Tomislav Karamarko: Poziv za ostavkom nećemo prihvatiti
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tomislav Karamarko: Poziv za ostavkom nećemo prihvatiti
Kad gpd bi na gađanju imao manje od 98%(veoma rijetko), pitali bi me jesam li po noći lumpo.sitting_bull wrote:Pogađate?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
HDZ je u velikim problemima i to sasvim zasluženo,sami su si Karamarka izabrali i to velikom većinom od jedno 116% i tako stvorili sliku da kod njih boljeg nema.Makar i to nije nemoguće.
1.Još ga je pokojni Franjo prokužio pa ga stavio u frižider da se ne pokvari do kraja
2.Onda se Karamarko uvrjedio pa sa svojim prijateljima Manolićem i Mesićem otišao iz HDZ-a i ekipa osniva novu stranku
3.Mesić pobijedio na predsjedničkim izborima pa se Karamarko još danas kiti tim uspjehom a medalja mu još oko vrata
4.Onda se vraća u HDZ i Sanader ga odmah prepoznao kao osobu od povjerenja
5.I što se onda dogodilo,sad obojica bazde na naftu
6.U međuvremenu galami i stalno se poziva na Tuđmana,baš onog što ga je tutnuo u ledaru,pa bi lustrirao ne znam koga valjda sebe i Tuđmana
7.Tijekom i poslije izbora Petrov ga vozao ko mladog majmuna i znalo se da mu to neće oprostiti
8.Njegova bitka za kontrolom cjelokupnog represivnog aparata nije uspjela i nadzirao se kraj
9.Sad bi on preslagivao i pregrupirao snage ali tko mu je ostao,još Bandić koji isto čeka red za prugastu pidžamu.Brkić mu je ovih dana počeo okretati leđa još samo da ga isklofa Anđa
10.Meni tu nije ništa jasno
1.Još ga je pokojni Franjo prokužio pa ga stavio u frižider da se ne pokvari do kraja
2.Onda se Karamarko uvrjedio pa sa svojim prijateljima Manolićem i Mesićem otišao iz HDZ-a i ekipa osniva novu stranku
3.Mesić pobijedio na predsjedničkim izborima pa se Karamarko još danas kiti tim uspjehom a medalja mu još oko vrata
4.Onda se vraća u HDZ i Sanader ga odmah prepoznao kao osobu od povjerenja
5.I što se onda dogodilo,sad obojica bazde na naftu
6.U međuvremenu galami i stalno se poziva na Tuđmana,baš onog što ga je tutnuo u ledaru,pa bi lustrirao ne znam koga valjda sebe i Tuđmana
7.Tijekom i poslije izbora Petrov ga vozao ko mladog majmuna i znalo se da mu to neće oprostiti
8.Njegova bitka za kontrolom cjelokupnog represivnog aparata nije uspjela i nadzirao se kraj
9.Sad bi on preslagivao i pregrupirao snage ali tko mu je ostao,još Bandić koji isto čeka red za prugastu pidžamu.Brkić mu je ovih dana počeo okretati leđa još samo da ga isklofa Anđa
10.Meni tu nije ništa jasno
vili40-
2015-08-02
ne,nego ovdje ima dvostrukih agenata ;DFénix wrote:Posljednjih tjedana imam takav dojam da ovaj dio podforuma snima podforum nogomet.jasambrend wrote:vili40 wrote:jel ti to nama želiš vojnu huntu?Ero wrote:Partija ne može preuzimati ulogu suda. To Karamarko ne smije dozvoliti, bez obzira na cijenu...Bojim se da mu nedostaje odlučnost, kakvu ima, na primjer, Brkić...
Da...i strijeljanja na trgu...javi se prvom oficiru radi izvršenja...
2014-04-12
Ero wrote:Kad gpd bi na gađanju imao manje od 98%(veoma rijetko), pitali bi me jesam li po noći lumpo.sitting_bull wrote:Pogađate?
i ti se, sine trute, priklonio udbašu?
vaso je sirovina, a mutavi udbaš je gnojni čir hdz-a.
p.s. kad tako dobro gađaš, zašti si među prvima pobjegao iz bosne???
sitting_bull-
2015-09-28
Jugoslave, kad sam ja pobjegao iz "bosne" ti se još ni u jajima nisi mućkao.sitting_bull wrote:Ero wrote:Kad gpd bi na gađanju imao manje od 98%(veoma rijetko), pitali bi me jesam li po noći lumpo.sitting_bull wrote:Pogađate?
i ti se, sine trute, priklonio udbašu?
Tomislave,govori ti Big Brother.......imaš dvije minute da napustiš vladu.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Haha, vojvoda i oficiri samo čekaju priliku da odvale paljbu.IvyTeasdale wrote:ne,nego ovdje ima dvostrukih agenata ;DFénix wrote:Posljednjih tjedana imam takav dojam da ovaj dio podforuma snima podforum nogomet.jasambrend wrote:Da...i strijeljanja na trgu...javi se prvom oficiru radi izvršenja...
Guest- Guest
Ero wrote:Jugoslave, kad sam ja pobjegao iz "bosne" ti se još ni u jajima nisi mućkao.sitting_bull wrote:i ti se, sine trute, priklonio udbašu?
domoljubi se pogubili otkako im je mozak organizacije zauzet preslagivanjem zapeo kod broja dva.
čudno zatišje među domoljubima, nema domoljubnog zanosa i entuzijazma.
samo tupa rezignacija...
sitting_bull-
2015-09-28
ukoliko ne priloze adekvatnu ispricnicu osuđeni ;DFénix wrote:Haha, vojvoda i oficiri samo čekaju priliku da odvale paljbu.IvyTeasdale wrote:ne,nego ovdje ima dvostrukih agenata ;DFénix wrote:Posljednjih tjedana imam takav dojam da ovaj dio podforuma snima podforum nogomet.jasambrend wrote:Da...i strijeljanja na trgu...javi se prvom oficiru radi izvršenja...
2014-04-12
Jebemarko tvrdoglav i ne odustaje, kao da je Istrijan - krepat ma ne molat :)
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ruski kapital i Tomislav Karamarko
» Manolić i Tomislav Karamarko će se pomiriti
» Stvarni šef HDZ-a više nije Tomislav Karamarko
» Tomislav Karamarko, gubitnik koji je uzrokovao poraz HDZ-a
» Tomislav Karamarko na osnivackoj skupstini HDZ-a 1989 godine
» Manolić i Tomislav Karamarko će se pomiriti
» Stvarni šef HDZ-a više nije Tomislav Karamarko
» Tomislav Karamarko, gubitnik koji je uzrokovao poraz HDZ-a
» Tomislav Karamarko na osnivackoj skupstini HDZ-a 1989 godine
Page 4 of 4