Petrov prihvatio ostavku, čeka se Karamarkov potez
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Petrov prihvatio ostavku, čeka se Karamarkov potez
petrov je odmah rekao da ne mogu ni kara ni zoka bit premijeri. S razlogom. Obojica u kriminalu,a jos veci krimen(s obzirom na bolest situacije)-nesposobni.vili40 wrote:i on kao i Milanović glume velike vođe koji ne posustaju i rade strašno velike stvari a povijest će ih zapamtiti samo kao velike bilmeze.IvyTeasdale wrote:Karamarko se morao povuc,instalirat svog covjeka,ali on hoce nove izbore,izbjeci glasovanje i iskemijat nove partnere.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
zasto?vili40 wrote:bi ali ne možeNoor wrote:obzirom da ima te ovlasti...zasto ih oreskovic sam nije smijenio?
pa ni ovako vise nema karino povjerenje
Guest- Guest
Nije vino posto pridje bjese,Ero wrote:Nije prihvatio.
Meni nije jasno jesu li Hrvati stvarno tako glupi pa vjeruju više napisanom nego onom što su čuli
nije svijet ono sto misljaste.
Barjaktaru darivat Evropu-
grehota je o tom i misliti!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
stvar je zapetljana samim tim što je Orešković postao premijer a nije bio na izborima i sad on ne može mijenjati dvojicu šefova koji su ga doveli na vlast,a i zapetljano je tu još toga.Šeksa bi sad trebalo pitati,hahahaNoor wrote:zasto?vili40 wrote:bi ali ne možeNoor wrote:obzirom da ima te ovlasti...zasto ih oreskovic sam nije smijenio?
pa ni ovako vise nema karino povjerenje
vili40-
2015-08-02
ne vjerujem..oprat ce pod kara s njim kad mu zasmetadebotoijusto wrote:IvyTeasdale wrote:Karamarko se morao povuc,instalirat svog covjeka,ali on hoce nove izbore,izbjeci glasovanje i iskemijat nove partnere.
za par godina bude komentirao zajedno s kosor kao neovisan a upucen
izbacivanje brkica s cela HDZ
to je karijera za njegov kapacitet
...ako ne zavrsi u przun
2014-04-12
bit će Karamarku bolje kad na izborima ovaj puta Sinčić i živi zid poberu puno mandata,e to bi bila fešta,HDZ i živi zid
vili40-
2015-08-02
hahahaha,što bi onda Karamarko morao sve potpisivati,otpala bi mu ruka a poslije te epizode u ludaru na duži odmorvili40 wrote:bit će Karamarku bolje kad na izborima ovaj puta Sinčić i živi zid poberu puno mandata,e to bi bila fešta,HDZ i živi zid
vili40-
2015-08-02
Karamarko je borben. Ovo postaje zabavno. Treba idiotu dat podršku da šta više ostane u sedlu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Idu dvije babe ulicom, jedna nema kuću, a druga ni kuću ni sta ću...debotoijusto wrote:Ero wrote:Nije prihvatio.
Meni nije jasno jesu li Hrvati stvarno tako glupi pa vjeruju više napisanom nego onom što su čuli
na vlastite uši, ili su mediji toliko bezobrazni da prave budalama narod za kojeg pišu?
kako ti vidis trenutno stanje ?
Čak ni milanović nije toliki idiot da stane na istu minu no ti jesi i tu nema spora.red wolf wrote:Bilo bi zanimljivo da SDP podupre zajedno s MOST-om Oreškovića za novog/starog mandatara...hehehehehehehehehehe
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=R6OC0ClptW4marcellus wrote:Da, HDZ će vjerojatno postaviti pitanje povjerenja premijeru u Saboru, i ako premijer ne dobije većinu, a bez HDZ-a to ne može, premijer pada, zajedno s vladom.
2014-04-22
https://www.youtube.com/watch?v=cY1Y1cA0O5U
2014-04-22
Ima se i može se, jelda...
Palikuća je uspio...Za slučaj novih izbora će vam trebati dodatno 1,5 milijardi €.
Di onda nabaviti lovu za neprofitne?
Palikuća je uspio...Za slučaj novih izbora će vam trebati dodatno 1,5 milijardi €.
Di onda nabaviti lovu za neprofitne?
Država propada Marcel to se vidi svuda osim MUP-a oni kažnjavaju više nego ikadamarcellus wrote:asilovski wrote:U biti sav ovaj cirkus se vrti oko Karamarka
točno, i to je sve, a jasno da si HDZ ne može dozvoliti da im drugi izvan stranke odlučuju tko će njih predstavljati.
Kermit-
2014-04-17
Šta sad kukaš,zar to nije bilo jasno i prije postavljanja Vlade? Zar vam nije Palikuća unaprijed najavio pakao?asilovski wrote:Država propada Marcel to se vidi svuda osim MUP-a oni kažnjavaju više nego ikadamarcellus wrote:asilovski wrote:U biti sav ovaj cirkus se vrti oko Karamarka
točno, i to je sve, a jasno da si HDZ ne može dozvoliti da im drugi izvan stranke odlučuju tko će njih predstavljati.
Zato sad šuti i kao pravi piroman se smijulji i gleda kako kuća gori. Uskoro bi se mogao i vratiti na mjesto zločina.
Još i to, opanjkava vas i izvan granica preko svojih sitnih plaćenika. Imate li još vremena za trgnut se?
Ero gotovo je ...Ero wrote:Šta sad kukaš,zar to nije bilo jasno i prije postavljanja Vlade? Zar vam nije Palikuća unaprijed najavio pakao?asilovski wrote:Država propada Marcel to se vidi svuda osim MUP-a oni kažnjavaju više nego ikadamarcellus wrote:asilovski wrote:U biti sav ovaj cirkus se vrti oko Karamarka
Zato sad šuti i kao pravi piroman se smijulji i gleda kako kuća gori. Uskoro bi se mogao i vratiti na mjesto zločina.
Još i to, opanjkava vas i izvan granica preko svojih sitnih plaćenika. Imate li još vremena za trgnut se?
Kermit-
2014-04-17
Sudjelovao si u tome, ja nisam, kao što si mogao primijetiti. Bio sam često čak i brutalan, baš kao i u mojem komentaru iznad...asilovski wrote:Ero gotovo je ...Ero wrote:Šta sad kukaš,zar to nije bilo jasno i prije postavljanja Vlade? Zar vam nije Palikuća unaprijed najavio pakao?asilovski wrote:Država propada Marcel to se vidi svuda osim MUP-a oni kažnjavaju više nego ikadamarcellus wrote:asilovski wrote:U biti sav ovaj cirkus se vrti oko Karamarka
Kakvim sve imenima nisam bio nazvan ovdje...ekstremni desničar, ustašoid i šta sve ne. a ja sam samo bio dobronamjeran...i istinski socijaldemokrat.
(VIDEO) Tihomir Orešković više nema povjerenje HDZ-a!
Lip 03, 2016Poziv za ostavkom nećemo prihvatiti - mi smo pobjednička stranka, koja ima najveći broj zastupnika u Saboru. Za Domoljubnu koaliciju je glasovalo oko 800 tisuća građana, a za g. Oreškovića 76 saborskih zastupnika. G. Orešković ne uživa naše povjerenje - nakon ovog salto mortale koji je izveo! Nismo mogli pristati da obezvrijedimo sve ono što je HDZ učinio - zbog toga što netko temelj svoje politike zasniva na pisanju žutog tiska! - istaknuo je, između ostalog, predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko na današnjoj konferenciji za novinare u Središnjici HDZ-a.
Izjavu predsjednika Karamarka - kao i odgovore na pitanja novinara - možete pogledati u cijelosti, a u nastavku donosimo ključne poruke:
Premijer Tihomir Orešković je danas imao konferenciju za novinare - u eteru su izjave na koje kao stranka i ja kao predsjednik stranke moram(o) reagirati. Sukus svega je da g. Orešković traži ostavku g. Petrova i mene. Pomalo sam začuđen da to dolazi danas i nakon što sam od njega nekoliko puta dobio potporu te nakon što je bio na Saboru HDZ-a. Bio je dobro dočekan uz dobre reakcije - uz poruke da krećemo dalje raditi. Te s obzirom na mnoge pozitivne procese u gospodarstvu, primjerice rast BDP-a. Nismo jučer imali sjednicu Vlade, a danas je g. Orešković rekao da je to zbog toga što je morao ići na sastanak u SOA-u. Vlada je tijelo nadređeno SOA-i te ne vidim koji su to razlozi da se ne održi sjednica Vlade. G. Orešković je dužan objasniti javnosti o čemu se radi i što je to toliko važno da nemamo sjednice Vlade.
Građani su nam dali potporu na izborima
Poziv za ostavkom nećemo prihvatiti - mi smo pobjednička stranka. Za Domoljubnu koaliciju je glasovalo oko 800 tisuća građana, a za g. Oreškovića 76 saborskih zastupnika. Nakon, dakle, dogovara između Domoljubne koalicije i Mosta. G. Orešković ne uživa naše povjerenje - nakon ovog salto mortale koji je izveo. Spomenut ću dimenziju rada sa SOA-om - ne bih, naime, volio da se SOA ili PNUSKOK opet pojavljuje u nekim (pred)izbornim situacijama preslagivanja. Sutra imamo sjednicu Predsjedništva HDZ-a i donijet ćemo odluke. HDZ je uložio veliki trud u održavanje ove političke konfiguracije s Mostom i učinili smo dosta ustupaka. Nismo mogli pristati da obezvrijedimo sve ono što je HDZ učinio - zbog toga što netko temelj svoje politike zasniva na pisanju žutog tiska. U početku smo to smatrali nedostatkom političkog neiskustva, no događa se suprotno.
Štitimo dignitet
HDZ ima golemi broj članova i odgovornost. Štitim dignitet i članova, i glasača, i Republike Hrvatske, ali i svoj osobni identitet jer sam izvrgnut u zadnjih nekoliko tjedana nevjerojatnoj harangi. Umjesto da od političkih partnera doživim razumijevanje, doživim nešto drugo. Nikoga nećemo povlačiti za rukav da se spasi ova Vlada. Ostaje ili novo preslagivanje ili novi izbori. HDZ je spreman i za jedno i za drugo. Novi izbori koštaju i to nije dobra opcija. Skloniji sam preslagivanju.
Ne ulazi u raspravu o nečemu o čemu nemaš pojma...tre911 wrote:Čak ni milanović nije toliki idiot da stane na istu minu no ti jesi i tu nema spora.red wolf wrote:Bilo bi zanimljivo da SDP podupre zajedno s MOST-om Oreškovića za novog/starog mandatara...hehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
što su sad opet napravili sa ustavnim sudom?Iz politike iz saborskih klupa u ustavni sud.Što će drugo te prodane duše nego tamo provoditi politiku svojih velikih vođa?Gdje su tu stručni ljudi,ah da,nisu podobni.
Nadam se samo da će i na ovim novim izborima i Zoki i Karamravko dobiti još manje glasova.Pa nek glasovi idu Mostu,živom zidu ili bilo kome drugom.
Nadam se samo da će i na ovim novim izborima i Zoki i Karamravko dobiti još manje glasova.Pa nek glasovi idu Mostu,živom zidu ili bilo kome drugom.
vili40-
2015-08-02
Vlada pada zato jer karamarko sa ženom radi protiv interesa države u kojoj živi.....i on sebe naziva pobjednikom.....ko o čemu,kurva o poštenju.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Božo Petrov: “Karamarkov prijatelj Jozo Petrović radi za MOL, protiv Hrvatske”
» (Nije u pitanju samo INA ili postoji i privatni sukob)Petrov:Ako Karamarko ne ode,dajem ostavku
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Karamarkov mali od kužine a Plenkovićev fildžan viška
» (Nije u pitanju samo INA ili postoji i privatni sukob)Petrov:Ako Karamarko ne ode,dajem ostavku
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Karamarkov mali od kužine a Plenkovićev fildžan viška
Page 6 of 9