RIP Miroslav Tuđman
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
RIP Miroslav Tuđman
Jedan od tijetkih ljudi iz HR koji su imali potpuno razumjevanje za BiH, njegova zadnja knjiga je svojevrsni must read...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: RIP Miroslav Tuđman
Pokušavao cijeli život demantirati kako Tuđaman nije htjeo podijelu BiH
https://avaz.ba/globus/region/627798/ko-je-bio-miroslav-tudman-obavjestajac-koji-je-branio-snove-oca-franje-o-podijeli-bih
Uglavnom RIP jer ne vidim ni po čemu da ima neki razlog da ne kažem RIP
On je politički nešto drugačiji od oca , više bio u sjeni a i neki svoj pravac imao , mirniji rekao bih po životopisu
https://avaz.ba/globus/region/627798/ko-je-bio-miroslav-tudman-obavjestajac-koji-je-branio-snove-oca-franje-o-podijeli-bih
Uglavnom RIP jer ne vidim ni po čemu da ima neki razlog da ne kažem RIP
On je politički nešto drugačiji od oca , više bio u sjeni a i neki svoj pravac imao , mirniji rekao bih po životopisu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sto reci. Pocivao u miru.
Jak igrac iz kojeg je (kao i iz oca mu ) na kraju izbio balkanski mentalitet. Trebao je iskociti jos 2000te i biti neki drustveni arbitar. Ovako je bio smokvin list za adz od Sanadera do dana danasnjeg. Steta.
Jak igrac iz kojeg je (kao i iz oca mu ) na kraju izbio balkanski mentalitet. Trebao je iskociti jos 2000te i biti neki drustveni arbitar. Ovako je bio smokvin list za adz od Sanadera do dana danasnjeg. Steta.
2014-04-14
rip...
za naša plemena bolji sustav ispada onaj u kojemu je ćaća poglavica, a sin glavni izvidnik
nego kad se glavne funkcije dijele uz pečenog bizona
za naša plemena bolji sustav ispada onaj u kojemu je ćaća poglavica, a sin glavni izvidnik
general Tus potvrdio neku vecer da je Turman dijelio bosnu sa srbima
A Miro je tu stvar htio ko carobnjak zeca natrag ugurati u sesir
Ne necnece ići
Inace sin distohan oca u svemu u politici
Pog8bnoj za hrvate I ne samo u bosni nego I rh
Obavjestajac ....
Ne necnece ići
Obavjestajac ....
ja sam u školi učio da u Bosni žive Hrvati i Srbi i da imaju tri religije.Sora wrote:general Tus potvrdio neku vecer da je Turman dijelio bosnu sa srbima
Ne necnece ići
Obavjestajac ....
di piše da je zabranjen dogovor dva naroda, osobito ako je u svrhu zaustavljanja rata.
i odkuda ti daješ pravo jednoj religiji da vodi državu.
Tako nekakomutava baštarda wrote:rip ...
za našu plemenu bolji sustav ispada onaj u kojem je ćaća poglavica, a sin glavni izvidnik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
počivao u miru
2014-04-16
catabbath-
2015-08-22
Znao sam ga osobno, onako iz viđenja, bili smo susjedi. Ljubazan i pristupačan. Tada se u Feralu pričalo da je Tuđman djeci dao ne znam kakve milijarde, a Miro je vozio škodu octaviu i uredno s ostalim stanarima (ćiro je isto tamo stanovao) čekao na vrhu ulice pod zidom po sat vremena da se oslobodi koji parking plac (tamo nisi imao gdje parkirat). Uvijek se s njim moglo lijepo popričat.
2014-04-16
Počivao u miru.
Radi prirode posla koji je obavljao,nažalost nikad se neće znati koliko je taj čovjek učinio za domovinu,te dao nemjerljiv doprinos za modernu hrvatsku državu.
Bio je skroman čovjek blagog karaktera,što mu je kao političaru bila mana,a to se pokazalo na predsjedničkim izborima.
Participirao sam u njegovoj kampanji za te izbore,gdje sam došao u sukob s nekim,,Hebrangovcima.
Jedan od rijetkih političara za koje mogu reći samo riječi hvale.
Radi prirode posla koji je obavljao,nažalost nikad se neće znati koliko je taj čovjek učinio za domovinu,te dao nemjerljiv doprinos za modernu hrvatsku državu.
Bio je skroman čovjek blagog karaktera,što mu je kao političaru bila mana,a to se pokazalo na predsjedničkim izborima.
Participirao sam u njegovoj kampanji za te izbore,gdje sam došao u sukob s nekim,,Hebrangovcima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
počivao u miru.
jedan od rijetkih koji se u nekim za hrvatsku štetnim stvarima nije slagao s ocem i suprostavio mu se, ali se zbog mira u kući držao u sjeni.
šteta što se tako nije postavio i nakon očeve smrti pa su hdz preuzeli salonski karijeristi, šminkeri, sirovine i šalabajzeri.
nerealizirani politički potencijal.
jedan od rijetkih koji se u nekim za hrvatsku štetnim stvarima nije slagao s ocem i suprostavio mu se, ali se zbog mira u kući držao u sjeni.
šteta što se tako nije postavio i nakon očeve smrti pa su hdz preuzeli salonski karijeristi, šminkeri, sirovine i šalabajzeri.
nerealizirani politički potencijal.
sitting_bull-
2015-09-28
sereš po partijskoj direktivi.marcellus wrote:Znao sam ga osobno, onako iz viđenja, bili smo susjedi. Ljubazan i pristupačan. Tada se u Feralu pričalo da je Tuđman djeci dao ne znam kakve milijarde, a Miro je vozio škodu octaviu i uredno s ostalim stanarima (ćiro je isto tamo stanovao) čekao na vrhu ulice pod zidom po sat vremena da se oslobodi koji parking plac (tamo nisi imao gdje parkirat). Uvijek se s njim moglo lijepo popričat.
miro od tuđmanove djece je bio najmanje u pekmezu.
ćiro je jebao sutjesku, štef je mažnjavao, a miro se zbog oca učlanio u partiju.
vozio je genshera nakon što je juga otišla ukurac. do tada je vozio stojadina.
ljudi ne žele vidjeti.
ali povijest ipak pokaže tko i što je bio.
s obzirom da ga znam osobno, pokoj mu duši.
2014-12-30
סמאל wrote:Počivao u miru.
da, uživo je kao osoba djelovao blag, tolerantan, pristupačan
Similar topics
» Kolaps Hadezea: Miroslav Tuđman odbio dati potpis za opoziv premijera. Varaždinski HDZ za ostavku Karamarka.
» Umro Miroslav Lazanski
» Umro je Miroslav Lilic
» Miroslav Ilić optužen da je ustaša
» Miroslav LaŽanski : Braća po oružju
» Umro Miroslav Lazanski
» Umro je Miroslav Lilic
» Miroslav Ilić optužen da je ustaša
» Miroslav LaŽanski : Braća po oružju
Page 1 of 2