Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
Briga me kaj se događa u Srbiji. Tam nikog ne znam, osim Džanga, Stanojka, Pižona i ak oni propadnu, pa doći će novi forumaši. Neš ti štete!
Guest- Guest
Imaš usporedivu situaciju sa Hrvatima u Republici Srpskoj, di je nekad bilo cca 16% Hrvata, a sad je nešto oko 1%.frakcija wrote:šta bi bilo kad bismo bili superfer i u tijelima državne uprave zapošljavali srbe prema kvoti razmjernoj broju srba, čak i prije rata?..ono da ih bude samo 11% ? :D ..to bi bilo brojanje krvnih zrnaca, jelde.. 14:00
O tome se ne govori ni u Zagrebu, a još manje, naravno, u Beogradu ili Banjaluci. Ispada da se radi o dogovornoj
razmjeni stanovništva na što je Beograd "zaboravio". Mudro to radi, moram priznati. Ta bože moj, neće se oni miješati
u unutrašnje stvari BiH, oni poštuju njenu suverenost, žele da je stabilna i da se očuva Republika Srpska.
Naravno, naravno, komšinice. Ništa što je s druge strane Save i Dunava. Kako poznato i kako se uklapa...Eva wrote:Briga me kaj se događa u Srbiji.
Hrvati se u RS mogu vratiti kad god žele. Oni to ne žele. Bošnjaci su se vratili masovno u Prijedor,Banjaluku, ist.Bosnu,Srebrenicu, Šekoviće...Ero wrote:Imaš usporedivu situaciju sa Hrvatima u Republici Srpskoj, di je nekad bilo cca 16% Hrvata, a sad je nešto oko 1%.frakcija wrote:šta bi bilo kad bismo bili superfer i u tijelima državne uprave zapošljavali srbe prema kvoti razmjernoj broju srba, čak i prije rata?..ono da ih bude samo 11% ? :D ..to bi bilo brojanje krvnih zrnaca, jelde.. 14:00
O tome se ne govori ni u Zagrebu, a još manje, naravno, u Beogradu ili Banjaluci. Ispada da se radi o dogovornoj
razmjeni stanovništva na što je Beograd "zaboravio". Mudro to radi, moram priznati. Ta bože moj, neće se oni miješati
u unutrašnje stvari BiH, oni poštuju njenu suverenost, žele da je stabilna i da se očuva Republika Srpska.
Dakle,uvjeti postoje,ali volje nema.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A drugo,da niste prodali Posavinu, na tim dijelovima RS ne bi uopće egzistirala.
2014-04-22
Ero wrote:Naravno, naravno, komšinice. Ništa što je s druge strane Save i Dunava. Kako poznato i kako se uklapa...Eva wrote:Briga me kaj se događa u Srbiji.
Nije u sferi mog interesa. Radije oko bacim u Rusiju.
Guest- Guest
....ne oni su zajebali odnosno njih su srbi zajebali..kao bio ej dogovor boban-karađic..da se samo koridor napravi u sirini 20...no srbi su shvatili da sto ce im vrabac u ruci kad mogu imati goluba...i uzeli je gotovu svu...poslije je bilo zabadave..'prevarili su nas'...kako je govorio sarinic...jastreb wrote:A drugo,da niste prodali Posavinu, na tim dijelovima RS ne bi uopće egzistirala.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ništa od toga. Barem s ovu stranu Save i Dunava. A sumnjam da i s druge strane. Zapravo, ne sumnjam.Eva wrote:Ero wrote:Naravno, naravno, komšinice. Ništa što je s druge strane Save i Dunava. Kako poznato i kako se uklapa...Eva wrote:Briga me kaj se događa u Srbiji.
Nije u sferi mog interesa. Radije oko bacim u Rusiju.
Last edited by Ero on 6/6/2016, 10:28; edited 1 time in total
Kao i Srbi u HR, naravno. Sve nam je to poznato, ne moraš objašnjavati.jastreb wrote:Hrvati se u RS mogu vratiti kad god žele. Oni to ne žele. Bošnjaci su se vratili masovno u Prijedor,Banjaluku, ist.Bosnu,Srebrenicu, Šekoviće...Ero wrote:Imaš usporedivu situaciju sa Hrvatima u Republici Srpskoj, di je nekad bilo cca 16% Hrvata, a sad je nešto oko 1%.frakcija wrote:šta bi bilo kad bismo bili superfer i u tijelima državne uprave zapošljavali srbe prema kvoti razmjernoj broju srba, čak i prije rata?..ono da ih bude samo 11% ? :D ..to bi bilo brojanje krvnih zrnaca, jelde.. 14:00
Ukratko: nasjeli ste.jastreb wrote:A drugo,da niste prodali Posavinu, na tim dijelovima RS ne bi uopće egzistirala.
Onda mi je to još i izgledalo razumljivo, ali naknadna dešavanja su bila sve samo ne razumna.
Opet mi ovdje morao obraditi "djelovanje" Mesića, ali nema potrebe za tim, itako se sve zna.
Srbi su narod.jastreb wrote:U tom slučaju treba na Srbe poći oprobanom taktikom koju je provodio Broz. Dakle Srbe na Srbe. Oformiti i ojačati partizanski pokret među Srbima i tako se obračunati sa četništvom. Druge nema.Ero wrote:
najspremnije. Nisu četnici dekretom slučajno proglašeni antifašistima. Društvo se harmonizira u očekivanju poželjnog kaosa. Izgleda kao apsurd, ali nije. Izgubljeni ratovi
To što za njih predviđaš kao "rješenje" se upravo vama događa.
Srbi su se većinom vratili. Ono što se nije vratilo,to navraća ljeti i o praznicima. Imaju ondje kuće i prijavljene adrese.Ero wrote:Kao i Srbi u HR, naravno. Sve nam je to poznato, ne moraš objašnjavati.jastreb wrote:Hrvati se u RS mogu vratiti kad god žele. Oni to ne žele. Bošnjaci su se vratili masovno u Prijedor,Banjaluku, ist.Bosnu,Srebrenicu, Šekoviće...Ero wrote:Imaš usporedivu situaciju sa Hrvatima u Republici Srpskoj, di je nekad bilo cca 16% Hrvata, a sad je nešto oko 1%.frakcija wrote:šta bi bilo kad bismo bili superfer i u tijelima državne uprave zapošljavali srbe prema kvoti razmjernoj broju srba, čak i prije rata?..ono da ih bude samo 11% ? :D ..to bi bilo brojanje krvnih zrnaca, jelde.. 14:00
Baš sam neki dan prošao Kordun od Karlovca,preko Tušilovića,Vojnića,Vrginmosta,Topuskog,do granice sa BIH i ljudi je ondje više nego u G.kotaru.
Kad bi Hrvati iz RS imali 50% volje kordunaških Srba za povratkom onaj dio bi ponovo procvjetao.
Npo oni umjesto da se vrate na svoje rodne i plodne njive,bogate šume i čiste rijeke,egzistiraju u trusnim i pasivnim krajevima poput Korduna,Banije i kninske krajine.
2014-04-22
Jastrebe, nisi ti za ovu priču. Nešto ti zastire pogled, a ti vidi što....
Ero,imam masu prijatelja Hrvata iz Posavine i Potkozarja.Ero wrote:Jastrebe, nisi ti za ovu priču. Nešto ti zastire pogled, a ti vidi što....
Oni su uglavnom prodali kuće i imanja i zauvijek otpisali svoj rodni kraj.
Oni tamo NE ŽELE. Svaki dan pričamo o tome. NE ŽELE!!! A mogu. Evo jedan se vratio u Prijedor,gdje ima stan. Nitko ga ne dira,nitko ga ne zajebava. Bio je nekad poznat nogometaš u lokalnom klubu Rudar i tamo živi.
Ali velika većina se ne želi vratiti. Dok se ogromna većina Muslimana vratila u Prijedor,u Kozarac i okolinu.
Dakle ako nitko nije sprečavao Bošnjake,ne vidim zbog čega bi Hrvati imali prepreku doći ondje???
2014-04-22
...posao ih sprjecava...a sto se tice muslimana i nije bas tako kako ti pricas...vratila se i kod njih mahom starudija..a mnogi vani rade pa tako egzistiraju...par obitelji se vratilo u selo od moje zene u posavinu...dosta kuca se izgradilo..ali malo tko zivi u njima samo ljeti dođu..mahom rade vani i u zagrebu..oni koji su u slav.brodu dolaze gotovo svaki dan jer je blizu a imaju vrtove vocnjake...nije da ej bas sve mrtvo...samo mnogi se ne zele vratiti za stalno..da je federacija bi..kao sto ej slucaj sa ođakomjastreb wrote:Ero,imam masu prijatelja Hrvata iz Posavine i Potkozarja.Ero wrote:Jastrebe, nisi ti za ovu priču. Nešto ti zastire pogled, a ti vidi što....
Oni tamo NE ŽELE. Svaki dan pričamo o tome. NE ŽELE!!! A mogu. Evo jedan se vratio u Prijedor,gdje ima stan. Nitko ga ne dira,nitko ga ne zajebava. Bio je nekad poznat nogometaš u lokalnom klubu Rudar i tamo živi.
Ali velika većina se ne želi vratiti. Dok se ogromna većina Muslimana vratila u Prijedor,u Kozarac i okolinu.
Dakle ako nitko nije sprečavao Bošnjake,ne vidim zbog čega bi Hrvati imali prepreku doći ondje???
2015-09-08
aben wrote:Nemoj tako, čovik nikad nije prestar za umriti za titove ideje.
Guest- Guest
Ili sa Distriktom. Ondje se Hrvati masovno vraćaju. I grade kuće. A znam i par njih koji su ovdje djeci ostavili kuće i pošto imaju hrvatsku mirovinu ošli su tamo. Brčko i okolica.vuksadinare wrote:...posao ih sprjecava...a sto se tice muslimana i nije bas tako kako ti pricas...vratila se i kod njih mahom starudija..a mnogi vani rade pa tako egzistiraju...par obitelji se vratilo u selo od moje zene u posavinu...dosta kuca se izgradilo..ali malo tko zivi u njima samo ljeti dođu..mahom rade vani i u zagrebu..oni koji su u slav.brodu dolaze gotovo svaki dan jer je blizu a imaju vrtove vocnjake...nije da ej bas sve mrtvo...samo mnogi se ne zele vratiti za stalno..da je federacija bi..kao sto ej slucaj sa ođakomjastreb wrote:Ero,imam masu prijatelja Hrvata iz Posavine i Potkozarja.Ero wrote:Jastrebe, nisi ti za ovu priču. Nešto ti zastire pogled, a ti vidi što....
Federacija nije sjajna. Pogotovu krajevi u kojima su Bošnjaci većina,a u kojima je bjesnio rat između Hrvata i Muslimana,i gdje je bilo zločina.
Nije mi znano da se Hrvati masovno vraćaju u Kakanj,Vareš,Travnik,ili pak Bugojno.
2014-04-22
Ukratko: Ni jedna država ne stoji iza njih!jastreb wrote:Ero,imam masu prijatelja Hrvata iz Posavine i Potkozarja.Ero wrote:Jastrebe, nisi ti za ovu priču. Nešto ti zastire pogled, a ti vidi što....
C,c,c,c...Pa zar tako sele? Prodala bi nas dok kazes keks...Eva wrote:Briga me kaj se događa u Srbiji. Tam nikog ne znam, osim Džanga, Stanojka, Pižona i ak oni propadnu, pa doći će novi forumaši. Neš ti štete!
..pa u ođaku imas dosta muslimana...pa to funkcionira..dobro tamo su se zajedno borili sa hrvatima kao i u brckom..no to ej takojastreb wrote:Ili sa Distriktom. Ondje se Hrvati masovno vraćaju. I grade kuće. A znam i par njih koji su ovdje djeci ostavili kuće i pošto imaju hrvatsku mirovinu ošli su tamo. Brčko i okolica.vuksadinare wrote:...posao ih sprjecava...a sto se tice muslimana i nije bas tako kako ti pricas...vratila se i kod njih mahom starudija..a mnogi vani rade pa tako egzistiraju...par obitelji se vratilo u selo od moje zene u posavinu...dosta kuca se izgradilo..ali malo tko zivi u njima samo ljeti dođu..mahom rade vani i u zagrebu..oni koji su u slav.brodu dolaze gotovo svaki dan jer je blizu a imaju vrtove vocnjake...nije da ej bas sve mrtvo...samo mnogi se ne zele vratiti za stalno..da je federacija bi..kao sto ej slucaj sa ođakomjastreb wrote:Ero,imam masu prijatelja Hrvata iz Posavine i Potkozarja.Ero wrote:Jastrebe, nisi ti za ovu priču. Nešto ti zastire pogled, a ti vidi što....
Federacija nije sjajna. Pogotovu krajevi u kojima su Bošnjaci većina,a u kojima je bjesnio rat između Hrvata i Muslimana,i gdje je bilo zločina.
Nije mi znano da se Hrvati masovno vraćaju u Kakanj,Vareš,Travnik,ili pak Bugojno.
2015-09-08
Bi li vas nešto koštalo da idete na chat ili PP? Znaš, ovakve upadice se u najmanju rukuvuksadinare wrote:...prco bi a bez stapa ne moze..jos to i prica..ajmeaben wrote:Nemoj tako, čovik nikad nije prestar za umriti za titove ideje.
mogu tumačiti kao nepoštivanje postavljača teme, ili obično trolanje. Ne moraš barem
ti u tome sudjelovati, majkumu...Zar vam je problem osmisliti temu na kojoj možete pisati
o KGK, Jaci ili bilo kome, šta god vam naum pade? Nije problem, pa zašto to onda radite na
ovakvim temama? Možda "koke" misle da si "pogodan" za ispomoć u trolanju?
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
» Fra Ivo Marković: Rusiji je cilj kaos na Balkanu.
» Putin zeli stvoriti ratni kaos na Balkanu,to ce biti prva Trumpova vanjskopoliticka kriza
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
» Fra Ivo Marković: Rusiji je cilj kaos na Balkanu.
» Putin zeli stvoriti ratni kaos na Balkanu,to ce biti prva Trumpova vanjskopoliticka kriza
Page 2 of 3