Gospođu iz Sarajeva su pitali šta misli o zabrani pušenja, zbog odgovora je postala hit u regionu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Gospođu iz Sarajeva su pitali šta misli o zabrani pušenja, zbog odgovora je postala hit u regionu
Međutim, jedna baka iz Sarajeva ima toliko jak stav po ovom pitanju da je njen odgovor za manje od 24 sata porikupio preko 36.000 pregleda na Jutjubu.
"Ja ću pušiti dok ne crknem", između ostalog je rekla ova simpatična gospođa i postala totalni heroj svih pušača u bivšoj Jugoslaviji.
Pogledajte šta ima da kaže ova Sarajlijka:
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:609193-Gospodju-iz-Sarajeva-su-pitali-sta-misli-o-zabrani-pusenja-zbog-odgovora-je-postala-hit-u-regionu
"Ja ću pušiti dok ne crknem", između ostalog je rekla ova simpatična gospođa i postala totalni heroj svih pušača u bivšoj Jugoslaviji.
Pogledajte šta ima da kaže ova Sarajlijka:
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:609193-Gospodju-iz-Sarajeva-su-pitali-sta-misli-o-zabrani-pusenja-zbog-odgovora-je-postala-hit-u-regionu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Gospođu iz Sarajeva su pitali šta misli o zabrani pušenja, zbog odgovora je postala hit u regionu
'jer će doći do fizičkih obračuna'
Dobro kaže. Čuj nije zdravo. A zdravo je promjeniti spol, odrezati pimpek i staviti umjetne sise i postati od muskarca žena i jos Hzzo to plati. Pa neka kontroliraju čime špricaju duhan i pobrinu se za zdravlje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Gospođu iz Sarajeva su pitali šta misli o zabrani pušenja, zbog odgovora je postala hit u regionu
:)Dread_Pirate_Roberts wrote:'jer će doći do fizičkih obračuna'
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Dobro kaže. Čuj nije zdravo. A zdravo je promjeniti spol, odrezati pimpek i staviti umjetne sise i postati od muskarca žena i jos Hzzo to plati. Pa neka kontroliraju čime špricaju duhan i pobrinu se za zdravlje.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Dread_Pirate_Roberts wrote:'jer će doći do fizičkih obračuna'
netko će dobiti pepeljarom po glavi ...
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Ja sam zabrinut za Hrvate,naročito kad vidim da sve više mladih cura koje nemaju novaca za cigare pa kupuju duhan i motaju ga. To mi je tako odvratno da je to strašno. Umjesto da ako već nemaju novaca,prestanu sa pušenjem one kupuju smrdljivi duhan i to puše. To toliko smrdi da ja to u usta ne bih stavio nema tih para. Neki dan baš gledam na terasi kafića njih dvije ,starosti oko 25 godina,motaju i puše smrad koji se širi terasom. Za par godina mislim da će buknuti pandemija bolesti dišnih organa.kaja_333 wrote:Dobro kaže. Čuj nije zdravo. A zdravo je promjeniti spol, odrezati pimpek i staviti umjetne sise i postati od muskarca žena i jos Hzzo to plati. Pa neka kontroliraju čime špricaju duhan i pobrinu se za zdravlje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
budala , osobno poznajem gomilu pusaca cija djeca nemaju za uzine a oni imaju za cigarete , nek prestanu srati kako je lose u BiH ,ima se ,pusi se !
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Neka ljudi puse, meni ne smeta, davno sam prestao a i znam koja je to jebena ovisnost tako da ih potpuno razumijem. Jbg moraju samio sebi pomoc, ko ne zna sebi ne zna ni drugome.
omni-
2014-04-12
Sve pet, međutim, ljudi koji puše imaju slab karakter i nisku razinu samopoštovanja. Počeli su pušiti radi društva i ne znaju stati. S obzirom na to koliko ljudi u Hrvatskoj puši, a i inače na Balkanu, nije ni čudo na što liče države i društva u "regijonu" - nedostatak samodiscipline, a moguće i inteligencije.kaja_333 wrote:Dobro kaže. Čuj nije zdravo. A zdravo je promjeniti spol, odrezati pimpek i staviti umjetne sise i postati od muskarca žena i jos Hzzo to plati. Pa neka kontroliraju čime špricaju duhan i pobrinu se za zdravlje.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Meni ide na živce što sve više mladih ne kupuje "normalne" cigarete,nego se truju smrdljivim duhanom kojeg nabavljaju od kojekakvih švercera.
Kafići su postali mjesta nesnosnog smrada od tog motanog duhana,a ja ne znam kako to mogu pušiti i djevojke.
Kafići su postali mjesta nesnosnog smrada od tog motanog duhana,a ja ne znam kako to mogu pušiti i djevojke.
2014-04-22
Cure su najgore, umjesto da puše kurac, one puše cigarete.jastreb wrote:Meni ide na živce što sve više mladih ne kupuje "normalne" cigarete,nego se truju smrdljivim duhanom kojeg nabavljaju od kojekakvih švercera.
2015-08-09
Ma neka puše cigarete,ali ono Ronhil,Marlboro,šta ja znam...A ne onaj smrad motani. Pa to smrdi na daleko.melkior wrote:Cure su najgore, umjesto da puše kurac, one puše cigarete.jastreb wrote:Meni ide na živce što sve više mladih ne kupuje "normalne" cigarete,nego se truju smrdljivim duhanom kojeg nabavljaju od kojekakvih švercera.
2014-04-22
Pa smrde u svakom slučajujastreb wrote:Ma neka puše cigarete,ali ono Ronhil,Marlboro,šta ja znam...A ne onaj smrad motani. Pa to smrdi na daleko.melkior wrote:Cure su najgore, umjesto da puše kurac, one puše cigarete.jastreb wrote:Meni ide na živce što sve više mladih ne kupuje "normalne" cigarete,nego se truju smrdljivim duhanom kojeg nabavljaju od kojekakvih švercera.
2015-08-09
A,i ti si neki izbirljivac.melkior wrote:Pa smrde u svakom slučajujastreb wrote:Ma neka puše cigarete,ali ono Ronhil,Marlboro,šta ja znam...A ne onaj smrad motani. Pa to smrdi na daleko.melkior wrote:Cure su najgore, umjesto da puše kurac, one puše cigarete.jastreb wrote:Meni ide na živce što sve više mladih ne kupuje "normalne" cigarete,nego se truju smrdljivim duhanom kojeg nabavljaju od kojekakvih švercera.
2014-04-22
Samo sam realan.jastreb wrote:A,i ti si neki izbirljivac.melkior wrote:Pa smrde u svakom slučajujastreb wrote:Ma neka puše cigarete,ali ono Ronhil,Marlboro,šta ja znam...A ne onaj smrad motani. Pa to smrdi na daleko.melkior wrote:Cure su najgore, umjesto da puše kurac, one puše cigarete.jastreb wrote:Meni ide na živce što sve više mladih ne kupuje "normalne" cigarete,nego se truju smrdljivim duhanom kojeg nabavljaju od kojekakvih švercera.
2015-08-09
Znači cura puši i ono komad je,ali zato što puši i tobože smrdi ti je ne bi opremio?melkior wrote:Samo sam realan.jastreb wrote:A,i ti si neki izbirljivac.melkior wrote:Pa smrde u svakom slučajujastreb wrote:Ma neka puše cigarete,ali ono Ronhil,Marlboro,šta ja znam...A ne onaj smrad motani. Pa to smrdi na daleko.melkior wrote:
Cure su najgore, umjesto da puše kurac, one puše cigarete.
2014-04-22
Cure, smrdi vam iz usta. Za sve ostalo, tu je pussy mint, no mint, no kissmelkior wrote:Samo sam realan.jastreb wrote:A,i ti si neki izbirljivac.melkior wrote:Pa smrde u svakom slučajujastreb wrote:Ma neka puše cigarete,ali ono Ronhil,Marlboro,šta ja znam...A ne onaj smrad motani. Pa to smrdi na daleko.melkior wrote:
Cure su najgore, umjesto da puše kurac, one puše cigarete.
2015-08-09
Veliš, rupa je rupajastreb wrote:Znači cura puši i ono komad je,ali zato što puši i tobože smrdi ti je ne bi opremio?melkior wrote:Samo sam realan.jastreb wrote:A,i ti si neki izbirljivac.melkior wrote:Pa smrde u svakom slučajujastreb wrote:
Ma neka puše cigarete,ali ono Ronhil,Marlboro,šta ja znam...A ne onaj smrad motani. Pa to smrdi na daleko.
2015-08-09
Ne. Nisam to mislio. Ali kad danas pogledaš ,većina mladih Hrvatica puši. Znači imaš priliku sa nekom zgodnom,ali ćeš je odbiti jer je pušačica?melkior wrote:
Veliš, rupa je rupa
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jeste li se ikad pitali koliko ima novca u svijetu? Evo i odgovora
» Srbija postala riječna brodograđevna sila u regionu
» Njemačka razmišlja o zabrani nošenja burke zbog sigurnosnih razloga
» Mesić zbog Turčina opet nepotrebno diže tenzije u regionu
» Gala Svila : Postala sam lezbijka samo zbog jednog poteza
» Srbija postala riječna brodograđevna sila u regionu
» Njemačka razmišlja o zabrani nošenja burke zbog sigurnosnih razloga