Istraživanja: na novim izborima HDZ uvjerljivo pobjeđuje. SDP ostaje u oporbi, a Yugomost nestaje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Istraživanja: na novim izborima HDZ uvjerljivo pobjeđuje. SDP ostaje u oporbi, a Yugomost nestaje
Nego, zna li netko jesu li joj djeca stigla u Hrvatsku i, ako jesu, u koju školu idu?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Istraživanja: na novim izborima HDZ uvjerljivo pobjeđuje. SDP ostaje u oporbi, a Yugomost nestaje
Regoč wrote:Nego, zna li netko jesu li joj djeca stigla u Hrvatsku i, ako jesu, u koju školu idu?
Jesu, u Internacionalnu naravno, onu u sklopu MIOC-a ilitga dnas XV gimnazije ide jedno, ostalo ne znam
darla- Admin
2015-10-22
Da, i mislio sam da ako su tu, nisu s pukom, nego su izdvojeni.
Regoč wrote:Da, i mislio sam da ako su tu, nisu s pukom, nego su izdvojeni.
S diplomacijom naravno i dimplomatskom djecom, umrezavanje treba poceti od najranijih dana .
darla- Admin
2015-10-22
Mudro, a ne kao ja, umrežavam se s mesarom da mi ostavi bolji komad slanine.darla wrote:Regoč wrote:Da, i mislio sam da ako su tu, nisu s pukom, nego su izdvojeni.
S diplomacijom naravno i dimplomatskom djecom, umrezavanje treba poceti od najranijih dana .
Regoč wrote:
Mudro, a ne kao ja, umrežavam se s mesarom da mi ostavi bolji komad slanine.
Mislim da je mudrije se umrezavati s mesarem, dugorocno mirniji i zadovoljniji zivot
Last edited by darla on 5/6/2016, 16:26; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
darla- Admin
2015-10-22
Manje stresa, priznajem, ali me ne snima televizija. A i djeca će mi morati raditi, umjesto da ih ja zbrinem.darla wrote:Regoč wrote:
Mudro, a ne kao ja, umrežavam se s mesarom da mi ostavi bolji komad slanine.
Mislim da je mudrije se umrezavati s mesarem, dugorocno mirniji i zadovoljniji zivot
HDZ možda i uspije ponovno biti pojedinačno najjača stranka,kao i na zadnjim izborima,ali ipak neće uspjeti oformiti vladu.Povratak antifašizma je izgledan a onda osveta antifašizma biti će stravična.
Hasanbegović,Tepeš.Markić,itd..završit će ispred narodnog suda.
Hasanbegović,Tepeš.Markić,itd..završit će ispred narodnog suda.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tinolovka hehe hadezevsa kargivnetom može samo propasti
Kermit-
2014-04-17
Ne znam koja opcija mi je odvratnija i degutantnija na vlasti.Karamarkov HDZ i njihov leteći cirkus ili SDP s Milanovićem,kao da se smjenjuju kuga i kolera.
Milanović po drugi put ne mora činiti ništa da bi osvojio vlast.On kao da nevoljko preuzima taj vrući krumpir koji mu zahvaljujući degeneričnom HDZ-u,uvijek se nekako dokotrlja u ruke.
Milanović po drugi put ne mora činiti ništa da bi osvojio vlast.On kao da nevoljko preuzima taj vrući krumpir koji mu zahvaljujući degeneričnom HDZ-u,uvijek se nekako dokotrlja u ruke.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da stave handzekovica za predsjednika valjda bi i on bio najpopularniji..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
» ''Izvukli smo čiste brojke: ovako su kroz godine osiromašile i opustjele županije u kojima na izborima pobjeđuje HDZ ''
» Španjolska vlada pred padom , desničarski Vox ulazi u parlament na novim izborima
» Za pobjedu nad HDZ-om oporbi treba puno vise od puke kritike HDZ-a
» Nova istraživanja: Trump gubi i Texas
» ''Izvukli smo čiste brojke: ovako su kroz godine osiromašile i opustjele županije u kojima na izborima pobjeđuje HDZ ''
» Španjolska vlada pred padom , desničarski Vox ulazi u parlament na novim izborima
» Za pobjedu nad HDZ-om oporbi treba puno vise od puke kritike HDZ-a
» Nova istraživanja: Trump gubi i Texas
Page 2 of 2