UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Razmišljam malo o tortama i kolačima,tražim inspiraciju u slikama..što bi za Tamarin rođendan.
Za njenu malu torticu znam,ali za velike tortu i kolače ne znam.
Znam samo da mi se jede švarcvald i mađarica :D
usput,slušam. ..
https://youtu.be/1OlTPxUjbhw
Za njenu malu torticu znam,ali za velike tortu i kolače ne znam.
Znam samo da mi se jede švarcvald i mađarica :D
usput,slušam. ..
https://youtu.be/1OlTPxUjbhw
Arwen- Posts : 1830
2014-04-22
Prvi puta mi se desilo da nisam dobila plaćeni proizvod sa eBay-a...sad sam kontaktirala pay Pal i prodavača da mi vrati novac...al čisto sumnjam....ne volim eBay....
Guest- Guest
ja ne znam, ja sam magnet za budale.. ne za budale, za luđake, baš za psihički poremećene ljude
imam tako jednu stranku, čak neki rod od kolege... taj 30ineštogodišnjak nije normalan.. i tražim podatke (samo ime, prezime sam znala), jer su BITNI.. nebitno.. znam šta pričam.. i sve neko okolišanje, i da mi ne trebaju i da su nebitni. marš i poluuudi
inače uvijek me pipka, lupka... tako i ovaj put, više puta, samo što mu je ruka poletjela ko da će me lupit, al onak, samo je po naušnici i pramenu koji visi naprijed.. naljutio se jer sam mu se i treći put obratila sa vi.. reko, sori, u navici mi je.. ajme, nešto mi je odbrusio u stilu da ga ne zanimaju moje navike
onak, moraš radit sve što ti kaže, ej..
postavi mi zatim na stol svoj psihijatrijski nalaz.. i šta, moraš čitat
na kraju nek poslušam imam tanke živce od parnog valjka, od riječi do riječi, valjda se pronašao u pjesmi.. i morala sam to zapisat... i zapisujem ja sto na sat, sve za mir u kući :^0
da ne govorim o prostotama iz njegovih usta.. da nije vidio ono što imam među nogama 7 godina.. jer želi ljubav..to mi je i prije pričao, samo nije spominjao spolne organe - strah me šta će bit idućeg susreta
i tako, lijep početak radnog tjedna bože, postalo me stvarno strah ljudi... svašta su kadri učinit, vidim..
imam tako jednu stranku, čak neki rod od kolege... taj 30ineštogodišnjak nije normalan.. i tražim podatke (samo ime, prezime sam znala), jer su BITNI.. nebitno.. znam šta pričam.. i sve neko okolišanje, i da mi ne trebaju i da su nebitni. marš i poluuudi
inače uvijek me pipka, lupka... tako i ovaj put, više puta, samo što mu je ruka poletjela ko da će me lupit, al onak, samo je po naušnici i pramenu koji visi naprijed.. naljutio se jer sam mu se i treći put obratila sa vi.. reko, sori, u navici mi je.. ajme, nešto mi je odbrusio u stilu da ga ne zanimaju moje navike
onak, moraš radit sve što ti kaže, ej..
postavi mi zatim na stol svoj psihijatrijski nalaz.. i šta, moraš čitat
na kraju nek poslušam imam tanke živce od parnog valjka, od riječi do riječi, valjda se pronašao u pjesmi.. i morala sam to zapisat... i zapisujem ja sto na sat, sve za mir u kući :^0
da ne govorim o prostotama iz njegovih usta.. da nije vidio ono što imam među nogama 7 godina.. jer želi ljubav..to mi je i prije pričao, samo nije spominjao spolne organe - strah me šta će bit idućeg susreta
i tako, lijep početak radnog tjedna bože, postalo me stvarno strah ljudi... svašta su kadri učinit, vidim..
Last edited by modra on 3/11/2014, 15:07; edited 2 times in total
da, i da je svašta spreman učinit, priznaje on meni
pa šta ja njemu predstavljam, majko mila
pa šta ja njemu predstavljam, majko mila
uz to još i srmdi, na nepranje i motore
morala sam se dić i otvorit prozor.. jer je zagušljivo!
morala sam se dić i otvorit prozor.. jer je zagušljivo!
o maj gad, a tek kako je izvadio aparat za brijanje, onak odjeeeeednom.. i nek pipnem...ja se odmičem od budale, reko nema šanse, nisam prvo ni skužila šta je (neki kul moderan pištolj, vibrator), bijelo.. on uključio i stavio na stol.. i nek si ja to.. jelte..
ja ću se ubiiiiiiiit
čime sam zaslužila takvo ponašanje, a uvijek se trudim baš pristojna i dobra bit prema njemu pogotovo, jer vidim da je malo lud..
ja ću se ubiiiiiiiit
čime sam zaslužila takvo ponašanje, a uvijek se trudim baš pristojna i dobra bit prema njemu pogotovo, jer vidim da je malo lud..
Ovaj menzis malo hoće malo neće, nek se odluči više.
Ajme Modra suosjećam.
mrzim luđake tog tipa
i one koji ne poštuju osobni prostor
na poslu danas ludara, zatvorila sam se u ured, nisam ni nosom vani provirila 8 sati, odradila prekovremeno i sve riješila
mrzim luđake tog tipa
i one koji ne poštuju osobni prostor
na poslu danas ludara, zatvorila sam se u ured, nisam ni nosom vani provirila 8 sati, odradila prekovremeno i sve riješila
medication- Posts : 5689
2014-04-14
modra-
2014-04-17
išuše, mama mi pravi studentski burek
a željela sam si kupit banane i posni i vježbat
a željela sam si kupit banane i posni i vježbat
joj, znaš šta sam mu htjela svašt reć..
ovaj put udarilo na bijes.. više nego na strah.. :D
malo sam i ja njemu s povišenim tonom ovaj put :^0 plus: bila sam živčana jer je ponedjeljak, druga smjena, i onda kad sam njega ugledala, prisjelo mi... al sve ok, nisam to pokazivala kad je ušao, naravno
ali toliko je neugodan, odvratannn
ovaj put udarilo na bijes.. više nego na strah.. :D
malo sam i ja njemu s povišenim tonom ovaj put :^0 plus: bila sam živčana jer je ponedjeljak, druga smjena, i onda kad sam njega ugledala, prisjelo mi... al sve ok, nisam to pokazivala kad je ušao, naravno
ali toliko je neugodan, odvratannn
Ja sam prekinula svoju vezu.
Zadnjih 7 dana bih najrađe glavom kroz zid.
Bas se osjećam nesretno. Mislim da ovog puta shvacam Modru u potpunosti.
Jadno je kako ljudi izigravaju druge. Pogotovo, ako to rade iz zezancije, iz straha, nesigurnosti to je druga priča.
Pobrisala sam face, mislim da sam previše vremena počela na njemu provoditi i gledati ljude kojima uopće nije stalo do mene. Totalno sam se odvojila od vanjskog svijeta. Neko kraće vrijeme, neka ga, deaktiviranog. Tko hoće, moze i uživo pričati samnom.
Zadnjih 7 dana bih najrađe glavom kroz zid.
Bas se osjećam nesretno. Mislim da ovog puta shvacam Modru u potpunosti.
Jadno je kako ljudi izigravaju druge. Pogotovo, ako to rade iz zezancije, iz straha, nesigurnosti to je druga priča.
Pobrisala sam face, mislim da sam previše vremena počela na njemu provoditi i gledati ljude kojima uopće nije stalo do mene. Totalno sam se odvojila od vanjskog svijeta. Neko kraće vrijeme, neka ga, deaktiviranog. Tko hoće, moze i uživo pričati samnom.
Guest- Guest
Od početka problemi :'( to sto je meni do njega stalo, na kraju postane nebitno kada se osjećaš lose...
Vidjeti cemo kuda ce sve to voditi. Zasad mi treba sloboda, a i njemu ce dobro doći.
Vidjeti cemo kuda ce sve to voditi. Zasad mi treba sloboda, a i njemu ce dobro doći.
Guest- Guest
I ja taman primjetila muskarca koji je govance malo. :/ sa njime ionako ne bih nista vise od nekog bezazlenog dejta... Nista P. Zamjenit ne moze, al opet. Zna Modra. Njoj sam kukala Non stop. :P
Guest- Guest
Ne znam... To je jedini odgovor koji znam. Da nista ne znam i uopće ne kužim emocije trenutno svoje, osim da sam koma... Blah, ta ljubav.
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)