Studija njemačke zaklade: Hrvatska očajna po nezaposlenosti mladih - brzo nalaze posao, ali ne doma
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Studija njemačke zaklade: Hrvatska očajna po nezaposlenosti mladih - brzo nalaze posao, ali ne doma
Tutto bianco - sve bijelo.RayMabus wrote:Nemoš ti nekoga požurivat da nešto ocisti ( to ti je ta šema 40 kn na satu ) ...pa nismo na maratonu jbte. Imam ja na poslu tako te šeme di treba nešto ocisti ....inace me boli kuraz al brajo moj kad ja to uvatim ....to prvo ide premiještanje predmeta pa onda pod ispod toga , pa vrati nazad , pa sve skini ....brajo moj nakon mene prođi prstom di god oceš nema prašine u tom prostoru NIGDJE.
Mene zatvorilo u wc u scientologiji i cijeli dan cistili ja i Pedro španjolac wc , žemska narednik uđe svako dvi ure prođe prstom i prašina i samo izađe : nastavi dalje.
Od sumraka do zore šema tj od zore do sumraka ....zato meni na poslu svi padaju na guzicu kako ja tako lin a onda kad triba nešto čistit samo zaronim u to i nema me sat vrimena uopce , pa malo stanem i onda nastavim opet tako sat vrimena i TUTO BIANCO.
NIĐE ZRNA PRAŠINE.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Studija njemačke zaklade: Hrvatska očajna po nezaposlenosti mladih - brzo nalaze posao, ali ne doma
Kad ovako provedeš cijeli dan u wc cisteći onda ti stvarno ispada pizdharija tri ure nešto cisti. Glupost. Igra nakon ovoga.RayMabus wrote:Tutto bianco - sve bijelo.RayMabus wrote:Nemoš ti nekoga požurivat da nešto ocisti ( to ti je ta šema 40 kn na satu ) ...pa nismo na maratonu jbte. Imam ja na poslu tako te šeme di treba nešto ocisti ....inace me boli kuraz al brajo moj kad ja to uvatim ....to prvo ide premiještanje predmeta pa onda pod ispod toga , pa vrati nazad , pa sve skini ....brajo moj nakon mene prođi prstom di god oceš nema prašine u tom prostoru NIGDJE.
Mene zatvorilo u wc u scientologiji i cijeli dan cistili ja i Pedro španjolac wc , žemska narednik uđe svako dvi ure prođe prstom i prašina i samo izađe : nastavi dalje.
Od sumraka do zore šema tj od zore do sumraka ....zato meni na poslu svi padaju na guzicu kako ja tako lin a onda kad triba nešto čistit samo zaronim u to i nema me sat vrimena uopce , pa malo stanem i onda nastavim opet tako sat vrimena i TUTO BIANCO.
NIĐE ZRNA PRAŠINE.
2014-04-11
A to je u biti vježba da ti jednostavno prigoriš taj faktor zvan vrijeme i onda nakon toga kad to prođeš ok svanilo je idemo cistit a ti znaš da si to radio cijeli dan i to ti izgleda igra : ok ....šta treba ....nema vremena više jer imaš u glavi to da si proveo cijeli dan tako i kad jednom to napraviš više te vrijeme ne zanima tu.RayMabus wrote:Kad ovako provedeš cijeli dan u wc cisteći onda ti stvarno ispada pizdharija tri ure nešto cisti. Glupost. Igra nakon ovoga.RayMabus wrote:Tutto bianco - sve bijelo.RayMabus wrote:Nemoš ti nekoga požurivat da nešto ocisti ( to ti je ta šema 40 kn na satu ) ...pa nismo na maratonu jbte. Imam ja na poslu tako te šeme di treba nešto ocisti ....inace me boli kuraz al brajo moj kad ja to uvatim ....to prvo ide premiještanje predmeta pa onda pod ispod toga , pa vrati nazad , pa sve skini ....brajo moj nakon mene prođi prstom di god oceš nema prašine u tom prostoru NIGDJE.
NIĐE ZRNA PRAŠINE.
2014-04-11
to me podsjetilo na jna. makneš ugljen s jedne strane, sve počistiš, vratiš ugljen na staro mjestoRayMabus wrote:Kad ovako provedeš cijeli dan u wc cisteći onda ti stvarno ispada pizdharija tri ure nešto cisti. Glupost. Igra nakon ovoga.RayMabus wrote:Tutto bianco - sve bijelo.RayMabus wrote:Nemoš ti nekoga požurivat da nešto ocisti ( to ti je ta šema 40 kn na satu ) ...pa nismo na maratonu jbte. Imam ja na poslu tako te šeme di treba nešto ocisti ....inace me boli kuraz al brajo moj kad ja to uvatim ....to prvo ide premiještanje predmeta pa onda pod ispod toga , pa vrati nazad , pa sve skini ....brajo moj nakon mene prođi prstom di god oceš nema prašine u tom prostoru NIGDJE.
NIĐE ZRNA PRAŠINE.
to se dobijalo kao "nagradno"
2014-12-30
Meni šef puca na živce s menom u početku ....još sam onda pija dvi gajbe pive dnevno .....i ono totalni boli me kuraz ka i danas samo još non stop zavidan i onda mu pukne film i sad ce on mene malo ono pritegnit i aj čisti ....i onda ja odem i sve ocistim i ovome padne osmijeh sa usana jer je ocekiva da cu reč necu il da necu ocistit a kad ono : hebent sve živo je ocistija ...a u kuraz.RayMabus wrote:A to je u biti vježba da ti jednostavno prigoriš taj faktor zvan vrijeme i onda nakon toga kad to prođeš ok svanilo je idemo cistit a ti znaš da si to radio cijeli dan i to ti izgleda igra : ok ....šta treba ....nema vremena više jer imaš u glavi to da si proveo cijeli dan tako i kad jednom to napraviš više te vrijeme ne zanima tu.RayMabus wrote:Kad ovako provedeš cijeli dan u wc cisteći onda ti stvarno ispada pizdharija tri ure nešto cisti. Glupost. Igra nakon ovoga.RayMabus wrote:Tutto bianco - sve bijelo.RayMabus wrote:Nemoš ti nekoga požurivat da nešto ocisti ( to ti je ta šema 40 kn na satu ) ...pa nismo na maratonu jbte. Imam ja na poslu tako te šeme di treba nešto ocisti ....inace me boli kuraz al brajo moj kad ja to uvatim ....to prvo ide premiještanje predmeta pa onda pod ispod toga , pa vrati nazad , pa sve skini ....brajo moj nakon mene prođi prstom di god oceš nema prašine u tom prostoru NIGDJE.
NIĐE ZRNA PRAŠINE.
Nije moga s menom na zelenu granu i onda sad ce on mene ka pritegnit i to pa cu ja rec necu il necu obavit i tako pa ce mi rec da ne radim ništa ....a kad ono : jeben ti ovoga ...cisti bolje nego žemska.
Last edited by RayMabus on 12/6/2016, 11:30; edited 1 time in total
2014-04-11
Zato me sad pušta da pijem kavu dvi ure i cistam novine ....shvatija je da nema smisla i da taj moj boli me kuraz je u osnovi podržan sa ogromnom sposobnošcu i da cu napravit sve šta se od mene traži a u okviru je posla ( pa i šire ako ocijenim da je ok tj mogu i nije mi problem ucinit uslugu njemu i opcenito poslu itd itd itd ).RayMabus wrote:Meni šef puca na živce s menom u početku ....još sam onda pija dvi gajbe pive dnevno .....i ono totalni boli me kuraz ka i danas samo još non stop zavidan i onda mu pukne film i sad ce on mene malo ono pritegnit i aj čisti ....i onda ja odme i sve ocistim i ovome padne osmijeh sa usana jer je ocekiva da cu reč necu il da necu ocistit a kad ono : hebent sve živo je ocistija ...a u kuraz.RayMabus wrote:A to je u biti vježba da ti jednostavno prigoriš taj faktor zvan vrijeme i onda nakon toga kad to prođeš ok svanilo je idemo cistit a ti znaš da si to radio cijeli dan i to ti izgleda igra : ok ....šta treba ....nema vremena više jer imaš u glavi to da si proveo cijeli dan tako i kad jednom to napraviš više te vrijeme ne zanima tu.RayMabus wrote:Kad ovako provedeš cijeli dan u wc cisteći onda ti stvarno ispada pizdharija tri ure nešto cisti. Glupost. Igra nakon ovoga.RayMabus wrote:Tutto bianco - sve bijelo.RayMabus wrote:Nemoš ti nekoga požurivat da nešto ocisti ( to ti je ta šema 40 kn na satu ) ...pa nismo na maratonu jbte. Imam ja na poslu tako te šeme di treba nešto ocisti ....inace me boli kuraz al brajo moj kad ja to uvatim ....to prvo ide premiještanje predmeta pa onda pod ispod toga , pa vrati nazad , pa sve skini ....brajo moj nakon mene prođi prstom di god oceš nema prašine u tom prostoru NIGDJE.
NIĐE ZRNA PRAŠINE.
Nije moga s menom na zelenu granu i onda sad ce on mene ka pritegnit i to pa cu ja rec necu il necu obavit i tako pa ce mi rec da ne radim ništa ....a kad ono : jeben ti ovoga ...cisti bolje nego žemska.
2014-04-11
Tako da :RayMabus wrote:Zato me sad pušta da pijem kavu dvi ure i cistam novine ....shvatija je da nema smisla i da taj moj boli me kuraz je u osnovi podržan sa ogromnom sposobnošcu i da cu napravit sve šta se od mene traži a u okviru je posla ( pa i šire ako ocijenim da je ok tj mogu i nije mi problem ucinit uslugu njemu i opcenito poslu itd itd itd ).RayMabus wrote:Meni šef puca na živce s menom u početku ....još sam onda pija dvi gajbe pive dnevno .....i ono totalni boli me kuraz ka i danas samo još non stop zavidan i onda mu pukne film i sad ce on mene malo ono pritegnit i aj čisti ....i onda ja odme i sve ocistim i ovome padne osmijeh sa usana jer je ocekiva da cu reč necu il da necu ocistit a kad ono : hebent sve živo je ocistija ...a u kuraz.RayMabus wrote:A to je u biti vježba da ti jednostavno prigoriš taj faktor zvan vrijeme i onda nakon toga kad to prođeš ok svanilo je idemo cistit a ti znaš da si to radio cijeli dan i to ti izgleda igra : ok ....šta treba ....nema vremena više jer imaš u glavi to da si proveo cijeli dan tako i kad jednom to napraviš više te vrijeme ne zanima tu.RayMabus wrote:Kad ovako provedeš cijeli dan u wc cisteći onda ti stvarno ispada pizdharija tri ure nešto cisti. Glupost. Igra nakon ovoga.RayMabus wrote:
Tutto bianco - sve bijelo.
NIĐE ZRNA PRAŠINE.
2014-04-11
da da je Hrvatska očajna po nezaposlenosti,svi studiraju ekonomiju,filozofiju i dramske umjetnosti...
Kome ćeš te gluposti prodat? Naravno da onda idu čistit švapske šekrete i konobarit po bjelom svijetu. Glavno da je država kriva za njihov kretenski izbor fakulteta.
Kome ćeš te gluposti prodat? Naravno da onda idu čistit švapske šekrete i konobarit po bjelom svijetu. Glavno da je država kriva za njihov kretenski izbor fakulteta.
Da moraju plačat iz svog đepa više bi pazili šta bi upisivali al šta cu ja tu ....to je problem društva koji to placa a onda ovi pobignu u Kanadu radit.danni1 wrote:da da je Hrvatska očajna po nezaposlenosti,svi studiraju ekonomiju,filozofiju i dramske umjetnosti...
2014-04-11
Bilo je to na putu, kao i da HR ne bude kifla već nešto ozbiljnija država. Netko je bio ubijen i tu je došao kraj.epikur37 wrote:Da je povijest bila dosljedna i uredna Hrvatska bi Austriji bila nešto kao Škotska Britaniji...ali avaj....
Guest- Guest
Kad im krahira demografija i ekonomija samim time onda ce shvatit da to baš nije dobro da svi mogu ic na fakultete a da ne placaju jer to samo ide na VSS i onda pobigne vanka a ovdje nece radit ništa manualno jer to samo naucilo sidit u klupi ( cast iznimkama al su ipak iznimke ).RayMabus wrote:Da moraju plačat iz svog đepa više bi pazili šta bi upisivali al šta cu ja tu ....to je problem društva koji to placa a onda ovi pobignu u Kanadu radit.danni1 wrote:da da je Hrvatska očajna po nezaposlenosti,svi studiraju ekonomiju,filozofiju i dramske umjetnosti...
2014-04-11
Onda ti takve žemske sole pamet.RayMabus wrote:Kad im krahira demografija i ekonomija samim time onda ce shvatit da to baš nije dobro da svi mogu ic na fakultete a da ne placaju jer to samo ide na VSS i onda pobigne vanka a ovdje nece radit ništa manualno jer to samo naucilo sidit u klupi ( cast iznimkama al su ipak iznimke ).RayMabus wrote:Da moraju plačat iz svog đepa više bi pazili šta bi upisivali al šta cu ja tu ....to je problem društva koji to placa a onda ovi pobignu u Kanadu radit.danni1 wrote:da da je Hrvatska očajna po nezaposlenosti,svi studiraju ekonomiju,filozofiju i dramske umjetnosti...
Brate mili traži neku seljanku iz Ukrajine ....bolje kuži stvari i naucilo je radit.
Šta gluplji seljak to bolji seljak ...ili ti ga u prevodu šta gluplja žemska bolji brak.
2014-04-11
Ovako dobivaš ove produkte kao r.nevjesta koja meni na : da žene uzimaju muškima posao jer se guraju na tržište rada , prepolovljavaju placu , stvaraju nesigurnost jer gleda di ce se zaposlit tj mora tražit posao a on bi sad kao morao kreirat obitelj ....ista meni odgovara ovo : pa i žene rade ?RayMabus wrote:Onda ti takve žemske sole pamet.RayMabus wrote:Kad im krahira demografija i ekonomija samim time onda ce shvatit da to baš nije dobro da svi mogu ic na fakultete a da ne placaju jer to samo ide na VSS i onda pobigne vanka a ovdje nece radit ništa manualno jer to samo naucilo sidit u klupi ( cast iznimkama al su ipak iznimke ).RayMabus wrote:Da moraju plačat iz svog đepa više bi pazili šta bi upisivali al šta cu ja tu ....to je problem društva koji to placa a onda ovi pobignu u Kanadu radit.danni1 wrote:da da je Hrvatska očajna po nezaposlenosti,svi studiraju ekonomiju,filozofiju i dramske umjetnosti...
Brate mili traži neku seljanku iz Ukrajine ....bolje kuži stvari i naucilo je radit.
Šta gluplji seljak to bolji seljak ...ili ti ga u prevodu šta gluplja žemska bolji brak.
GLUPACO KAD SE RASTAVIM A RASTAVLJAJU SE SVAKO DRUGI IL TRECI JER SU POSTALE PREPRGAVE ONDA JA OPET MORAM PLACAT ALIMENTACIJU PA MENE BOLI KURAZ JEL TI RADIŠ ILI NE I KOLIKA TI JE PLACA I KOLIKO TI LOVE IMAŠ.
HEBEN TI MALTER GLUPU.
2014-04-11
Cuj mozga :
Ja : Žene svojim ulaskom na tržište rada : prepolovljavaju broj radnih mjesta , smanjuju cijenu rada , cine nesigurnost muškima jer nema toliko posla tj ovaj sad mora mislit di ce nac posao ako jedan posao ode a ništa nije sigurno .....i zato nitko nece u brak tj pada natalitet
i ista meni odgovora ovo : Pa i žene rade tj ima i njihova placa.
Hbent ti mlater škrbavu u usta ....svako drugi treci brak je rastava , muški opet placa alimentaciju ŠTA MENE BOLI KURAZ JEL TI RADIŠ , KOLIKA TI JE PLACA I KOLIKO TI LOVE IMAŠ ?
JA ALIMENTACIJU MORAM PLACAT.
PICHKA TI MALTERINA.
Ja : Žene svojim ulaskom na tržište rada : prepolovljavaju broj radnih mjesta , smanjuju cijenu rada , cine nesigurnost muškima jer nema toliko posla tj ovaj sad mora mislit di ce nac posao ako jedan posao ode a ništa nije sigurno .....i zato nitko nece u brak tj pada natalitet
i ista meni odgovora ovo : Pa i žene rade tj ima i njihova placa.
Hbent ti mlater škrbavu u usta ....svako drugi treci brak je rastava , muški opet placa alimentaciju ŠTA MENE BOLI KURAZ JEL TI RADIŠ , KOLIKA TI JE PLACA I KOLIKO TI LOVE IMAŠ ?
JA ALIMENTACIJU MORAM PLACAT.
PICHKA TI MALTERINA.
2014-04-11
Kad imaš take mozgowe koji meni na owo moje odgowaraju sa : pa i žena radi tj ima i ona placu a zanemaruje to da su one postale preneovisne i rastavljaju se lako a muški opet mora placat alimentaciju ....PA KOGA TI ZAHEBAVAŠ I PRCAŠ U ZDRAV MOZAK.
2014-04-11
To su ti fakultetski emanicipirani mozgovi ....mada ne moraju bit fakultetski al su emanicpirani.
Odgovor na : žene prepolovljavaju muškima place i mogucnost zaposlenja i onda ovi nece da rade djecu i ulaze u brak ista meni odgovara sa : pa i žene rade.
PA ŠTA TO MENE BOLI KURAZ DA ONE RADE KAD SE SVAKO DRUGI I TRECI RASTAVLJA A ALIMENTACIJU PLACA MUŠKI.
ŠTA MENE TO BILI KURAZ DA TI RADIŠ ?
SUTRA SE RASTAVIMO I MENI DOĐE NA ISTO ŠTA TI IMAŠ MILJONE , PLACU OD 10 TISUCA KUNA IL NEKI FAKULTET KOJI TEBI GARANTIRA POSAO NA TRŽIŠTU RADA.
MA GONI U PM.
Odgovor na : žene prepolovljavaju muškima place i mogucnost zaposlenja i onda ovi nece da rade djecu i ulaze u brak ista meni odgovara sa : pa i žene rade.
PA ŠTA TO MENE BOLI KURAZ DA ONE RADE KAD SE SVAKO DRUGI I TRECI RASTAVLJA A ALIMENTACIJU PLACA MUŠKI.
ŠTA MENE TO BILI KURAZ DA TI RADIŠ ?
SUTRA SE RASTAVIMO I MENI DOĐE NA ISTO ŠTA TI IMAŠ MILJONE , PLACU OD 10 TISUCA KUNA IL NEKI FAKULTET KOJI TEBI GARANTIRA POSAO NA TRŽIŠTU RADA.
MA GONI U PM.
2014-04-11
nema veze hranimo njemačku ekonomiju i pojačavamo moć merkelice, a ovaj hoće više turčina
Guest- Guest
Bit će ww3 u Evropi jer je i idiotu jasno da ovakvi lom demografije ne može dugorocno bit održiv i da ce jednom puknit a kad pukne onda ce se sve lomit a nema ljudi da obnove demografiju tj ima nešto al zašto bi sad oni imali 3-4 djece ako generacije prije koje je shebala emanicpacija su imale 1.5 ?preko_vode_do_slobode wrote:nema veze hranimo njemačku ekonomiju i pojačavamo moć merkelice, a ovaj hoće više turčina
To je nepravedno i smatram da : ne ucini drugome šta ne želiš da drugi tebi ucini ...tako da ja neću podržat nacional sočijalizam nego nastawak liberalizma tj žiwi i pusti druge da žive
2014-04-11
Žiwi i pusti druge da žiwe.
Neprawedno je da generačije koje je shebala emnaičipačija i zbog njih su te iduče generačije slabije sad maltretiraju njih da obnowe natalitet.
NE.
OSTAWI IH NA MIRU I NE UČINI DRUGOME ŠTA NE ŽELIŠ DA TEBI NETKO UČINI.
A NAČIJAMA . DRUŠTWIMA I DRŽAWAMA PORUKA : TKO WAS HEBE
Neprawedno je da generačije koje je shebala emnaičipačija i zbog njih su te iduče generačije slabije sad maltretiraju njih da obnowe natalitet.
NE.
OSTAWI IH NA MIRU I NE UČINI DRUGOME ŠTA NE ŽELIŠ DA TEBI NETKO UČINI.
A NAČIJAMA . DRUŠTWIMA I DRŽAWAMA PORUKA : TKO WAS HEBE
2014-04-11
Hrvati će surađivati ovaj puta s njima kontra ovih kao što su neke europske zemlje surađivale s Osmanlijama dok su Hrvati ginuli da bi držali liniju.preko_vode_do_slobode wrote:nema veze hranimo njemačku ekonomiju i pojačavamo moć merkelice, a ovaj hoće više turčina
Nijemcima se i ovako i onako crno piše a oni neka rintaju za strance, žive pod tuđim krovom i idu na Urlaube dok njihove žene ne žele rađati .
Guest- Guest
To je njihowa slobodna wolja i to treba poštiwati ...kao i swačiju pa i moju.Fénix wrote: dok njihove žene ne žele rađati .
Ne moraju rađat niti ikoga treba silit na to.
Krahirat će i onda pokušat barem neki održiw razwoj naprawit.
2014-04-11
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Eurostat : Hrvatska ima najviši pad nezaposlenosti u EU
» Hrvatska u rujnu s najvećim padom stope nezaposlenosti u EU
» GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
» Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
» Klasić: Hrvatska i Srbija se nalaze na bitno različitim stupnjevima razvoja
» Hrvatska u rujnu s najvećim padom stope nezaposlenosti u EU
» GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
» Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
» Klasić: Hrvatska i Srbija se nalaze na bitno različitim stupnjevima razvoja
Page 3 of 6