Forbes, The World's 100 Most Powerful Women: #46 Kolinda Grabar Kitarović
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Forbes, The World's 100 Most Powerful Women: #46 Kolinda Grabar Kitarović
- The World's 100 Most Powerful Women
#46 Kolinda Grabar-Kitarović
President, Croatia
Age 48 Residence Zagreb, Croatia Citizenship Croatia Marital Status Married Children 2 Education Bachelor of Arts / Science, University of Zagreb; Master, University of Zagreb
Kolinda Grabar-Kitarović on Forbes Lists
- #46 Power Women (2016)
In 2015 Kalinda Grabar-Kitarović became the youngest president of Croatia, capping what has been a steady climb up the political ladder. Her career in politics and diplomacy includes key roles in Croatia's government and overseas. A representative in Croatia's parliament, she later became the country's Minister of Foreign Affairs, and she also served as Croatia's ambassador to the U.S. Prior to running for her country's highest office, she was the Assistant Secretary General for Public Diplomacy at NATO. As president, she faces numerous challenges, among them an unemployment rate hovering at nearly 16% and the third-highest youth unemployment rate in the European Union. Yet the president seems intent on making history regardless. In May, she paid a visit to Iranian President Hassan Rouhani to discuss ways to strengthen trade and diplomatic relations; by visit's end, Rouhani was hailing Croatia as Iran's "gateway" to Europe.
http://www.forbes.com/power-women/list/2/#tab:overall
Re: Forbes, The World's 100 Most Powerful Women: #46 Kolinda Grabar Kitarović
Na listi nema gđe Pusić? A Ingrid? Nisu fer.
nije ni forbes što je nekad bio...
http://www.forbes.com/sites/matthewherper/2016/06/01/from-4-5-billion-to-nothing-forbes-revises-estimated-net-worth-of-theranos-founder-elizabeth-holmes/#599f749d2f29
http://www.forbes.com/sites/matthewherper/2016/06/01/from-4-5-billion-to-nothing-forbes-revises-estimated-net-worth-of-theranos-founder-elizabeth-holmes/#599f749d2f29
Pa kažem, ako nema Pusićke i Ingrid među prvih 10, onda je sve skupa p. dim.Dread_Pirate_Roberts wrote:nije ni forbes što je nekad bio...
Koliko god mi je drago da je na listi netko naš, toliko mi je nejasnije kako netko može biti toliki agitpropovac. Razjasni mi, Ero, što te nagoni na nekritičko obožavanje Kolinde?
na krivom si topicu to konstatirao.a,da je vjerni obozavatelj,je. ajde,barem je ziva.Regoč wrote:Koliko god mi je drago da je na listi netko naš, toliko mi je nejasnije kako netko može biti toliki agitpropovac. Razjasni mi, Ero, što te nagoni na nekritičko obožavanje Kolinde?
2014-04-12
Koji bi topic bio pravi?IvyTeasdale wrote:na krivom si topicu to konstatirao.a,da je vjerni obozavatelj,je. ajde,barem je ziva.Regoč wrote:Koliko god mi je drago da je na listi netko naš, toliko mi je nejasnije kako netko može biti toliki agitpropovac. Razjasni mi, Ero, što te nagoni na nekritičko obožavanje Kolinde?
mozda, ako je o fizickoj snazi rec...
Guest- Guest
Ero wrote:Pa kažem, ako nema Pusićke i Ingrid među prvih 10, onda je sve skupa p. dim.Dread_Pirate_Roberts wrote:nije ni forbes što je nekad bio...
prikladniji bi bili oni 'kuhala na Rivi,primila nogometase,bila u kazalistu,etc' ..Regoč wrote:Koji bi topic bio pravi?IvyTeasdale wrote:na krivom si topicu to konstatirao.a,da je vjerni obozavatelj,je. ajde,barem je ziva.Regoč wrote:Koliko god mi je drago da je na listi netko naš, toliko mi je nejasnije kako netko može biti toliki agitpropovac. Razjasni mi, Ero, što te nagoni na nekritičko obožavanje Kolinde?
2014-04-12
46. ali u našim srcima 1. !
2014-04-15
Ja je ne obožavam, već je samo branim od onih koji je nekritički, da ne kažem iz zlobe, napadaju.Regoč wrote:Koliko god mi je drago da je na listi netko naš, toliko mi je nejasnije kako netko može biti toliki agitpropovac. Razjasni mi, Ero, što te nagoni na nekritičko obožavanje Kolinde?
Kad sam već tu, da vas podsjetim da je lani bila proglašena među 10 najzgodnijih političarki na svijetu.
No, Hrvata postoje jalnuši, koji će ti sve oprostit osim uspjeha, pa je KGK postala plavuša, debela, zaplotnjača, fufa itd...
Jesmo li sad rasčistili i to pitanje?
u izjedanju mora da je prva. zena svaki put kada se pojavi u javnosti je sve deblja i deblja...
Guest- Guest
Protokli Kolindinih dvorah. Ero je protokolaš.IvyTeasdale wrote:prikladniji bi bili oni 'kuhala na Rivi,primila nogometase,bila u kazalistu,etc' ..Regoč wrote:Koji bi topic bio pravi?IvyTeasdale wrote:na krivom si topicu to konstatirao.a,da je vjerni obozavatelj,je. ajde,barem je ziva.Regoč wrote:Koliko god mi je drago da je na listi netko naš, toliko mi je nejasnije kako netko može biti toliki agitpropovac. Razjasni mi, Ero, što te nagoni na nekritičko obožavanje Kolinde?
sto se ti javljas..slabo Toma slini na nju..druga je to generacija..Braćala wrote:u izjedanju mora da je prva. zena svaki put kada se pojavi u javnosti je sve deblja i deblja...
2014-04-12
Nismo jer joj i ja uglavnom držim stranu, ali ne postavljam teme kad se probudila, koliko je šećera u kavu stavila, kakvu je stolicu imala...Ero wrote:Ja je ne obožavam, već je samo branim od onih koji je nekritički, da ne kažem iz zlobe, napadaju.Regoč wrote:Koliko god mi je drago da je na listi netko naš, toliko mi je nejasnije kako netko može biti toliki agitpropovac. Razjasni mi, Ero, što te nagoni na nekritičko obožavanje Kolinde?
Kad sam već tu, da vas podsjetim da je lani bila proglašena među 10 najzgodnijih političarki na svijetu.
No, Hrvata postoje jalnuši, koji će ti sve oprostit osim uspjeha, pa je KGK postala plavuša, debela, zaplotnjača, fufa itd...
IvyTeasdale wrote:sto se ti javljas..slabo Toma slini na nju..druga je to generacija..Braćala wrote:u izjedanju mora da je prva. zena svaki put kada se pojavi u javnosti je sve deblja i deblja...
a to je referenca u pm kada toma slini na tebe...
Guest- Guest
dogodine aBd u top40!
2014-04-15
1.) Nema ni Milanovića među 100.
Ero wrote:Ja je ne obožavam, već je samo branim od onih koji je nekritički, da ne kažem iz zlobe, napadaju.Regoč wrote:Koliko god mi je drago da je na listi netko naš, toliko mi je nejasnije kako netko može biti toliki agitpropovac. Razjasni mi, Ero, što te nagoni na nekritičko obožavanje Kolinde?
Da ti redovito ne spamaš i zasipaš forum tvojim proserima i toksičnim otpadom o Kolindi rjetko da bi je tko i spomenuo.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Forbes : The World's 100 Most Powerful Women, Kolinda Grabar Kitarovic 47.
» Forbes: The World's 100 Most Powerful Women, Kolinda Grabar Kitarović 39.
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» Kolinda Grabar-Kitarović obišla izbeglice
» Kolinda Grabar-Kitarović PRIZNALA ZLOČINE
» Forbes: The World's 100 Most Powerful Women, Kolinda Grabar Kitarović 39.
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» Kolinda Grabar-Kitarović obišla izbeglice
» Kolinda Grabar-Kitarović PRIZNALA ZLOČINE
Page 1 of 2