Todoriću nedostaje zaposlenika: Za 4000 radnih mjesta javilo nam se 200 ljudi, od kojih je raditi ostalo samo njih 40
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Todoriću nedostaje zaposlenika: Za 4000 radnih mjesta javilo nam se 200 ljudi, od kojih je raditi ostalo samo njih 40
I to je činjenica. Ljudima se ne radi. Kada odu vani moraju jer ce završiti na ulici. I onda pobjegnu natrag doma i onda tu laprdaju kako ih netko izrabljuje. Isto ko i pola onih po kontejnerima , to pola debila . Oni kopaju po smeću jer im to lakše nego raditi. Osim starih naravno. Ono vozi se konj na biciklu i kopa po smeću al radio ne bi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Todoriću nedostaje zaposlenika: Za 4000 radnih mjesta javilo nam se 200 ljudi, od kojih je raditi ostalo samo njih 40
Idete mi wiše na pichkin živac. Vi ste pametne , svugdi se gurate , očete da vas netko pohwali , patite od toga ,,,,,,,ma brate mili odhebi wiše .....šta wiše to radiš to ti on ( il ona ) šta ti je psolodawać postawlja weče kriterije tj wiše rada za manje pare.
WI UNIŠTAWATE SWE.
WI UNIŠTAWATE SWE.
Last edited by RayMabus on 8/6/2016, 18:53; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Red, rad i disciplina, pa malo iskorištavanja, pa jebanja majke i tako to...neće iđe
ONDA TI RADI I PRESTANI MALTRETIRAT DRUGE DA RADE ZA KIKIRIKI JER BI I TI.kaja_333 wrote:I to je činjenica. Ljudima se ne radi. Kada odu vani moraju jer ce završiti na ulici. I onda pobjegnu natrag doma i onda tu laprdaju kako ih netko izrabljuje. Isto ko i pola onih po kontejnerima , to pola debila . Oni kopaju po smeću jer im to lakše nego raditi. Osim starih naravno. Ono vozi se konj na biciklu i kopa po smeću al radio ne bi.
OK.
2014-04-11
Pa budi ti poslodavac , sto ti nisi?RayMabus wrote:Šta ti misliš da ti ako si vridna da si ti pametna ?
Pa jbt ti malter glupu šta wiše pokazuješ tome poslodawću da ćeš radit wiše za manje pare to čete wiše iskorištawat.
IDITE U TRI PM TKO WAS JE DOWEJA TAKO PAMETNE NA TRŽIŠTE RADA JBTE.
2015-08-15
kaja_333 wrote:A šta ja znam, kao da sam ja radila po Njemačkoj pa znam, govore da je pristojan stan 1000. Mali stan a ne peterosobni naravno.deda getting old wrote:zašto bi uzimao stan kad je motelska soba/garsonjera sa mini kuhinjom i kupaonom 300-400 EUR na mjesec?kaja_333 wrote:A stan dođe oko 1000 eura, pristojan. Pa ti zaradi jos jednu i popapaj zrak.
stan je za obitelji s djecom, samcima je puno isplativije ići u motel, hostel ili slično, u tu cijenu od oko 300 eur/mj. uključene su i režije, te besplatan interenet
Guest- Guest
Pa nisam debil.kaja_333 wrote:Pa budi ti poslodavac , sto ti nisi?RayMabus wrote:Šta ti misliš da ti ako si vridna da si ti pametna ?
Pa jbt ti malter glupu šta wiše pokazuješ tome poslodawću da ćeš radit wiše za manje pare to čete wiše iskorištawat.
IDITE U TRI PM TKO WAS JE DOWEJA TAKO PAMETNE NA TRŽIŠTE RADA JBTE.
Mene poslodawci cijene jer ih razumijem.
Ne može te poslodawac platit više nego šta mu zaradiš .....i onda wide da znam prawila rada i to ....i ono ok radnik i pustit če me na miru da ladim jaja jer mu treba netko tko zna obawit posao a ne netko tko samo šeta a efektiwnog posla ništa plus još i zahsere.
2014-04-11
Pa zaposli ti nekoga, ajde..RayMabus wrote:ONDA TI RADI I PRESTANI MALTRETIRAT DRUGE DA RADE ZA KIKIRIKI JER BI I TI.kaja_333 wrote:I to je činjenica. Ljudima se ne radi. Kada odu vani moraju jer ce završiti na ulici. I onda pobjegnu natrag doma i onda tu laprdaju kako ih netko izrabljuje. Isto ko i pola onih po kontejnerima , to pola debila . Oni kopaju po smeću jer im to lakše nego raditi. Osim starih naravno. Ono vozi se konj na biciklu i kopa po smeću al radio ne bi.
OK.
2015-08-15
Masažerke iz Tajlanda jedino ....to je jedini biznis u ovoj prčiji koji mi se čini da ima zarade a i gušta i ladiš jaja i još hebeš.kaja_333 wrote:Pa zaposli ti nekoga, ajde..RayMabus wrote:ONDA TI RADI I PRESTANI MALTRETIRAT DRUGE DA RADE ZA KIKIRIKI JER BI I TI.kaja_333 wrote:I to je činjenica. Ljudima se ne radi. Kada odu vani moraju jer ce završiti na ulici. I onda pobjegnu natrag doma i onda tu laprdaju kako ih netko izrabljuje. Isto ko i pola onih po kontejnerima , to pola debila . Oni kopaju po smeću jer im to lakše nego raditi. Osim starih naravno. Ono vozi se konj na biciklu i kopa po smeću al radio ne bi.
OK.
PLus masaža.
Swe ostalo odhebi.
2014-04-11
kaja_333 wrote:
Pa zaposli ti nekoga, ajde..
nema potrošnje u Hrvatskoj, čeka se da dođu turisti da oni nešto potroše, mi guramo novac pod madrac i škrtarimo, zato nema posla ni rasta plaća
Guest- Guest
Ma i birokracija. Ne isplati se niti počimat išta sa papirima.deda getting old wrote:kaja_333 wrote:
nema potrošnje u Hrvatskoj, čeka se da dođu turisti da oni nešto potroše, mi guramo novac pod madrac i škrtarimo, zato nema posla ni rasta plaća
2014-04-11
Aha, znaci tako. Ne bi ti nikoga zaposlio ipak, bolje malo raduckati i 4000 uzeti i ni brige ni pameti. Al poslodavci su užasni jel..RayMabus wrote:Masažerke iz Tajlanda jedino ....to je jedini biznis u ovoj prčiji koji mi se čini da ima zarade a i gušta i ladiš jaja i još hebeš.kaja_333 wrote:Pa zaposli ti nekoga, ajde..RayMabus wrote:ONDA TI RADI I PRESTANI MALTRETIRAT DRUGE DA RADE ZA KIKIRIKI JER BI I TI.kaja_333 wrote:I to je činjenica. Ljudima se ne radi. Kada odu vani moraju jer ce završiti na ulici. I onda pobjegnu natrag doma i onda tu laprdaju kako ih netko izrabljuje. Isto ko i pola onih po kontejnerima , to pola debila . Oni kopaju po smeću jer im to lakše nego raditi. Osim starih naravno. Ono vozi se konj na biciklu i kopa po smeću al radio ne bi.
OK.
PLus masaža.
Swe ostalo odhebi.
2015-08-15
Trošimo, na alkohol.deda getting old wrote:kaja_333 wrote:
http://hr.n1info.com/a46309/Vijesti/Hrvati-u-europskom-vrhu-po-potrosnji-alkohola.html
Guest- Guest
Todorić nema namjeru dat weću plaču jer mora biti konkurentan ....zato će sad bit robotizacija plus uwoz radne snage i to če sredit sa držawom.
Ćim on kuka na owo sad će ti bit ; 20 tisuča dozwola radnih za Hr da on ima robove.
Ćim on kuka na owo sad će ti bit ; 20 tisuča dozwola radnih za Hr da on ima robove.
2014-04-11
A vidis da ga čak i ima, posla.deda getting old wrote:kaja_333 wrote:
2015-08-15
Nisam rekao da su poslodavci užasni nego da je TODORIĆ U KRUZU.kaja_333 wrote:Aha, znaci tako. Ne bi ti nikoga zaposlio ipak, bolje malo raduckati i 4000 uzeti i ni brige ni pameti. Al poslodavci su užasni jel..RayMabus wrote:Masažerke iz Tajlanda jedino ....to je jedini biznis u ovoj prčiji koji mi se čini da ima zarade a i gušta i ladiš jaja i još hebeš.kaja_333 wrote:Pa zaposli ti nekoga, ajde..RayMabus wrote:ONDA TI RADI I PRESTANI MALTRETIRAT DRUGE DA RADE ZA KIKIRIKI JER BI I TI.kaja_333 wrote:I to je činjenica. Ljudima se ne radi. Kada odu vani moraju jer ce završiti na ulici. I onda pobjegnu natrag doma i onda tu laprdaju kako ih netko izrabljuje. Isto ko i pola onih po kontejnerima , to pola debila . Oni kopaju po smeću jer im to lakše nego raditi. Osim starih naravno. Ono vozi se konj na biciklu i kopa po smeću al radio ne bi.
OK.
PLus masaža.
Swe ostalo odhebi.
OK.
2014-04-11
Samo on? Pričao si opcenito.RayMabus wrote:Nisam rekao da su poslodavci užasni nego da je TODORIĆ U KRUZU.kaja_333 wrote:Aha, znaci tako. Ne bi ti nikoga zaposlio ipak, bolje malo raduckati i 4000 uzeti i ni brige ni pameti. Al poslodavci su užasni jel..RayMabus wrote:Masažerke iz Tajlanda jedino ....to je jedini biznis u ovoj prčiji koji mi se čini da ima zarade a i gušta i ladiš jaja i još hebeš.kaja_333 wrote:Pa zaposli ti nekoga, ajde..RayMabus wrote:
ONDA TI RADI I PRESTANI MALTRETIRAT DRUGE DA RADE ZA KIKIRIKI JER BI I TI.
OK.
PLus masaža.
Swe ostalo odhebi.
OK.
2015-08-15
Kajo ne izvrči moje riječi : nisam nigdi rekoa da su poslodavci u kurzu nego da je Todorić i ta ekipa smeče obično i da kod takvih nikad nebi radija a znam ja zašto.
AJDE SINE ODHEBI.
AJDE SINE ODHEBI.
2014-04-11
OkRayMabus wrote:Kajo ne izvrči moje riječi : nisam nigdi rekoa da su poslodavci u kurzu nego da je Todorić i ta ekipa smeče obično i da kod takvih nikad nebi radija a znam ja zašto.
AJDE SINE ODHEBI.
2015-08-15
Pa opčenito owi naši tzv balkanski bizmismeni ....domači.kaja_333 wrote:Samo on? Pričao si opcenito.RayMabus wrote:Nisam rekao da su poslodavci užasni nego da je TODORIĆ U KRUZU.kaja_333 wrote:Aha, znaci tako. Ne bi ti nikoga zaposlio ipak, bolje malo raduckati i 4000 uzeti i ni brige ni pameti. Al poslodavci su užasni jel..RayMabus wrote:Masažerke iz Tajlanda jedino ....to je jedini biznis u ovoj prčiji koji mi se čini da ima zarade a i gušta i ladiš jaja i još hebeš.kaja_333 wrote:
PLus masaža.
Swe ostalo odhebi.
OK.
Swe smečar do smečara ....čast iznimkama al večina su obični smradowi : ono politika je da radiš za šta manje i to .....ekipa traži robove.
2014-04-11
ZNaš ti šta ti je Todorić i ta ekipa ?
Evo ovo : zakonski minimum je toliko i toliko ću ja dat.
EJ ON KUKA KAKO NEMA RADNIKA.
MA SINE KOME TI KUKAŠ JEBEN TI MALTER ROBOVLASNIČKU ŠUGAVU.
Evo ovo : zakonski minimum je toliko i toliko ću ja dat.
EJ ON KUKA KAKO NEMA RADNIKA.
MA SINE KOME TI KUKAŠ JEBEN TI MALTER ROBOVLASNIČKU ŠUGAVU.
2014-04-11
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» '' Sistematizacija radnih mjesta: Državnim službama nedostaje još 11.000 zaposlenika? ''
» 160 ljudi iz moga mjesta našlo se na popisu mrtvih u Jasenovcu, iako tamo nitko od njih nije stradao
» Državnim službama nedostaje još 11.000 zaposlenika
» BMW će ukinuti 6.000 radnih mjesta
» UniCredit ukida 18.200 radnih mjesta
» 160 ljudi iz moga mjesta našlo se na popisu mrtvih u Jasenovcu, iako tamo nitko od njih nije stradao
» Državnim službama nedostaje još 11.000 zaposlenika
» BMW će ukinuti 6.000 radnih mjesta
» UniCredit ukida 18.200 radnih mjesta
Page 3 of 7