UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Pauzaaaaa!
Za ručak krem juha od krumpira i pasta carbonara....kod Talijana....
Za ručak krem juha od krumpira i pasta carbonara....kod Talijana....
Guest- Guest
napraviš poznaniku policu, i onda te on zove i navraća još stoput... i sinovi i svi.. :D evo danas me u gužvi pred posao zvao da će doć do mene... već imam crne misli mislim, šta sad treba?! sam je htio to obavit kod mene.. znam da je nezgodno, al ko mu kriv
uvijek ponedjeljkom neke akcije i gužve
uvijek ponedjeljkom neke akcije i gužve
nadam se da mi je ostao negdje još koji čajić u torbi, nisam stigla do trgovine po zeleni..
i baš sad kad je hitno i bitno da mi parfem stigne što prije (poklon), biraj.hr zeza... a nikad problema s njima
nikakav mail još nisam dobila, a treeeeeba mi do srijede.. znači danas još nije poslan... bem im
čekam! i čekam i čekam!
nikakav mail još nisam dobila, a treeeeeba mi do srijede.. znači danas još nije poslan... bem im
čekam! i čekam i čekam!
ja ću se ubit, zbiljaM xD
evo samo jedan mali vjerni dokaz kako kod mene nema sredine :DDDDD samo krajnosti...
znači, odlučila sam danas kupit zdrave stvari u povratku s posla i odvježbat nešto
u drugoj minuti razmišljam kako bi bilo super skrenut po najfinije kolače u gradu i raspustit se još danas.. samo još danas
:silent:
evo samo jedan mali vjerni dokaz kako kod mene nema sredine :DDDDD samo krajnosti...
znači, odlučila sam danas kupit zdrave stvari u povratku s posla i odvježbat nešto
u drugoj minuti razmišljam kako bi bilo super skrenut po najfinije kolače u gradu i raspustit se još danas.. samo još danas
:silent:
nnč, i nemoj to nikad zaboravit.. kakav sam ti osjećaj pružila
:*
:*
tek sad je shvatio.. ovo je meni kompliment sad :^0
Kompliment? bojim se da ne razumiješ...ako to sagledaš sa druge strane, to znači erm...
kako da to lijepo sročim...da i nisi baš normalna ....e sad, koliko sam upoznat imati psihijatrijsku dijagnozu ni u jednoj kulturi nije kompliment
PS : neka mala bebica cca godinu i pol maximalno mi se cijelo vrijeme smiješila i bježala od roditelja meni , što je malo neobično jer imam prijeteći pogled uglavnom
kako da to lijepo sročim...da i nisi baš normalna ....e sad, koliko sam upoznat imati psihijatrijsku dijagnozu ni u jednoj kulturi nije kompliment
PS : neka mala bebica cca godinu i pol maximalno mi se cijelo vrijeme smiješila i bježala od roditelja meni , što je malo neobično jer imam prijeteći pogled uglavnom
Guest- Guest
joj no, daj pročitaj opet :D
naravno da ne mislim da sam normalna, božsačuvaj :^0 već se čudim da ti je trebalo toliko vremena da shvatiš (da si normalan pored mene) :^0 samim time je to meni kompliment! hahaaaaa
naravno da ne mislim da sam normalna, božsačuvaj :^0 već se čudim da ti je trebalo toliko vremena da shvatiš (da si normalan pored mene) :^0 samim time je to meni kompliment! hahaaaaa
Normalno,sta je to?
Gotov posao...sutra samo popodne...napokon se mogu naspavati....
Gotov posao...sutra samo popodne...napokon se mogu naspavati....
Guest- Guest
modra wrote:joj no, daj pročitaj opet :D
ne kužim
Guest- Guest
Očito nešto žensko, dakle neshvatljivo i glupoZagy wrote::D
Ja kužim...
Guest- Guest
boože 5ra!
šta mislite o ovom slučaju? osoba s kojom sam išla u srednju mi se javila (gotovo prvi put nakon sto godina) i traži da joj posudim par stotina kuna?
šokirana sam :^0
nije nagovarala ni ništa, zahvalila se kao da jesam.. što joj je plus :D
mislim, glupo mi je. ako joj, kao što kaže, nitko ne želi posudit, onda je valjda u njoj neki problem? ako joj mama, tata, sestra... obitelj... ne mogu dat ili bar posudit 300 kn, zar bi ja trebala?
ne znam više ni kakva je, bile smo si dobre... ima kćer i sad nekog zaručnika drugog.. bila je solidan čovjek čak, al ne znam...
razmišljala sam, kaže vratit će idući mjesec, al sam se posavjetovala s majkom koja je rekla NIIII SLUČAJNO :queen: a ja slušam svoju majku, pa...
ne znam, glupo mi je sve ovo.. ipak, tko zna pozadinu.. ali se trenutno ne bi upuštala (u gubljenje love)
hvala bogu na registraciji, novom teveu i sestrinom rođendanu ovaj mjesec koji su me izvadili iz potencijalnog sranja!
čak sam pitala da ona meni posudi, stoga
šta mislite o ovom slučaju? osoba s kojom sam išla u srednju mi se javila (gotovo prvi put nakon sto godina) i traži da joj posudim par stotina kuna?
šokirana sam :^0
nije nagovarala ni ništa, zahvalila se kao da jesam.. što joj je plus :D
mislim, glupo mi je. ako joj, kao što kaže, nitko ne želi posudit, onda je valjda u njoj neki problem? ako joj mama, tata, sestra... obitelj... ne mogu dat ili bar posudit 300 kn, zar bi ja trebala?
ne znam više ni kakva je, bile smo si dobre... ima kćer i sad nekog zaručnika drugog.. bila je solidan čovjek čak, al ne znam...
razmišljala sam, kaže vratit će idući mjesec, al sam se posavjetovala s majkom koja je rekla NIIII SLUČAJNO :queen: a ja slušam svoju majku, pa...
ne znam, glupo mi je sve ovo.. ipak, tko zna pozadinu.. ali se trenutno ne bi upuštala (u gubljenje love)
hvala bogu na registraciji, novom teveu i sestrinom rođendanu ovaj mjesec koji su me izvadili iz potencijalnog sranja!
čak sam pitala da ona meni posudi, stoga
Last edited by modra on 20/10/2014, 23:42; edited 1 time in total
a baš! ne bi mi bilo frka ni izgubit te novce onda....
nisam pitala šta je, samo sam se čudila kako nema ništa..
veli, jbg, dala svoje, a sad kad njoj treba nitko nema...
ma, ne znam šta reć uopće! malo mi je kasno za razmišljanje :D al me mama uspjela svojim histerijama razbudit dovoljno da se opametim
nisam pitala šta je, samo sam se čudila kako nema ništa..
veli, jbg, dala svoje, a sad kad njoj treba nitko nema...
ma, ne znam šta reć uopće! malo mi je kasno za razmišljanje :D al me mama uspjela svojim histerijama razbudit dovoljno da se opametim
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 25 of 50