šššoping!!!
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: šššoping!!!
e tako.. sad još u planu imam ovo
samo da plaća stigne :P
i onda sam mirna sa željama, po svemu sudeći..
samo da plaća stigne :P
i onda sam mirna sa željama, po svemu sudeći..
modra- Posts : 7660
2014-04-17
aaa... neka vrsta utega, samo što imaš ručku na tom utegu..
girja iliti rusko zvono
ukucaj na youtube kettlebell - mislim da se tako piše
girja iliti rusko zvono
ukucaj na youtube kettlebell - mislim da se tako piše
modra-
2014-04-17
jaaaaaa sam kupila ovaj put samo sestrični neke stvarčice da pošaljem po teti u nedjelju..
valjak oblika kozmetčku torbicu u mileru... leopard i tigar... onako satenska pomalo, ne znam objasnit.. al nije jako ko saten šljašteće ružno
catrice rose paleticu
neki nježno rozi mat lakić
dva kinder joy jajašca :D
ovo je u mom stilu poklon, inače ona voli svakakve gluposti helokiti i sl., sve nešto slatkasto i dječje, al ja se ne palim na to previše, pa nema, ništa, nula nemrem se forsirat više.. odlučila sam svakome kupovat više-manje po svom - sačuvam živce
valjak oblika kozmetčku torbicu u mileru... leopard i tigar... onako satenska pomalo, ne znam objasnit.. al nije jako ko saten šljašteće ružno
catrice rose paleticu
neki nježno rozi mat lakić
dva kinder joy jajašca :D
ovo je u mom stilu poklon, inače ona voli svakakve gluposti helokiti i sl., sve nešto slatkasto i dječje, al ja se ne palim na to previše, pa nema, ništa, nula nemrem se forsirat više.. odlučila sam svakome kupovat više-manje po svom - sačuvam živce
modra-
2014-04-17
Loreal Indefectible matt puder...recenzirala sam ga na fejsu,jako dobar puder...tu je stavljen prije 8 sati...;)
Guest- Guest
Ja sam opet dobila hrpu otpisanih gratis stvari...nova labella od maybeline narančasta,olovke max factor za obrve bar 6 komada,slušalice za mob kao rajfešlus idu,pincete zebraste,5-6 komada,maybelline dream blush peach,2 brijača bic lady,i jos hrpu sitnica,sto planiram sestri proslijediti...
Guest- Guest
super izgleda... a inače, prvi put čujem :))
kad smo kod pudera...
imaš iskustva s bourjois healthy mix puderom?
neki dan sam ga skoro uzela (ipak sam onda uzela bourjois cc)
nešto su me puderi uhvatili, a mislim da nema potrebe za njima
kad smo kod pudera...
imaš iskustva s bourjois healthy mix puderom?
neki dan sam ga skoro uzela (ipak sam onda uzela bourjois cc)
nešto su me puderi uhvatili, a mislim da nema potrebe za njima
I kupila sam lavera basis sensitiv sa q10 kremu oko očiju...u zadnje vrijeme mi je Joža oko očiju ekstremno suha,sva se zategne...a ostatak koze mješovit...oci su mi osjetljive na kreme i moram paziti na sastojke a izgleda da mi te lakše ne nahrane dovoljnu kožu...
Guest- Guest
E da,i novu loreal masku za kosu.....9€,sve su skuplji jebem im...ne bude li valjala saljem zalbu u loreal...
Guest- Guest
onda bi meni mogao bit ok. volim malo masnije
mislim da ću ga kupit :S :D
mislim da ću ga kupit :S :D
modra-
2014-04-17
Modra healthy mix je koma od pudera. Masti li to se koza bar malo ovakve te zamastit pošteno. Uostalom sam puder tipa prekrivanje i ostale stvari je užas.. Nemoj bacat pare na to. Odvratan je.
Pogledaj si Maybelline i loreal pudere. Meni jako pasu. Imam jedan mat tekući od Maybelline-a i kupujem ga mozda triput godišnje koliko ga ima. :) a cijena 50kn...
Max factor je pun sintetike bljak. Nemam pojma valja li mi ista od njih. Lakovi su gadni. Puderi mi svrbe kote i izgledaš s njima ko wannabe kim kardashian.mascare pecu mene po oko, jos vise suzim, a sto se tiče svega nisu ni lose. Ne ljepe trepavice, fino odvoje malo podignu.
(dobijam k ja puno testera :) )
Pogledaj si Maybelline i loreal pudere. Meni jako pasu. Imam jedan mat tekući od Maybelline-a i kupujem ga mozda triput godišnje koliko ga ima. :) a cijena 50kn...
Max factor je pun sintetike bljak. Nemam pojma valja li mi ista od njih. Lakovi su gadni. Puderi mi svrbe kote i izgledaš s njima ko wannabe kim kardashian.mascare pecu mene po oko, jos vise suzim, a sto se tiče svega nisu ni lose. Ne ljepe trepavice, fino odvoje malo podignu.
(dobijam k ja puno testera :) )
Guest- Guest
ma znaš šta.. volim ja malo masnije jer nemam masnu kožu, nije nešto suha, al je prije suha nego masna.. masti se jedino, naravno, nosina! :D
po svemu sudeći, izgleda da bi bio meni dobar :^0
i ovo što veliš za prekrivanje.. slabo je? to je dobro, ne trebam ja neko prekrivanje
ma ne trebam ja ni puder.. :^0
po svemu sudeći, izgleda da bi bio meni dobar :^0
i ovo što veliš za prekrivanje.. slabo je? to je dobro, ne trebam ja neko prekrivanje
ma ne trebam ja ni puder.. :^0
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50