Gospođu iz Sarajeva su pitali šta misli o zabrani pušenja, zbog odgovora je postala hit u regionu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Gospođu iz Sarajeva su pitali šta misli o zabrani pušenja, zbog odgovora je postala hit u regionu
Ne. Nisam to mislio. Ali kad danas pogledaš ,većina mladih Hrvatica puši. Znači imaš priliku sa nekom zgodnom,ali ćeš je odbiti jer je pušačica?melkior wrote:
Veliš, rupa je rupa
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Gospođu iz Sarajeva su pitali šta misli o zabrani pušenja, zbog odgovora je postala hit u regionu
Moj djed je umro od raka jednjaka uzrokovanog pušenjem. U mojoj obitelji nitko ne puši, i nema šanse da takvo što dovedem doma. Ne treba mi slab karakter koji se povodi za društvom i ne pazi na vlastito zdravlje niti na druge. Ne bih zabranio pušenje, ali osnovni preduvjet da budem s curom je da ne puši. Nemam bogzna kakvih očekivanja od cura, ali negdje moram povući crtu.The end.jastreb wrote:Ne. Nisam to mislio. Ali kad danas pogledaš ,većina mladih Hrvatica puši. Znači imaš priliku sa nekom zgodnom,ali ćeš je odbiti jer je pušačica?melkior wrote:
Veliš, rupa je rupa
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ako ja pazim na svoje zdravlje i na zdravlje drugih oko sebe, onda valjda i moja ljepša polovica nije gora od mene. U stvari, to je ista analogija kao da se seksaš s nekim, a imaš spolnu bolest. Doduše, eventualno je poštenije jer ako pušiš, to se odmah vidi (i osjeti), a kod spolne bolesti to ti je kao da igraš ruski ruletmelkior wrote:Moj djed je umro od raka jednjaka uzrokovanog pušenjem. U mojoj obitelji nitko ne puši, i nema šanse da takvo što dovedem doma. Ne treba mi slab karakter koji se povodi za društvom i ne pazi na vlastito zdravlje niti na druge. Ne bih zabranio pušenje, ali osnovni preduvjet da budem s curom je da ne puši. Nemam bogzna kakvih očekivanja od cura, ali negdje moram povući crtu.The end.jastreb wrote:Ne. Nisam to mislio. Ali kad danas pogledaš ,većina mladih Hrvatica puši. Znači imaš priliku sa nekom zgodnom,ali ćeš je odbiti jer je pušačica?melkior wrote:
Veliš, rupa je rupa
2015-08-09
Cura koja puši je jednako odbojna kao i muški alkos. A od muškog alkosa može biti jedino gori ženski alkos. A valjda najgora kategorija koja postoji je pijana kurvetina koja puši i ima spolnu boleštinu, u rangu muškog alkosa - sitnog krimosa koji tuče ženu i djecu. Opet ponavljam, ubilo nas nastojanje žena da se u svemu izjednače s muškarcima - pogotovo u onom negativnom. Biti siromašan nije sramota, sramota je biti mentalna sirotinja.melkior wrote:Ako ja pazim na svoje zdravlje i na zdravlje drugih oko sebe, onda valjda i moja ljepša polovica nije gora od mene. U stvari, to je ista analogija kao da se seksaš s nekim, a imaš spolnu bolest. Doduše, eventualno je poštenije jer ako pušiš, to se odmah vidi (i osjeti), a kod spolne bolesti to ti je kao da igraš ruski ruletmelkior wrote:Moj djed je umro od raka jednjaka uzrokovanog pušenjem. U mojoj obitelji nitko ne puši, i nema šanse da takvo što dovedem doma. Ne treba mi slab karakter koji se povodi za društvom i ne pazi na vlastito zdravlje niti na druge. Ne bih zabranio pušenje, ali osnovni preduvjet da budem s curom je da ne puši. Nemam bogzna kakvih očekivanja od cura, ali negdje moram povući crtu.The end.jastreb wrote:Ne. Nisam to mislio. Ali kad danas pogledaš ,većina mladih Hrvatica puši. Znači imaš priliku sa nekom zgodnom,ali ćeš je odbiti jer je pušačica?melkior wrote:
Veliš, rupa je rupa
2015-08-09
mlade cure trebaju mirisat na parfeme, a ne na cigarete i alkohol.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ni sramota ni biti mentalna sirotinja, pa oni si ne moru pomoći, rođeni su sa slabin karakterun. Ali zoto je bog izmisli klase i lokale bez velike pive, da se moremo odvojiti od slabih.melkior wrote:Cura koja puši je jednako odbojna kao i muški alkos. A od muškog alkosa može biti jedino gori ženski alkos. A valjda najgora kategorija koja postoji je pijana kurvetina koja puši i ima spolnu boleštinu, u rangu muškog alkosa - sitnog krimosa koji tuče ženu i djecu. Opet ponavljam, ubilo nas nastojanje žena da se u svemu izjednače s muškarcima - pogotovo u onom negativnom. Biti siromašan nije sramota, sramota je biti mentalna sirotinja.melkior wrote:Ako ja pazim na svoje zdravlje i na zdravlje drugih oko sebe, onda valjda i moja ljepša polovica nije gora od mene. U stvari, to je ista analogija kao da se seksaš s nekim, a imaš spolnu bolest. Doduše, eventualno je poštenije jer ako pušiš, to se odmah vidi (i osjeti), a kod spolne bolesti to ti je kao da igraš ruski ruletmelkior wrote:Moj djed je umro od raka jednjaka uzrokovanog pušenjem. U mojoj obitelji nitko ne puši, i nema šanse da takvo što dovedem doma. Ne treba mi slab karakter koji se povodi za društvom i ne pazi na vlastito zdravlje niti na druge. Ne bih zabranio pušenje, ali osnovni preduvjet da budem s curom je da ne puši. Nemam bogzna kakvih očekivanja od cura, ali negdje moram povući crtu.The end.jastreb wrote:Ne. Nisam to mislio. Ali kad danas pogledaš ,većina mladih Hrvatica puši. Znači imaš priliku sa nekom zgodnom,ali ćeš je odbiti jer je pušačica?melkior wrote:
Veliš, rupa je rupa
2014-04-16
RayMabus wrote:Međutim, jedna baka iz Sarajeva ima toliko jak stav po ovom pitanju da je njen odgovor za manje od 24 sata porikupio preko 36.000 pregleda na Jutjubu.
"Ja ću pušiti dok ne crknem", između ostalog je rekla ova simpatična gospođa i postala totalni heroj svih pušača u bivšoj Jugoslaviji.
Sreća naša da takve budale obično crknu brže.
mrincredible-
2014-04-16
melkior wrote:Sve pet, međutim, ljudi koji puše imaju slab karakter i nisku razinu samopoštovanja. Počeli su pušiti radi društva i ne znaju stati. S obzirom na to koliko ljudi u Hrvatskoj puši, a i inače na Balkanu, nije ni čudo na što liče države i društva u "regijonu" - nedostatak samodiscipline, a moguće i inteligencije.kaja_333 wrote:Dobro kaže. Čuj nije zdravo. A zdravo je promjeniti spol, odrezati pimpek i staviti umjetne sise i postati od muskarca žena i jos Hzzo to plati. Pa neka kontroliraju čime špricaju duhan i pobrinu se za zdravlje.
Potpisujem ovo.
mrincredible-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jeste li se ikad pitali koliko ima novca u svijetu? Evo i odgovora
» Srbija postala riječna brodograđevna sila u regionu
» Njemačka razmišlja o zabrani nošenja burke zbog sigurnosnih razloga
» Mesić zbog Turčina opet nepotrebno diže tenzije u regionu
» Gala Svila : Postala sam lezbijka samo zbog jednog poteza
» Srbija postala riječna brodograđevna sila u regionu
» Njemačka razmišlja o zabrani nošenja burke zbog sigurnosnih razloga