UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Stariji film od mene...
Pogledat cu...tvoju preporuku cijenim...;)
Guest- Guest
Zagy wrote:
Sta vi mislite,kad se može pustit tinejdžera da izlazi,sa koliko godina?
pa ovisi kako i gdje ..
evo ja sam sa 16 g. išao navečer po kafićima, a subotom isto neki gradski kafić i na rivu bi pili, ali bio bi do ponoć i onda doma, možda malo duže, nemogu se sjetiti ..
u klubove ionako ne puštaju mlađe, a i mislim da netko od 14/15 g. nema što raditi cijelu noć vani, sa toliko godina se ide van u 8 navečer i bude do 11
a kad si punoljetan, onda je već druga priča ..
vjerojatno je to danas drugačije nego kad sam ja imao 15 .. kad odem u neki klub imam osjećaj da pola njih ima 16-17 g.
pa evo ja imam 28 g. i neki dan sam bio vani od 4 popodne do 3 ujutro, i mama me zvala pa di si ti cijeli dan, mogao si bar poruku poslati
ma dobro modra kaže, a i bit će vrimena za izlaske, ne triba ih puštat prerano vani, svašta zna biti, nedavno sam bio u jednom kvartovskom kafiću i takva tuča je izbila,
tako da pamet u glavu
a i vjerojatno znate za silovanje tu u Zadru, koje se dogodilo ispred hitch bara, njih petorica su silovali maloljenticu, ima godinu dana od toga ..
Guest- Guest
ne znaš šta je gore, ženski tinejdžer jer je slabiji pa podložan silovanju itd, ili muški kad se počne šepurit s autima i motorima, kad 'podivlja'...
uh...
ne mogu se odlučit :))
uh...
ne mogu se odlučit :))
Last edited by modra on 8/11/2014, 11:24; edited 1 time in total
.. inače.. mene, iako nisam tinejdžer :D, je postalo strah hodat i boravit igdje samostalno
u zadnje vrijeme, muški su sa mnom previše opušteni & raspušteni, bahati
ne sviđa mi se to.. to ne lajkam..
u zadnje vrijeme, muški su sa mnom previše opušteni & raspušteni, bahati
ne sviđa mi se to.. to ne lajkam..
eto, baš sam tu temu komentirala s kolegom s posla starim 35, 36 godina.. nema djecu.. i ne želi.. to je moj čovjek! :^0
njega izgleda više plaši ženski tinejdžer.. veli on.. između ostalih strahota.. šta misliš kad to s 14 godina počne izlazit.. sav isprepadan
eeeeeee.. da!
njega izgleda više plaši ženski tinejdžer.. veli on.. između ostalih strahota.. šta misliš kad to s 14 godina počne izlazit.. sav isprepadan
eeeeeee.. da!
Beatrice Straight se pojavljuje u tom filmu samo one 4min koje sam linkao, i zato je dobila Oscara, premoćna scena..Zagy wrote:Stariji film od mene...
glede izlaženja, to se stvarno promijenilo, moja braća izlaze svaki dan - sjede negdje do 23h ja iskreno se pitam kako oni uspiju proći u školi s toliko učenja, doduše nisu ni neki učenici..
u moje vrijeme, kako zvučim staro, ali prije si morao pitati starog da odeš nogometa u susjedni kvart i strepiš hoće li te pustiti, a cijeli tjedan učiš i pomažeš mu nešto, a ovi dođu doma, bace torbu u kut, uzmu sendvič i produže vani.
u moje vrijeme, kako zvučim staro, ali prije si morao pitati starog da odeš nogometa u susjedni kvart i strepiš hoće li te pustiti, a cijeli tjedan učiš i pomažeš mu nešto, a ovi dođu doma, bace torbu u kut, uzmu sendvič i produže vani.
Moj stari je bio strog...ja mislim da neću biti stroga po pitanju da ne smiju izaći prije 18,ali respekta mora biti...moju nećakinju stari ne pusta prije 18,meni je to u današnje vrijeme apsurdno jer su današnji Teen puno zreliji...ne svi,al dosta njih...al opet s druge strane taj strah...ne znam,znam samo da cu ja s mojima bit otvorena i ici ginicu po pilule....kad pretpostavio da bi mogle biti sexualno aktivne....udaj se nevina i slična sranja prezirem....
Odoh pozdravljam vas!
KIC dušo dobar budi....:p
Odoh pozdravljam vas!
KIC dušo dobar budi....:p
Guest- Guest
dobro ali nećeš ju ni gurati da opći svako malo, mislim bar babo neće to pustiti tako lako..
Ja znam samo da će moja djeca imat puno manje slobode nego sam ja imala.Ja sam dugo vremena previše izlazila.
Ne znam ni kako u Austriji ta pravila izgledaju. Osluhni malo do kad mu društvo izlazi i nek se obavezno, bez iznimke drži pravila javljanja roditeljima i dolaska doma u točnu uru, ni minutu kašnjenja.
Nisu bitne minute, nego odgovornost i pridržavanje pravila.
Ne znam ni kako u Austriji ta pravila izgledaju. Osluhni malo do kad mu društvo izlazi i nek se obavezno, bez iznimke drži pravila javljanja roditeljima i dolaska doma u točnu uru, ni minutu kašnjenja.
Nisu bitne minute, nego odgovornost i pridržavanje pravila.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ha, na ovom kompu imam i edit i quote i pp-ove. yay
2014-04-14
Pa zašto sad to? :(kic wrote:dižem ruke od tebe :^^
Nadam se da nece općit sa svim i svakim...:^0
Zelim reci da im zelim unijeti prave vrijednosti i osjećaj za njih a ne zabranama tjerat inat...
Pozdravljam vas sa mađarske grane,nema me vise....:D
Guest- Guest
Pozdrav Zagy!
sređujem kuću, smišljam jelovnik za idući tjedan
pslije mi dolazi prika na kavu
sređujem kuću, smišljam jelovnik za idući tjedan
pslije mi dolazi prika na kavu
2014-04-14
znao sam!medication wrote:Ha, na ovom kompu imam i edit i quote i pp-ove. yay