Let's talk about Sex....
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Let's talk about Sex....
Lady_D wrote:A prethodno si i kakila i nisi oprala guzu u bideu :DZagy wrote:Inače ja cim kuci sa posla dodjem,prvo djecu u sobu zakljucam ,nek se deru....onda onakva prljava i znojna na muza skačem.....lizanje je obavezno,nakon divljeg i prljavog sexa pustam djecu iz sobe a ja idem pod tuš....zar netko pobogu radi drugacije?!
Da da,zaboravih....
Ne znam ja tko ima markicku za ženu.....
Guest- Guest
betty.boop wrote:Zagy wrote:Nije uzitak nikakvog pušiti....meni....
a jbt
A vi ste tu?
Guest- Guest
Nisam ni znala da nas pratiš....i persiram ti....sta ti nije jasno?
Guest- Guest
pa ipak je žena od krvi i mesa...Zagy wrote:Nisam ni znala da nas pratiš....i persiram ti....sta ti nije jasno?
2014-12-30
Dajte ljudi sto napadate zagy...ona ima takvo misljenje i ok...ne mora se nama svidjati...njezin nacin gledanja na sex,higijenu...ali ima pravo zboriti na svoj nacin
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
tko ju napada?vuksadinare wrote:Dajte ljudi sto napadate zagy...ona ima takvo misljenje i ok...ne mora se nama svidjati...njezin nacin gledanja na sex,higijenu...ali ima pravo zboriti na svoj nacin
2014-12-30
Branim te jer svatko ima pravo na svoju misao makar me pljuckala...rekao ti je veber tebi ili Lady da sam korektan makar se ne slagali u misljenjimaZagy wrote:Da,brani me,moj vuče sa dinare.....
2015-09-08
u ustima se nalazi nekoliko puta više bakterija nego na genitalnom području.. bolje se zapitati o oralnoj higijeni stoga, obično ljubljenje je opasnije od, neobičnog ljubljenja xD
Ne radi se o bakterijama vec snjofu...kic wrote:u ustima se nalazi nekoliko puta više bakterija nego na genitalnom području.. bolje se zapitati o oralnoj higijeni stoga, obično ljubljenje je opasnije od, neobičnog ljubljenja xD
2015-09-08
...nema do mirisljave picke....naravno finog mirisa...jezik onda igra sam
2015-09-08
pa korektan si.vuksadinare wrote:Branim te jer svatko ima pravo na svoju misao makar me pljuckala...rekao ti je veber tebi ili Lady da sam korektan makar se ne slagali u misljenjimaZagy wrote:Da,brani me,moj vuče sa dinare.....
to što smo politički na malo različitim stranama ne znači da te ne poštujem kao forumaša, a i u krajnjoj liniji kao čovjeka. bez obzira što se ne poznamo.
imaš svoj stav koji je korektan i ne vidim zašto bi se na ovakvim temama prepucavali. ni na vip-u se ne prepucavamo.
korektan si...
2014-12-30
Vas dvojica dugo one stvari niste vidjeli.....vidi vam se po priči
Guest- Guest
aha, od 45-eZagy wrote:Vas dvojica dugo one stvari niste vidjeli.....vidi vam se po priči
2014-12-30
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Bill Gates Lets You Know That Mass Gatherings Will be Cancelled Until You Take a New Vaccine
» Let's talk about Sex....
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
Page 33 of 50