Kolaps Hadezea: Miroslav Tuđman odbio dati potpis za opoziv premijera. Varaždinski HDZ za ostavku Karamarka.
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kolaps Hadezea: Miroslav Tuđman odbio dati potpis za opoziv premijera. Varaždinski HDZ za ostavku Karamarka.
http://www.tradingeconomics.com/croatia/consumer-confidence
Guest- Guest
Re: Kolaps Hadezea: Miroslav Tuđman odbio dati potpis za opoziv premijera. Varaždinski HDZ za ostavku Karamarka.
To kažem i ja, briga me iz koje je stranke, ako šteti Hrvatskoj, nek se goni i kraj priče.deda getting old wrote:Boli me briga za Sanadera, Milanovića, Karamarka, Petrova ili Oreškovića.udba wrote:Ja sam branio Sanadera pa me prozvalo UDB-om. Jebe mi se više za šefove hadezea, neka ih spaljuju. Od sad sam samo uz Bandića, on je najsigurniji.deda getting old wrote:kad su odvodili Karamarka šutili ste i smijali se, sutra kad budu odvodili vas jaukat ćete i žalit što niste obranili na vrijeme jedinog čovjeka koji može spasiti Hrvatsku
tako su i Židove odvodili u plinske komore pa se jednako šutilo
Mene zanima hoće li porasti osobna potrošnja u Hrvatskoj, a po dosadašnjem iskustvu Karamarko djeluje negativno na tržište i stvara nestabilnost. Tako da doviđenja, neka ga vode dok nije sve uništio.
Guest- Guest
Nema spasa ni njemu ni njegovom pravašenju hdz-a....srećom nisu dugo trajali...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Karamarko je pravi Rvat , čoek i domoljub.
Počeo mi se sviđati : ne možete mi ništa , idemo na izbore SVIMA CU VAM HEBAT MALTER.
Šeks na aparatima.
Počeo mi se sviđati : ne možete mi ništa , idemo na izbore SVIMA CU VAM HEBAT MALTER.
Šeks na aparatima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
On je tehnički nevin , sabor HDZa je bio jucer , još više se učvrstio ....a cuj novi izbori ....kome se ne sviđa nek izađe iz stranke.Starhemberg wrote:To kažem i ja, briga me iz koje je stranke, ako šteti Hrvatskoj, nek se goni i kraj priče.deda getting old wrote:Boli me briga za Sanadera, Milanovića, Karamarka, Petrova ili Oreškovića.udba wrote:Ja sam branio Sanadera pa me prozvalo UDB-om. Jebe mi se više za šefove hadezea, neka ih spaljuju. Od sad sam samo uz Bandića, on je najsigurniji.deda getting old wrote:kad su odvodili Karamarka šutili ste i smijali se, sutra kad budu odvodili vas jaukat ćete i žalit što niste obranili na vrijeme jedinog čovjeka koji može spasiti Hrvatsku
Mene zanima hoće li porasti osobna potrošnja u Hrvatskoj, a po dosadašnjem iskustvu Karamarko djeluje negativno na tržište i stvara nestabilnost. Tako da doviđenja, neka ga vode dok nije sve uništio.
Lik je fighter.
2014-04-11
Koliko ja vidim oni nemaju ništa protiv njega inace bi vec bio u ćuzi ......i koliko ja vidim svi će izletit iz stranke jer je sabor HDZa bio jucer a on se tu ucvrstio pa novi izbori pa ako i izgubi on i Hase su HDZ desnica .......Karamarko je fighter.epikur37 wrote:Nema spasa ni njemu ni njegovom pravašenju hdz-a....srećom nisu dugo trajali...
2014-04-11
RayMabus wrote:Koliko ja vidim oni nemaju ništa protiv njega inace bi vec bio u ćuzi ......i koliko ja vidim svi će izletit iz stranke jer je sabor HDZa bio jucer a on se tu ucvrstio pa novi izbori pa ako i izgubi on i Hase su HDZ desnica .......Karamarko je fighter.epikur37 wrote:Nema spasa ni njemu ni njegovom pravašenju hdz-a....srećom nisu dugo trajali...
...škartirano.On i hase ko karamarko i musa kesedžija :D jeftino i profulano pravaštvo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa nema njega tko skinit s vrha ....sabor HDZa je bio jucer ...još više se ucvrstio a do novog saziva sabora HDZa presjednica će bit primorana raspisat izbore a Karamarko ce potirat ove šta su mu radili iza leđa i boli ga kuaz oce li izgubit izbore jer i dalje ostaje šef HDZa ....bandu ce lako opet okupit.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Koliko ja vidim oni nemaju ništa protiv njega inace bi vec bio u ćuzi ......i koliko ja vidim svi će izletit iz stranke jer je sabor HDZa bio jucer a on se tu ucvrstio pa novi izbori pa ako i izgubi on i Hase su HDZ desnica .......Karamarko je fighter.epikur37 wrote:Nema spasa ni njemu ni njegovom pravašenju hdz-a....srećom nisu dugo trajali...
...škartirano.On i hase ko karamarko i musa kesedžija :D jeftino i profulano pravaštvo
2014-04-11
sve će njih sutra sjebat božo kad se most povuče iz vlade i isprovocira izbore odmah.
karamarko je povukao loš potez pokretanjem oreškovićevog opoziva kako bi spasio sebe glasovanja o izglasavanju nepovjerenja, a božo petrov će poentirati spašavanjem oreškovića izlaskom iz vlade.
tako će petrov vratiti dio birača i doći u situaciju da izvuče maksimum iz mogućeg rejtinga mosta u predstojećim izborima.
milanović je poslao poruku, petrov je shvatio i vrlo je vjerojatno kako će petrov za karamarka od spasitelja postati egzekutor...
karamarko je povukao loš potez pokretanjem oreškovićevog opoziva kako bi spasio sebe glasovanja o izglasavanju nepovjerenja, a božo petrov će poentirati spašavanjem oreškovića izlaskom iz vlade.
tako će petrov vratiti dio birača i doći u situaciju da izvuče maksimum iz mogućeg rejtinga mosta u predstojećim izborima.
milanović je poslao poruku, petrov je shvatio i vrlo je vjerojatno kako će petrov za karamarka od spasitelja postati egzekutor...
sitting_bull-
2015-09-28
Sve ok al mislim da je Karamarku sad u interesu da se ide na nove izbore jer owima kojima se ne ide oni mu rade o glavi.sitting_bull wrote:sve će njih sutra sjebat božo kad se most povuče iz vlade i isprovocira izbore odmah.
Očito ne mogu mu nac ništa jer bi već poslali policiju po njega , njegovi ministri su ministri samo jer ih je on tu doveo dakle ode li on idu i oni....sabor HDZa je bio jučer i on se još dodatno učvrstio i sada presjednica mora dat nove izbore i on ide na njih jer ga nema tko skinit i ako ih izgubi opet wlada HDZom kojeg će prwo OSAKATIT od swih onih koji mu rade iza leđa.
U suštini tko nije shwatio što sam rekao : Karamarko ide na nowe izbore jer uwijek je bolje bit i šef OSAKAČENOG A TEBI WJERNOG HDZa nego bit izbačen iz istog.
2014-04-11
Stjepo Bartulica - HTV Otvoreno - Karamarko je za sve kriv
http://www.24sata.hr/news/premijer-se-osjeca-kao-u-losem-filmu-karamarko-je-za-sve-kriv-477742
http://www.24sata.hr/news/premijer-se-osjeca-kao-u-losem-filmu-karamarko-je-za-sve-kriv-477742
Guest- Guest
To su njegovi osobni osjećaji. To nikog ne zanima.deda getting old wrote:Stjepo Bartulica - HTV Otvoreno - Karamarko je za sve kriv
2014-04-11
Ide se na nove izbore ....Karamarko se više ne bori za vlast ( koju uzgred rečeno pored MOSTa i Oreškovića nije baš ni kusao osim šta ih je namjerno kočio da ispadnu oni nesposobni ) nego za vlast u HDZu a da to postigne pošto nema kriwnju tehničku u aferama tj tehnički je čist i pošto je jučer bio sabor HDZa i nitko ga nema nit snage nit wremenski skinit a presjednica po zakonu mora raspisat izbore ....i to je to ......swe će koji su mu radili iza leđa izbacit iz stranke i ostat na ćelu HDZa.
2014-04-11
RayMabus wrote:Sve ok al mislim da je Karamarku sad u interesu da se ide na nove izbore jer owima kojima se ne ide oni mu rade o glavi.
ovdje je riječ o tome hoće li oreškoviću biti izglasano nepovjerenje, što nije dobro za njegov životopis i ugled, ili će petrov omogućiti časni odlazak oreškoviću prevaljujući svu krivnju i odgovornost na karamarka.
očekujem izlazak mosta iz vlade i nove izbore.
sitting_bull-
2015-09-28
deda getting old wrote:Stjepo Bartulica - HTV Otvoreno - Karamarko je za sve kriv
orešković je sam pristao biti glavni glumac u tom filmu.
nije provjeravao kakav mu je jedan od režisera...
sitting_bull-
2015-09-28
Na izbore ćemo 18. rujna, a HDZ-ovci imaju spreman i plan B za smjenu Oreškovića
2014-04-11
RayMabus wrote:Na izbore ćemo 18. rujna, a HDZ-ovci imaju spreman i plan B za smjenu Oreškovića
ako most sutra istupi iz vlade i orešković podnese ostavku onda će novi izbori biti najkasnije 4.rujna.
u ovoj partiji šaha/karata na potezu/štihu je sada most.
rasturiti će kompletnu strategiju udbašu. džaba mu priručnik sa karaburme.
bit će veselo kod domoljuba...
sitting_bull-
2015-09-28
Karamarku je svejedno tko će istupit .....njega više ne zanima izborna pobjeda nego cistka unutar HDZa i da ostane šef HDZa pa makar i teško osakačenog al da je njegov tj da ukloni oponente unutar same stranke.
2014-04-11
hehehe tako nekako, ono obični nikogović i lopuža kao i cijela njegova stranka zato ga i prodaju da ga zamijene i počnu dijeliti plijen, čak su i gori od lijevog krila UDBA-ša oni barem ne laprdaju o domovini, tekmama i sl. sranjimadeda getting old wrote:kad su odvodili Karamarka šutili ste i smijali se, sutra kad budu odvodili vas jaukat ćete i žalit što niste obranili na vrijeme jedinog čovjeka koji može spasiti Hrvatsku
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:Karamarku je svejedno tko će istupit .....njega više ne zanima izborna pobjeda nego cistka unutar HDZa i da ostane šef HDZa pa makar i teško osakačenog al da je njegov tj da ukloni oponente unutar same stranke.
istina.
biti će to brutalan obračun.
hdz saint valentine's day massacre...
sitting_bull-
2015-09-28
A ono u pravu je : šta da vi mene prikoljete ? Ja cu vas.
Hbga se za vlast na državnoj razini ....ide u koljačinu svojih oponenata unutar stranke i sve ce ih izbacit ili barem večinu njih i tako oslabit i nastavit vladat strankom pa makar i kao opozicija al ostaje šef tog HDZa.
Hbga se za vlast na državnoj razini ....ide u koljačinu svojih oponenata unutar stranke i sve ce ih izbacit ili barem večinu njih i tako oslabit i nastavit vladat strankom pa makar i kao opozicija al ostaje šef tog HDZa.
2014-04-11
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» RIP Miroslav Tuđman
» ovo nije za ostavku, ili opoziv?
» Kraljica Elizabeta 2 dala suglasnost o Brexitu , čeka se potpis premijera
» Tuđman naprosto razvalio Karamarka
» Sukob premijera i Karamarka postao javan
» ovo nije za ostavku, ili opoziv?
» Kraljica Elizabeta 2 dala suglasnost o Brexitu , čeka se potpis premijera
» Tuđman naprosto razvalio Karamarka