Talijanski bombarderi i mađarski lovci na 20 km od glavnog grada Kolinda niti zuc o toj temi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Talijanski bombarderi i mađarski lovci na 20 km od glavnog grada Kolinda niti zuc o toj temi
Zračna luka Cerklje ob Krki (slovenski: Letališče Cerklje ob Krki) (ICAO: LJCE) jedina je vojna zračna luka u Sloveniji, smještena u Cerklju ob Krki, 5 km od Brežica i 6 km od Krškog. Zračna luka sjedište je istoimene zrakoplovne baze Slovenske vojske.
Trenutačno se gradi međunarodna zračna luka vojno-civilne namjene s velikim poslovnim i gospodarskim zonama, civilnim terminalom, potpuno obnovljenom i produženom pistom, novim kontrolnim tornjem, navigacijskim sustavom. Projekt Cerklje s 40 milijuna dolara financira NATO, dok 30 milijuna eura daje slovenska država. Cerklje neće biti stalna baza NATO-ovih zrakoplova.
Aerodrom Cerklje bio je jedan od najvećih u nekadašnjoj SFRJ. Na njemu je bila stacionirana 82. zrakoplovna brigada, koju su činile tri lovačko-bombarderske eskadrile, i to 237. lovačko-bombarderska sa zrakoplovima J-21 tipa “Jastreb”, 238. lovačko-bombarderska eskadrila sa zrakoplovima J-22 tipa “Orao” i 351. izvidnička eskadrila s istim tipovima zrakoplova.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Zra%C4%8Dna_luka_Cerklje_ob_Krki
– AMX, Italija
– Saab JAS-39 gripen, Madžarska
http://www.obramba.com/novice/vojaska-vaja-jadranski-udar-adriatic-strike-2016/
Trenutačno se gradi međunarodna zračna luka vojno-civilne namjene s velikim poslovnim i gospodarskim zonama, civilnim terminalom, potpuno obnovljenom i produženom pistom, novim kontrolnim tornjem, navigacijskim sustavom. Projekt Cerklje s 40 milijuna dolara financira NATO, dok 30 milijuna eura daje slovenska država. Cerklje neće biti stalna baza NATO-ovih zrakoplova.
Aerodrom Cerklje bio je jedan od najvećih u nekadašnjoj SFRJ. Na njemu je bila stacionirana 82. zrakoplovna brigada, koju su činile tri lovačko-bombarderske eskadrile, i to 237. lovačko-bombarderska sa zrakoplovima J-21 tipa “Jastreb”, 238. lovačko-bombarderska eskadrila sa zrakoplovima J-22 tipa “Orao” i 351. izvidnička eskadrila s istim tipovima zrakoplova.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Zra%C4%8Dna_luka_Cerklje_ob_Krki
– AMX, Italija
– Saab JAS-39 gripen, Madžarska
http://www.obramba.com/novice/vojaska-vaja-jadranski-udar-adriatic-strike-2016/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Talijanski bombarderi i mađarski lovci na 20 km od glavnog grada Kolinda niti zuc o toj temi
Mađarski parlament odobrio je danas Vladi dodatna ovlašćenja radi sprečavanja mogućeg terorističkog napada, uključujući veće nadgledanje javnosti i obimniju upotrebu armije, protiv čega se izjasnila opozicija.
Orbanu nova ovlašćenja: Vojsku može da koristi kako hoće
Orbanu nova ovlašćenja: Vojsku može da koristi kako hoće
2014-04-11
Re: Talijanski bombarderi i mađarski lovci na 20 km od glavnog grada Kolinda niti zuc o toj temi
Šta kaže Pavle Kalinić ?
Pavle Kalinić (Zadar, 6. lipnja 1959.), hrvatski je političar i književnik, aktualni pročelnik Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.
Ured za upravljanje u hitnim situacijama je ured grada Zagreba koji planira, organizira, financira i provodi zaštitu i spašavanje, zaštitu od požara i elementarnih nepogoda sukladno obvezama i odgovornostima Gradske skupštine i gradonačelnika u području obrane, civilne zaštite, zaštite od požara i vatrogastva.
Ured je osnovan u travnju 2008. slijedom izmjena i dopuna Zakona o zaštiti i spašavanju (N.N. br. 79/07). Ustrojstveno je podijeljen na Sektor za poslove zaštite i spašavanja, Sektor za poslove zaštite od požara i vatrogastvo i Sektor za komunikacije i potporu operativnim snagama. Pročelnik Ureda je mr. sc. Pavle Kalinić.
Djelatnosti ureda:
Pavle Kalinić (Zadar, 6. lipnja 1959.), hrvatski je političar i književnik, aktualni pročelnik Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.
Ured za upravljanje u hitnim situacijama je ured grada Zagreba koji planira, organizira, financira i provodi zaštitu i spašavanje, zaštitu od požara i elementarnih nepogoda sukladno obvezama i odgovornostima Gradske skupštine i gradonačelnika u području obrane, civilne zaštite, zaštite od požara i vatrogastva.
Ured je osnovan u travnju 2008. slijedom izmjena i dopuna Zakona o zaštiti i spašavanju (N.N. br. 79/07). Ustrojstveno je podijeljen na Sektor za poslove zaštite i spašavanja, Sektor za poslove zaštite od požara i vatrogastvo i Sektor za komunikacije i potporu operativnim snagama. Pročelnik Ureda je mr. sc. Pavle Kalinić.
Djelatnosti ureda:
- izrađuje procjene, planove i druge planske akte;
- izrađuje opće akte kojima se propisuju mjere, aktivnosti i način njihove provedbe;
- izrađuje pojedinačne akte;
- rukovodi, koordinira i zapovijeda operativnim snagama;
- provodi operativne mjere i aktivnosti;
- brine o tajnosti podataka i informacijskoj sigurnosti te provodi nadzor nad informacijskom sigurnošću;
- obavlja druge poslove koji su mu stavljeni u nadležnost.
2014-04-11
Šah mat.
2014-04-11
64 županije.
Pa cete se naucit kulturi i poštivanju i šta znači službeno iz glavnog grada ostatak Hr nazivati pripizdinama tj nebitnima pa makar i u zahebanciji navodno a nenavodno plačenici na platnom spisku plemenske mafije koja je okupirala Hr.
2014-04-11
Longi u ofenzivi. :donquijote:
Guest- Guest
Jel Kraljica Kolinda Vrhovna Zapovjednica objavila rat Italiji i Mađarskoj zbog očite invazije na suvereni i neovisni zračni prostor NDH tj RH?
Guest- Guest
NIsam ja u nikakvoj ofenzivi nego meni ne treba glavni grad države u kojoj mamićevi plačenici u službenom razgovoru a obnašaju dužnost u gradu Zagrebu koji je i moj glavni grad ispale da je sve okolo nebitno ( jer je ocito sve pripizdhina kad je i drugi grad po velicini ) a onda tek sutradan kad vide da se digla prašina to pravdaju zahebanciom kao i nikom ništa.Starhemberg wrote:Longi u ofenzivi. :donquijote:
Da je to bila zahebancija onda bi ti to odma reka a ne tek naknadno kad se digla graja.
Meni uopce ne smeta da netko Split nazove pripizdhinom al mi smeta kad to izjavi netko u službenom razgovoru a obnaša dužnost u glavnom gradu ( cak nebi bilo bitno ni da je u nekom manjem al u glavnom je bitno ).
TU SAMO OTKAZ IGRA I NIKAKVE NAKNADNE : ŠALIO SAM SE.
Kad mu necete dat sami otkaz onda cu ga ja dat svima vama gore.
Eto vam zračna luka mađarskih gripena na 20 km od jelačić placa.
64 ŽUPANIJE.
2014-04-11
Nemaju vremena se bavit time,zauzeti su pljačkom zemlje i naroda...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Gdje je tocno problem????? Demilitizirana zona??? Mijesanje u unutarnje stvari susjedne zemlje??? Ne trebaju slovencingraditi nesta na svom teritoriju???Pizda ti materina KGK sta se ne bunis sta susjedna zemlja,clan NATO-a gradi na svojoj teritoriji....Kila mozga....
2014-04-14
Problem je u tome šta se ja ne osjecam dobrodošao u svom navodno glavnom gradu.
Zato ću sad to sve odhebati.
64 županije.
Nova prijestolnica je :
Zato ću sad to sve odhebati.
64 županije.
Nova prijestolnica je :
2014-04-11
Mabuse, šta pripizdiniš? To su vaši unutartovarski obračuni, ne uplići ostatak naše hrvatske nacije, a osobito se nemoj prodavati Mađarima!
splićanima ga metne zadranin, a onda ovi pizde na zagrepčane...
Ne pizdim na zagrebčane. Imam purgera na poslu kojem sam odma doletija sa pitanjem ; Jesi ti glasa za Bandića ? Kad je reka da nije reka sam mu da bolje za njega jer bi mu plesku bija opalija da je reka da je.Dread_Pirate_Roberts wrote:splićanima ga metne zadranin, a onda ovi pizde na zagrepčane...
Za mene Kalinić je samo uhljeb u gradskom poglawarstu glawnog grada. Lik je po tome jer je ovo službeni razgowor moga bit i iz Afrike.
Ako on ovo izjavljuje a onda zbog čega misliš da bi oni huligani trebali prestat tuč studente iz Dalmacije kad im sa vrha gradske wlasti stižu owakwe izjawe ?
Ne dragi moj .......64 županije.
2014-04-11
ja sam ti već davno napisao da nikoga nije briga što tele izjavljuje, a ti i dalje luduješ...
idi onda u 64 županije ako te to toliko rajca...
Naravno ....mađarski gripeni na dvaecet km od jelačić plaza .....ček sad će Kalinić krizne situacije owo ono.Dread_Pirate_Roberts wrote:
ŠAH MAT.
2014-04-11
I da ne bude zabune taj lik koji radi s menom je iša na Poljud i BBB je teški i vika towari owo ono i onda ga Torcida vatala .....i znaš šta sam mu ja reka na to : Pazi se jbte.RayMabus wrote:Ne pizdim na zagrebčane. Imam purgera na poslu kojem sam odma doletija sa pitanjem ; Jesi ti glasa za Bandića ? Kad je reka da nije reka sam mu da bolje za njega jer bi mu plesku bija opalija da je reka da je.Dread_Pirate_Roberts wrote:splićanima ga metne zadranin, a onda ovi pizde na zagrepčane...
Za mene Kalinić je samo uhljeb u gradskom poglawarstu glawnog grada. Lik je po tome jer je ovo službeni razgowor moga bit i iz Afrike.
Ako on ovo izjavljuje a onda zbog čega misliš da bi oni huligani trebali prestat tuč studente iz Dalmacije kad im sa vrha gradske wlasti stižu owakwe izjawe ?
Ne dragi moj .......64 županije.
Znači mene boli kuraz za to ....moš me wriđat koliko oćeš i ne reagiram al na owo reagiram jer owo je KRAJ PRIČE AKO OWAJ OSTANE NA BILO KOJOJ FUNKČIJI U GRADU ZG KOJI JE GLAWNI GRAD SWIJU.
2014-04-11
kraj koje priče?
Pa da cemo vas gledat kao glavni grad.Dread_Pirate_Roberts wrote:kraj koje priče?
Idemo negdje gdje nas se ne wrijeđa iz samog wrha gradske uprawe.
Ljubljana , Beć , Budimpeša .....Beograd .....ima brate gradowa.
2014-04-11
ima, ima...
Similar topics
» Trump najavio priznaje Jeruzalema kao glavnog grada Izraela!
» jednog dana ce trg glavnog grada nazivati se njegovim imenom
» LOV NA AL-BAGHDADIJA: RAZOTKRIVENA TAJNA KOPNENA OPERACIJA Američki vojni komandosi izveli munjevitu akciju u okolici glavnog grada ISIS-ova kalifata
» Kolinda: Ove godine ne idem ni u Jasenovac niti na Bleiburg
» Na Američkom nosaču aviona 2/3 zaraženih nema simptome(niti fibru niti kašalj niti išta)
» jednog dana ce trg glavnog grada nazivati se njegovim imenom
» LOV NA AL-BAGHDADIJA: RAZOTKRIVENA TAJNA KOPNENA OPERACIJA Američki vojni komandosi izveli munjevitu akciju u okolici glavnog grada ISIS-ova kalifata
» Kolinda: Ove godine ne idem ni u Jasenovac niti na Bleiburg
» Na Američkom nosaču aviona 2/3 zaraženih nema simptome(niti fibru niti kašalj niti išta)
Page 1 of 2