Talijanski bombarderi i mađarski lovci na 20 km od glavnog grada Kolinda niti zuc o toj temi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Talijanski bombarderi i mađarski lovci na 20 km od glavnog grada Kolinda niti zuc o toj temi
ima, ima...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Re: Talijanski bombarderi i mađarski lovci na 20 km od glavnog grada Kolinda niti zuc o toj temi
Uvijek.Dread_Pirate_Roberts wrote:ima, ima...
BY BY DEBILI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
odjebite retardi...
Pa tko te dira ?Dread_Pirate_Roberts wrote:odjebite retardi...
NIsu ono moji Gripeni na 20 km od jelačić plaza.
Zowi Kalinića i ured za krizne situacije grada ZG,
2014-04-11
e taj će nam pomoći u pizdu materinu, a iz tvojih postova jednostavno vrišti da s ovim idiotom poistovjećuješ sve koji žive u zg...
Ako nedobije otkaz ja smatram to službenim stavom gradadskog poglawarstva grada ZG kojeg ste VI birali.Dread_Pirate_Roberts wrote:e taj će nam pomoći u pizdu materinu, a iz tvojih postova jednostavno vrišti da s ovim idiotom poistovjećuješ sve koji žive u zg...
Cuj sine : ja koristim minimum energije da nekoga bacim na pod.
UM CINI RATNIKA A NE ORUŽJE.
U ŠAH MATU ste a mi okrećemo leđa i ne želimo vas više vidit kad se tako ponašate i sve pošteno i super ...KAKO WI NAMA TAKO MI WAMA I SWE PET.
Slobodno mi zaprijeti Italijanima : em znam taj jezik savršeno , em imam rodbine u Italiji udane za Talijane , em sam sam radio tamo tri godine ......em sa tom prijetnjom si na putu da ti Istra i Rijeka da pedalu ako tako šta pokušaš TAKO DA NAPUŠITE SE KURZA.
2014-04-11
ovdje prijetiš samo ti...
Samo ................ja .......Dread_Pirate_Roberts wrote:ovdje prijetiš samo ti...
OK.
2014-04-11
uživaj...
U cemu ? Samo smo wam okrenili leđa.Dread_Pirate_Roberts wrote:uživaj...
Pošteno.
2014-04-11
što ste? di se to vidi?
daj ne pizdi bzvz...
daj ne pizdi bzvz...
Ne vidi se. Ono šta ne vidiš ne možeš napasti.Dread_Pirate_Roberts wrote:što ste? di se to vidi?
daj ne pizdi bzvz...
2014-04-11
nemam više živaca...
Pa šta ce ti ? Slowenija plus Mađarska was okružuje a Dalmacija vam okreće leđa.Dread_Pirate_Roberts wrote:nemam više živaca...
HBTE SE.
2014-04-11
- Dalmatiae - Sclavoniae - i - Hrvatska -RayMabus wrote:Šah mat.
Na Madjarskom grbu..................juno potkivano
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
RayMabus wrote:Ako nedobije otkaz ja smatram to službenim stavom gradadskog poglawarstva grada ZG kojeg ste VI birali.Dread_Pirate_Roberts wrote:e taj će nam pomoći u pizdu materinu, a iz tvojih postova jednostavno vrišti da s ovim idiotom poistovjećuješ sve koji žive u zg...
Cuj sine : ja koristim minimum energije da nekoga bacim na pod.
UM CINI RATNIKA A NE ORUŽJE.
U ŠAH MATU ste a mi okrećemo leđa i ne želimo vas više vidit kad se tako ponašate i sve pošteno i super ...KAKO WI NAMA TAKO MI WAMA I SWE PET.
Slobodno mi zaprijeti Italijanima : em znam taj jezik savršeno , em imam rodbine u Italiji udane za Talijane , em sam sam radio tamo tri godine ......em sa tom prijetnjom si na putu da ti Istra i Rijeka da pedalu ako tako šta pokušaš TAKO DA NAPUŠITE SE KURZA.
- Dalmacija radi a Zagreb se gradi.......................dokle ?
2014-04-20
I mađarski Gripeni na dvaecet kilometara od jelačića placa .....da imaju o čemu razmišljat dok tamo ispijaju kavu i zure u nebo.
2014-04-11
stvarno ste provincijalci...
Last edited by Dread_Pirate_Roberts on 8/6/2016, 15:56; edited 1 time in total
Nije to ništa. Kupiti od Rusa S-300/400 i uvesti zonu zabrane leta......Amen
2014-04-20
Ne pomaže .....previše blizu.Yehudi wrote:Nije to ništa. Kupiti od Rusa S-300/400 i uvesti zonu zabrane leta......Amen
2014-04-11
Ne pomaže ništa. Drže ih u šahu. To je eks JNA aerodrom al na teritoriju Zlovenije. NiŠTA TI NE POMAŽE. PREKRATKA UDALJENOST ZA REAKCIJU.Yehudi wrote:Nije to ništa. Kupiti od Rusa S-300/400 i uvesti zonu zabrane leta......Amen
MOGU SAMO KAPITULIRAT.
AL TO JE NJIHOV PROBLEM JER JA ŽIVIM U ..................PRIPIZDINI.
– Svi znamo da se vikendice grade samo u pripi.dinama, a to je znao i Dioklecijan pa je zato odabrao Split. Ne znate vi, mladi ste, reći ću vam ja, Split je najveće turističko odmaralište između Zadra i Dubrovnika. Koliko je samo Zadar, dvostruko stariji od vašeg grada – kazao nam je u kratkom, ali službenom telefonskom razgovoru izvrsno raspoloženi Pavle Kalinić, pročelnik zagrebačkoga Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama, i to bez imalo ograđivanja, forsirajući razgovor u nedopustivom smjeru.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trump najavio priznaje Jeruzalema kao glavnog grada Izraela!
» jednog dana ce trg glavnog grada nazivati se njegovim imenom
» LOV NA AL-BAGHDADIJA: RAZOTKRIVENA TAJNA KOPNENA OPERACIJA Američki vojni komandosi izveli munjevitu akciju u okolici glavnog grada ISIS-ova kalifata
» Kolinda: Ove godine ne idem ni u Jasenovac niti na Bleiburg
» Na Američkom nosaču aviona 2/3 zaraženih nema simptome(niti fibru niti kašalj niti išta)
» jednog dana ce trg glavnog grada nazivati se njegovim imenom
» LOV NA AL-BAGHDADIJA: RAZOTKRIVENA TAJNA KOPNENA OPERACIJA Američki vojni komandosi izveli munjevitu akciju u okolici glavnog grada ISIS-ova kalifata
» Kolinda: Ove godine ne idem ni u Jasenovac niti na Bleiburg
» Na Američkom nosaču aviona 2/3 zaraženih nema simptome(niti fibru niti kašalj niti išta)
Page 2 of 2