Let's talk about Sex....
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Let's talk about Sex....
veber wrote:10g garancija taman kada opet krenem u rekonstrukciju, zamijenu sanitarija i pločica...Noor wrote:Kad ti ta skoljka rikne...ne bus mogel ni srat ni dupe prat...
Guest- Guest
Pa obriše guzicu jebo ga ti....živjele vlažne toaletne maramice!
Guest- Guest
Ispadaju i jesu cistiji od europljanaZagy wrote:Muslimani peru.....ja ne perem nit znam ikoga tko pere.....
Guest- Guest
Nego kako drugačije?
Ja se tusiram svaki dan i zbilja ne vidim zašto bih extra guzicu prala...bez vlažnih maramica ne mogu....
Ja se tusiram svaki dan i zbilja ne vidim zašto bih extra guzicu prala...bez vlažnih maramica ne mogu....
Guest- Guest
Noor wrote:Ispadaju i jesu cistiji od europljanaZagy wrote:Muslimani peru.....ja ne perem nit znam ikoga tko pere.....
Tjelesno možda da....kompenziraju kaos u glavi tjelesnom higijenom.....
Guest- Guest
da ti ne smrdi..posto se i to pitanje ovdje postavljaloZagy wrote:Nego kako drugačije?
Guest- Guest
nakon govna kako to ti kazes!?Zagy wrote:Ako se istusiram čemu onda?
Guest- Guest
I ja pobrisem duper prvo suhim wc papirom onda i vlaznim maramicama. A za pipicu imam intimne vlazne maramice i njih uvijek nosim u torbi...
Ne preme dupe nakon nuzde
Ne preme dupe nakon nuzde
Guest- Guest
Noor wrote:Hjoj...pa vecina to radi...cak i koji nemaju bideLady_D wrote:Da bas itko pere dupe ba svaki puta nakon govna...
Ja to uopće ne radim,ja sam cura
Arwen-
2014-04-22
Lady_D wrote:Da bas itko pere dupe ba svaki puta nakon govna...
Prati ipak malo podrobnije.....
Guest- Guest
Ja da...nakon vojske i ratista kad nisam dupe prao danima toliko me to iritiralo da sad nakon svakog sranja peremLady_D wrote:Da bas itko pere dupe ba svaki puta nakon govna...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Uzas...Zagy wrote:Muslimani peru.....ja ne perem nit znam ikoga tko pere.....
2015-09-08
E tako..ljubavivuksadinare wrote:Ja da...nakon vojske i ratista kad nisam dupe prao danima toliko me to iritiralo da sad nakon svakog sranja peremLady_D wrote:Da bas itko pere dupe ba svaki puta nakon govna...
Guest- Guest
Liz liz...vuksadinare wrote:Uzas...Zagy wrote:Muslimani peru.....ja ne perem nit znam ikoga tko pere.....
Guest- Guest
Ma daj....nema goreg kad se zenskoj usmrdi kakve maramice jos ako imaju miris po lavandi u kombinaciji sa posranim supkom ili ispisanom pizzom ako hoces sex na brzaka i liz ima jezik da ti zagori a qurac moras dezinficirat u otopini jodaNoor wrote:Liz liz...vuksadinare wrote:Uzas...Zagy wrote:Muslimani peru.....ja ne perem nit znam ikoga tko pere.....
2015-09-08
Pa ako toliko već sitnicaris onda imaj muda rec pizda ako ti je to bila namjera a ne pizza.kakva pizza u pm
Arwen-
2014-04-22
:D :Dshenell wrote:Pa ako toliko već sitnicaris onda imaj muda rec pizda ako ti je to bila namjera a ne pizza.kakva pizza u pm
Ili smrdljiva picka
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Bill Gates Lets You Know That Mass Gatherings Will be Cancelled Until You Take a New Vaccine
» Let's talk about Sex....
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
Page 31 of 50