Let's talk about Sex....
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Let's talk about Sex....
...evo ispricavam se a tebi cu se kic ispovjediti..ne,bogomdanomkic wrote:pa nije se ni ispričao baš, samo je rekao da je bio nepristojan..
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Pričam o Golubiću kod Knina... To je najgora vojna vukojebina koje sam se mogo sjetit....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
klerko wrote:Akobogda tek su ti sise narasle....shenell wrote:Idu godine kler..i ja bi volila da se sjecas..sad sam već ostarila
Ono malo sto trudnoća doda.
Znam da si fan sisa al nista od toga. Guzica mi se povećala
Arwen-
2014-04-22
Prodano!shenell wrote:klerko wrote:Akobogda tek su ti sise narasle....shenell wrote:Idu godine kler..i ja bi volila da se sjecas..sad sam već ostarila
2014-10-23
klerko wrote:Pričam o Golubiću kod Knina... To je najgora vojna vukojebina koje sam se mogo sjetit....
:^0 jadni ljudi sad tamo žive--
...ispricavam se forumskom zenskom dijelu na grubosti i bezobrazluku...iskalio sam se na vama jer sam trebao biti u krevetu sa jednom zgodnom kokom ..a sad sam u vreci za spavanje
2015-09-08
Ko jebote? To bi sirijci odbili...kic wrote:klerko wrote:Pričam o Golubiću kod Knina... To je najgora vojna vukojebina koje sam se mogo sjetit....
2014-10-23
klerko wrote:Ko jebote? To bi sirijci odbili...kic wrote:klerko wrote:Pričam o Golubiću kod Knina... To je najgora vojna vukojebina koje sam se mogo sjetit....
ljudi iz Drvara se doselili prije par godina i napravili im naselje tamo..
geto
klerko wrote:Prodano!shenell wrote:klerko wrote:Akobogda tek su ti sise narasle....shenell wrote:Idu godine kler..i ja bi volila da se sjecas..sad sam već ostarila
Jad!
Tuga!
Bijeda!
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...ispricavam se forumskom zenskom dijelu na grubosti i bezobrazluku...iskalio sam se na vama jer sam trebao biti u krevetu sa jednom zgodnom kokom ..a sad sam u vreci za spavanje
Jel sad pričamo sa Mr. Hydeom?
Guest- Guest
Zagy wrote:vuksadinare wrote:...ispricavam se forumskom zenskom dijelu na grubosti i bezobrazluku...iskalio sam se na vama jer sam trebao biti u krevetu sa jednom zgodnom kokom ..a sad sam u vreci za spavanje
Jel sad pričamo sa Mr. Hydeom?
a i ti yebote trazis jos
pruzi ruku mira, dramo jedna
betty.boop-
2015-01-23
...nemon samo trecu....tssssssZagy wrote:A jel moram ruku ili moze i nesto drugo?
2015-09-08
Laku noc...nemam zivaca...stanem u njenu obranu,ispricam se..a ona po svom...kompleks previse...kod nje...betty.boop wrote:dogovorite se, sad ste u miru :D
2015-09-08
e yebiga ljudi
aj, sutra je novi dan :)
aj, sutra je novi dan :)
betty.boop-
2015-01-23
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Bill Gates Lets You Know That Mass Gatherings Will be Cancelled Until You Take a New Vaccine
» Let's talk about Sex....
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
Page 41 of 50