Todoriću nedostaje zaposlenika: Za 4000 radnih mjesta javilo nam se 200 ljudi, od kojih je raditi ostalo samo njih 40
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Todoriću nedostaje zaposlenika: Za 4000 radnih mjesta javilo nam se 200 ljudi, od kojih je raditi ostalo samo njih 40
Taman ih se riješiš kad ono nema tko radit , svi utekli u Njemačku , natalitet pao ....šta cemo sad .....amo uvozit Srbe.
Nemoš se ti te gamadi nikako riješit.
Nemoš se ti te gamadi nikako riješit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Todoriću nedostaje zaposlenika: Za 4000 radnih mjesta javilo nam se 200 ljudi, od kojih je raditi ostalo samo njih 40
Pa vase cure vole Srbe,kazu..imaju velike i debele kite..
Guest- Guest
Kuhari, konobari , doktori , kurve .....bogomdani wrote:a sto ce raditi??..Ekomomije nema..
2014-04-11
ejbga kad nece na baustele, nego konobare a vani nema zarade u konobarenju, tu i tamo neki cent tringleta i to je tobogomdani wrote:sve ovisi koliku se ima platju...oni na minimalcima ebu jeza u bodlju,oni sa vise tisuca ojrova,zive kao mali bogovi..dovoljno je imati neki beruf,najcesce u produkciji.a svabi su ludi za obradom metala,pa su tako strojobravari i masinopbravari najcijenjeniji,dok na balkanu su na dnu..marcellus wrote:kaja_333 wrote:A i ti se varaš ako mislis da u Njemačkoj nude neko čudo, nude par tisuća eura a toliko ih košta život tamo. A nagrade se otprilike ko Kinezi..
Frend mi se vratio iz Irske. Kaže ko i ovdje u konačnici. Zaradi, al kad plati stan 900 eura + režije, kad plati kutiju cigareta 10 eura, kavu koja ne valja tri, ostane mu samo za hranu, a više voli mastan ćevap i burek od zapadne hrane, kaže neukusna mu. I pada kiša.
Pa se vratio ovdje. Veli isti mu kiki, opet je švorc 'vako i 'nako na kraju mjeseca, samo ovdje manje pada kiša i hrana je nešto bolja.
eo kod mene firma trazi 2 bravara sa znanjem varenja za odrzavanje dizalica platformi i slicnih pizdarija, mislim nebi se vruci vode napili i placa je oko 1800 za 8 sati, plus placen smjestaj i hrana, javilo se par rumunja pa ce od ponedeljka proba dva tjedna i ostaju dva, pricam s jednom talijanskom firmom koja kooperira s nama sto se tice cjevarije, trebaju argonske zavarivace i ne mogu naci nis kvalitetnog, frend mi radi u regensburgu i kaze da im manjka dobrijeh radnika a place su sa 20-30 prekovremnijeh oko 2500 ojrica, i onda ti odi u rvacku radit za 500 ojrica ko sivonja plus pitanje hoces ih dobit na vrijeme
To se u Srbiji dobro zna,i zato 95% Srba koji ovdje dolazi raditi iz Srbije,ili BIH ima hrvatsko državljanstvo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
epte se.odfoh provjeriti pifo jel se oladilo..pa fini ljuti cips uz to i neki film..Ebo forum..odvikao sam se...
Guest- Guest
Ti šta imaju hr tj eu papire ti su već u Hamburgu.jastreb wrote:Srbi su uglavnom domaći,tj.hrvatski državljani,tako da se to i ne računa kao strana radna snaga.RayMabus wrote:Ode neće imat tko radit .....morat ćemo uvozit Srbe.
Ono,ako netko iz Srbije želi ovamo radit,uvijek će poslodavac radije zaposliti onoga Srbina sa hrvatskim papirima,nego onog iz Niša,ili Pazove koji je državljanin Srbije.
To se u Srbiji dobro zna,i zato 95% Srba koji ovdje dolazi raditi iz Srbije,ili BIH ima hrvatsko državljanstvo.
Baš Srbe ćeš morat uvozit.
2014-04-11
Pa bolje i njih nego Rumunje ili Bugare.RayMabus wrote:Ti šta imaju hr tj eu papire ti su već u Hamburgu.jastreb wrote:Srbi su uglavnom domaći,tj.hrvatski državljani,tako da se to i ne računa kao strana radna snaga.RayMabus wrote:Ode neće imat tko radit .....morat ćemo uvozit Srbe.
Ono,ako netko iz Srbije želi ovamo radit,uvijek će poslodavac radije zaposliti onoga Srbina sa hrvatskim papirima,nego onog iz Niša,ili Pazove koji je državljanin Srbije.
Barem ga razumiješ.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Rađe ću da me crnjoopraši za 200 evra nego kod Todiše raditi za 2400 kuna
stenjalica-
2015-10-18
Rađe ću da me crnjoopraši za 200 evra nego kod Todiše raditi za 2400 kuna
stenjalica-
2015-10-18
Brige mene. Ja nisam poslodavac. Necu im ja davat posao a para imam i ne zanima me to a i znam radit tako da ono : naglasak na sposobnosti.jastreb wrote:Pa bolje i njih nego Rumunje ili Bugare.RayMabus wrote:Ti šta imaju hr tj eu papire ti su već u Hamburgu.jastreb wrote:Srbi su uglavnom domaći,tj.hrvatski državljani,tako da se to i ne računa kao strana radna snaga.RayMabus wrote:Ode neće imat tko radit .....morat ćemo uvozit Srbe.
Barem ga razumiješ.
2014-04-11
pa kod todorića je gadno raditi, dosta ljudi ga izbjegava.. možda ne sve njegove firme, ali neke su gadne.. gadan posao, mala plaća..
Guest- Guest
Mene više zanima krah emanipacije a AMerika bi mogla malo kao balans pustim latinosima počet dawat Ewropi opet prednost plus AfD u Švabiji koji očito mora zaustawiti imigraciju a to vodi ka nekonkuretnoj NJmeačkoj pa će započet pražnjenje Evrope.
2014-04-11
Evropu treba izgazit tako da joj nikad na pamet više ne padne nešto kao šta je emanicipacija.
Realno koji je iduči korak kad AfD i slični zatvore granicu za useljavanje jer je puno nešvaba u Njemačkoj ?
Pad njemačke ekonomije zbog porasta plača koje dovode do nekonkuretnosti a hrpa ovih država se kači na njemačku sisu.
Amerika ponowo postaje raj .....bijeli Ewropljani bježe tamo a owo če postat teško rasulo.
Realno koji je iduči korak kad AfD i slični zatvore granicu za useljavanje jer je puno nešvaba u Njemačkoj ?
Pad njemačke ekonomije zbog porasta plača koje dovode do nekonkuretnosti a hrpa ovih država se kači na njemačku sisu.
Amerika ponowo postaje raj .....bijeli Ewropljani bježe tamo a owo če postat teško rasulo.
2014-04-11
Naivan je onaj tko stvarno misli da ce Nijemci dopustit da nestanu kao nacija i da ce ovo potrajat više od par godina :
PAKIRAJTE KOFERE: NJEMAČKA TRAŽI NAJMANJE 655.000 RADNIKA
PAKIRAJTE KOFERE: NJEMAČKA TRAŽI NAJMANJE 655.000 RADNIKA
2014-04-11
kajo, dušo, ne seri.kaja_333 wrote:Sto sam htjela reci, zaključak. Vani ste manji od makova zrna i zato vas hvale stranci jer ste poslušni robovi. A kod nas radite minimalno i jos serete jer vam netko daje placu.
meni nudili posao u švici. uvjeti slijedeći:
-5 dana radni tjedan
-u slučaju prekovremenih 50% gore
-božićnica i uskrsnica u visini prosječne plaće u firmi
-terenski dodatak 100CHF/dnevno, a u slučaju da ne pokriva dnevni trošak onda po zemlji u kojoj jesam.
-28 dana GO
-regres
-smještaj
-usavršavanje jezika
-prijevoz ili vozilo, u slučaju da prihvatim vozilo firma ga naplati 1CHF dnevno.
-laptop
-mob
problem je u tome što bi pola godine bio van eu, pa sam odbio. a, uprava mi nakon takve ponude digla plaću 50%
2014-12-30
veber wrote:
meni nudili posao u švici. uvjeti slijedeći:
-terenski dodatak 100CHF/dnevno, a u slučaju da ne pokriva dnevni trošak onda po zemlji u kojoj jesam.
-smještaj
-usavršavanje jezika
2014-04-11
s ovakvom ne bi imao ništa protiv i takvog usavršavanja...
2014-12-30
Ja isto volim usavršavat ....jezike.
2014-04-11
Ovi naši todorići su navikli da njih ljudi mole da rade za kikiriki a ono eu owo ono swi utekli u Šwabiju i sad je šok.
Cijela priča oko toga.
Cijela priča oko toga.
2014-04-11
priča je u tome da su ljudi "skupi", što nije istina.RayMabus wrote:Ovi naši todorići su navikli da njih ljudi mole da rade za kikiriki a ono eu owo ono swi utekli u Šwabiju i sad je šok.
Cijela priča oko toga.
2014-12-30
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» '' Sistematizacija radnih mjesta: Državnim službama nedostaje još 11.000 zaposlenika? ''
» 160 ljudi iz moga mjesta našlo se na popisu mrtvih u Jasenovcu, iako tamo nitko od njih nije stradao
» Državnim službama nedostaje još 11.000 zaposlenika
» BMW će ukinuti 6.000 radnih mjesta
» UniCredit ukida 18.200 radnih mjesta
» 160 ljudi iz moga mjesta našlo se na popisu mrtvih u Jasenovcu, iako tamo nitko od njih nije stradao
» Državnim službama nedostaje još 11.000 zaposlenika
» BMW će ukinuti 6.000 radnih mjesta
» UniCredit ukida 18.200 radnih mjesta
Page 5 of 7