Guženje HDZ-a
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Guženje HDZ-a
marcellus wrote:epikur37 wrote:Jedino Karamarko i HDZ mogu zaustaviti Srbiju i obnovu Jugoslavije :D
jebali te srbi više i ti njih...
Prijetnja je jasno šira, bez HDZ-a Rusija zauzma Galiciju i probija Dnjepar :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..covjek opcinjen njima..gleda ih kao nekakve mesije..koji ce udarcem jedne sake smlaviti sve muslimane svijeta...ocito je previse njihovih mitova slusaomarcellus wrote:epikur37 wrote:Jedino Karamarko i HDZ mogu zaustaviti Srbiju i obnovu Jugoslavije :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:..covjek opcinjen njima..gleda ih kao nekakve mesije..koji ce udarcem jedne sake smlaviti sve muslimane svijeta...ocito je previse njihovih mitova slusaomarcellus wrote:epikur37 wrote:Jedino Karamarko i HDZ mogu zaustaviti Srbiju i obnovu Jugoslavije :D
ja samo zrcalim i ponešto karikiram stav dsnice napose one pravaške koja je sada penetrirtala i u hdz
2015-08-06
..i nek zahvali upravo amerima po kojima pljuje sto je dana srpska u bh-a..da su ans pustili u banja luku..dodo bi danas bio predsjednik padinske skele
2015-09-08
..to kao prvo nisu pravasi....to su hdz-ovi pravasi oduvijek bili..pravi pravasi su bili paragini,blaza kraljevica i parađika...ovi đapicevi i ini nasljednici su hdz-ovi 'pravasi'..daj to jednom razluci jebote..moze ti i jastreb objasnitiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..covjek opcinjen njima..gleda ih kao nekakve mesije..koji ce udarcem jedne sake smlaviti sve muslimane svijeta...ocito je previse njihovih mitova slusaomarcellus wrote:epikur37 wrote:Jedino Karamarko i HDZ mogu zaustaviti Srbiju i obnovu Jugoslavije :D
ja samo zrcalim i ponešto karikiram stav dsnice napose one pravaške koja je sada penetrirtala i u hdz
2015-09-08
Nije to desnica. To smo mi instalirali naše igrače da na pritisak dugmeta razjebavamo HDZ u dva dana. Jebi ga, čistačica slučajno stisla dugme i aktivirala Hasanbegovića pa ode HDZ dvi godine prije plana.epikur37 wrote:ja samo zrcalim i ponešto karikiram stav dsnice napose one pravaške koja je sada penetrirtala i u hdzvuksadinare wrote:..covjek opcinjen njima..gleda ih kao nekakve mesije..koji ce udarcem jedne sake smlaviti sve muslimane svijeta...ocito je previse njihovih mitova slusaomarcellus wrote:epikur37 wrote:Jedino Karamarko i HDZ mogu zaustaviti Srbiju i obnovu Jugoslavije :D
udba- Posts : 4945
2015-11-10
epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Jedino Karamarko i HDZ mogu zaustaviti Srbiju i obnovu Jugoslavije :D
alo minken a to što je Karamarko upravo Amerima "ogroman teret" i "neprihvatljiv" zbog svojih veza s Rusima, Migrit i to, i to što su Ameri stavili šefa tajnih službi po svom ukusu umjesto onog kog je Karamarko gurao, to ćemo zanemarit? Daj probaj malo dalje gledat.
Upravo Amerima smeta Karamarko ne Rusima
vuksadinare wrote:..i ti dalej vjerujes da nam je srbija i srbi prijatelji..sa vucicem i nikolicem a iza vreba seselj....epikur37 wrote:Jedino Karamarko i HDZ mogu zaustaviti Srbiju i obnovu Jugoslavije :D
a da stvar bude bolja vučko je pudlica pentagona i bijele kuće
....ma nek je....stvar je u tome..sto mi mislimo da amerima moramo biti vjecno duzni zbog oluje i gotovine..to ej tako u nasem narodu..kad ti netko ucini veliku sulugu mislis da mu moras to vracati do kraja zivotamarcellus wrote:vuksadinare wrote:..i ti dalej vjerujes da nam je srbija i srbi prijatelji..sa vucicem i nikolicem a iza vreba seselj....epikur37 wrote:Jedino Karamarko i HDZ mogu zaustaviti Srbiju i obnovu Jugoslavije :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:....ma nek je....stvar je u tome..sto mi mislimo da amerima moramo biti vjecno duzni zbog oluje i gotovine..to ej tako u nasem narodu..kad ti netko ucini veliku sulugu mislis da mu moras to vracati do kraja zivotamarcellus wrote:vuksadinare wrote:..i ti dalej vjerujes da nam je srbija i srbi prijatelji..sa vucicem i nikolicem a iza vreba seselj....epikur37 wrote:Jedino Karamarko i HDZ mogu zaustaviti Srbiju i obnovu Jugoslavije :D
Puno više su nam Englezi pomogli u lovu na Gotovinu, manje Ameri. Englezima bi trebali biti po tome zahvalniji. Po Amerima ga ne bi tako brzo identificirali, locirali i šta još ono..
udba- Posts : 4945
2015-11-10
provocator-
2015-08-11
kako se stvari odvjaju jasno da bi oni nama tu uslugu napravili i na siluvuksadinare wrote:....ma nek je....stvar je u tome..sto mi mislimo da amerima moramo biti vjecno duzni zbog oluje i gotovine..to ej tako u nasem narodu..kad ti netko ucini veliku sulugu mislis da mu moras to vracati do kraja zivotamarcellus wrote:vuksadinare wrote:..i ti dalej vjerujes da nam je srbija i srbi prijatelji..sa vucicem i nikolicem a iza vreba seselj....epikur37 wrote:Jedino Karamarko i HDZ mogu zaustaviti Srbiju i obnovu Jugoslavije :D
takođe mi se čini da su oni i pripremili scenografiju
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pusti to....poznata je poslovica u hrvata...kad mu se ucini usluga..'bit cu ti zahvalan do groba'...prckov wrote:kako se stvari odvjaju jasno da bi oni nama tu uslugu napravili i na siluvuksadinare wrote:....ma nek je....stvar je u tome..sto mi mislimo da amerima moramo biti vjecno duzni zbog oluje i gotovine..to ej tako u nasem narodu..kad ti netko ucini veliku sulugu mislis da mu moras to vracati do kraja zivotamarcellus wrote:vuksadinare wrote:..i ti dalej vjerujes da nam je srbija i srbi prijatelji..sa vucicem i nikolicem a iza vreba seselj....epikur37 wrote:Jedino Karamarko i HDZ mogu zaustaviti Srbiju i obnovu Jugoslavije :D
takođe mi se čini da su oni i pripremili scenografiju
2015-09-08
Da samo ponovim ono što rekoh neki dan: I ovoga se puta pokazalo da u većini slučajeva iza svega stoji žena, u ovom slučaju supruga šefa HDZ-a, Ana Karamarko, čiji su nedavno objavljeni ugovori o poslovanju s MOL-ovim konzultantom Josipom Petrovićem doveli do u Hrvatskoj još neviđene krize vlasti, izglednog pada Vlade i prvih izvanrednih izbora u povijesti države.
Pička ga došla glave... Dobro on (Karamarko je nju osvojio ljepotom, šarmom i osmijehom)
Pička ga došla glave... Dobro on (Karamarko je nju osvojio ljepotom, šarmom i osmijehom)
Trošiš vrijeme. On ne čita on samo promatra, pa mu bude čudno od kud to nama tj. yodi da ameri ruse karamarka.marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Jedino Karamarko i HDZ mogu zaustaviti Srbiju i obnovu Jugoslavije :D
alo minken a to što je Karamarko upravo Amerima "ogroman teret" i "neprihvatljiv" zbog svojih veza s Rusima, Migrit i to, i to što su Ameri stavili šefa tajnih službi po svom ukusu umjesto onog kog je Karamarko gurao, to ćemo zanemarit? Daj probaj malo dalje gledat.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
pa zena mu ima veze na sve strane..mozda je poslana u misiju da zavede karamarka pod svaku cijenu...
2015-09-08
pa srbi imaju taj stof da svoje kurabe podvaljuju stranim politicarima da ostvare svoje interese
2015-09-08
mislim da se pogriješilo odmah u startu već sa nazivom koji zbunjuje,domoljubna koalicija?
prije lovoljubna ili guzoljubna
i dosta više sa ti eksperimentiranjem,staviti na čelo Čačića i problem riješen.Ide onda monetarni udar pa obustava mirovina pa za svu nižu klasu koja hoće raditi nek poslodavcu za tu čast i povjerenje plati a ne da traži plaću,struja i sve ostalo 200 posto gore i tako to,svaki dan ćemo imati po jednu zadnju loš vijest.Pa tko živ tko mrtav.
prije lovoljubna ili guzoljubna
i dosta više sa ti eksperimentiranjem,staviti na čelo Čačića i problem riješen.Ide onda monetarni udar pa obustava mirovina pa za svu nižu klasu koja hoće raditi nek poslodavcu za tu čast i povjerenje plati a ne da traži plaću,struja i sve ostalo 200 posto gore i tako to,svaki dan ćemo imati po jednu zadnju loš vijest.Pa tko živ tko mrtav.
vili40-
2015-08-02
gargamel0101 wrote:Trošiš vrijeme. On ne čita on samo promatra, pa mu bude čudno od kud to nama tj. yodi da ameri ruse karamarka.marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Jedino Karamarko i HDZ mogu zaustaviti Srbiju i obnovu Jugoslavije :D
da eto ameri ruše karamarka....ruši se sam jer je nesposoban a kaj se mene tiče njegova udbo-pravaška struja što prije ode to bolje...nitko nije dublje u američkom prknu od hadezea.
2015-08-06
udba wrote:vuksadinare wrote:....ma nek je....stvar je u tome..sto mi mislimo da amerima moramo biti vjecno duzni zbog oluje i gotovine..to ej tako u nasem narodu..kad ti netko ucini veliku sulugu mislis da mu moras to vracati do kraja zivotamarcellus wrote:vuksadinare wrote:..i ti dalej vjerujes da nam je srbija i srbi prijatelji..sa vucicem i nikolicem a iza vreba seselj....epikur37 wrote:Jedino Karamarko i HDZ mogu zaustaviti Srbiju i obnovu Jugoslavije :D
Puno više su nam Englezi pomogli u lovu na Gotovinu, manje Ameri. Englezima bi trebali biti po tome zahvalniji. Po Amerima ga ne bi tako brzo identificirali, locirali i šta još ono..
... transferirali. Evo saćemo i Karamarka transferirat, preko UPS-a ili CityExpressa još nije odlučeno
Similar topics
» Novo guženje Šolca
» Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?
» Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?
Page 2 of 3