični oblik spaljivanja svijeta u kome nema budućnosti.
Ma spaliti momke, pobite sve u 3 generacije. No naravno vi ste za ove političare, vi ste za ove što su nama uništili djetinstvo i uništavaju mladost. Protiv njih se nećete dignuti.
I naravno, sve turnir navijači, svako 2 godine uz konzum majcu 9 99 pivu i pjesmicu od nekog retarda...ajmmooo?
Guest- Guest
tre911 wrote:Da, treba ih spaliti retardirane jer su glupi ko kurac a i malo više od toga. Boli me uvo za njih i njihova sranja u HNSu no zbog čega oni smatraju da imaju monopol nad repkom?? Ko im daje pravo da sjebavaju repku zbog toga što eto drže da su u HNSu lopovi? Treba staviti njihove lopove pa da budu mirni jel? I ko uopće misli da će se ovim putem smjeniti mamića i šukera taj je totalni idiot.Riplex wrote:tre911 wrote:Čuj ovako, da ja budem na tekmi i to doživim vjeruj da bi onaj na drugoj strani imao uglavnom polomljene kosti i zbog toga ni mrvu grižnje savjesti ne bi imao a vjeruj mi i da je ljudima pun kurac takvih imbecila i ima da vas sve polomimo sljedeći put ko čačkalice. Danas na stadionu je krenula tuča i više neće biti mira dok vas ne eliminiramo iz sporta zauvijek. Ne može reprezentacija Hrvatske biti taoc vas jebenih huligane bez grama mozga.RayMabus wrote:Pa svi navijaju za reprezentaciju al znamo o cemu je ovdje riječ pa nema potrebe skretati ni lijevo ni desno nego ono : BIT ĆE TOGA JOŠ.tre911 wrote:
De ne drami jebo te marx da te jebo. Kakve kurčeve veze ima ova šaka idiota sa 90% ljudi koji vole ovu repku koja brani naše boje i našu zastavu? To što je neko bandit ili seronja jednostavno me ne zanima ali me itekako zanima uspjeh HRVATSKE REPREZENTACIJE prvenstveno a poslje toga idioti koji seru po svima nama. Ja ti kažem da mi jutro izvan zatvora dočekali ne bi narednih 20 godina da imam imalo mogućnosti da na to utječem.
Jeste vi bili idioti u Vukovaru iako nije bilo šanse da ćete dobit rat?
Muda i vira da će se pobijedit i promjenit stvari, no većini Hrvata odgovara pognut glavu
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Navijači Lyona uletjeli u teren jer su ih pristalice Bešiktaša gađali bakljama
» Hrvatska policija identificirala 25 huligana večina su iz Zagreba,Splita...
» Skoplje opet gori: Bakljama i kamenjem na policiju
» Policija spriječila napad huligana i desničara na Bajagin koncert
» Napadi huligana na izbjeglice u Njemačkoj
» Hrvatska policija identificirala 25 huligana večina su iz Zagreba,Splita...
» Skoplje opet gori: Bakljama i kamenjem na policiju
» Policija spriječila napad huligana i desničara na Bajagin koncert
» Napadi huligana na izbjeglice u Njemačkoj
Page 2 of 2