Muke po sezoncima
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Muke po sezoncima
In 30 years the planet will be divided, because people of 35 or 40 years, in Latin America and Africa, they will have an inferior Intellectual quotient lower than 1 because of famine. They will not develop mentally, and their mental decoder will be ruined because of malnutrition.
And there will be children that will have a capacity out of the normal range, and others that will be idiotic because of malnutrition.
Children that today are eight years old and who are undernourished, in thirty years, when they reach thirty eight years old, they will be beings that will only do things with little importance.
http://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.hr/2009/08/indigo-children.html
Ima radne snage ....ove manualne na plijeve.
Problem se riješi uvozom a ne strahom da će ti takvi otet poslove : pa zar se nije lakše onda sam obući za stupanj više i postat konkuretniji kao radna snaga na tržištu rada ?
Naglasak na sposobnost.
http://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.hr/2009/08/indigo-children.html
Ima radne snage ....ove manualne na plijeve.
Problem se riješi uvozom a ne strahom da će ti takvi otet poslove : pa zar se nije lakše onda sam obući za stupanj više i postat konkuretniji kao radna snaga na tržištu rada ?
Naglasak na sposobnost.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
preko_vode_do_slobode wrote:pa ove godine za sezonce nikada bolja situacija. slavonci više nisu robovska radna snaga na jadranu gdje rade za 3000kn 12h dnevno na crno bez dana odmora, nego otišli u njemačku na minimalac od 11 000kn,
U Hrvatskoj i kapitalizam radi obrnuto nego u ostatku svita. Kapitalizam hrvatskim radnicima u inozemstvu nudi dostojan život te ih spašava od domaćeg robovlasničkog "socijalnog" sustava
catabbath-
2015-08-22
Naglasak na sposobnost.
Galaktička federacija će vam namjerno natrpat ovu sirotinju kao radnu snagu i prislit vas na učenje.
Morate evoluirat jer samo se glupi ljude trude borit protiv vjetrenjača dok pametni uče i postaju konkuretni i ne boje se za to oce li naci neki posao negdje.
Ovdje vam je dosta toga objašnjeno šta je plan tj sledi gaženje :
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t9585p20-grcka-sve-je-isto-samo-vise-nema-nade#406786
Educirajte se stoko .....ako vam je život mio.
Galaktička federacija će vam namjerno natrpat ovu sirotinju kao radnu snagu i prislit vas na učenje.
Morate evoluirat jer samo se glupi ljude trude borit protiv vjetrenjača dok pametni uče i postaju konkuretni i ne boje se za to oce li naci neki posao negdje.
Ovdje vam je dosta toga objašnjeno šta je plan tj sledi gaženje :
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t9585p20-grcka-sve-je-isto-samo-vise-nema-nade#406786
Educirajte se stoko .....ako vam je život mio.
2014-04-11
Evo vam link na knjigu ( i to je samo jedna vezana uz ovo podrucje ) :
http://www.matrixfiles.com/Scientology%20Materials/Books/1957%20THE%20PROBLEMS%20OF%20WORK.pdf
Brate mili ne očekujete od mene valjda da vam preko interneta predajem nešto šta sam ja ucija ono svaki tečaj u prosjeku dva miseca učenja , materijale pročitat ( knjiga i knjige za tečajewe ) , položija swe pod nadzorom superwizora i tako to ?
To nije izwediwo ............tako da pušite k jer planowe GF nitko nikad nije zaustavija nit će.
Trpaj.
http://www.matrixfiles.com/Scientology%20Materials/Books/1957%20THE%20PROBLEMS%20OF%20WORK.pdf
Brate mili ne očekujete od mene valjda da vam preko interneta predajem nešto šta sam ja ucija ono svaki tečaj u prosjeku dva miseca učenja , materijale pročitat ( knjiga i knjige za tečajewe ) , položija swe pod nadzorom superwizora i tako to ?
To nije izwediwo ............tako da pušite k jer planowe GF nitko nikad nije zaustavija nit će.
Trpaj.
2014-04-11
CHAPTER FOUR
THE SECRET OF EFFICIENCY
What is control?
Whether one handles a machine of the size of a car or as small as a typewriter or even
an accounting pen, one is faced with the problems of control. An object is of no use to anyone
if it cannot be controlled. Just as a dancer must be able to control his body, so must a worker
in an office or a factory be able to control his body, the machines of his work and to some
degree the environment around him.
The primary difference between “the worker” in an office or a factory and an execu-
tive is that the executive controls minds, bodies and placement of communications, raw mate-
rials and products, and the worker controls in the main his immediate tools. However, it is far
too easy for those anxious to agitate labor into measures not necessarily good for it, and for
executives who themselves are anxious for control and anxious about it, to forget that the
worker who does not control his materials of work and who is himself a controlled factor only,
is practically useless to the plant itself. Both management and labor must be able to control
their immediate environment. The most apparent difference between an executive and a
“worker” is that the executive controls more environment than the “worker”. To that degree,
then, the executive must be more capable than the “worker” or the plant or business is
doomed to difficulty if not failure.
What is a good workman? He is one who can positively control his equipment or tools
of trade or who can control the communication lines with which he is intimately connected.
What is a bad worker? A bad worker is one who is unable to control the equipment he
is supposed to control or the communication lines he is supposed to handle.
People who wish to control others, but who do not wish others to control anything
bring us into a difficulty by establishing a fallacy. That fallacy is that there is such a thing as
“bad” control. Control is either well done or not done. If a person is controlling something he
is controlling it. If he is controlling it poorly he is not controlling it. A machine which is being
run well is controlled. A machine which is not being run well is not being controlled. There-
fore we see that bad control is actually a not- control. People who tell you that control is bad
are trying to tell you that automobile accidents and industrial accidents are good.
THE SECRET OF EFFICIENCY
What is control?
Whether one handles a machine of the size of a car or as small as a typewriter or even
an accounting pen, one is faced with the problems of control. An object is of no use to anyone
if it cannot be controlled. Just as a dancer must be able to control his body, so must a worker
in an office or a factory be able to control his body, the machines of his work and to some
degree the environment around him.
The primary difference between “the worker” in an office or a factory and an execu-
tive is that the executive controls minds, bodies and placement of communications, raw mate-
rials and products, and the worker controls in the main his immediate tools. However, it is far
too easy for those anxious to agitate labor into measures not necessarily good for it, and for
executives who themselves are anxious for control and anxious about it, to forget that the
worker who does not control his materials of work and who is himself a controlled factor only,
is practically useless to the plant itself. Both management and labor must be able to control
their immediate environment. The most apparent difference between an executive and a
“worker” is that the executive controls more environment than the “worker”. To that degree,
then, the executive must be more capable than the “worker” or the plant or business is
doomed to difficulty if not failure.
What is a good workman? He is one who can positively control his equipment or tools
of trade or who can control the communication lines with which he is intimately connected.
What is a bad worker? A bad worker is one who is unable to control the equipment he
is supposed to control or the communication lines he is supposed to handle.
People who wish to control others, but who do not wish others to control anything
bring us into a difficulty by establishing a fallacy. That fallacy is that there is such a thing as
“bad” control. Control is either well done or not done. If a person is controlling something he
is controlling it. If he is controlling it poorly he is not controlling it. A machine which is being
run well is controlled. A machine which is not being run well is not being controlled. There-
fore we see that bad control is actually a not- control. People who tell you that control is bad
are trying to tell you that automobile accidents and industrial accidents are good.
2014-04-11
Ja sam ovo studira ima 16 godina ....tamo negdi oko moje 21 .....em niti se ovo može preko interneta objašnjavat niti ja imam puno volje za ovo jer samo ovo preša i onda je meni to kao da se vracam u prvi razred osnovne i tu sa vama pričam a to je vama zanimljivo jer vas to ceše.
Meni nije jbga.
Mogu vam pokazat smjer al meni je to dosadno jer sam to proša davno.
Sami morate učit a ovo trpanje ovom jeftinom radnom snagom koje ima u izobilju a zna samo ove fizicke poslove ce vas prislit na to tj il ce vas prigazit il cete evoluirat učenjem.
Meni nije jbga.
Mogu vam pokazat smjer al meni je to dosadno jer sam to proša davno.
Sami morate učit a ovo trpanje ovom jeftinom radnom snagom koje ima u izobilju a zna samo ove fizicke poslove ce vas prislit na to tj il ce vas prigazit il cete evoluirat učenjem.
2014-04-11
To ti je prvoloptaško razmišljanje;jasambrend wrote:To je samo kap u moru izrabljivanja... udrugu poslodavca treba zakonom zabraniti i nazvati stvari svojim imenom...mafija....a s mafijom država nema što razgovarati i pregovarati...
Jedino tržište more zaštiti radnika, niko drugi. Država svakom mjerom zaštite radnika otržava njihov položaj. Minimalna ploća, celi zakon o radu, antitrustovsku zakoni, otežano zapošljavanje i otkazi, razna prava- sve to direktno šteti upravo onima kima cilja pomoći, a pomože jedino regulatorima.
Ne postoji izrabljivanje, postoji samo cijena koju je poslodavac spreman plotiti i cijena za ku je radnik spreman roditi.
Ako ikad budeš na stroni poslodavaca bar deset minuti,celi ekonomski fakultet će ti biti instantno jasan.
2014-04-16
Naravno. MIslim šta ono 7 miljardi ljudi , broj im raste , ovih šta znaju prat pijate ima na bacanje .....pa lijepo nauci osnove posla , nauci jezike , nauci vozit kamion jbte i ono automatski si pomeja svu konkurenkciju koja se ne može takmicit s tobom za posao vozaca kamiona. Jednostavno. Sve drugo je borba sa vjetrenjačama. Don KIjote press.aben wrote:To ti je prvoloptaško razmišljanje;jasambrend wrote:To je samo kap u moru izrabljivanja... udrugu poslodavca treba zakonom zabraniti i nazvati stvari svojim imenom...mafija....a s mafijom država nema što razgovarati i pregovarati...
Jedino tržište more zaštiti radnika, niko drugi. Država svakom mjerom zaštite radnika otržava njihov položaj. Minimalna ploća, celi zakon o radu, antitrustovsku zakoni, otežano zapošljavanje i otkazi, razna prava- sve to direktno šteti upravo onima kima cilja pomoći, a pomože jedino regulatorima.
Ne postoji izrabljivanje, postoji samo cijena koju je poslodavac spreman plotiti i cijena za ku je radnik spreman roditi.
Ako ikad budeš na stroni poslodavaca bar deset minuti,celi ekonomski fakultet će ti biti instantno jasan.
Mali je forum i stvarno mi je više neguodno da vas steram sve u kuraz al tako mi je jednostavnije ( moc jednostavnosti ) ....ma ajde napušite se kurza i to je to.
2014-04-11
Imam ja radilice koji rade dok ja sherem kvake. Nemojte misliti da nemam vojsku ljudi ispod sebe.
Evo :
temu obrazovanja u Rusiji je daleko najviše odjekuje.Na primjer, na sastanku s ruskim proizvođačima Predsjednik jedna od glavnih tema razgovora bila je stvaranje tehničkih stručnjaka.
problem tehničko osoblje (inženjeri i stručnjaci) u današnjem poduzeća je vrlo ozbiljna.To i ne čudi, jer procjenjuje 200 tisuća diplomanata tehničkih fakulteta samo jedna trećina ide na posao u disciplini.I ne samo to - poslovni čelnici kažu nisku razinu treninga.Naravno, to utječe na industrijsku proizvodnju, koja ne treba diploma i profesionalci.
Tijekom rasprave o ovoj situaciji su različiti pogledi.Budući da je prijedlog zatvoriti fakultete u tehničkim fakultetima noncore specijaliteti (ekonomist, pravnik, PR, itd) i završava s prijenosom statusa strukovnih srednjih škola.
Međutim, bilo kako bilo, promjena statusa zavod ne može u potpunosti riješiti problem nedostatka obuke osoblja.Stoga, moramo mijenjati nešto drugo.Nešto drugo u ponudi u obliku stvaranja poslovnih centara za obuku inženjera za različite indus
trije.
Naravno, u području tehničke obuke postoje slabosti.Ali što je točno slaba točka?Činjenica da postoje i druge sveučilišta u disciplini?Činjenica da postoje posebni centri za obuku samih biljaka?Ili nešto drugo?
Za početak ima smisla da vidi je li tehničkog obrazovanja jedini prostor u kojem postoje problemi s kvalitetom nastave?Ako iskreno pogledate oko sebe, otkrit ćemo da ne postoji.Bilo da je prodaju, marketing, dizajn i upravljanje i PR, u svakom od tih područja je nedostatak kompetentnog osoblja.Uostalom, u stvari, u svakom disciplini ima svoju tehnologiju.Tu je tehnologija transakcija, postoji tehnologija PR-kampanje, postoji tehnologija istraživanja tržišta.
I ispada da problem nije tehnički fakulteti.Br važan element za priređivanje tih osoba.Drugim riječima - u treningu.A najvažnija karika u trening up - nedostatak tehnologije kako učiti.
Drugim riječima, vi pokušavate naučiti osobu kako učiniti nešto u to vrijeme, nije znao kako učiti (čak i ako se želi).To je kao učenje pokrenuti čovjeka koji ne može stajati na nogama.Kako bi se pokrenuti, to prvo mora biti u mogućnosti da ostanu na nogama.To je nužno, zar ne?Dakle, kako bi saznali subjekt, ona mora biti u mogućnosti naučiti.
A to znači "moći učiti"?To je dovoljno jednostavan za shvatiti, ako ćemo gledati na rezultate koje trebamo.Kada smo pripremiti stručnjak u nekom području, želimo da shvatite što studira.Istraživanja su pokazala da L. Ron Hubbard provedena sredinom dvadesetog stoljeća, glavna prepreka za razumijevanje materijala su pogrešno riječi - riječi koje ljudi ne razumiju ili pogrešno.
Studije ANO "Primijenjena formiranje CIS", pokazuju da je problem nerazumijevanje riječi koje ljudi koriste u svom radu, vrlo je relevantno za Rusiju.I to se događa ne samo u studenata i tehničara, ali i za učitelje i nastavnike.
Da biste dobili ideju - ono što je u pitanju, predlažem mali eksperiment: Stavite posljednju riječ u izrazu "noktiju čekić ..." "Čaj se izlio u ...", "velika santa mogu naći gdje je ....".Dakle, možete samo vidjeti velika santa, gdje je hladno, jer je zasebna velika santa stoji uspravno među relativno ravne površine leda.Ali ako ne znate značenje te riječi, onda vam je bilo teško završiti rečenicu, ne vidim vrijednost ove riječi u rječniku.
Sada zamislite da su takve riječi pogrešno naći među glavnim akcijama i predmeta s kojima čovjek mora raditi!Ne vjerujete mi?I pitaš.Znam slučajeva gdje profesor fizike na pitanje "Što je fizika" počeo reći: "Pa, kako bi ti rekao, tako da je lakše objasniti.Možda ću početi s onim što je izvorno ... ".A to razumijevanje subjekta?Baciti!Ako osoba razumije što znači ovaj ili onaj riječ, mogu to objasniti, čak i dijete.Bilo da je čekić ili mlazni motor.
I to ne da je to "stručnjak" - loša osoba.Nema glupih studenata.Postoje studenti koji ne razumiju nekoliko riječi, a onda više ne može percipirati materijal.
nositi sa sličnim problemima u obrazovanju i osposobljavanju, poznati pisac i pedagog L. Ron Hubbard je razvio tehnologiju treninga.Ovo je stvarno tehnologija kako studirati nešto i biti u mogućnosti da ga primjenjuju.Ona opisuje kako prepoznati različite izazove s kojima se suočavaju studenta kako se nositi s tim poteškoćama i kako učiti sa razumijevanjem materijala se proučava, biti u mogućnosti da ga primjenjuju u životu.Sve to može se naći u ovoj tehnologiji.
upoznati s tehnološkim ljudima koji ga trebaju, skupina učitelja u 1972 stvorio "Applied skolastike".Danas, "Applied Skolastici" - organizacija s razgranatom mrežom reprezentacije koje se mogu naći u 67 zemalja.
Jedna takva organizacija, u kojoj svatko može istraživati tehnologiju učenja i primjene u životu, poboljšati svoje vještine i sposobnosti, je ANO "Primijenjena formiranje CIS-a."
Za više informacija kontaktirajte:
ANO "Primijenjena formiranje CIS»,
www.apscis.ru,
tel. (495) 6806673.
http://life-schools.com/hr/pages/231628
Evo :
temu obrazovanja u Rusiji je daleko najviše odjekuje.Na primjer, na sastanku s ruskim proizvođačima Predsjednik jedna od glavnih tema razgovora bila je stvaranje tehničkih stručnjaka.
problem tehničko osoblje (inženjeri i stručnjaci) u današnjem poduzeća je vrlo ozbiljna.To i ne čudi, jer procjenjuje 200 tisuća diplomanata tehničkih fakulteta samo jedna trećina ide na posao u disciplini.I ne samo to - poslovni čelnici kažu nisku razinu treninga.Naravno, to utječe na industrijsku proizvodnju, koja ne treba diploma i profesionalci.
Tijekom rasprave o ovoj situaciji su različiti pogledi.Budući da je prijedlog zatvoriti fakultete u tehničkim fakultetima noncore specijaliteti (ekonomist, pravnik, PR, itd) i završava s prijenosom statusa strukovnih srednjih škola.
Međutim, bilo kako bilo, promjena statusa zavod ne može u potpunosti riješiti problem nedostatka obuke osoblja.Stoga, moramo mijenjati nešto drugo.Nešto drugo u ponudi u obliku stvaranja poslovnih centara za obuku inženjera za različite indus
Naravno, u području tehničke obuke postoje slabosti.Ali što je točno slaba točka?Činjenica da postoje i druge sveučilišta u disciplini?Činjenica da postoje posebni centri za obuku samih biljaka?Ili nešto drugo?
Za početak ima smisla da vidi je li tehničkog obrazovanja jedini prostor u kojem postoje problemi s kvalitetom nastave?Ako iskreno pogledate oko sebe, otkrit ćemo da ne postoji.Bilo da je prodaju, marketing, dizajn i upravljanje i PR, u svakom od tih područja je nedostatak kompetentnog osoblja.Uostalom, u stvari, u svakom disciplini ima svoju tehnologiju.Tu je tehnologija transakcija, postoji tehnologija PR-kampanje, postoji tehnologija istraživanja tržišta.
I ispada da problem nije tehnički fakulteti.Br važan element za priređivanje tih osoba.Drugim riječima - u treningu.A najvažnija karika u trening up - nedostatak tehnologije kako učiti.
Drugim riječima, vi pokušavate naučiti osobu kako učiniti nešto u to vrijeme, nije znao kako učiti (čak i ako se želi).To je kao učenje pokrenuti čovjeka koji ne može stajati na nogama.Kako bi se pokrenuti, to prvo mora biti u mogućnosti da ostanu na nogama.To je nužno, zar ne?Dakle, kako bi saznali subjekt, ona mora biti u mogućnosti naučiti.
A to znači "moći učiti"?To je dovoljno jednostavan za shvatiti, ako ćemo gledati na rezultate koje trebamo.Kada smo pripremiti stručnjak u nekom području, želimo da shvatite što studira.Istraživanja su pokazala da L. Ron Hubbard provedena sredinom dvadesetog stoljeća, glavna prepreka za razumijevanje materijala su pogrešno riječi - riječi koje ljudi ne razumiju ili pogrešno.
Studije ANO "Primijenjena formiranje CIS", pokazuju da je problem nerazumijevanje riječi koje ljudi koriste u svom radu, vrlo je relevantno za Rusiju.I to se događa ne samo u studenata i tehničara, ali i za učitelje i nastavnike.
Da biste dobili ideju - ono što je u pitanju, predlažem mali eksperiment: Stavite posljednju riječ u izrazu "noktiju čekić ..." "Čaj se izlio u ...", "velika santa mogu naći gdje je ....".Dakle, možete samo vidjeti velika santa, gdje je hladno, jer je zasebna velika santa stoji uspravno među relativno ravne površine leda.Ali ako ne znate značenje te riječi, onda vam je bilo teško završiti rečenicu, ne vidim vrijednost ove riječi u rječniku.
Sada zamislite da su takve riječi pogrešno naći među glavnim akcijama i predmeta s kojima čovjek mora raditi!Ne vjerujete mi?I pitaš.Znam slučajeva gdje profesor fizike na pitanje "Što je fizika" počeo reći: "Pa, kako bi ti rekao, tako da je lakše objasniti.Možda ću početi s onim što je izvorno ... ".A to razumijevanje subjekta?Baciti!Ako osoba razumije što znači ovaj ili onaj riječ, mogu to objasniti, čak i dijete.Bilo da je čekić ili mlazni motor.
I to ne da je to "stručnjak" - loša osoba.Nema glupih studenata.Postoje studenti koji ne razumiju nekoliko riječi, a onda više ne može percipirati materijal.
nositi sa sličnim problemima u obrazovanju i osposobljavanju, poznati pisac i pedagog L. Ron Hubbard je razvio tehnologiju treninga.Ovo je stvarno tehnologija kako studirati nešto i biti u mogućnosti da ga primjenjuju.Ona opisuje kako prepoznati različite izazove s kojima se suočavaju studenta kako se nositi s tim poteškoćama i kako učiti sa razumijevanjem materijala se proučava, biti u mogućnosti da ga primjenjuju u životu.Sve to može se naći u ovoj tehnologiji.
upoznati s tehnološkim ljudima koji ga trebaju, skupina učitelja u 1972 stvorio "Applied skolastike".Danas, "Applied Skolastici" - organizacija s razgranatom mrežom reprezentacije koje se mogu naći u 67 zemalja.
Jedna takva organizacija, u kojoj svatko može istraživati tehnologiju učenja i primjene u životu, poboljšati svoje vještine i sposobnosti, je ANO "Primijenjena formiranje CIS-a."
Sažetak
problem obrazovanja, očito je, postoji rješenje, što znači da je slučaj za male - za provedbu ove odluke.Usput, broj zemalja (uključujući Bangladeš, Dominikanska Republika, Meksiko) Predložena metoda već je obvezna za uporabu u školama.Za više informacija kontaktirajte:
ANO "Primijenjena formiranje CIS»,
www.apscis.ru,
tel. (495) 6806673.
http://life-schools.com/hr/pages/231628
2014-04-11
Ja imam generalski ćin. Generali se nikad ne bave poslovima radilica. To je pogrešno jer onda ti radiš tuđi posao a tako hendikepiraš osobu.
Ima radilice okolo i one rade .....ja sherem kvakve........to mi je posao.
MInuta 1 i 50 : posherem ti se na sve generalske zvijezdice u Galaktickoj federaciji .....majmune glupi.
Ima radilice okolo i one rade .....ja sherem kvakve........to mi je posao.
MInuta 1 i 50 : posherem ti se na sve generalske zvijezdice u Galaktickoj federaciji .....majmune glupi.
2014-04-11
Uvozit ćemo robove , jeftinu radnu snagu koja ima ono razinu pranja pijata tj u prevodu niži fizicki poslovi.
Ja ne filozofiram nego naređujem i to se izvršava bez prigovora a na vama je da ako želite biti iznad tih robova da se educirate .....ili se nastavite i dalje nervirat šta vam oni uzimaju ta slabije plačena i umno gledano jednostavna djelovanja koja može i majumum iz Afrike radit.
A radilce su tu oko vas i one imaju svoj posao da vam daju to znanje itd itd itd ......a vi birate jel vam to treba i hoćete li evoluirati.
Ja ne filozofiram nego naređujem i to se izvršava bez prigovora a na vama je da ako želite biti iznad tih robova da se educirate .....ili se nastavite i dalje nervirat šta vam oni uzimaju ta slabije plačena i umno gledano jednostavna djelovanja koja može i majumum iz Afrike radit.
A radilce su tu oko vas i one imaju svoj posao da vam daju to znanje itd itd itd ......a vi birate jel vam to treba i hoćete li evoluirati.
2014-04-11
The act of 'following' is often seen as a lesser state to 'leading'. But leading requires knowledge and knowledge is gained from following those who are experienced and great. There is no shame in following one who has knowlege for that is how leadership is perfected. In order to lead one must know what following is. In order to follow well, one must be focused on leadership. A weak follower is one who follows without ambition. A weak leader is one who leads without a knowledge of following.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Dok smo bili normalna država sezonci su odlazili (i)u Slavoniju gdje su radili poljoprivredne radove.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a bili plaćeni u naturi..tako su preživjeli godine gladi..jastreb wrote:Dok smo bili normalna država sezonci su odlazili (i)u Slavoniju gdje su radili poljoprivredne radove.
2016-03-09
Ne mislim na to.frakcija wrote:a bili plaćeni u naturi..tako su preživjeli godine gladi..jastreb wrote:Dok smo bili normalna država sezonci su odlazili (i)u Slavoniju gdje su radili poljoprivredne radove.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Smanji malo. Vidi nje : ona bi odma u đenerale. E ne može. Vrati se u kužinu prat pijate. Pocima se od nule.frakcija wrote:The act of 'following' is often seen as a lesser state to 'leading'. But leading requires knowledge and knowledge is gained from following those who are experienced and great. There is no shame in following one who has knowlege for that is how leadership is perfected. In order to lead one must know what following is. In order to follow well, one must be focused on leadership. A weak follower is one who follows without ambition. A weak leader is one who leads without a knowledge of following.
2014-04-11
ma jok..ja perem pjate i zahode i čistim prašća criva i janjeću glavu cipam satarom... Nego imaš li ti takih iskustava u ovoj inkarnaciji?RayMabus wrote:Smanji malo. Vidi nje : ona bi odma u đenerale. E ne može. Vrati se u kužinu prat pijate. Pocima se od nule.frakcija wrote:The act of 'following' is often seen as a lesser state to 'leading'. But leading requires knowledge and knowledge is gained from following those who are experienced and great. There is no shame in following one who has knowlege for that is how leadership is perfected. In order to lead one must know what following is. In order to follow well, one must be focused on leadership. A weak follower is one who follows without ambition. A weak leader is one who leads without a knowledge of following.
2016-03-09
Sve ok al to ipak ne mijenja činjenicu da si odma poletila na tekst o vođama.frakcija wrote:ma jok..ja perem pjate i zahode i čistim prašća criva i janjeću glavu cipam satarom... Nego imaš li ti takih iskustava u ovoj inkarnaciji?RayMabus wrote:Smanji malo. Vidi nje : ona bi odma u đenerale. E ne može. Vrati se u kužinu prat pijate. Pocima se od nule.frakcija wrote:The act of 'following' is often seen as a lesser state to 'leading'. But leading requires knowledge and knowledge is gained from following those who are experienced and great. There is no shame in following one who has knowlege for that is how leadership is perfected. In order to lead one must know what following is. In order to follow well, one must be focused on leadership. A weak follower is one who follows without ambition. A weak leader is one who leads without a knowledge of following.
Vrati se nazad. Snimio sam ja taj detalj. Vrati se nazad.
Last edited by RayMabus on 15/6/2016, 11:30; edited 1 time in total
2014-04-11
Show počinje...frakcija, sredi longija..
2014-04-12
Imaš li kakvo sjećanje na težak fizički rad, stvaranje rukama..iz ovog života, il su sve iskustva iz bivših inkarnacija?RayMabus wrote:Sve ok al to ipak ne mijenja činjenicu da si odma poletila na teks o vođama.frakcija wrote:ma jok..ja perem pjate i zahode i čistim prašća criva i janjeću glavu cipam satarom... Nego imaš li ti takih iskustava u ovoj inkarnaciji?RayMabus wrote:Smanji malo. Vidi nje : ona bi odma u đenerale. E ne može. Vrati se u kužinu prat pijate. Pocima se od nule.frakcija wrote:The act of 'following' is often seen as a lesser state to 'leading'. But leading requires knowledge and knowledge is gained from following those who are experienced and great. There is no shame in following one who has knowlege for that is how leadership is perfected. In order to lead one must know what following is. In order to follow well, one must be focused on leadership. A weak follower is one who follows without ambition. A weak leader is one who leads without a knowledge of following.
Vrati se nazad. Snimio sam ja taj detalj. Vrati se nazad.
2016-03-09
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» muke po Vučiću
» NJEMAČKI BEZ MUKE
» MUKE PO KORIDORU Vc u BIH
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» Jezik i identitet : Muke letonskih Rusa
» NJEMAČKI BEZ MUKE
» MUKE PO KORIDORU Vc u BIH
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» Jezik i identitet : Muke letonskih Rusa
Page 2 of 4