Karamarko o Orepiću: Jasno smo mu rekli tko mora otići
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Karamarko o Orepiću: Jasno smo mu rekli tko mora otići
- Orepić je ministar unutarnjih poslova i to znači da ima i svoje obveze. On je ministar da rješava probleme, a ne da sam postane problem. Orepić je odgovoran ovoj Vladi, dakle premijeru Oreškoviću, ali i meni kao prvom predsjedniku Vlade. Neki su ljudi smijenjeni, a neki nisu. Mi smo Orepiću jasno kazali koji su to ljudi u policiji koji moraju otići te mu ukazali na brojne nepravilnosti u njihovom dosadašnjem radu, a do kojih je došlo jer su izvršavali zapovijedi iz SDP-a. Stoga sam uvjeren da će ministar Orepić provesti sve smjene koje su od njega zatražene – rekao je Tomislav Karamarko
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/305997/karamarko-o-orepicu-ministar-je-tu-da-rjesava-probleme-a-ne-da-postane-problem-jasno-smo-mu-rekli-tko-mora-otici
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/305997/karamarko-o-orepicu-ministar-je-tu-da-rjesava-probleme-a-ne-da-postane-problem-jasno-smo-mu-rekli-tko-mora-otici
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Karamarko o Orepiću: Jasno smo mu rekli tko mora otići
jos malo komunistickih metoda
2014-04-12
Ovaj još nije shvatio da Orepić ne pleše kako mu ovaj kaže...
red wolf-
2016-02-10
Nadam se da je svima toplo oko scra kad iz dana u dan vide kolika je velicina ovaj Karamarko....bljeh.
Guest- Guest
Najbolje je ukinuti izbore. Vratiti sve na stanje iz 1989-te. Kadrovi su tu , mentalitet takodjer, neovisna policija, DORH i mediji. Cekaj, malo, vi i jeste u 1989-oj. Jos uvijek.
2014-04-14
Jadan tutlek, fakat je on najveći gubitnik izbora. Nit ima koje ovlasti, nit ga tko kaj pita ili dožviljuje. Pa to i je razlog silnih frustracija i neprestanog ponavljanja ja sam prvi potpredsjednik Vlade. Jesi, ali to je moćna funkcija kao i da si tajnica tajnice kućnog savjeta. Kad Orešković ode na godišnji onda te možda s Božom imenuje da ga mijenjaš, in the meantime, heklaj neki tabletić.
Guest- Guest
Ministar ima svoju volju, strašno.
Karamarko Orepiću nemre ni cipele čistit. Ministar ima znanja, a i ratnog iskustva, točnije sve vrline posjeduje u kojima je tutlek deficitaran.
Guest- Guest
opanjkavasEva wrote:Karamarko Orepiću nemre ni cipele čistit. Ministar ima znanja, a i ratnog iskustva, točnije sve vrline posjeduje u kojima je tutlek deficitaran.
karamarko ima 1.131 dan u borbenom sektoru , koliko ima milanovic ?
a proveli zajedno vrijeme u susjednim kancelarijama
2014-04-12
debotoijusto wrote:
karamarko ima 1.131 dan u borbenom sektoru
U jbt. pa vjerojatno ni Rambo nema toliko
catabbath-
2015-08-22
smiješno da se Zokiju ne boduje Nagorno Karabakh u OSCE bojnoj! Osobno sam da se ta nepravda ispravi i pripišu se neki udbaševi tjedni, baremdebotoijusto wrote:opanjkavasEva wrote:Karamarko Orepiću nemre ni cipele čistit. Ministar ima znanja, a i ratnog iskustva, točnije sve vrline posjeduje u kojima je tutlek deficitaran.
2014-04-15
to zasluzuje beneficirani ratni putn_razbojnik wrote:smiješno da se Zokiju ne boduje Nagorno Karabakh u OSCE bojnoj! Osobno sam da se ta nepravda ispravi i pripišu se neki udbaševi tjedni, baremdebotoijusto wrote:opanjkavasEva wrote:Karamarko Orepiću nemre ni cipele čistit. Ministar ima znanja, a i ratnog iskustva, točnije sve vrline posjeduje u kojima je tutlek deficitaran.
2014-04-12
Ako Orepić poklekne pod pritiskom ovog alanfordofskog karikaturalnog lika onda nek ide u tri pizde materine.
Ne znam od kud su izvukli Orepića... izgleda kao dijeva koja trče kroz polje puno mongolskih ratnika (s erekcijom) na konjima ...
i niti jedan dan u neborbenom...nagrađivalo se to šakom i kapom bez srama i zato sad imamo situaciju da branitelji i nisu neka snaga jer su i oni razjedinjeni na one koji su se debelo okoristili i na one koji nisu dobili ništa,dobro,neki nisu ništa ni tražili ali i da su tražili rekli bi im da im fali dva borbena dana koja pizdarija i sa tim,boli glavadebotoijusto wrote:opanjkavasEva wrote:Karamarko Orepiću nemre ni cipele čistit. Ministar ima znanja, a i ratnog iskustva, točnije sve vrline posjeduje u kojima je tutlek deficitaran.
vili40-
2015-08-02
najjača je stvar .. iman frenda koji je bio u policiji. najeba je upravo radi SDPa. Naime šta je bilo. Ostojićev kadar u policiji (SDP) je dobio naredbu da sjebe sina jednog HDZovca. i moj frend koji se našao u toj grupi, niti kriv niti dužan je najeba radi toga, što je neki SDPovac išao sjebati sina HDZovca..
nabijem ih na kurac oboje, i ovdje podržavam karamarka, neka se osvjećuju jedini drugima.
nabijem ih na kurac oboje, i ovdje podržavam karamarka, neka se osvjećuju jedini drugima.
Guest- Guest
Neka, neka. Ekipa je ovdje zaboravila da je SDP počistio policijske kadrove kad je došao na vlast. Nema više Sanadreovog ne diranja kadrova druge strane.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
preko_vode_do_slobode wrote:najjača je stvar .. iman frenda koji je bio u policiji. najeba je upravo radi SDPa. Naime šta je bilo. Ostojićev kadar u policiji (SDP) je dobio naredbu da sjebe sina jednog HDZovca. i moj frend koji se našao u toj grupi, niti kriv niti dužan je najeba radi toga, što je neki SDPovac išao sjebati sina HDZovca..
To prema starom ZAVJETU.
A dasta .
Ono sto velim uvijek , da. Religija ista mjenja ljude na bolje, ne bi vec 2000 godina ratovanja i ljudske i društvene bijede kontinuirano trajalo
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
gargamel0101 wrote:Neka, neka. Ekipa je ovdje zaboravila da je SDP počistio policijske kadrove kad je došao na vlast. Nema više Sanadreovog ne diranja kadrova druge strane.
Zato sto moramo zaposliti svatko svoje uhljebe.
Pa NEK oni iz suprotne stranke čekaju na red
Kog briga za strategije, stručnosti , kontinuitet
O jbt . Mala zemlja za velika sranja
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Karamarko mora počistiti SDP kadrove bez milosti. Isto kao i oni svojedobno. Dapače, u cistkama treba doći do čistačice . I SDP je micao čak i konobarice po ministarstvima kada je došao na vlast. Znaci vratiti istom mjerom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Poruka iz Europe.Karamarko mora otići iz Vlade,ali i iz HDZ-a
» Milinović.'Ako ode Tomislav Karamarko,mora otići i Milijan Brkić
» Karamarko: Gospodin Radman treba otići
» Trump Oko 200 tisuća Salvadoraca mora otići iz SAD
» Britanija: zadnji pustinjak mora otići iz divljine
» Milinović.'Ako ode Tomislav Karamarko,mora otići i Milijan Brkić
» Karamarko: Gospodin Radman treba otići
» Trump Oko 200 tisuća Salvadoraca mora otići iz SAD