Poskok proklinje Karamarka i njegovu prvašku struju u HDZ-u!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Poskok proklinje Karamarka i njegovu prvašku struju u HDZ-u!
deda getting old wrote:to je MOST ukinuo, a ne Karamarko, pobrkalo ti semarcellus wrote:osim što Mesić vodi cijelu difamacijsku kampanju a karamarko mu je ukinuo ured bivšeg predsjednika
Gledam sinoć na jednoj SLO TV njegov nazovi interview. Bilo me sram. Ali stvarno.
Ispada da bez njega one 91-2.-e ništa se ne bi moglo dogodit. Njega i gospodina Dimnika.
Ono, objasnio čoek kako je (s gospodinom Dimnikom) podučavao Genschera i Papu.
I odmah nakon toga je HR bila priznata država.I Tuđman ne bi ništa učinio da nije bilo njega.
I gospodina Dimnika. I onda je Tuđman s Miloševićem dijelio Bosnu. I onda se on nije stim složio.
Bez Dimnika. I onda on nije htio izvršit puč, nego je samo htio dobit većinu u Saboru.
I tako...čovjek ga pita jedno, on odgovara drugo. Sve u 5 rečenica, koje ste čuli zilijun puta.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
..ma jebes karamarka...eno zoki cemu dat podrsku kontra tima...sve je to povezano,ukljesteno..interesima..ti meni ja tebi..pa opet ti pa opet ja..a raja i boranija neka pusiEva wrote:Karamarko će se obratiti hrvatskoj javnosti u 10.30 h. Vjerojatno se želi pohvaliti da je naučio 5 točki svog programa i da je savladao riječ, reindustrijalizacija.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bio je....kad ej ugrozen bio svercerski koridor...Eva wrote:vuksadinare wrote:....prodat jedan dio teritorija gdje su hrvati vecina bili..je doista znak 'drzavotvornosti' herceg bosanskih politickih nomenklatura...hercegovacko govno pise a misli na sebe i svoj interes..karamarko ej govno kao i mesic..ali ni ovi nisu nista manja govna
Znači, bratoubilački rat slijedi.
2015-09-08
Znači, Srbi mogu mirno sjediti na obali rijeke i čekat da im voda donese leševe neprijatelja. Sve bute sami odradili.
Guest- Guest
Revidirana povijest u 4 ipo rečenice.n_razbojnik wrote:Najprije će te drug jastreb seksat u glavu kad dođe a onda i cijela 6. lička te čitav antifa pokret hrvatske Istre...Ovdje pljujes krv i grobove prvonavedenih koji su sanjali hrvatsku Istru i jame pune Talijana...Je talijanski ministar je bacao kockice pa vas tako snašlo, što smo radili u Trstu četspete nego kupovali vrijeme i teoritorij za buduću raspodjelu?! ili još 1930ih za vrijeme TIGRa, zašto su časni antifašisti riskirali glave i bivali pogubljeni u bazovici čak?Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Uvijek bila i bit će.IvyTeasdale wrote:Istra je sveto hrvatsko tlo..:D
Dotepenci a la Gnječ su samo dotepenci i ništa više od toga.
Nije bila uvijek nego tek od 1945. i to zahvalite ne drugu Titu nego jednom ondašnjem talijanskom ministru jer se morao odlućiti ili Istra ili Sud Tirol. Izabrao je Sud Tirol a Istra je izvisila. Isto tako zapamti da ništa vječno nije. Za 20 godina vjerojatno će Istra biti dio teritorija neke druge države.
NIŠTA NIJE VJEČNO PA NI RH.
Do navečer da si se javio na streljanje, jebo te talijanski ministar!
..nema odrađivanja...Eva wrote:Znači, Srbi mogu mirno sjediti na obali rijeke i čekat da im voda donese leševe neprijatelja. Sve bute sami odradili.
2015-09-08
Bi'će svašta, ako mu tako žena naredi. Nisi to već skužila?Eva wrote:Znači, Srbi mogu mirno sjediti na obali rijeke i čekat da im voda donese leševe neprijatelja. Sve bute sami odradili.
Ero wrote:Bi'će svašta, ako mu tako žena naredi. Nisi to već skužila?Eva wrote:Znači, Srbi mogu mirno sjediti na obali rijeke i čekat da im voda donese leševe neprijatelja. Sve bute sami odradili.
Da mu se žena nije sexala s Mađarima ne bi sad bio u govnima. Skužila je to cijela HR, zato sad i traže njegovu glavu.
Guest- Guest
ja imam feeling da mu je zena mafijaskog karaktera i pridruzeni clan...jebote ana ima veze i sa ruskim klanovima...talijanskim...albanskim...opaka igracica..karamarko joj ej samo paravanEva wrote:Ero wrote:Bi'će svašta, ako mu tako žena naredi. Nisi to već skužila?Eva wrote:Znači, Srbi mogu mirno sjediti na obali rijeke i čekat da im voda donese leševe neprijatelja. Sve bute sami odradili.
Da mu se žena nije sexala s Mađarima ne bi sad bio u govnima. Skužila je to cijela HR, zato sad i traže njegovu glavu.
2015-09-08
I to loš paravan jer će i ona najebati radi njega.
Ubrzo slijedi razvod i to buran, sjebaće ga Anica
Ubrzo slijedi razvod i to buran, sjebaće ga Anica
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nisi skužila, jbga...nije bitno.Eva wrote:Ero wrote:Bi'će svašta, ako mu tako žena naredi. Nisi to već skužila?Eva wrote:Znači, Srbi mogu mirno sjediti na obali rijeke i čekat da im voda donese leševe neprijatelja. Sve bute sami odradili.
Ero wrote:Nisi skužila, jbga...nije bitno.Eva wrote:Ero wrote:Bi'će svašta, ako mu tako žena naredi. Nisi to već skužila?Eva wrote:Znači, Srbi mogu mirno sjediti na obali rijeke i čekat da im voda donese leševe neprijatelja. Sve bute sami odradili.
Jedini ti ne kužiš, i Marčelo možda još. Dva posljednja Mohikanca na braniku krnjeg HDZ-a
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ja imam feeling da mu je zena mafijaskog karaktera i pridruzeni clan...jebote ana ima veze i sa ruskim klanovima...talijanskim...albanskim...opaka igracica..karamarko joj ej samo paravanEva wrote:Ero wrote:Bi'će svašta, ako mu tako žena naredi. Nisi to već skužila?Eva wrote:Znači, Srbi mogu mirno sjediti na obali rijeke i čekat da im voda donese leševe neprijatelja. Sve bute sami odradili.
Madame Ann
Guest- Guest
..ali cini mi se da je bacila kocku na krivi broj..Eva wrote:vuksadinare wrote:ja imam feeling da mu je zena mafijaskog karaktera i pridruzeni clan...jebote ana ima veze i sa ruskim klanovima...talijanskim...albanskim...opaka igracica..karamarko joj ej samo paravanEva wrote:Ero wrote:Bi'će svašta, ako mu tako žena naredi. Nisi to već skužila?Eva wrote:Znači, Srbi mogu mirno sjediti na obali rijeke i čekat da im voda donese leševe neprijatelja. Sve bute sami odradili.
Madame Ann
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ali cini mi se da je bacila kocku na krivi broj..Eva wrote:vuksadinare wrote:ja imam feeling da mu je zena mafijaskog karaktera i pridruzeni clan...jebote ana ima veze i sa ruskim klanovima...talijanskim...albanskim...opaka igracica..karamarko joj ej samo paravanEva wrote:Ero wrote:
Bi'će svašta, ako mu tako žena naredi. Nisi to već skužila?
Madame Ann
Ak je već štela biti pametnija od muža, nije se trebala udat baš za retardiranog lika. To joj je zajeb epohalnih razmjera.
Guest- Guest
cini mi se..bolje da je kocku bacila...na viliboraEva wrote:vuksadinare wrote:..ali cini mi se da je bacila kocku na krivi broj..Eva wrote:vuksadinare wrote:ja imam feeling da mu je zena mafijaskog karaktera i pridruzeni clan...jebote ana ima veze i sa ruskim klanovima...talijanskim...albanskim...opaka igracica..karamarko joj ej samo paravanEva wrote:
Madame Ann
Ak je već štela biti pametnija od muža, nije se trebala udat baš za retardiranog lika. To joj je zajeb epohalnih razmjera.
2015-09-08
Mi se nikad ne branimo, mi napadamo...Ne kužiš ti to.Eva wrote:Ero wrote:Nisi skužila, jbga...nije bitno.Eva wrote:Ero wrote:Bi'će svašta, ako mu tako žena naredi. Nisi to već skužila?Eva wrote:Znači, Srbi mogu mirno sjediti na obali rijeke i čekat da im voda donese leševe neprijatelja. Sve bute sami odradili.
Jedini ti ne kužiš, i Marčelo možda još. Dva posljednja Mohikanca na braniku krnjeg HDZ-a
Obrana i napad moraju biti integrirana cjelina. I jesu. Meni je i naziv "branitelji" za lase privlečeno, što bi rekli moji Slovenci.Eva wrote:Odlično, javi se u Haag.
:D ma kakav Karamarko, pamćenje te očito ozbiljno izdaje, naši su uredno pustili Sanadera preko granice, a uhitila ga je tek austrijska policija i izručila Hrvatskojmarcellus wrote:Da Karamarko nije još dok nije ni bio član HDZ-a nego vanstranački ministar policije uhitio Sanadera, on bi još bio na slobodi.
opet budan sanjaš? nije mu to napravio Karamarko nego Most, koji je amandmanom na izglasavanju proračuna tražio da se ured odmah ukine, a novac preusmjeri djeci i braniteljimamarcellus wrote:osim što Mesić vodi cijelu difamacijsku kampanju a karamarko mu je ukinuo ured bivšeg predsjednika
daj ne izmišljaj, Karamarko je pričao o ukidanju tijekom kampanje, isto tako i Most i nekoliko drugih stranaka, ali nakon izbora svi su zašutjeli o tome s Karamrletom na čelu, jedino se Most potrudio tu svoju predizbornu priču provesti u djelomarcellus wrote:Most je prvo bio nešto kao protiv pa su na kraju preko kurca pristali
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Neve? Čemu promjena?
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ostani tu, samo tu možeš biti poskok...:)
» Ratni zapovjednik Poskok bojne odbio odličje od Zorana Milanovića
» IVANA ŠOJAT ZA POSKOK: Ratna trauma ostaje zavijek, no nužno je zauzdati je i ušutkati
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
» jesenja magla 2.0 na struju ka ono
» Ratni zapovjednik Poskok bojne odbio odličje od Zorana Milanovića
» IVANA ŠOJAT ZA POSKOK: Ratna trauma ostaje zavijek, no nužno je zauzdati je i ušutkati
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
» jesenja magla 2.0 na struju ka ono
Page 3 of 4