Tomislav Karamarko: Poziv za ostavkom nećemo prihvatiti
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Tomislav Karamarko: Poziv za ostavkom nećemo prihvatiti
(VIDEO) Tihomir Orešković više nema povjerenje HDZ-a!
Lip 03, 2016Poziv za ostavkom nećemo prihvatiti - mi smo pobjednička stranka, koja ima najveći broj zastupnika u Saboru. Za Domoljubnu koaliciju je glasovalo oko 800 tisuća građana, a za g. Oreškovića 76 saborskih zastupnika. G. Orešković ne uživa naše povjerenje - nakon ovog salto mortale koji je izveo! Nismo mogli pristati da obezvrijedimo sve ono što je HDZ učinio - zbog toga što netko temelj svoje politike zasniva na pisanju žutog tiska! - istaknuo je, između ostalog, predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko na današnjoj konferenciji za novinare u Središnjici HDZ-a.
Izjavu predsjednika Karamarka - kao i odgovore na pitanja novinara - možete pogledati u cijelosti, a u nastavku donosimo ključne poruke:
Premijer Tihomir Orešković je danas imao konferenciju za novinare - u eteru su izjave na koje kao stranka i ja kao predsjednik stranke moram(o) reagirati. Sukus svega je da g. Orešković traži ostavku g. Petrova i mene. Pomalo sam začuđen da to dolazi danas i nakon što sam od njega nekoliko puta dobio potporu te nakon što je bio na Saboru HDZ-a. Bio je dobro dočekan uz dobre reakcije - uz poruke da krećemo dalje raditi. Te s obzirom na mnoge pozitivne procese u gospodarstvu, primjerice rast BDP-a. Nismo jučer imali sjednicu Vlade, a danas je g. Orešković rekao da je to zbog toga što je morao ići na sastanak u SOA-u. Vlada je tijelo nadređeno SOA-i te ne vidim koji su to razlozi da se ne održi sjednica Vlade. G. Orešković je dužan objasniti javnosti o čemu se radi i što je to toliko važno da nemamo sjednice Vlade.
Građani su nam dali potporu na izborima
Poziv za ostavkom nećemo prihvatiti - mi smo pobjednička stranka. Za Domoljubnu koaliciju je glasovalo oko 800 tisuća građana, a za g. Oreškovića 76 saborskih zastupnika. Nakon, dakle, dogovara između Domoljubne koalicije i Mosta. G. Orešković ne uživa naše povjerenje - nakon ovog salto mortale koji je izveo. Spomenut ću dimenziju rada sa SOA-om - ne bih, naime, volio da se SOA ili PNUSKOK opet pojavljuje u nekim (pred)izbornim situacijama preslagivanja. Sutra imamo sjednicu Predsjedništva HDZ-a i donijet ćemo odluke. HDZ je uložio veliki trud u održavanje ove političke konfiguracije s Mostom i učinili smo dosta ustupaka. Nismo mogli pristati da obezvrijedimo sve ono što je HDZ učinio - zbog toga što netko temelj svoje politike zasniva na pisanju žutog tiska. U početku smo to smatrali nedostatkom političkog neiskustva, no događa se suprotno.
Štitimo dignitet
HDZ ima golemi broj članova i odgovornost. Štitim dignitet i članova, i glasača, i Republike Hrvatske, ali i svoj osobni identitet jer sam izvrgnut u zadnjih nekoliko tjedana nevjerojatnoj harangi. Umjesto da od političkih partnera doživim razumijevanje, doživim nešto drugo. Nikoga nećemo povlačiti za rukav da se spasi ova Vlada. Ostaje ili novo preslagivanje ili novi izbori. HDZ je spreman i za jedno i za drugo. Novi izbori koštaju i to nije dobra opcija. Skloniji sam preslagivanju.
Re: Tomislav Karamarko: Poziv za ostavkom nećemo prihvatiti
Vlada pada i premijer jer karamarko sa ženicom radi protiv interesa zemlje a nema obraza.......neda gad fotelju,....došao je i on na red....karma je neumoljiva......komunista,udbaš,žandar,domoljub,još fali zatvorenik i ima sve titule ....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
U ime koga taj govori ? U IME KRAJNJE DESNICE koja je s njim dosla na vlast u najgoroj vladi ikada.
Bilo bi bolje da odstupi i pocne se bsviti obranom od optuzbi za kriminal i izdaju nacionalnih interesa u aferi MOLova konzultantica - moja zena
Bilo bi bolje da odstupi i pocne se bsviti obranom od optuzbi za kriminal i izdaju nacionalnih interesa u aferi MOLova konzultantica - moja zena
Partija ne može preuzimati ulogu suda. To Karamarko ne smije dozvoliti, bez obzira na cijenu...Bojim se da mu nedostaje odlučnost, kakvu ima, na primjer, Brkić...
jel ti to nama želiš vojnu huntu?Ero wrote:Partija ne može preuzimati ulogu suda. To Karamarko ne smije dozvoliti, bez obzira na cijenu...Bojim se da mu nedostaje odlučnost, kakvu ima, na primjer, Brkić...
vili40-
2015-08-02
PIČKA karačmarko
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
zivio staljin i svjetska revolucijaEro wrote:Partija ne može preuzimati ulogu suda. To Karamarko ne smije dozvoliti, bez obzira na cijenu...Bojim se da mu nedostaje odlučnost, kakvu ima, na primjer, Brkić...
zivio infobiro i njegova rezolucija
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Brkiću bi morao prepustit "operativu"...Možda se danas tako dogovore.debotoijusto wrote:zivio staljin i svjetska revolucijaEro wrote:Partija ne može preuzimati ulogu suda. To Karamarko ne smije dozvoliti, bez obzira na cijenu...Bojim se da mu nedostaje odlučnost, kakvu ima, na primjer, Brkić...
mislis na ovu uspravnicu brkic-bandic-vrgorac ?Ero wrote:Brkiću bi morao prepustit "operativu"...Možda se danas tako dogovore.debotoijusto wrote:zivio staljin i svjetska revolucijaEro wrote:Partija ne može preuzimati ulogu suda. To Karamarko ne smije dozvoliti, bez obzira na cijenu...Bojim se da mu nedostaje odlučnost, kakvu ima, na primjer, Brkić...
"operativa" je neko mjesto u holdingu naci za sebe , moguce oko prometa , tu je strucan
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A neće prihvatiti ali neće moći ni vladati, tako da besmisleno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja se cudim onima u hdzu koji ga drze za predsjednika..onda su ocito gluplji od njega...on misli da ce biti premijer a ne moze sacuvat i potpredsjednicku fotelju...toliko o strategiji..na zalost u hdzu je prevladala hercegovacko-vlajska struja...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kad im strateske poteze savjetuje milinovic onda bolje da potpisu poraz na izborima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ero wrote:Partija ne može preuzimati ulogu suda. To Karamarko ne smije dozvoliti, bez obzira na cijenu...Bojim se da mu nedostaje odlučnost, kakvu ima, na primjer, Brkić...
Da Vaso dođe odmah se uclanjujem u HDZ...Karamarko je promasen slučaj od početka..
darth_vader-
2014-04-17
Prije 15-16 godina bi se s njima možda i isprofilirali kao narod i skinuli uljeze s vrata. Ovako imamo ovo što imamo, dakle ništa.vili40 wrote:jel ti to nama želiš vojnu huntu?Ero wrote:Partija ne može preuzimati ulogu suda. To Karamarko ne smije dozvoliti, bez obzira na cijenu...Bojim se da mu nedostaje odlučnost, kakvu ima, na primjer, Brkić...
Guest- Guest
vili40 wrote:jel ti to nama želiš vojnu huntu?Ero wrote:Partija ne može preuzimati ulogu suda. To Karamarko ne smije dozvoliti, bez obzira na cijenu...Bojim se da mu nedostaje odlučnost, kakvu ima, na primjer, Brkić...
Da...i strijeljanja na trgu...javi se prvom oficiru radi izvršenja...
darth_vader-
2014-04-17
Sjeti se samo predizborne utrke i izborne noći. Vladala je neviđena samouvjerenost u redovima HDZ-a da će dobiti apsolutnu većinu i sami vladati Birokratskom.vuksadinare wrote:Ja se cudim onima u hdzu koji ga drze za predsjednika..onda su ocito gluplji od njega...on misli da ce biti premijer a ne moze sacuvat i potpredsjednicku fotelju...toliko o strategiji..na zalost u hdzu je prevladala hercegovacko-vlajska struja...
Time su zapravo izvrijeđali sam naziv Birokratska kao i mentalni sklop ljudi koji im je dao do znanja što oni misle o toj samouvjerenosti.
Guest- Guest
Posljednjih tjedana imam takav dojam da ovaj dio podforuma snima podforum nogomet.jasambrend wrote:vili40 wrote:jel ti to nama želiš vojnu huntu?Ero wrote:Partija ne može preuzimati ulogu suda. To Karamarko ne smije dozvoliti, bez obzira na cijenu...Bojim se da mu nedostaje odlučnost, kakvu ima, na primjer, Brkić...
Da...i strijeljanja na trgu...javi se prvom oficiru radi izvršenja...
Guest- Guest
Nije mi bas jasan tvoj potpis?! Kako su ustaše pobijedile ustaše?Sora wrote:U ime koga taj govori ? U IME KRAJNJE DESNICE koja je s njim dosla na vlast u najgoroj vladi ikada.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Narod treba pozvati na opći javni neposluh.
Ja Karamarka ne priznajem.
Ja Karamarka ne priznajem.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
drago mi je da je to netko primjetio,još da dodam da HDZ nepovratno gubi sjever Hrvatske i nikada više neće biti kao prije da sam na izborima pobijedi i sastavi vladu.Ali sami su si za to krivi pa nek sad pate i sastavljaju koalicije sa mostom ili živim zidom.vuksadinare wrote:Ja se cudim onima u hdzu koji ga drze za predsjednika..onda su ocito gluplji od njega...on misli da ce biti premijer a ne moze sacuvat i potpredsjednicku fotelju...toliko o strategiji..na zalost u hdzu je prevladala hercegovacko-vlajska struja...
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ruski kapital i Tomislav Karamarko
» Manolić i Tomislav Karamarko će se pomiriti
» Stvarni šef HDZ-a više nije Tomislav Karamarko
» Tomislav Karamarko, gubitnik koji je uzrokovao poraz HDZ-a
» Tomislav Karamarko na osnivackoj skupstini HDZ-a 1989 godine
» Manolić i Tomislav Karamarko će se pomiriti
» Stvarni šef HDZ-a više nije Tomislav Karamarko
» Tomislav Karamarko, gubitnik koji je uzrokovao poraz HDZ-a