Mrtva Vlada na zadnjoj sjednici donosila izdajničke odluke
Page 1 of 1
Mrtva Vlada na zadnjoj sjednici donosila izdajničke odluke
http://www.index.hr/vijesti/clanak/odakle-pravo-ovoj-mrtvoj-vladi-da-donosi-odluke-od-najvece-vaznosti/898302.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Mrtva Vlada na zadnjoj sjednici donosila izdajničke odluke
Pa to je i bio glavni cilj timovog Tima. E sad, malo su se preračunali, nisu stigli na vrijeme obaviti rasprodaju pa moraju sad na brzaka.
rejting agencije nakon ovog poteza vlade dižu rejting Hrvatske jer je porasla poslovna klima, ovo je prvi uspjeh HDZa u ovoj godini
Guest- Guest
asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/odakle-pravo-ovoj-mrtvoj-vladi-da-donosi-odluke-od-najvece-vaznosti/898302.aspx
VELEIZDAJA !!!
Guest- Guest
Ne. Tim je bio čovjek dobrih namjera. On ni sam nije znao u kakvu je bandu upao.dawson wrote:Pa to je i bio glavni cilj timovog Tima. E sad, malo su se preračunali, nisu stigli na vrijeme obaviti rasprodaju pa moraju sad na brzaka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne znam kako vama, ali meni ovaj cijeli politički cirkus djeluje itekako unaprijed izrežiran...recimo da se radi o jednom prešutnom konsenzusu gdje sa sve daje na bubanj, a nitko tj. niti jedna stranka ne bi bila direktno odgovorna...a Tim...boli ga kuras...on je ionako Kanađanin...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Ne znam kako vama, ali meni ovaj cijeli politički cirkus djeluje itekako unaprijed izrežiran...recimo da se radi o jednom prešutnom konsenzusu gdje sa sve daje na bubanj, a nitko tj. niti jedna stranka ne bi bila direktno odgovorna...a Tim...boli ga kuras...on je ionako Kanađanin...
Nečiji potpisi jesu na ugovorima. Nisu se valjda potpisali sa X.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:jasambrend wrote:Ne znam kako vama, ali meni ovaj cijeli politički cirkus djeluje itekako unaprijed izrežiran...recimo da se radi o jednom prešutnom konsenzusu gdje sa sve daje na bubanj, a nitko tj. niti jedna stranka ne bi bila direktno odgovorna...a Tim...boli ga kuras...on je ionako Kanađanin...
Nečiji potpisi jesu na ugovorima. Nisu se valjda potpisali sa X.
A vaditi će se na zapovjednu odgovornost...ili da nisu pročitali/razumjeli što su potpisali...za naše pravosuđe, ali na žalost i glasače čisto dosta...ujeo vuk magare...a Tim u Kanadi kroz koji tjedan ionako...biti će Pedro, ali jebat ga, daleko od naše javnosti...
darth_vader-
2014-04-17
-V E L E I Z A J A -
Poništiti odluke a aktere -locirati-uhapsiti- pritvoriti - osuditi- i strijeljati
Poništiti odluke a aktere -locirati-uhapsiti- pritvoriti - osuditi- i strijeljati
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Similar topics
» '' Vlada na prvoj sjednici usvojila “ustavno neprihvatljiv” zakon ''
» Vlada pred potpunim slomom, a nezainteresirani Hasanbegović na sjednici čitao knjigu
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» HNS : Izbori i ne mogu biti prijevremeni , u zadnjoj smo godini mandata
» Vlada pred potpunim slomom, a nezainteresirani Hasanbegović na sjednici čitao knjigu
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» HNS : Izbori i ne mogu biti prijevremeni , u zadnjoj smo godini mandata
Page 1 of 1