Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
pa što nije?kaja_333 wrote:Ma Jovo je nula ali ovu gaduru nisu jos neki provalili, od kada je dosla sranja , točno. Sad je tima pozvala brže bolje da dogovore sto ce dalje.
samo je produbila jaz. sve što je tuđman spojio ona je uspjela razjebati.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
Bitno da si ga riešila, a Kaća mi se zabrinula, u buduće ju ne smijem izostavljati.
Da, odma ja to primjetim.Regoč wrote:Bitno da si ga riešila, a Kaća mi se zabrinula, u buduće ju ne smijem izostavljati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pravo žensko, "a tko je Maja",
Regoč wrote:Bitno da si ga riešila....
pa jesam li sdp-ovka il nisam
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
» Grabar Kitarović u Jajcu: Za rat je kriva Miloševićeva politika
» Predsjednica Grabar-Kitarović na Mljetu
» Predsjednica Grabar-Kitarović s Putinom
» Predsjednica Grabar-Kitarović putuje u SAD
» Grabar Kitarović u Jajcu: Za rat je kriva Miloševićeva politika
» Predsjednica Grabar-Kitarović na Mljetu
» Predsjednica Grabar-Kitarović s Putinom
» Predsjednica Grabar-Kitarović putuje u SAD
Page 6 of 6