U Hrvatskoj po prvi puta više građanskih brakova nego crkvenih
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: U Hrvatskoj po prvi puta više građanskih brakova nego crkvenih
Opa, svadba! Osini Rajka!
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Evo se trgan od smija...Ostala moja noseća, a ja student...KUćemo, šta ćemo, velim idi u službu, nema nan druge.frakcija wrote:ae ..on 22, ja 23 ..još mu ni brci nisu nikli ..a ja cilo feštu provela rigajuć na zahodu..kum mi raspaljiva prodiđi na uši, šta mi škodilo..posli do jutra peri čaše i stolove u vinčanici..Ero wrote:"Morali" se ženit, što li?frakcija wrote:mi nismo imali ni za kredit kad smo bili nezaposleni i radili preko student servisa..živili sa mojin ćaćon u garsonjeri..uvik san se tješila da u našoj državi bar niko ne umire o gladi i studeni ..udba wrote:Ja sam kumu deset minuta prije tutnuo 200 maraka u ruku da mi ih paradno pokloni kad su bili darovi. Nego, šta je sad ovo, koja ste vi generacija? 1941? Zar nije ono na pir dođe 300 do 500 ljudi, dižu se krediti ulazi u dug i štajaznan?frakcija wrote:
moj je posudija rođakovo od krime, pa mu nogavice bile trikvrtače, a jedvo ga zakopča..
Ali kako, neće me uzet, ako sam noseća, veli žena. I tako umisto nje ošla prijateljica dat "vodu" na nalizu.
Meni prije svadbe kad sam vozio isto u odijelu s kravatom pečenog krmka u gepeku pao auspuh na stojadinu pa je grmilo ko ruski teretni elikopter. Došo u lokalnu radionu, izlazim zalizan s vrizuron i kravatom, nisu majstori bili dugo u čudu, kad su nanjušili krme, mora san ga trokutom za defekt branit. Počupali bi ga cilog.frakcija wrote:ae ..on 22, ja 23 ..još mu ni brci nisu nikli ..a ja cilo feštu provela rigajuć na zahodu..kum mi raspaljiva prodiđi na uši, šta mi škodilo..posli do jutra peri čaše i stolove u vinčanici..
udba- Posts : 4945
2015-11-10
hehe, nama je limuzina bila neregistrirani zaporožac..vinčanica ukeljana sa kolomasti..policija nas propuštala..šta će..posli su ga dica između zgrada gurnila u provaliju i zapalila ..dok su im roditelji to motrili sa prozora..posli su se ispričali jer nisu znali da je u voznom stanju..udba wrote:Meni prije svadbe kad sam vozio isto u odijelu s kravatom pečenog krmka u gepeku pao auspuh na stojadinu pa je grmilo ko ruski teretni elikopter. Došo u lokalnu radionu, izlazim zalizan s vrizuron i kravatom, nisu majstori bili dugo u čudu, kad su nanjušili krme, mora san ga trokutom za defekt branit. Počupali bi ga cilog.frakcija wrote:ae ..on 22, ja 23 ..još mu ni brci nisu nikli ..a ja cilo feštu provela rigajuć na zahodu..kum mi raspaljiva prodiđi na uši, šta mi škodilo..posli do jutra peri čaše i stolove u vinčanici..
Last edited by frakcija on 10/6/2016, 10:11; edited 1 time in total
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Moji su se vjenčali crkveno jer je baba rekla da to tako treba i šta će susjedi reć
a ja jer mi je brak zapravo, osim što je faktička zajednica dvoje ljudi, čisto neko obećanje za budućnost, sakrament koji se daj međusobno, a ne matičaru
a ja jer mi je brak zapravo, osim što je faktička zajednica dvoje ljudi, čisto neko obećanje za budućnost, sakrament koji se daj međusobno, a ne matičaru
u to vrime se crkveno nije kontalo ka zvanično, pa si mora na oba mista odit..mi smo se među zadnjima vinčali po starome..marcellus wrote:Moji su se vjenčali crkveno jer je baba rekla da to tako treba i šta će susjedi reć
2016-03-09
Meni se ne da dolaziti, tako da sve češće vidimo marcelusa na forumu.
crvenkasti-
2014-04-17
u mene žena dobia poso u banci
zprosila me i ja reka da
a nisam triba
zprosila me i ja reka da
a nisam triba
2014-04-19
dok te mami i medom te hraniprckov wrote:u mene žena dobia poso u banci
zprosila me i ja reka da
a nisam triba
joj jadan ti san
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ljubav ti je vrića govun, a gori malo meda. ka poližeš med, padeš u govna.prckov wrote:dok te mami i medom te hraniprckov wrote:u mene žena dobia poso u banci
zprosila me i ja reka da
a nisam triba
joj jadan ti san
2014-04-16
ja išo na tri, u Crkvu, Općinu i u Komitet. Mlada se upisala u Partiju na taj dan pa je isto bila zakuska. To smo odradili prvo, jedino se poslije kod popa zajebala i dala mu partijsku, ganz novu crvenu sjajnu umjesto krsnog lista pa nas je poslo u pičku materinu ateističku, morao sam dodat 50 maraka da preboli i brže zaboravi taj incedent.frakcija wrote:u to vrime se crkveno nije kontalo ka zvanično, pa si mora na oba mista odit..mi smo se među zadnjima vinčali po starome..marcellus wrote:Moji su se vjenčali crkveno jer je baba rekla da to tako treba i šta će susjedi reć
2015-11-10
ljubav je ko tramvajaben wrote:ljubav ti je vrića govun, a gori malo meda. ka poližeš med, padeš u govna.prckov wrote:dok te mami i medom te hraniprckov wrote:u mene žena dobia poso u banci
zprosila me i ja reka da
a nisam triba
joj jadan ti san
moraš pazit da te ne zgazi
2014-04-19
udba wrote:ja išo na tri, u Crkvu, Općinu i u Komitet. Mlada se upisala u Partiju na taj dan pa je isto bila zakuska. To smo odradili prvo, jedino se poslije kod popa zajebala i dala mu partijsku, ganz novu crvenu sjajnu umjesto krsnog lista pa nas je poslo u pičku materinu ateističku, morao sam dodat 50 maraka da preboli i brže zaboravi taj incedent.frakcija wrote:u to vrime se crkveno nije kontalo ka zvanično, pa si mora na oba mista odit..mi smo se među zadnjima vinčali po starome..marcellus wrote:Moji su se vjenčali crkveno jer je baba rekla da to tako treba i šta će susjedi reć
hehe tako je i mene seoski pop optužija da san komunjara kad san tražila izvadak o krštenju..krstili me tek sa 4 miseca, umisto odma..đaba šta san 2 miseca bila u inkubatoru
2016-03-09
srićo moja štoš u inkubatorufrakcija wrote:udba wrote:ja išo na tri, u Crkvu, Općinu i u Komitet. Mlada se upisala u Partiju na taj dan pa je isto bila zakuska. To smo odradili prvo, jedino se poslije kod popa zajebala i dala mu partijsku, ganz novu crvenu sjajnu umjesto krsnog lista pa nas je poslo u pičku materinu ateističku, morao sam dodat 50 maraka da preboli i brže zaboravi taj incedent.frakcija wrote:u to vrime se crkveno nije kontalo ka zvanično, pa si mora na oba mista odit..mi smo se među zadnjima vinčali po starome..marcellus wrote:Moji su se vjenčali crkveno jer je baba rekla da to tako treba i šta će susjedi reć
hehe tako je i mene seoski pop optužija da san komunjara kad san tražila izvadak o krštenju..krstili me tek sa 4 miseca, umisto odma..đaba šta san 2 miseca bila u inkubatoru
2014-04-19
a rano san ti se rodila..tribala san bit još mlaja
2016-03-09
kolko si težila i sa kolko mjesecifrakcija wrote:a rano san ti se rodila..tribala san bit još mlaja
2014-04-19
šta će ti to sve? nu dobra san ispala, obilata..eto kad oćeš težila 1400, sa 7 miseci..kad san izašla iz bolnice držali su me u konistri od trišanja koju su grijali vatrostalnim opekama sa tetkinog komina.. i živili smo u konobi i baba je umrla zibajući me..a materi su otkazali bubrizi, a ćaću satralo auto pa je bija u komi..a druga baba je molila da umren ..da skrati priču..eto..prckov wrote:kolko si težila i sa kolko mjesecifrakcija wrote:a rano san ti se rodila..tribala san bit još mlaja
2016-03-09
ajoj, nije bas dobro, ali drago mi je da ti je ta baba molila uzaludfrakcija wrote:šta će ti to sve? nu dobra san ispala, obilata..eto kad oćeš težila 1400, sa 7 miseci..kad san izašla iz bolnice držali su me u konistri od trišanja koju su grijali vatrostalnim opekama sa tetkinog komina.. i živili smo u konobi i baba je umrla zibajući me..a materi su otkazali bubrizi, a ćaću satralo auto pa je bija u komi..a druga baba je molila da umren ..da skrati priču..eto..prckov wrote:kolko si težila i sa kolko mjesecifrakcija wrote:a rano san ti se rodila..tribala san bit još mlaja
i da si ispala tako slatka i duhovita
2014-04-19
Stvarno žalosno i slažem se s Prckovitim, al eto za utjehu nisi bila jedina beba kojoj je ošla baka zibajući. U mom selu je tako jedan dida zibajući unuče mog poznanika uspavo sebe. Beba se probudila počela plazit po mrtvom didi izvadila mu zubalo, i dođe baba i vidi to i počela zvat bebinu mater svoju ćer, dođii vidii, ...šta je.. viče ova.. vidi ovo, ditetu naresli zubi, kompletno svi, dođe ova, pogleda bebu kako se smije, veli ..pa di su? Evo drži ih u ruci, veli baba.frakcija wrote:šta će ti to sve? nu dobra san ispala, obilata..eto kad oćeš težila 1400, sa 7 miseci..kad san izašla iz bolnice držali su me u konistri od trišanja koju su grijali vatrostalnim opekama sa tetkinog komina.. i živili smo u konobi i baba je umrla zibajući me..a materi su otkazali bubrizi, a ćaću satralo auto pa je bija u komi..a druga baba je molila da umren ..da skrati priču..eto..prckov wrote:kolko si težila i sa kolko mjesecifrakcija wrote:a rano san ti se rodila..tribala san bit još mlaja
2015-11-10
Tebi sene da dolazit jer te ja više ne zezam pa ti nije zabavno. Svi znamo.crvenkasti wrote:Meni se ne da dolaziti, tako da sve češće vidimo marcelusa na forumu.
2014-04-12
udba wrote:Stvarno žalosno i slažem se s Prckovitim, al eto za utjehu nisi bila jedina beba kojoj je ošla baka zibajući. U mom selu je tako jedan dida zibajući unuče mog poznanika uspavo sebe. Beba se probudila počela plazit po mrtvom didi izvadila mu zubalo, i dođe baba i vidi to i počela zvat bebinu mater svoju ćer, dođii vidii, ...šta je.. viče ova.. vidi ovo, ditetu naresli zubi, kompletno svi, dođe ova, pogleda bebu kako se smije, veli ..pa di su? Evo drži ih u ruci, veli baba.frakcija wrote:šta će ti to sve? nu dobra san ispala, obilata..eto kad oćeš težila 1400, sa 7 miseci..kad san izašla iz bolnice držali su me u konistri od trišanja koju su grijali vatrostalnim opekama sa tetkinog komina.. i živili smo u konobi i baba je umrla zibajući me..a materi su otkazali bubrizi, a ćaću satralo auto pa je bija u komi..a druga baba je molila da umren ..da skrati priču..eto..prckov wrote:kolko si težila i sa kolko mjesecifrakcija wrote:a rano san ti se rodila..tribala san bit još mlaja
But it's all right now, in fact, it's a gas!
2016-03-09
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Rusija prvi puta ima više zlata nego dolara u svojim rezervama
» U Srbiji su me više cenili nego u Hrvatskoj! Zvezda je moj klub
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» U Hrvatskoj lani 66 istospolnih brakova
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» U Srbiji su me više cenili nego u Hrvatskoj! Zvezda je moj klub
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» U Hrvatskoj lani 66 istospolnih brakova
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
Page 5 of 6