Neno Vrgoč: Od Čaporica ću napraviti europski pomorski centar
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Neno Vrgoč: Od Čaporica ću napraviti europski pomorski centar
..da caporice..ali svi su ga zvali kod jaše...zadnji put me zvao da ce me ugostit u hotelu..da budem par dana..a ja njemu..'pa ste ces me ugostit kad mogu svaki dan doci iz obliznjeg sinja...'..a on se nasmijao..pa rekao..'e je jebate ja isto...provalim'Eva wrote:Aha, ma pričao nam je da je otac imao restoran još od 60-tih, a onda je on nakon diplome vratio se doma i imao neke vizije. Lik ima ideja, poduzetan je i vrijedan. Svaka čast! Mislim da je ime restača bilo Čaporice, kak je i sada.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
A i u Sinju imate hotel.
Guest- Guest
hotel alkar...odlican je...veslaci u njemu odsjedaju kad se pripremaju za SP i olimpijske igre..a na jezeru peruca treniraju...ma onaj kraj je fatomorgana od ljepota...evoti pogledaj ovo..tu sam ti ja blizu...koja ljepota..Eva wrote:A i u Sinju imate hotel.
http://www.visitsinj.com/hr/Vodic/49/znacajni-krajobaz-sutina
2015-09-08
male sinjske plitvice...znam se ponekad tu ici okupati s djecom..svega koji kilometar od moje kuce
2015-09-08
..inace..hm..hm...tu najbolje...kod ovih jezera i slapica...
2015-09-08
vuksadinare wrote:hotel alkar...odlican je...veslaci u njemu odsjedaju kad se pripremaju za SP i olimpijske igre..a na jezeru peruca treniraju...ma onaj kraj je fatomorgana od ljepota...evoti pogledaj ovo..tu sam ti ja blizu...koja ljepota..Eva wrote:A i u Sinju imate hotel.
Prekrasno.
Guest- Guest
..hoces romantiku...pravac sutina...
2015-09-08
da...kupas se..smaragdna boja jezera...a i otplivas do slapa..pa ispod slapa...milina...ko u filmuEva wrote:vuksadinare wrote:hotel alkar...odlican je...veslaci u njemu odsjedaju kad se pripremaju za SP i olimpijske igre..a na jezeru peruca treniraju...ma onaj kraj je fatomorgana od ljepota...evoti pogledaj ovo..tu sam ti ja blizu...koja ljepota..Eva wrote:A i u Sinju imate hotel.
Prekrasno.
2015-09-08
Da, pa naletim na tebe i Noor. Radije ću ja na Kornate.
Guest- Guest
inace ima vise tih malih jezera i kaskada u nizu..mozes piti vodu bez problema
2015-09-08
..a cuj...nikad ne znas...ova ljepota je primamljivaEva wrote:Da, pa naletim na tebe i Noor. Radije ću ja na Kornate.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..a cuj...nikad ne znas...ova ljepota je primamljivaEva wrote:Da, pa naletim na tebe i Noor. Radije ću ja na Kornate.
Ma ne želim se dovest u situaciju, da jednog dana kada budem popularna, imate štofa protiv mene.
Guest- Guest
Vidim Tripalova kuća ispod crkve, nešto se gradi. Pitam penzionere što kibiciraju o čemu se radi, vele da se gradi Hotel...vuksadinare wrote:hotel alkar...odlican je...veslaci u njemu odsjedaju kad se pripremaju za SP i olimpijske igre..a na jezeru peruca treniraju...ma onaj kraj je fatomorgana od ljepota...evoti pogledaj ovo..tu sam ti ja blizu...koja ljepota..Eva wrote:A i u Sinju imate hotel.
Sutina je odlična, bila je još ljepša, prije desetak godina je proletio požar pa je crnogorica prilično stradala. Ima neku svoju mikro klimu koja dozvoljava da ima i šumu bukve koja u toj zoni raste tek po vrhovima planina...
Last edited by mutava baštarda on 7/6/2016, 08:47; edited 1 time in total
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
...ne bumo mi imali ni's protiv tebe ni nemamo...pa zar nisi popularna ili ti ej popularnost pala nesto u zadnje vrijeme?Eva wrote:vuksadinare wrote:..a cuj...nikad ne znas...ova ljepota je primamljivaEva wrote:Da, pa naletim na tebe i Noor. Radije ću ja na Kornate.
Ma ne želim se dovest u situaciju, da jednog dana kada budem popularna, imate štofa protiv mene.
2015-09-08
..pa ja volim komade vodit na romanticna i egzoticna mjesta...pa i norku...evo bas smo za vikend bili u omisu..tj isli smo uz cetinu...do radmanovih mlinica..pa sa druge strane do slapa gubavicaEva wrote:Da, pa naletim na tebe i Noor. Radije ću ja na Kornate.
2015-09-08
Možda i ja izađem na ove izbore.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..pa ja volim komade vodit na romanticna i egzoticna mjesta...pa i norku...evo bas smo za vikend bili u omisu..tj isli smo uz cetinu...do radmanovih mlinica..pa sa druge strane do slapa gubavicaEva wrote:Da, pa naletim na tebe i Noor. Radije ću ja na Kornate.
Daa? Pa kod vas to ozbiljna veza.
Guest- Guest
..pas zar nisi odvajkada u izboru?...tko ti je kriv kad si u zadnje vrijeme manje aktivna pa gubis primat..ne smijes spavati dok konkurencija radi..majka svih zajebaEva wrote:Možda i ja izađem na ove izbore.
2015-09-08
nego sto....kad nisi htjela...odmah je tu konkurencija da ugrabi priliku.Eva wrote:vuksadinare wrote:..pa ja volim komade vodit na romanticna i egzoticna mjesta...pa i norku...evo bas smo za vikend bili u omisu..tj isli smo uz cetinu...do radmanovih mlinica..pa sa druge strane do slapa gubavicaEva wrote:Da, pa naletim na tebe i Noor. Radije ću ja na Kornate.
2015-09-08
vuksadinare wrote:nego sto....kad nisi htjela...odmah je tu konkurencija da ugrabi priliku.Eva wrote:vuksadinare wrote:..pa ja volim komade vodit na romanticna i egzoticna mjesta...pa i norku...evo bas smo za vikend bili u omisu..tj isli smo uz cetinu...do radmanovih mlinica..pa sa druge strane do slapa gubavicaEva wrote:Da, pa naletim na tebe i Noor. Radije ću ja na Kornate.
Ma nek vam je sa srećom. Mene ionak muž ne pušta vikendom, tak da se ne bi sa mnom pomogao.
Guest- Guest
iz svake situaciji nađe se izlaz...ako se hoce...ti si provalila onu..'tko uporan..'Eva wrote:vuksadinare wrote:nego sto....kad nisi htjela...odmah je tu konkurencija da ugrabi priliku.Eva wrote:vuksadinare wrote:..pa ja volim komade vodit na romanticna i egzoticna mjesta...pa i norku...evo bas smo za vikend bili u omisu..tj isli smo uz cetinu...do radmanovih mlinica..pa sa druge strane do slapa gubavicaEva wrote:Da, pa naletim na tebe i Noor. Radije ću ja na Kornate.
Ma nek vam je sa srećom. Mene ionak muž ne pušta vikendom, tak da se ne bi sa mnom pomogao.
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sporazumom reguliran pomorski promet BiH i Albanije
» Neno Bakić: naš najpoznatiji seoski investitor i
» Neno Bakić: Hrvatska rapidno propada
» Neno Bakić: Hrvatska – zemlja Kargo kulta
» Plenković snimljen na šišanju u frizerskom salonu Neno
» Neno Bakić: naš najpoznatiji seoski investitor i
» Neno Bakić: Hrvatska rapidno propada
» Neno Bakić: Hrvatska – zemlja Kargo kulta