Hrvatska vs Češka
Page 2 of 21
Page 2 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Re: Hrvatska vs Češka
cuo sam da je u kombinacijama..ali ajd ti mađu posjedni na klupu sa takvom naravi....mislim da ce danas igrati isto samo sa jednom izrazenom spicom..jastreb wrote:Kramarić mora igrati od početka. Ovih dana vidim na TV-u davao je neke izjave. Možda je to znak da će biti u prvom timu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja se nadam da će igrati kako znaju i da će napasti od prve minute,neriješeno nam baš i ne odgovara a protiv Španjolaca ćemo se teško vaditi.Makar imaju kvalitetu i protiv Španjolaca nešto napraviti...vuksadinare wrote:cuo sam da je u kombinacijama..ali ajd ti mađu posjedni na klupu sa takvom naravi....mislim da ce danas igrati isto samo sa jednom izrazenom spicom..jastreb wrote:Kramarić mora igrati od početka. Ovih dana vidim na TV-u davao je neke izjave. Možda je to znak da će biti u prvom timu.
vili40-
2015-08-02
Ja se nadam da ćemo protiv Španjolaca nastaviti gdje smo stali.vili40 wrote:ja se nadam da će igrati kako znaju i da će napasti od prve minute,neriješeno nam baš i ne odgovara a protiv Španjolaca ćemo se teško vaditi.Makar imaju kvalitetu i protiv Španjolaca nešto napraviti...vuksadinare wrote:cuo sam da je u kombinacijama..ali ajd ti mađu posjedni na klupu sa takvom naravi....mislim da ce danas igrati isto samo sa jednom izrazenom spicom..jastreb wrote:Kramarić mora igrati od početka. Ovih dana vidim na TV-u davao je neke izjave. Možda je to znak da će biti u prvom timu.
Upravo smo na prošlom EP odlično odigrali protiv njih i nesretno izgubili. Mi smo tada,kažu stručnjaci,prvi načeli španjolsku taktiku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kako bilo ali meni Španjolci djeluju i dalje opako,teško je od njih 90 minuta sačuvati mrežu pa ti onda protiv njih uz dobru igru treba i dosta sreće
vili40-
2015-08-02
Nadam se da se nećemo zatvorit ko Česi.vili40 wrote:kako bilo ali meni Španjolci djeluju i dalje opako,teško je od njih 90 minuta sačuvati mrežu pa ti onda protiv njih uz dobru igru treba i dosta sreće
2014-04-22
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Pa da je Čehoslovačka,onda bi navijali za njih,a ovako samostalna Češka,to nam ne ide u prilog.Ero wrote:Za koga navijate, vi, Jugosi? Za Češku?
2014-04-22
A za koga navijaš ti? S obzirom da se Zmajevi i Zmajčeki nisu kvalificirali? Za Njemačku,Austriju,ili Mađarsku?Ero wrote:Za koga navijate, vi, Jugosi? Za Češku?
2014-04-22
Ja još razmišljam za koga bi navijao......zadovoljan bih bio i sa neriješenim rezultatom. Ne treba Češku potcjenjivati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
UEFA nacrtala Hrvatima: Ovo su zabranjeni ustaški simboli
OSIM novčanim sankcijama i zatvaranjem tribina Uefa hrvatske navijače sklone ustaštvu odgaja i lecima, ističući ultranacionalističke simbole čija je uporaba na stadionima zabranjena i kažnjiva. Stadion u St. Etienneu osvanuo je danas oblijepljen obavijestima za navijače uoči utakmice Hrvatske i Češke od 18 sati. Na ulazu na stadion Geoffroy Guichard organizatori su na plakatima upozorili navijače Hrvatske na zabranu isticanja ustaških i nacističkih simbola; sve verzije svastike i hrvatske zastave za s istaknutim slovom U.
Leci s istim upozorenjem odloženi su po hodnicima stadiona te se dijele navijačima. Rekviziti sa zabranjenim simbolima oduzimat će se navijačima prilikom ulaska. Na lecima nije istaknuta parola "Za dom spremni", koju je dio hrvatskih navijača izvikivao na ulicama Pariza kao i tijekom utakmice s Turskom. Na prethodnim prvenstvima Europe, u Austriji i Švicarskoj te Poljskoj i Ukrajini, hrvatski navijači istaknuli su se ustaškim znakovljem, a svijet je obišla i slika divovske svastike iscrtane na poljudskom travnjaku koja je poslužila kao podloga za utakmicu Hrvatske i Italije. Hrvatsku je toleriranje i poticanje ustaštva od strane stručnog stožera reprezenatcije, ali i visoke politike, skupo koštalo.
Hrvatska od 18 sati u St. Etienneu igra protiv Češke. Iz St. Etiennea za sada stižu lijepe slike navijača koji radosno iščekuju početak susreta i druže se s Česima. No postoji bojazan da bi navijači koji se ne slažu s politikom HNS-a te ne podržavaju reprezentaciju Mamića i Šukera, mogli napraviti prekid susreta.
Očekuje se desetak tisuća hrvatskih navijača na utakmici, ali i još više u samom gradiću koji je od jutros pod opsadom policije zbog najavljenih sukoba.
http://www.index.hr/tema/euro-2016/uefa-nacrtala-hrvatima-ovo-su-zabranjeni-usta%C5%A1ki-simboli-900433
OSIM novčanim sankcijama i zatvaranjem tribina Uefa hrvatske navijače sklone ustaštvu odgaja i lecima, ističući ultranacionalističke simbole čija je uporaba na stadionima zabranjena i kažnjiva. Stadion u St. Etienneu osvanuo je danas oblijepljen obavijestima za navijače uoči utakmice Hrvatske i Češke od 18 sati. Na ulazu na stadion Geoffroy Guichard organizatori su na plakatima upozorili navijače Hrvatske na zabranu isticanja ustaških i nacističkih simbola; sve verzije svastike i hrvatske zastave za s istaknutim slovom U.
Leci s istim upozorenjem odloženi su po hodnicima stadiona te se dijele navijačima. Rekviziti sa zabranjenim simbolima oduzimat će se navijačima prilikom ulaska. Na lecima nije istaknuta parola "Za dom spremni", koju je dio hrvatskih navijača izvikivao na ulicama Pariza kao i tijekom utakmice s Turskom. Na prethodnim prvenstvima Europe, u Austriji i Švicarskoj te Poljskoj i Ukrajini, hrvatski navijači istaknuli su se ustaškim znakovljem, a svijet je obišla i slika divovske svastike iscrtane na poljudskom travnjaku koja je poslužila kao podloga za utakmicu Hrvatske i Italije. Hrvatsku je toleriranje i poticanje ustaštva od strane stručnog stožera reprezenatcije, ali i visoke politike, skupo koštalo.
Hrvatska od 18 sati u St. Etienneu igra protiv Češke. Iz St. Etiennea za sada stižu lijepe slike navijača koji radosno iščekuju početak susreta i druže se s Česima. No postoji bojazan da bi navijači koji se ne slažu s politikom HNS-a te ne podržavaju reprezentaciju Mamića i Šukera, mogli napraviti prekid susreta.
Očekuje se desetak tisuća hrvatskih navijača na utakmici, ali i još više u samom gradiću koji je od jutros pod opsadom policije zbog najavljenih sukoba.
http://www.index.hr/tema/euro-2016/uefa-nacrtala-hrvatima-ovo-su-zabranjeni-usta%C5%A1ki-simboli-900433
Guest- Guest
katolicad odlicno otvorila utakmicu
gnostikoateisti stjerani u sumu oko vratara
gnostikoateisti stjerani u sumu oko vratara
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Mogli smo ga onda prodati pod Sikha da i kirpan nosi cijelo vrijeme... Pa da vidiš onda tko bi nam se približio golu.
Guest- Guest
Obrana je odlična. Marcella treba poslat na klupu.
2014-04-22
najbolje poluvrijeme katolicadi od pada ive sanadera
pljesak na otvorenoj sceni
pljesak na otvorenoj sceni
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Similar topics
» Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
Page 2 of 21