ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mrtva Vlada na zadnjoj sjednici donosila izdajničke odluke

Go down

Mrtva Vlada na zadnjoj sjednici donosila izdajničke odluke Empty Mrtva Vlada na zadnjoj sjednici donosila izdajničke odluke

Post by Kermit 8/6/2016, 14:33

http://www.index.hr/vijesti/clanak/odakle-pravo-ovoj-mrtvoj-vladi-da-donosi-odluke-od-najvece-vaznosti/898302.aspx
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Mrtva Vlada na zadnjoj sjednici donosila izdajničke odluke Empty Re: Mrtva Vlada na zadnjoj sjednici donosila izdajničke odluke

Post by catabbath 8/6/2016, 14:40

Pa to je i bio glavni  cilj  timovog Tima. E sad, malo su se preračunali, nisu stigli na vrijeme obaviti rasprodaju pa moraju sad na brzaka.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Mrtva Vlada na zadnjoj sjednici donosila izdajničke odluke Empty Re: Mrtva Vlada na zadnjoj sjednici donosila izdajničke odluke

Post by Guest 8/6/2016, 14:52

rejting agencije nakon ovog poteza vlade dižu rejting Hrvatske jer je porasla poslovna klima, ovo je prvi uspjeh HDZa u ovoj godini
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/6/2016, 14:55

asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/odakle-pravo-ovoj-mrtvoj-vladi-da-donosi-odluke-od-najvece-vaznosti/898302.aspx

VELEIZDAJA !!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 8/6/2016, 14:57

dawson wrote:Pa to je i bio glavni  cilj  timovog Tima. E sad, malo su se preračunali, nisu stigli na vrijeme obaviti rasprodaju pa moraju sad na brzaka.
Ne. Tim je bio čovjek dobrih namjera. On ni sam nije znao u kakvu je bandu upao.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by darth_vader 8/6/2016, 15:01

Ne znam kako vama, ali meni ovaj cijeli politički cirkus djeluje itekako unaprijed izrežiran...recimo da se radi o jednom prešutnom konsenzusu gdje sa sve daje na bubanj, a nitko tj. niti jedna stranka ne bi bila direktno odgovorna...a Tim...boli ga kuras...on je ionako Kanađanin...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/6/2016, 15:10

jasambrend wrote:Ne znam kako vama, ali meni ovaj cijeli politički cirkus djeluje itekako unaprijed izrežiran...recimo da se radi o jednom prešutnom konsenzusu gdje sa sve daje na bubanj, a nitko tj. niti jedna stranka ne bi bila direktno odgovorna...a Tim...boli ga kuras...on je ionako Kanađanin...

Nečiji potpisi jesu na ugovorima. Nisu se valjda potpisali sa X.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 8/6/2016, 15:22

Usne Stjepana Gnječa wrote:
jasambrend wrote:Ne znam kako vama, ali meni ovaj cijeli politički cirkus djeluje itekako unaprijed izrežiran...recimo da se radi o jednom prešutnom konsenzusu gdje sa sve daje na bubanj, a nitko tj. niti jedna stranka ne bi bila direktno odgovorna...a Tim...boli ga kuras...on je ionako Kanađanin...

Nečiji potpisi jesu na ugovorima. Nisu se valjda potpisali sa X.

A vaditi će se na zapovjednu odgovornost...ili da nisu pročitali/razumjeli što su potpisali...za naše pravosuđe, ali na žalost i glasače čisto dosta...ujeo vuk magare...a Tim u Kanadi kroz koji tjedan ionako...biti će Pedro, ali jebat ga, daleko od naše javnosti...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Yehudi 8/6/2016, 15:54

-V E L E I Z A J A -

Poništiti odluke a aktere -locirati-uhapsiti- pritvoriti - osuditi- i strijeljati
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics