ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Studija njemačke zaklade: Hrvatska očajna po nezaposlenosti mladih - brzo nalaze posao, ali ne doma

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Studija njemačke zaklade: Hrvatska očajna po nezaposlenosti mladih - brzo nalaze posao, ali ne doma - Page 4 Empty Re: Studija njemačke zaklade: Hrvatska očajna po nezaposlenosti mladih - brzo nalaze posao, ali ne doma

Post by RayMabus 12/6/2016, 12:37

Fénix wrote: dok njihove žene ne žele rađati . :)
To je njihowa slobodna wolja i to treba poštiwati ...kao i swačiju pa i moju.

Ne moraju rađat niti ikoga treba silit na to.

Krahirat će i onda pokušat barem neki održiw razwoj naprawit.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Studija njemačke zaklade: Hrvatska očajna po nezaposlenosti mladih - brzo nalaze posao, ali ne doma - Page 4 Empty Re: Studija njemačke zaklade: Hrvatska očajna po nezaposlenosti mladih - brzo nalaze posao, ali ne doma

Post by Guest 12/6/2016, 12:38

RayMabus wrote:

Istina, kao što je slobodna volja Turkinja roditi 2-5 djece. Sasvim dovoljno da ove našutaju u vlastitom dvorištu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2016, 12:41

Fénix wrote:
RayMabus wrote:

Istina, kao što je slobodna volja Turkinja roditi 2-5 djece. Sasvim dovoljno da ove našutaju u vlastitom dvorištu.
Kao šta je i moja da s owakwim plačama i teškim tražnjem posla neču naprawit djete pa makar swe noge raširile i htjele.

A na odgowor . pa i žena radi ide ono od maloprije : a kad se rastawe jel alimentačiju plača tata i jel ima on onda koristi od ženine plače , imowine i fakultetskog obrazowanja u finančijskom smislu ?

Ako je odgowor ne onda koji kuraz mi je to sad bitno šta ona radi , ima para i/ili fakultetski je obrazowana tj može naći neki posao ?

Ja sam opet na istome ....sam i alimentačiju moram plačat ko da sam u braku.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2016, 12:47

Pravne promjene u M-Ž odnosima su neizbježne. Prije ili poslije će se diskriminatorni zakoni prema muškarcima morati mijenjati. U protivnom... U protivnom bolje ne govoriti što će se dogoditi. Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2016, 12:49

NIsu još owa zapadna društwa došla na temu : A MUŠKI ?

Pogledaj ih šta pričaju : žene , dječa , broj žena , koliko , owo ono ......nigdje muške ne spominju.

Pa ti moš imat miljardu žena u društwu đabe ti je ako nitko ne želi dječu jer nema para nit sigurnost posla.

Kako češ imat kad swe one guraju se na tržište rada a onda ti kao argument kažu : pa i žena radi ?

PA ŠTA JA IMAM OD TOGA KAD SE SUTRA RASTAWIM ?

Alimentačija mi dolazi na naplatu imala ti miljone il nula kuna u đepu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2016, 12:52

Fénix wrote:Pravne promjene u M-Ž odnosima su neizbježne. Prije ili poslije će se diskriminatorni zakoni prema muškarcima morati mijenjati. U protivnom... U protivnom bolje ne govoriti što će se dogoditi. Basketball
Neće se ništa mijenjati a ewo ti zašto : sad je 2016 i neka generačija je zawršila faks ....dakle to ima oko 24 godine i takwe če ti čijeli žiwot tupit swoje a čijeli žiwot je za njih 50 godina

NIŠTA SE NEĆE PROMIJENIT.

GOTOWO JE
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2016, 12:53

Para nemaju svi, ali neki imaju i imat će. Stvar je stanja uma. Kod takvih je odavno jasna stvar kako ne žele djecu, a ne što ne mogu imati ili nemaju ekonomsku sigurnost.

Ovako ostaje pričati dječje priče a učinkovito su sjebali stvari zadnjih 70 godina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2016, 12:55

Fénix wrote:Para nemaju svi, ali neki imaju i imat će. Stvar je stanja uma. Kod takvih je odavno jasna stvar kako ne žele djecu, a ne što ne mogu imati ili nemaju ekonomsku sigurnost.

Ovako ostaje pričati dječje priče a učinkovito su sjebali stvari zadnjih 70 godina.
Ja imam finačijski konstrukčiju za kreiranje obitelji al neču.

Meni da žena kaže owo šta je rnewjesta rekla nikidan : pa i žena radi nokautria bi je trista s mista.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2016, 12:57

A nokautira bi je zato jer mi je ona s tom rečeničom rekla owo : ako budeš dobar i slušao mene i budemo u braku bit će nam dobro.

Samo bi je zbloka ....pa ti sad widi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2016, 12:58

RayMabus wrote:A nokautira bi je zato jer mi je ona s tom rečeničom rekla owo : ako budeš dobar i slušao mene i budemo u braku bit će nam dobro.

Samo bi je zbloka ....pa ti sad widi.
ako budeš dobar i slušao mene i budemo u braku bit će nam dobro.

----

U prewodu pleši kako ja swiram .....I SAMO BUM U GLAWU.

AHAA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2016, 13:00

To su ti diktatori.

Samo bi bija polukružni okret nogom u prsi ko onaj Brus Lee.

BUM.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2016, 13:05

Pazi analize : duplo manje je posla jer žene upadaju na tržište rada , manje plače weča nesigurnost i muški neče da ulaze u brak i imaju dječu i zato pada natalitet a njen odgowor je : pa i žena radi

Šta to uopče znači ?

Swako treči brak je rastawa .il čak i swako drugi.

Jel to u biti poruka : ako budeš u braku i plesao kako ja oču to če biti to ?

BRALE IZIST ČU TE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2016, 13:08

To su direktne prijetnje i ucijene a glase owako : ako budeš dobar i budemo u braku bit če dwije plače a ako ne ide rastawa pa ti plačaj alimentačiju.

Znači ja radim pa nam je dobro pa onda ti moraš mene slušat.

DOBRO JE.

Studija njemačke zaklade: Hrvatska očajna po nezaposlenosti mladih - brzo nalaze posao, ali ne doma - Page 4 Germany-population-pyramid-2014

ZDRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2016, 13:13

Đabe ti je šta imaš i miljardu žena za rasplod ako nemaš nikoga da ih puni i preuzme odgowornost za dječu a dok su god plače prepolowljene i nesigurnost wlada jer se žene tu guraju to je teško očekiwat plus to šta one rade muškima ne igra jer alimentačiju opet plačaju oni a ne one.

KRAHIRAT ĆE SWE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by gargamel0101 12/6/2016, 13:18

epikur37 wrote:Hrvati trebaju autoritet.

Po mogućnosti srednjeuropski, uz njega će napredovati i imati razloga za grintanje. Pun pogodak.
Ubiše se Irci i Nijemci od autoriteta. :aw 

Ono gdje god da se okreneš ili čuješ "daj ne seri" ili čuješ "kurwa". Jedno od to dvoje su Hrvati, a jedno Poljaci. Čak sam čuo nekog crnj... da viče "kurwa".
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by kaya 12/6/2016, 13:24

RayMabus wrote:Cuj mozga :

Ja : Žene svojim ulaskom na tržište rada : prepolovljavaju broj radnih mjesta , smanjuju cijenu rada , cine nesigurnost muškima jer nema toliko posla tj ovaj sad mora mislit di ce nac posao ako jedan posao ode a ništa nije sigurno .....i zato nitko nece u brak tj pada natalitet 

i ista meni odgovora ovo : Pa i žene rade tj ima i njihova placa.

Hbent ti mlater škrbavu u usta ....svako drugi treci brak je rastava , muški opet placa alimentaciju ŠTA MENE BOLI KURAZ JEL TI RADIŠ , KOLIKA TI JE PLACA I KOLIKO TI LOVE IMAŠ ?

JA ALIMENTACIJU MORAM PLACAT.

PICHKA TI MALTERINA.
Alimentacija nije reket. To je novčana obaveza roditelja koji ne živi s djetetom a mora sudjelovati u troškovima oko djeteta. I zena mora plaćati alimentaciju ako dijete ostane s ocem u kućanstvu. Drugo, ona se određuje prema primanjima. Ako su nula onda je i alimentacija nula. Tako da ne znam zašto ti je to takav problem. Ili mislis da roditelj nakon rastave vise ne mora sudjelovati u troškovima oko vlastitog djeteta?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 12/6/2016, 13:30

kaja_333 wrote:Alimentacija nije reket. To je novčana obaveza roditelja koji ne živi s djetetom a mora sudjelovati u troškovima oko djeteta. I zena mora plaćati alimentaciju ako dijete ostane s ocem u kućanstvu. Drugo, ona se određuje prema primanjima. Ako su nula onda je i alimentacija nula. Tako da ne znam zašto ti je to takav problem. Ili mislis da roditelj nakon rastave vise ne mora sudjelovati u troškovima oko vlastitog djeteta?
alimentacija je nastavak suživota.

ja bivšoj dajem više nego što je sud dodjelio. dajem djeci, ne njoj.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 12/6/2016, 14:49

veber wrote:
kaja_333 wrote:Alimentacija nije reket. To je novčana obaveza roditelja koji ne živi s djetetom a mora sudjelovati u troškovima oko djeteta. I zena mora plaćati alimentaciju ako dijete ostane s ocem u kućanstvu. Drugo, ona se određuje prema primanjima. Ako su nula onda je i alimentacija nula. Tako da ne znam zašto ti je to takav problem. Ili mislis da roditelj nakon rastave vise ne mora sudjelovati u troškovima oko vlastitog djeteta?
alimentacija je nastavak suživota.

ja bivšoj dajem više nego što je sud dodjelio. dajem djeci, ne njoj.
Pa jasno. Ne znam sto je tu njemu toliko problem. Rastavom ne gubiš djecu i dalje moraš brinuti o njima. Neki to rade svojevoljno a radi onih koji zaborave na djecu kad se rastanu je pravno uređeno pa to moraju. Ako imaju primanja.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by melkior 12/6/2016, 14:56

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
danni1 wrote:da da je Hrvatska očajna po nezaposlenosti,svi studiraju ekonomiju,filozofiju i dramske umjetnosti...
Kome ćeš te gluposti prodat? Naravno da onda idu čistit švapske šekrete i konobarit po bjelom svijetu. Glavno da je država kriva za njihov kretenski izbor fakulteta.
Da moraju plačat iz svog đepa više bi pazili šta bi upisivali al šta cu ja tu ....to je problem društva koji to placa a onda ovi pobignu u Kanadu radit.
Kad im krahira demografija i ekonomija samim time onda ce shvatit da to baš nije dobro da svi mogu ic na fakultete a da ne placaju jer to samo ide na VSS i onda pobigne vanka a ovdje nece radit ništa manualno jer to samo naucilo sidit u klupi ( cast iznimkama al su ipak iznimke ).
Onda ti takve žemske sole pamet.

Brate mili traži neku seljanku iz Ukrajine ....bolje kuži stvari i naucilo je radit.

Šta gluplji seljak to bolji seljak ...ili ti ga u prevodu šta gluplja žemska bolji brak.
:D To sam već negdje čuo (i ima smisla).
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 12/6/2016, 14:57

RayMabus wrote:Cuj mozga :

Ja : Žene svojim ulaskom na tržište rada : prepolovljavaju broj radnih mjesta , smanjuju cijenu rada , cine nesigurnost muškima jer nema toliko posla tj ovaj sad mora mislit di ce nac posao ako jedan posao ode a ništa nije sigurno .....i zato nitko nece u brak tj pada natalitet 

i ista meni odgovora ovo : Pa i žene rade tj ima i njihova placa.

Hbent ti mlater škrbavu u usta ....svako drugi treci brak je rastava , muški opet placa alimentaciju ŠTA MENE BOLI KURAZ JEL TI RADIŠ , KOLIKA TI JE PLACA I KOLIKO TI LOVE IMAŠ ?

JA ALIMENTACIJU MORAM PLACAT.

PICHKA TI MALTERINA.
:20
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 12/6/2016, 14:59

RayMabus wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:nema veze hranimo njemačku ekonomiju i pojačavamo moć merkelice, a ovaj hoće više turčina
Bit će ww3 u Evropi jer je i idiotu jasno da ovakvi lom demografije ne može dugorocno bit održiv i da ce jednom puknit a kad pukne onda ce se sve lomit a nema ljudi da obnove demografiju tj ima nešto al zašto bi sad oni imali 3-4 djece ako generacije prije koje je shebala emanicpacija su imale 1.5 ?

To je nepravedno i smatram da :  ne ucini drugome šta ne želiš da drugi tebi ucini ...tako da ja neću podržat nacional sočijalizam nego nastawak liberalizma tj žiwi i pusti druge da žive
affraid :tu ;)
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics