Urlikao je 'za dom spremni'
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Urlikao je 'za dom spremni'
marcellus wrote:kic wrote:fali zelenooki na forumu ako ćete iskreno..
meni je najdraže bilo jebat u mozak east_rivera...
meni tebe
al si pizdio ....
crvenkasti- Posts : 29698
2014-04-17
Može ona fotka od neki dan s frutti di mare. Da svi vidimo kako se ti kvalitetno i zdravo hraniš. Jer si to kao istraživački nounar u dnevno.hr možeš priuštiti. Ti si jack.
Guest- Guest
NicksterVonDudsi wrote:Može ona fotka od neki dan s frutti di mare. Da svi vidimo kako se ti kvalitetno i zdravo hraniš. Jer si to kao istraživački nounar u dnevno.hr možeš priuštiti. Ti si jack.
jok ti si
Ne, jedna Filipinka.marcellus wrote:aha i tri gole tajlanđanke s kapama čegevara koje te poslužuju
Guest- Guest
NicksterVonDudsi wrote:Ne, jedna Filipinka.marcellus wrote:aha i tri gole tajlanđanke s kapama čegevara koje te poslužuju
dobre šale nikad dosta, white pride.kic wrote:kak vas marc rutinerski šiša haha ko muhe
Guest- Guest
Dream on.marcellus wrote:NicksterVonDudsi wrote:Ne, jedna Filipinka.marcellus wrote:aha i tri gole tajlanđanke s kapama čegevara koje te poslužuju
Guest- Guest
NicksterVonDudsi wrote:dobre šale nikad dosta, white pride.kic wrote:kak vas marc rutinerski šiša haha ko muhe
smash feudalism XD
Apsolutno!kic wrote:NicksterVonDudsi wrote:dobre šale nikad dosta, white pride.kic wrote:kak vas marc rutinerski šiša haha ko muhe
smash feudalism XD
Guest- Guest
NicksterVonDudsi wrote:Dream on.marcellus wrote:NicksterVonDudsi wrote:Ne, jedna Filipinka.marcellus wrote:aha i tri gole tajlanđanke s kapama čegevara koje te poslužuju
šteta da nema kaje da ti prokomentira ovo s filipinkom
2014-04-16
Marc je genijalac. Ističe se iznad prosjeka samo time što je izraziti seronja, i baš je to uspio je pretvoriti u svoju profesiju.
crvenkasti-
2014-04-17
nema mi ona kaj komentirati. filipinka mi je domestic helper. što ne znači da živim na Filipinima. neka ti kic kaže gdje sam. ionako je javna tajna.marcellus wrote:ja nisam tako maštovit ko ona
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Marc je genijalac. Ističe se iznad prosjeka samo time što je izraziti seronja, i baš je to uspio je pretvoriti u svoju profesiju.
čuj, ja bar serem za neku lovu i sa stilom... vi serete da bi srali.
marcellus wrote:crvenkasti wrote:Marc je genijalac. Ističe se iznad prosjeka samo time što je izraziti seronja, i baš je to uspio je pretvoriti u svoju profesiju.
Točno. Čestitam.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja ne radim za neku nego sasvim pristojnu svoticu.marcellus wrote:crvenkasti wrote:Marc je genijalac. Ističe se iznad prosjeka samo time što je izraziti seronja, i baš je to uspio je pretvoriti u svoju profesiju.
Guest- Guest
NicksterVonDudsi wrote:Ja ne radim za neku nego sasvim pristojnu svoticu.marcellus wrote:crvenkasti wrote:Marc je genijalac. Ističe se iznad prosjeka samo time što je izraziti seronja, i baš je to uspio je pretvoriti u svoju profesiju.
pa i ja radim za sasvim pristojnu svoticu, što s tim
a ne moram za to do singapura ili gdje već
pa ti se furt produciraš po forumu, ne ja.marcellus wrote:NicksterVonDudsi wrote:Ja ne radim za neku nego sasvim pristojnu svoticu.marcellus wrote:crvenkasti wrote:Marc je genijalac. Ističe se iznad prosjeka samo time što je izraziti seronja, i baš je to uspio je pretvoriti u svoju profesiju.
pa i ja radim za sasvim pristojnu svoticu, što s tim
a ne moram za to do singapura ili gdje već
Guest- Guest
NicksterVonDudsi wrote:nema mi ona kaj komentirati. filipinka mi je domestic helper. što ne znači da živim na Filipinima. neka ti kic kaže gdje sam. ionako je javna tajna.marcellus wrote:ja nisam tako maštovit ko ona
bmk gdje je tko xD
marcellus wrote:preko_vode_do_slobode wrote:ahahahhahakic wrote:marcellus wrote:nego nisi li ti nekad bio ovdje kao mladi_partizan? Ostario, a?
sjećate se ovog burna xD
meni je još jače kako je ona jedan greeneyedu stavio sliku svoga auta.. kao ovaj njemu "aj sereš bosančino nemaš prebijene" a ovaj njemu "pozdravu greenu" na svoje auto :D
ne sjećam se da sam to bio ja...
bio je drugi forumaš, zaboravih mu ime
Guest- Guest
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» SPREMNI
» Za dom spremni!
» za dom spremni , vol. 2
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» SPREMNI
» Za dom spremni!