Greške u radu foruma
Page 3 of 30
Page 3 of 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
Re: Greške u radu foruma
dudett drago mi te vidit...neku si buru veliku tu izazvala ?.)dudette wrote:Ima tu hackera...Maria wrote:Na ovom forumu su mogućnosti špijunaže manje nego na starom
Pozdrav mare!
Maria- Posts : 519
2016-09-20
Ma kakvi, nitko ni štel ni doći. Bojkotirali me, valjda me poznaju tak dobro, pa iz predostrožnosti. [You must be registered and logged in to see this image.] A bilo je to u vrijeme revolucije na kultnima, kad je svatko tko je držal do sebe imal svoj forum.
Guest- Guest
Ma nisam mu ja konkurencija. On je omiljen, a ja omražena. Ni to fair play u startu.dudette wrote:kic se boji konkurencije...
Guest- Guest
Maria wrote:dudett drago mi te vidit...neku si buru veliku tu izazvala ?.)dudette wrote:Ima tu hackera...Maria wrote:Na ovom forumu su mogućnosti špijunaže manje nego na starom
Pozdrav mare!
zaigrana sam, to ti je...
Guest- Guest
A kak sam tek ja popularna i obljubljena in our small community...Eva wrote:Ma nisam mu ja konkurencija. On je omiljen, a ja omražena. Ni to fair play u startu.dudette wrote:kic se boji konkurencije...
Guest- Guest
ma sta fali...
malo se ljudi zapale, dohvate
pa nas vi admini pospotate
neki odu u karantenu
sve za mentalnu higijenu.
malo se ljudi zapale, dohvate
pa nas vi admini pospotate
neki odu u karantenu
sve za mentalnu higijenu.
Last edited by dudette on 9/11/2016, 14:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ti me šiješ:)dudette wrote:A kak sam tek ja popularna i obljubljena in our small community...Eva wrote:Ma nisam mu ja konkurencija. On je omiljen, a ja omražena. Ni to fair play u startu.dudette wrote:kic se boji konkurencije...
Mada ja se zbilja trudim i radim na sebi od kad me moj mladi kolega pital od čega je umro vaš bivši rob?
Guest- Guest
Ako smijem biti potpuno iskrena u intimi ove privatne raspre, ja se uopce ne trudim.Eva wrote:Ti me šiješ:)dudette wrote:A kak sam tek ja popularna i obljubljena in our small community...Eva wrote:Ma nisam mu ja konkurencija. On je omiljen, a ja omražena. Ni to fair play u startu.dudette wrote:kic se boji konkurencije...
Mada ja se zbilja trudim i radim na sebi od kad me moj mladi kolega pital od čega je umro vaš bivši rob?
Guest- Guest
a to je? nemerem izdrzati od znatizelje i radoznalostikic wrote:ali ste obje omiljene kod nadadmina-
Guest- Guest
a svercas se samo s adminskom titulom, a? ne znam za evu, ja sam samo ukor dobila.
zob je za jutro spremna - to su odjeci, reagovanja i reminiscence s ozbiljne politicke teme
zob je za jutro spremna - to su odjeci, reagovanja i reminiscence s ozbiljne politicke teme
Guest- Guest
kic wrote:Noor wrote:kic wrote:nisam vas nikad banirao, il jesam?
what :npg:
znaš
Guest- Guest
Page 3 of 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
Similar topics
» GREŠKE SU SASTAVNI DIO SPORTA
» Rusko cjepivo radi bez greške
» Povlači li se novčanica od 200 Kn zbog pravopisne greške?
» "Ne radu do 67.! Čekate da pocrkavamo?"
» Pet zabluda o radu na crno
» Rusko cjepivo radi bez greške
» Povlači li se novčanica od 200 Kn zbog pravopisne greške?
» "Ne radu do 67.! Čekate da pocrkavamo?"
» Pet zabluda o radu na crno
Page 3 of 30