Urlikao je 'za dom spremni'
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Urlikao je 'za dom spremni'
marcellus wrote:preko_vode_do_slobode wrote:ahahahhahakic wrote:marcellus wrote:nego nisi li ti nekad bio ovdje kao mladi_partizan? Ostario, a?
sjećate se ovog burna xD
meni je još jače kako je ona jedan greeneyedu stavio sliku svoga auta.. kao ovaj njemu "aj sereš bosančino nemaš prebijene" a ovaj njemu "pozdravu greenu" na svoje auto :D
ne sjećam se da sam to bio ja...
bio je drugi forumaš, zaboravih mu ime
Guest- Guest
NicksterVonDudsi wrote:pa ti se furt produciraš po forumu, ne ja.marcellus wrote:NicksterVonDudsi wrote:Ja ne radim za neku nego sasvim pristojnu svoticu.marcellus wrote:crvenkasti wrote:Marc je genijalac. Ističe se iznad prosjeka samo time što je izraziti seronja, i baš je to uspio je pretvoriti u svoju profesiju.
čuj, ja bar serem za neku lovu i sa stilom... vi serete da bi srali.
pa i ja radim za sasvim pristojnu svoticu, što s tim
a ne moram za to do singapura ili gdje već
pa ne serem ja da imam filipinku... a ona fotka prije tri godine je bila jer si srao...
kic wrote:
bmk gdje je tko xD
svi su na internetu, evo ja baš krenuo guglati filipinke da vidim što je to
nisam očekivao
Guest- Guest
Aha, samo ti možeš biti uspješan nounar s nekom lovicom.marcellus wrote:NicksterVonDudsi wrote:pa ti se furt produciraš po forumu, ne ja.marcellus wrote:NicksterVonDudsi wrote:Ja ne radim za neku nego sasvim pristojnu svoticu.marcellus wrote:
čuj, ja bar serem za neku lovu i sa stilom... vi serete da bi srali.
pa i ja radim za sasvim pristojnu svoticu, što s tim
a ne moram za to do singapura ili gdje već
pa ne serem ja da imam filipinku... a ona fotka prije tri godine je bila jer si srao...
Guest- Guest
bmkpreko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:preko_vode_do_slobode wrote:ahahahhahakic wrote:marcellus wrote:nego nisi li ti nekad bio ovdje kao mladi_partizan? Ostario, a?
sjećate se ovog burna xD
meni je još jače kako je ona jedan greeneyedu stavio sliku svoga auta.. kao ovaj njemu "aj sereš bosančino nemaš prebijene" a ovaj njemu "pozdravu greenu" na svoje auto :D
ne sjećam se da sam to bio ja...
bio je drugi forumaš, zaboravih mu ime
Guest- Guest
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
marcellus se osjeća ugroženim od moje malenkosti.Riplex wrote:Ko je vođa? Ko smo mo?
Guest- Guest
To je inače povik od hezbollaha... Troba znat odgovoreNicksterVonDudsi wrote:marcellus se osjeća ugroženim od moje malenkosti.Riplex wrote:Ko je vođa? Ko smo mo?
Ajmo sad, na parove razbrojs. Ustaše desno, partizani lijevo. Da vidimo di pes pizdu nosi. Da ste se svrstali o'ma. U protivnomm, sutra u 9:00 ujutro budite za streljanje spremni.
Guest- Guest
Ko vas jebe lude...NicksterVonDudsi wrote:Ajmo sad, na parove razbrojs. Ustaše desno, partizani lijevo. Da vidimo di pes pizdu nosi. Da ste se svrstali o'ma. U protivnomm, sutra u 9:00 ujutro budite za streljanje spremni.
Crveni,opet si imao napadaj krize identiteta ;D
2014-04-11
gledaj ti kola u odnosu na Pandu...majkoisusova izgleda kao onaj na baterijemarcellus wrote:e da bila je ova fotka, hoću nazaaaaad tamo!
2014-04-14
Šuti i evidentiraj. Nemoj se zabuniti jer ćeš dvaput na streljanje.Riplex wrote:Ko vas jebe lude...NicksterVonDudsi wrote:Ajmo sad, na parove razbrojs. Ustaše desno, partizani lijevo. Da vidimo di pes pizdu nosi. Da ste se svrstali o'ma. U protivnomm, sutra u 9:00 ujutro budite za streljanje spremni.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:gledaj ti kola u odnosu na Pandu...majkoisusova izgleda kao onaj na baterijemarcellus wrote:e da bila je ova fotka, hoću nazaaaaad tamo!
a je malo je nizak
Jebote marcellus se ruga Kim Il Yungu, a gle vas. Iz anusa mu iskačete.n_razbojnik wrote:gledaj ti kola u odnosu na Pandu...majkoisusova izgleda kao onaj na baterijemarcellus wrote:e da bila je ova fotka, hoću nazaaaaad tamo!
Koji je on kralj, ej. Tako ćete i vi jednog dana kada postanete istraživački nounari.
Guest- Guest
Obe noge odsjeć da bi sjeo unutra...marcellus wrote:n_razbojnik wrote:gledaj ti kola u odnosu na Pandu...majkoisusova izgleda kao onaj na baterijemarcellus wrote:e da bila je ova fotka, hoću nazaaaaad tamo!
a je malo je nizak
2014-04-14
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
NicksterVonDudsi wrote:Jebote marcellusn_razbojnik wrote:gledaj ti kola u odnosu na Pandu...majkoisusova izgleda kao onaj na baterijemarcellus wrote:e da bila je ova fotka, hoću nazaaaaad tamo!
Koji je on kralj, ej.
eto i ti si priznao, hajdemo ga skupa štovati
2014-04-14
n_razbojnik wrote:Obe noge odsjeć da bi sjeo unutra...marcellus wrote:n_razbojnik wrote:gledaj ti kola u odnosu na Pandu...majkoisusova izgleda kao onaj na baterijemarcellus wrote:e da bila je ova fotka, hoću nazaaaaad tamo!
a je malo je nizak
192 cm i ne bi vjerovo stanem glatko čak i glavu ne moram uvuć među ramena dok vozim.
Ma lako to jednom kad si unutra, nego aerobik nutra/van...marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Obe noge odsjeć da bi sjeo unutra...marcellus wrote:n_razbojnik wrote:gledaj ti kola u odnosu na Pandu...majkoisusova izgleda kao onaj na baterijemarcellus wrote:e da bila je ova fotka, hoću nazaaaaad tamo!
a je malo je nizak
192 cm i ne bi vjerovo stanem glatko čak i glavu ne moram uvuć među ramena dok vozim.
2014-04-14
a i dobra je gimnastika razgibaš svako jutro koljena malo dok uđeš izađeš
Similar topics
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» SPREMNI
» Za dom spremni!
» za dom spremni , vol. 2
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» SPREMNI
» Za dom spremni!
» za dom spremni , vol. 2