Ivan Lovrinović:'Petrov je najodgovorniji za krizu,pokazao se nekompetentan i neodlučan'
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ivan Lovrinović:'Petrov je najodgovorniji za krizu,pokazao se nekompetentan i neodlučan'
Ali nije ni rekao da će s MOST-om.sitting_bull wrote:Ero wrote:sitting_bull wrote:ne laži. ti si katolik muslimanske vjeroispovijesti i znaš za božje zapovijedi.
milanović je rekao kako će sdp skupiti 64 potpisa, a na mostu je da sa svojih 12 ruku odluči hoće li poslušati glas naroda i ići na izbore, ili će podviti rep pred hdz-om...
Lažeš ti. Kad je Milanović najavio prikupljanje glasova nigdje nije spominjao 12 ruku velečasnog Bože.
To što ti sad tvrdiš je naknadna intervencija Grbina, kad se shvatilo da nemate više od 64 glasa(ako i toliko).
ti lažeš.
milanović nigdje nije rekao kako će sdp sam, bez mosta skupiti 76 ruku.
MOST mu je već dao košaru, šta sad još hoće?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Ivan Lovrinović:'Petrov je najodgovorniji za krizu,pokazao se nekompetentan i neodlučan'
vuksadinare wrote:.....znam sto si mislila....ali kako se vidi malo tko guli...vec je tu pao dogovor između njega i zokija..zoki evo tebi vlast a mene ne diraj..ovaj se ocito s tim slozio jer ga zanima samo biti sef br.1....ti zivis u hlebinama kad mislis da ce karamarko gulit..mozda ako vilibor postane premijerEva wrote:vuksadinare wrote:pa ne mogu ga zatvorit zbog sukoba interesa..po tom 2/3 hrvatske bi vec gulilo..i komplet politicka scena kako danasnja tako i bivsaEva wrote:vuksadinare wrote:
...pa gdje ce drot nego imat veze sa policijom...nece valjda sa zastitom okolisa
Pa i imat će, samo s druge strane kaveza ovaj puta i na duže.
Ti si rođen u Hlebinama, ha?
Ili MOST-ovci, svaka treća opcija je bolja od podvojene partije. Lustracija je u HR vrlo jednostavna stvara, zakonski zabraniti svaki rad SDP-u i HDZ-u, i maknut ih od proračuna. Izlaz iz krize u 5 godina zagarantiran. Ne treba nitko u zatvor, nema potrebe, samo im oduzmi imovinu i nek žive na slobodi. Ni Sanader, da sam ja vlast, dana ne bi bil u zatvoru, nego bi mu sve konfiscirala, i idi ti micko kud te volja, slobodan si kao ptica.
Guest- Guest
sitting_bull wrote:Ero wrote:sitting_bull wrote:ne laži. ti si katolik muslimanske vjeroispovijesti i znaš za božje zapovijedi.
milanović je rekao kako će sdp skupiti 64 potpisa, a na mostu je da sa svojih 12 ruku odluči hoće li poslušati glas naroda i ići na izbore, ili će podviti rep pred hdz-om...
Lažeš ti. Kad je Milanović najavio prikupljanje glasova nigdje nije spominjao 12 ruku velečasnog Bože.
To što ti sad tvrdiš je naknadna intervencija Grbina, kad se shvatilo da nemate više od 64 glasa(ako i toliko).
ti lažeš.
kao što je petrov lažovu karamarku poručio: daj link gdje je ta milanovićeva izjava!
jednom hdz lažov, uvijek hdz lažov...
palikućo!
Guest- Guest
znaci slobodan si..i onda 'slucajan' susret sa haubom auta..Eva wrote:vuksadinare wrote:.....znam sto si mislila....ali kako se vidi malo tko guli...vec je tu pao dogovor između njega i zokija..zoki evo tebi vlast a mene ne diraj..ovaj se ocito s tim slozio jer ga zanima samo biti sef br.1....ti zivis u hlebinama kad mislis da ce karamarko gulit..mozda ako vilibor postane premijerEva wrote:vuksadinare wrote:pa ne mogu ga zatvorit zbog sukoba interesa..po tom 2/3 hrvatske bi vec gulilo..i komplet politicka scena kako danasnja tako i bivsaEva wrote:
Ili MOST-ovci, svaka treća opcija je bolja od podvojene partije. Lustracija je u HR vrlo jednostavna stvara, zakonski zabraniti svaki rad SDP-u i HDZ-u, i maknut ih od proračuna. Izlaz iz krize u 5 godina zagarantiran. Ne treba nitko u zatvor, nema potrebe, samo im oduzmi imovinu i nek žive na slobodi. Ni Sanader, da sam ja vlast, dana ne bi bil u zatvoru, nego bi mu sve konfiscirala, i idi ti micko kud te volja, slobodan si kao ptica.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
PS:sitting_bull wrote:Ero wrote:sitting_bull wrote:ne laži. ti si katolik muslimanske vjeroispovijesti i znaš za božje zapovijedi.
ti lažeš.
kao što je petrov lažovu karamarku poručio: daj link gdje je ta milanovićeva izjava!
A ti, lažove, daj link gdje je Milanović rekao da će s MOST-om skupiti 76 ruku.
Zato i jesam rekao da vam "bridge" ne ide od ruke...
Ero wrote:Sve što si naveo, i kažeš da ste protiv, upravo ste vi koristili u pokušaju rušenja vlade.sitting_bull wrote:jebe se meni kako se pravila kartaške igre reflektiraju na igru koju zbog spašavanja karamarka hdz vodi kontra mosta.
zanima me da se ova lakrdija od vlade i koalicije makne i da narod na izborima odluči.
bez parašpijunskih zapleta, prijetnji, ucjena, kupovanja i svega drugog na što je hdz navikao.
postali smo predmet sprdnje u svijetu, a plavuša pjeva i cupka na thompsona...
Pakao nakon formiranja nove Vlade je javno najavio Milanović, kaj ne?
Računate na kratko pamćenje svojih ovčica, ali pamte oni kojima je to posao...
I s "crnim vragom" (dr Tuđman) ste se udružili samo da bi ostvarili svoje ciljeve.
Ne vidim razlike između pisanja srpske štampe i vas i "vaših" medija, na primjer. Otkud to?
budalo, ovaj pakao u kojem je sada hrvatska je djelo hdz-a i mosta.
hdz je pokušao prevariti most. nakon što su im podmetnuli oreškovića za zamazivanje očiju odmah nakon formiranja vlade krenulo je miniranje mosta kako bi karamarko postao premijer.
sdp i milanović su pomogli utoliko što su pokrenuli inicijativu za opoziv karamarka. pokazuje se sa razlogom jer je ta inicijativa razotkrila trulež u vladi i hdz-u kojim hdz želi interesnim skupinama i bankarskom lobiju predati hrvatsku, a mađari bi za bonus u toj igri dobili inu.
karamarko rules nisu prošli i sad imamo što imamo.
srbi nikada nisu ovako uništavali hrvatsku kao što to sada rade hdz i karamarko: čak i u domovinskom ratu su bili spremni ostaviti na miru onaj dio hrvatske na koji nisu imali pik. hdz i karamarko uništavaju cijelu hrvatsku...
sitting_bull-
2015-09-28
Sitting, sve je jasno...
Analitičar-amater sam u slobodno vrijeme, a kakvi su tek oni kojima je to profesija.
Još jednom: Pakao Vladi je najavio Milanović, netom se formirala. Točka.
Analitičar-amater sam u slobodno vrijeme, a kakvi su tek oni kojima je to profesija.
Last edited by Ero on 10/6/2016, 15:17; edited 1 time in total
Ero wrote:PS:sitting_bull wrote:ti lažeš.
budaletino, ti si prvi optužio milanovića za laž pa daj link.
jebala te hdz taktika po kojoj ti optužuješ, a onda neka optuženi dokaže kako je nevin.
ti si optužio, ti dokaži krivnju.
ako ne daš link, zašuti i jedi vlastita govna...
sitting_bull-
2015-09-28
Ero wrote:Sitting, sve je jasno...
još jednom: pakao u vladi i saboru plod je hdz-ovog nerada, nesposobnosti, neznanja i kriminalnih sklonosti koje se materijaliziraju.
ako je i milanović rekao kako će biti vatre, palikuće su hdz i pajdaši koji su vatru zapalili.
to što se sada pokazuje kako je milanović bio u pravu nije u ovom slučaju njegova zasluga, nego zasluga hdz-a koji si je pakao ostvario...
sitting_bull-
2015-09-28
Ostavi se dječije taktike i "koje prvi počeo".sitting_bull wrote:Ero wrote:PS:sitting_bull wrote:ti lažeš.
budaletino, ti si prvi optužio milanovića za laž pa daj link.
Najavili ste da ćete skupiti glasove za raspust Sabora i to je to. Narod čeka da pokažete 76 glasova ili ušutite.
Milijan je odgovorio i tapnio dvije muhe u jedan mah. Jbga, tako ja to vidim...analitičar-amater.
vuksadinare wrote:znaci slobodan si..i onda 'slucajan' susret sa haubom auta..Eva wrote:vuksadinare wrote:.....znam sto si mislila....ali kako se vidi malo tko guli...vec je tu pao dogovor između njega i zokija..zoki evo tebi vlast a mene ne diraj..ovaj se ocito s tim slozio jer ga zanima samo biti sef br.1....ti zivis u hlebinama kad mislis da ce karamarko gulit..mozda ako vilibor postane premijerEva wrote:vuksadinare wrote:
pa ne mogu ga zatvorit zbog sukoba interesa..po tom 2/3 hrvatske bi vec gulilo..i komplet politicka scena kako danasnja tako i bivsa
Ne zakaj? Pa nema veće kazne nego da živi od 1,5 k kuna cijeli mjesec. Sam bu si presudil, i okončal muke.
Guest- Guest
Pakao novoj Vladi je najavio Milanović, netom je bila sastavljena.sitting_bull wrote:Ero wrote:Sitting, sve je jasno...
još jednom: pakao u vladi i saboru plod je hdz-ovog nerada, nesposobnosti, neznanja i kriminalnih sklonosti koje se materijaliziraju.
ako je i milanović rekao kako će biti vatre, palikuće su hdz i pajdaši koji su vatru zapalili.
to što se sada pokazuje kako je milanović bio u pravu nije u ovom slučaju njegova zasluga, nego zasluga hdz-a koji si je pakao ostvario...
To sad gledamo...
vuksadinare wrote:pa ne mogu ga zatvorit zbog sukoba interesa..po tom 2/3 hrvatske bi vec gulilo..i komplet politicka scena kako danasnja tako i bivsaEva wrote:vuksadinare wrote:...pa gdje ce drot nego imat veze sa policijom...nece valjda sa zastitom okolisaEva wrote:vuksadinare wrote:...tu je u pravu lovrinovic..ne mo's ti sada ako ode karamarko ono tipa..'ja ostajem'..a sam ej rekao da ce otici..ako ce i karamarko otici..nije isto vodit metkovic i Hrvatsku..
Seronja, i kao profač i kao političar. Pa da nije Bože i MOSTA sad bi ti Orban bil premijer u sjeni. Sva HDZ-ovska frustracija proizlazi iz činjenice da ne kontroliraju policiju i pravosuđe. A baš su si sve lijepo bili posložili i onda ih našli neki provincijalci sjebavat. Bravo za MOST! Na prošlim izborima nisam bila već 10 godina, ali na ove bi izašla 128 puta da mogu i uvijek za MOST. Prcajte ih, jer ovo kak se znoje je nenadjebivo.
sukob interesa nije krivično djelo, uostalom, i rješava se tako da daš ostavku na jednu od funkcija. A kako Karamarko nije istovremeno bio na državnoj funkciji dok je njegova žena bila u poslovnom odnosu s firmom koja je u poslovnom odnosu s molom, sukoba interesa ne može biti. A u sukobu interesa su bili kolinda, vrdoljak, čačić, da ne nabrajam.
Izdaja je, a mutavi se jedino može izvući na to da prizna kak mu je UDBA fufu podvalila.
Guest- Guest
Eva wrote:Izdaja je, a mutavi se jedino može izvući na to da prizna kak mu je UDBA fufu podvalila.
Po čemu je izdaja? Nitko ozbiljan ne bi dao mito nekom za posredovanje u sporu dok taj spor nije postojao, a primatelj nije na funkciji u državi. Usto, 60.000 eura je sto puta premalo, a mito se ne isplaćuje preko javnog ugovora. Čovjek je svojoj budućoj ženi naštimao posao kod frenda, to je sve.
Izdaja je ono što je napravio Milanović kad je odbio izaći iz upravljanja INOm, na što se RH obvezala po ulasku u EU. Zakonom. Potpisao ga je Linić 2002.
I izdaja je tražiti inu nazad kad smo je jednom prodali za keš, da bi političari i dalje imali što pljačkati.
Ero wrote:Pakao novoj Vladi je najavio Milanović, netom je bila sastavljena.sitting_bull wrote:Ero wrote:Sitting, sve je jasno...
To sad gledamo...
budaletino, je li sad bitnije tko je najavio, ili tko je pakao ostvario?
točno: milanović je najavio pakao.
točno: hdz je pakao realizirao.
što je bitnije: tko je najavio, ili tko je ostvario?
budala.
sitting_bull-
2015-09-28
Inače vidim da je Thomas Bauer "Grzli" izbrisao fejs profil...
Similar topics
» Ivan Lovrinović: Nećemo rezati plaće u javnom sektoru
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Cacic:Najodgovorniji u drzavi su svjesno lagali,trebaju snositi odgovornost.
» Lovrinovic:HDZ ima novu vecinu,MOST je doista destabilizator
» Lovrinović: Agrokor je najveća sigurnosna ugroza u državi
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Cacic:Najodgovorniji u drzavi su svjesno lagali,trebaju snositi odgovornost.
» Lovrinovic:HDZ ima novu vecinu,MOST je doista destabilizator
» Lovrinović: Agrokor je najveća sigurnosna ugroza u državi
Page 4 of 4