Chat Room....
Page 22 of 34
Page 22 of 34 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34
Re: Chat Room....
Vegvísir wrote:Ithildin wrote:Kad sam već kod Jodorowskog..
Dijalektička potraga. :)
Odavno nisam gledala nešto od Jodorowskog... Baš bih se mogla malo prisjetiti!
Hajdemo Dinu! :D Mljac! Najbolji nepostojeći film ikada!
Nego, prije nekoliko dana došla sam do informacije da će se Denis Villeneuve prihvatiti režiranja adaptacije Dine. S obzirom da dotični ima iza sebe meni odličan Arrival, a ispred sebe Blade Runner 2049., ovome se poprilično radujem. :)
I iako su Lyncha dočekali "na nož", taj mi je njegov film opako šarmantan. :)
(Oprosti, još nisam pročitala onaj članak, ali hoću do kraja tjedna.)
----
Vegvísir wrote:Bergmana ste (kakva li čuda! ) pogodili. Persona
Treći je Buñuelov Belle de Jour.
Zapravo sam tad htjela uzeti još i Truffautove Domicile conjugal (Bed & Board) i Les Quatre cents coups (The 400 Blows), Hardyjev The Wicker Man i Tarkovskijev Stalker, al' u tom trenutku ih nije bilo.
Belle de Jour? Ma daj! :) Nikada ne bih pogodila, priznajem. The Wicker Man također mi je prošao umom. :)
Guest- Guest
the greatest movie never made..
prvi problem s tim je, što sam Jodorowsky veli: nisam uopće čitao knjigu, a nisam ni trebao :D
ovo mi je asila baš nedavno poslao:
https://jaysanalysis.com/2013/12/28/dune-1965-novel-esoteric-analysis/
kic wrote:
the greatest movie never made..
prvi problem s tim je, što sam Jodorowsky veli: nisam uopće čitao knjigu, a nisam ni trebao :D
Pa nije ni Lynch! : )))
Guest- Guest
kic wrote:
ovo mi je asila baš nedavno poslao:
https://jaysanalysis.com/2013/12/28/dune-1965-novel-esoteric-analysis/
Eto zašto volim čavrljati s Veg i tobom... uvijek me štrecnete nečim. :) I ovaj članak ide na čitanje do kraja tjedna. Naišla sam na neke yt dokumentarce o Dini Jodorowskog, Lyncha, Herberta pa to slušam prije spavanja. :)
Guest- Guest
Ithildin wrote:
Nego, prije nekoliko dana došla sam do informacije da će se Denis Villeneuve prihvatiti režiranja adaptacije Dine. S obzirom da dotični ima iza sebe meni odličan Arrival, a ispred sebe Blade Runner 2049., ovome se poprilično radujem. :)
Oho! Nisam znala da se sprema Dina! Arrial nikako da napokon pogledam iako sam mu se baš veselila, ali eto, uvijek nešto drugo uleti.
Ma nema frke, kad stigneš virnuti na članak, stigneš... Polako.
----
Belle de Jour? Ma daj! :) Nikada ne bih pogodila, priznajem. The Wicker Man također mi je prošao umom. :)
Aha! Imala sam fazu kad sam baš dosta gledala Buñuela. Nekad me tako uhvate faze u kojima gledam samo jednog redatelja ili pak samo jedno razdoblje i pravac pa ga prijeđem uzduž i poprijeko.
The Wicker Man mi je drag iz više razloga... Između ostalog, slaba sam na paganštinu.
Guest- Guest
najjači je Joda' kad je govorio: gledam ja Lynchovu Dinu i što duže traje film, ja sve sretniji , film je bio očajan :^^ a kao voli on Lyncha ali schadenfreude na prvom mjestu :^^
Vegvísir wrote:Ithildin wrote:
Oho! Nisam znala da se sprema Dina! Arrial nikako da napokon pogledam iako sam mu se baš veselila, ali eto, uvijek nešto drugo uleti.
Ma nema frke, kad stigneš virnuti na članak, stigneš... Polako.----
Aha! Imala sam fazu kad sam baš dosta gledala Buñuela. Nekad me tako uhvate faze u kojima gledam samo jednog redatelja ili pak samo jedno razdoblje i pravac pa ga prijeđem uzduž i poprijeko.
The Wicker Man mi je drag iz više razloga... Između ostalog, slaba sam na paganštinu.
Shvatih. :)
Usput, od samog početka, nisam dosad ni shvatila dok se nije povela ova tema, ostavljas dojam Alie.. :)
https://youtu.be/SpEyluHxD6o
Guest- Guest
kic wrote:
najjači je Joda' kad je govorio: gledam ja Lynchovu Dinu i što duže traje film, ja sve sretniji , film je bio očajan :^^ a kao voli on Lyncha ali schadenfreude na prvom mjestu :^^
Daa, baš sam sinoć to poslušala opet. : ))))
Guest- Guest
Vegvísir wrote:I ova krasna verzija
Ova mi je odlična, često je postavljaš. :)
Mene film jako unervozi pri kraju. Imam osjećaj da i ja gorim zajedno s njime.
Guest- Guest
Malo ću nestati. Moram svojoj primadonici večericu spremati. :) Imajte lijepo predvečerje. :)
Guest- Guest
Ithildin wrote:Shvatih. :)
Usput, od samog početka, nisam dosad ni shvatila dok se nije povela ova tema, ostavljas dojam Alie.. :)
https://youtu.be/SpEyluHxD6o
Još jedan razloga da osvježim malo svoju dinamemoriju
kic wrote:
operacija "summoning spring" se ubrzava :^^
Winter, be gone!
Ithildin wrote:Ova mi je odlična, često je postavljaš. :)
Mene film jako unervozi pri kraju. Imam osjećaj da i ja gorim zajedno s njime.
Iznenadio me kraj kad sam prvi put gledala. Nisam očekivala takav završetak...
Malo ću nestati. Moram svojoj primadonici večericu spremati. :) Imajte lijepo predvečerje. :)
I ja uskoro bježim spremati se; idem u kazalište nakon dugo vremena. Uživaj!
Guest- Guest
desecration_smile wrote:
veg - black wizard..
itilda - white mage..
Ne znam je li do mene, ali ne raspoznajem ni crnog volsebnika, ni bijelog maga na ovoj slici. :-D
Inace, odmaram se od svega. Ponajvise sebe. :-)
Guest- Guest
Page 22 of 34 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34
Similar topics
» War room u središnjici zločinačke organizacije
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» not 4 sale [chat]
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» not 4 sale [chat]