Poruka iz Europe.Karamarko mora otići iz Vlade,ali i iz HDZ-a
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Poruka iz Europe.Karamarko mora otići iz Vlade,ali i iz HDZ-a
mene više koštaju reforme i novi potezi za napredovanje, ode PDV s 22 na 25, jedni spuste prirez za 5%, drugi dignu komunalije za 100%, najgore je kad mi krenu pomagat.marcellus wrote:da se ne igramo demokracije, puno košta
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ostaje HDZ s manjinskom vladom.marcellus wrote:nego šta još kažu iz jevrope i ovi iz buzina, ko sve mora otić a ko mora doć
udba- Posts : 4945
2015-11-10
ja možda i jesam budala ali pamtim ko slon.Ovo što Karamarko bazdi po nafti mu je najmanji prekršaj nešto isto kao što su AL Caponea zatvorili radi pišljive utaje poreza jer mu ništa drugo nisu uspjeli prišiti a znalo se sve.marcellus wrote:vili40 wrote:i što bi HDZ-u falilo da maknu Karamarka sa mjesta potpredsjednika i stave nekog drugog?U interesu vlade i cijele države...to bi im bio veliki plus.Otišao bi u tom interesu i Petrov i nema nikakvih poniženja.A Karamarko ostaje predsjednik stranke jer je to isključivo stvar HDZ-a dok vlada nije.
vili, ti si budala, sori. Falilo bi im to da bi ispali pičke koje se daju ucjenjivati. Samo je pitanje čiju bi se iduću glavu tražilo. Ako je karamarko kriv, neka HDZ kaže, mi mislimo da je uradio nešto nezakonito.
Ali onda su i svi oni krivi.
A ova priča, maknite karamarka inače se nećemo igrati s vama jer ga ne volemo, to je priča ako je HDZ popuši pa božemoj treba ih podavit ko štakore sve skupa. Ako su spremni bacit karamarka lavovima da bi očuvali vlast ko garantira da sutra mene ili tebe neće bacit lavovima?
A to što ga je Franjo šutnuo pa se slizao sa Manolićem i Mesićem pa se kasnije udružio sa Sanaderom i držao mu lojtre pa šutnuo Jacu i sve imalo normalno u stranci mu je samo bonus.Sramota bi me bilo navijati za takvoga lika kojem je usput uspjelo zauvijek izgubiti sjever države.Sad nek ganjaju mostiće i putiće i žive zidiće da dođu imalo na vlast.Sami su si krivi i ti ih samo žali i brani.
vili40-
2015-08-02
i da,u ovoj sam situaciji potpuno na strani Mosta i Oreškovića iz barem 1598 razloga
vili40-
2015-08-02
Karamarkov hadeze je škart.....ideološka dubioza, pravaški spinovi, korupcijska i kadrovska rupa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Cuj karamarkov, bez njega je kao ok:)epikur37 wrote:Karamarkov hadeze je škart.....ideološka dubioza, pravaški spinovi, korupcijska i kadrovska rupa.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Cuj karamarkov, bez njega je kao ok:)epikur37 wrote:Karamarkov hadeze je škart.....ideološka dubioza, pravaški spinovi, korupcijska i kadrovska rupa.
Pa svaki predsjednik da neki svoj pečat i ideološki uputi stranku....tako i Karamrle.
2015-08-06
E moj imenjace, bolje da beremo gljive po ,..gdje ih vec imaepikur37 wrote:dijagram wrote:Cuj karamarkov, bez njega je kao ok:)epikur37 wrote:Karamarkov hadeze je škart.....ideološka dubioza, pravaški spinovi, korupcijska i kadrovska rupa.
Pa svaki predsjednik da neki svoj pečat i ideološki uputi stranku....tako i Karamrle.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:E moj imenjace, bolje da beremo gljive po ,..gdje ih vec imaepikur37 wrote:dijagram wrote:Cuj karamarkov, bez njega je kao ok:)epikur37 wrote:Karamarkov hadeze je škart.....ideološka dubioza, pravaški spinovi, korupcijska i kadrovska rupa.
Obrao....
Meni paše odlazak pravaške struje iz hadezea, tak da s blagim odobravanjem pratim ovo.
A s druge strane nemam se posebno čemu nadati, no eto ipak nešto.
2015-08-06
Sdp glasuje za smjenu Oreskovica..ipak vise vole svoje duzice, nego skinit trajno karamarka..ocekivano.
2014-04-12
sdp je ok:)IvyTeasdale wrote:Sdp glasuje za smjenu Oreskovica..ipak vise vole svoje duzice, nego skinit trajno karamarka..ocekivano.
dijagram-
2015-08-09
Sve je to jedno veliko nista.epikur37 wrote:dijagram wrote:E moj imenjace, bolje da beremo gljive po ,..gdje ih vec imaepikur37 wrote:dijagram wrote:Cuj karamarkov, bez njega je kao ok:)epikur37 wrote:Karamarkov hadeze je škart.....ideološka dubioza, pravaški spinovi, korupcijska i kadrovska rupa.
Obrao....
Meni paše odlazak pravaške struje iz hadezea, tak da s blagim odobravanjem pratim ovo.
A meni pase doci u zadar:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Sve je to jedno veliko nista.epikur37 wrote:dijagram wrote:E moj imenjace, bolje da beremo gljive po ,..gdje ih vec imaepikur37 wrote:dijagram wrote:
Cuj karamarkov, bez njega je kao ok:)
Obrao....
A meni pase doci u zadar:)
Sve su to trice oko kojih se u principu natezeo i zabavljamo...u Zadar vilkomen ;)
2015-08-06
Europa i USA ruše i čiste dvorište od eventualnih ruskih krtica.. nemogu Orbana a mogu Karamarka i Hasu
Guest- Guest
Nikakvi mostići, putići i stazice.
Guest- Guest
lol pa ovakvi rezultati nisu ni na službenoj stranici PartijeEva wrote:Nikakvi mostići, putići i stazice.
2014-04-15
A eto, lijepo vrijeme dolazi za HR. Morala je i u ovom vilajetu svanut zora.
Guest- Guest
Bez poštene revizije prošlosti nema vam budućnosti. Tko drugačije taj kaže i potencijalni je lopuža.Eva wrote:A eto, lijepo vrijeme dolazi za HR. Morala je i u ovom vilajetu svanut zora.
Evo, upravo lustracija se provodi. Karamarko je na stolu.
Guest- Guest
Polako, polako komšinice, odnija đava prišu...Bićete razočarani.Eva wrote:Evo, upravo lustracija se provodi. Karamarko je na stolu.
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Karamarko o Orepiću: Jasno smo mu rekli tko mora otići
» Milinović.'Ako ode Tomislav Karamarko,mora otići i Milijan Brkić
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Karamarko: Gospodin Radman treba otići
» Vučić:'Pre ću otići iz Vlade nego da pokvarim prijateljstvo s Nemcima!
» Milinović.'Ako ode Tomislav Karamarko,mora otići i Milijan Brkić
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Karamarko: Gospodin Radman treba otići
» Vučić:'Pre ću otići iz Vlade nego da pokvarim prijateljstvo s Nemcima!
Page 6 of 7