Ovo su najzgodniji nogometaši Eura! Među njima je i jedan Hrvat...
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ovo su najzgodniji nogometaši Eura! Među njima je i jedan Hrvat...
dzango wrote:Može i masku Mikija Mausa. Važno je ako zna posao.Noor wrote:dzango wrote:Ja ti rekoh da imam druge kvalitete. Nije sve u lepoti.Noor wrote:dzango wrote:
Ja imam najveći.
da tvoja žena uzdiše za Buffonom, a tebe onakvoga trpi...nema šanse
fućkaš lepotu ak ti trebam jastuk stavit na glavu
e, nije baš tako...moj Prle, moraš bit muževan i izmamit uzdahe....a ne vreća sala
Guest- Guest
sve je dobro dok nas se žene boje
2014-04-19
Izmamim ja gomilu uzdaha, ništa ti ne brini.Noor wrote:dzango wrote:Može i masku Mikija Mausa. Važno je ako zna posao.Noor wrote:dzango wrote:Ja ti rekoh da imam druge kvalitete. Nije sve u lepoti.Noor wrote:
da tvoja žena uzdiše za Buffonom, a tebe onakvoga trpi...nema šanse
fućkaš lepotu ak ti trebam jastuk stavit na glavu
e, nije baš tako...moj Prle, moraš bit muževan i izmamit uzdahe....a ne vreća sala
kako nije perverzno,kad ti zena ne moze doci do rijeci od tebe..di ces gore kazne jednoj zeni B-) ;Pdzango wrote:Kako šta je prljavo? Tvoja pokvarena mašta samo misli o veličini mog ega i naslađuje se. Veličina jezika i dimenzije drugioh organa su nešto što nam majka priroda podari i to nije perverzno.IvyTeasdale wrote:Što je prljavo u procjeni ega? Samo to da si ti mislio na nešto treće..jezik, vjerojatno..besramniče, ne može ti žena doći do riječi od tebe..dzango wrote:Ja sam mislio na stomak sa slike. Imaš prljavu maštu.IvyTeasdale wrote:Ego?dzango wrote:
Ja imam najveći.
ma, nemaš..ja ti jamčim da nemaš..
2014-04-12
tebe i dzanija ponajvise 8-)prckov wrote:sve je dobro dok nas se žene boje
2014-04-12
To su slatke muke. Bolje da ćuti sa ciljem, nego da priča u prazno.IvyTeasdale wrote:kako nije perverzno,kad ti zena ne moze doci do rijeci od tebe..di ces gore kazne jednoj zeni B-) ;Pdzango wrote:Kako šta je prljavo? Tvoja pokvarena mašta samo misli o veličini mog ega i naslađuje se. Veličina jezika i dimenzije drugioh organa su nešto što nam majka priroda podari i to nije perverzno.IvyTeasdale wrote:Što je prljavo u procjeni ega? Samo to da si ti mislio na nešto treće..jezik, vjerojatno..besramniče, ne može ti žena doći do riječi od tebe..dzango wrote:Ja sam mislio na stomak sa slike. Imaš prljavu maštu.IvyTeasdale wrote:
Ego?
ma, nemaš..ja ti jamčim da nemaš..
:D zasto mi se cini da si zamijenio uloge 8-)dzango wrote:To su slatke muke. Bolje da ćuti sa ciljem, nego da priča u prazno.IvyTeasdale wrote:kako nije perverzno,kad ti zena ne moze doci do rijeci od tebe..di ces gore kazne jednoj zeni B-) ;Pdzango wrote:Kako šta je prljavo? Tvoja pokvarena mašta samo misli o veličini mog ega i naslađuje se. Veličina jezika i dimenzije drugioh organa su nešto što nam majka priroda podari i to nije perverzno.IvyTeasdale wrote:Što je prljavo u procjeni ega? Samo to da si ti mislio na nešto treće..jezik, vjerojatno..besramniče, ne može ti žena doći do riječi od tebe..dzango wrote:
Ja sam mislio na stomak sa slike. Imaš prljavu maštu.
2014-04-12
:kidd:IvyTeasdale wrote:tebe i dzanija ponajvise 8-)prckov wrote:sve je dobro dok nas se žene boje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A,sto sam krivo rekla?! B-)
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:A,sto sam krivo rekla?! B-)
razoračan je što ga se ne bojiš...a on uvjeren u suprotno
Guest- Guest
di ste seljace?...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:di ste seljace?...
spiljske primitivke...
Guest- Guest
ja se samo pitam jel deda u stvarnosti može toliko mljet koliko na forumu
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:Nešto si nedosljedan u izjavama i stavovima..čas ne želiš biti predmet požude i slinjenja, čassi debeo i neprivlačan, pa se sramiš..ništa ti više ne vjerujemo..
Evo izdao sam se.
ja sam odvratno ruzan....
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:A,sto sam krivo rekla?! B-)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Prvo, drugo..ili da ja zakljucim po svom nahođenju 8-)dawson wrote:IvyTeasdale wrote:Nešto si nedosljedan u izjavama i stavovima..čas ne želiš biti predmet požude i slinjenja, čassi debeo i neprivlačan, pa se sramiš..ništa ti više ne vjerujemo..
Evo izdao sam se.
2014-04-12
jesi nabavila nesto tvrdo da ih mozemo po glavama,pa u pecinu uvuci? ;DNoor wrote:vuksadinare wrote:di ste seljace?...
spiljske primitivke...
2014-04-12
....ja sam vec dobio...IvyTeasdale wrote:jesi nabavila nesto tvrdo da ih mozemo po glavama,pa u pecinu uvuci? ;DNoor wrote:vuksadinare wrote:di ste seljace?...
spiljske primitivke...
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:jesi nabavila nesto tvrdo da ih mozemo po glavama,pa u pecinu uvuci? ;DNoor wrote:vuksadinare wrote:di ste seljace?...
spiljske primitivke...
uvijek nosim sa sobom, ne brini
nikad ne znaš kad će trebat
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....ja sam vec dobio...IvyTeasdale wrote:jesi nabavila nesto tvrdo da ih mozemo po glavama,pa u pecinu uvuci? ;DNoor wrote:vuksadinare wrote:di ste seljace?...
spiljske primitivke...
pazi...čaša!!
Guest- Guest
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Šestorica biskupa u Vatikanskoj banci drže 3,4 milijuna eura, među njima i Bozanić
» Američki portal pobrojao najbrutalnije diktatore povijesti,među njima i Pavelić te jedan Srbin
» U vlaku u Sloveniji nađeno 30 ilegalnih imigranata , među njima 12 djece
» Top 10 svjetskih destinacija, među njima i Hrvatska
» 86 migranata pronađeno u kamionu u Austriji, među njima 16-ero djece
» Američki portal pobrojao najbrutalnije diktatore povijesti,među njima i Pavelić te jedan Srbin
» U vlaku u Sloveniji nađeno 30 ilegalnih imigranata , među njima 12 djece
» Top 10 svjetskih destinacija, među njima i Hrvatska
» 86 migranata pronađeno u kamionu u Austriji, među njima 16-ero djece
Page 6 of 10