Skandalozan istup Pavla Kalinića: Vikendice se grade samo u pripi*dinama, zato je Dioklecijan odabrao Split
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Skandalozan istup Pavla Kalinića: Vikendice se grade samo u pripi*dinama, zato je Dioklecijan odabrao Split
Ured za upravljanje u hitnim situacijama je ured grada Zagreba....RayMabus wrote:NIje smješno.veber wrote:tko tu koga jebe?Dread_Pirate_Roberts wrote:ovaj cas sam krenuo napisati upravo to...
Izjava je službena i dolazi iz poglavarstva grada Zagreba.
Tretira se kao službeno stajalište grada Zagreba prema Splitu.
NEMOJTE MU DATI OTKAZ.
SAMO SE USUDITE DA MU NEDATE OTKAZ.
Pavle Kalinić (Zadar, 6. lipnja 1959.), hrvatski je političar i književnik, aktualni pročelnik Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.
NEMOJTE MU DAT OTKAZ I OVO CEMO SMATRAT SLUŽBENIM STAJLIŠTEM GRADA ZAGREBA PREMA DRUGOM GRADU U HR ...nema veze i šta je drugi po velicini al ono .......
sad se usudite nedati mu otkaz i ovo postaje službeni stav grada Zagreba prema drugom najvecem gradu u Hr i njegovim stanovnicima.
SAMO SE USUDITE DA MU NEDATE OTKAZ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Skandalozan istup Pavla Kalinića: Vikendice se grade samo u pripi*dinama, zato je Dioklecijan odabrao Split
Ne nego je vaš i izjava je data službeno kao izjava novinaru koji je nazvao ovaj ured i dana je s mjesta vršitelja dužnosti i gradu Zagrebu.veber wrote:"vaš" je...
Kažem vam : SAMO SE USUDITE NEDATI MU OTKAZ jer ovo znaci da je službeno stajalište grada ZG prema drugom najvecem gradu u Hr i njegovim stanovnicima da su pripizdina.
Isprike ne prihvacamo ....SAMO OTKAZ.
SAD SE USUDITE DA MU NEDATE OTKAZ.
AJ BOG.
2014-04-11
E neće prije nego što izgradi fontane!RayMabus wrote:Uglavnom MIlan Bandic neka od sad pa nadalje smatra da je objavio rat Splitu ....a ovaj je njegov ....dakle pajdo shere i radi zavadu al nismo mi tako naivni.
UM CINI RATNIKA A NE ORUŽJE.
Glavni grad a na celu im cobani s kamenjara koji prosipaju pamet da bi ostali na funkciji.
E Boga mi cete sad dole.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Koliko Split ima fontana?RayMabus wrote:Sad bi Zagrebcani trebali pitati šta ovaj dio ovdje tocno znaci : Koliko je samo Zadar, dvostruko stariji od vašeg gradaRayMabus wrote:– Svi znamo da se vikendice grade samo u pripi.dinama, a to je znao i Dioklecijan pa je zato odabrao Split. Ne znate vi, mladi ste, reći ću vam ja, Split je najveće turističko odmaralište između Zadra i Dubrovnika. Koliko je samo Zadar, dvostruko stariji od vašeg grada – kazao nam je u kratkom, ali službenom telefonskom razgovoru izvrsno raspoloženi Pavle Kalinić, pročelnik zagrebačkoga Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama, i to bez imalo ograđivanja, forsirajući razgovor u nedopustivom smjeru.
..buduci da je Zagreb osnovan :
Gradec was given a royal charter by King Béla IV in 1242. The royal charter, also called the Golden Bull, was a very important document by which Gradec was declared and proclaimed "a free royal city on Gradec, the hill of Zagreb". This act made Gradec a feudal holding responsible directly to the king. The citizens were given rights of different kinds; among other things they were entitled to elect their own city magistrate (Croatian: gradski sudac) fulfilling the role of mayor. They were also entitled to manage their own affairs.
Cisto onako ako smo mi pripizdina jer je Zadar kao eto stariji od Splita iako je u biti to starije se od palace jer ima tu i Salona i grcki temelji ispod palace ....
....ONDA STE VI UBER PRIPIZDINA.
2015-08-09
A čuj, u Zagrebu nema boljeg od stare arhitekture, parkova i slastičarnicaRayMabus wrote:Kompleksaši i malograđaština ....oce biti veci katolici od Pape ...u ovom slucaju purgeri od purgera ....al ti mi dole to ne hebemo nula posto ....ne živimo u Zagrebu a niti se imamo kome šta opravdavat za išta a niti nam pada na pamet.udba wrote:
Nije mislio doslovno. Nego na ovu drugu generaciju koja se rodila na polubetonu, s starci krvavim žuljevima brali duvan ili kuruzu da ih školuju. I onda s visine od pecto metara pišaju po drugima, a i po svojima.
Ja san živija u Milanu pa cu odma rec da je ZG jedan mali srednjoeuropski gradic , ima svojih cari al i mana ( nema more npr jbga ) al ono vi ste selo po mojim kriterijima tako da ....ono odhebenzi.
A ovi dođu iz pečine , Zg im je metropola i odma umisle da su GRAĐANI.
2015-08-09
Sad je otvorio i novi bazen na Sveticama. A takvih sadržaja nedostaje u svim hrvatskim gradovima.melkior wrote:Koliko Split ima fontana?RayMabus wrote:Sad bi Zagrebcani trebali pitati šta ovaj dio ovdje tocno znaci : Koliko je samo Zadar, dvostruko stariji od vašeg gradaRayMabus wrote:– Svi znamo da se vikendice grade samo u pripi.dinama, a to je znao i Dioklecijan pa je zato odabrao Split. Ne znate vi, mladi ste, reći ću vam ja, Split je najveće turističko odmaralište između Zadra i Dubrovnika. Koliko je samo Zadar, dvostruko stariji od vašeg grada – kazao nam je u kratkom, ali službenom telefonskom razgovoru izvrsno raspoloženi Pavle Kalinić, pročelnik zagrebačkoga Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama, i to bez imalo ograđivanja, forsirajući razgovor u nedopustivom smjeru.
..buduci da je Zagreb osnovan :
Gradec was given a royal charter by King Béla IV in 1242. The royal charter, also called the Golden Bull, was a very important document by which Gradec was declared and proclaimed "a free royal city on Gradec, the hill of Zagreb". This act made Gradec a feudal holding responsible directly to the king. The citizens were given rights of different kinds; among other things they were entitled to elect their own city magistrate (Croatian: gradski sudac) fulfilling the role of mayor. They were also entitled to manage their own affairs.
Cisto onako ako smo mi pripizdina jer je Zadar kao eto stariji od Splita iako je u biti to starije se od palace jer ima tu i Salona i grcki temelji ispod palace ....
....ONDA STE VI UBER PRIPIZDINA.
2015-08-09
SINE JA NE RASPRAVLJAM.melkior wrote:E neće prije nego što izgradi fontane!RayMabus wrote:Uglavnom MIlan Bandic neka od sad pa nadalje smatra da je objavio rat Splitu ....a ovaj je njegov ....dakle pajdo shere i radi zavadu al nismo mi tako naivni.
Glavni grad a na celu im cobani s kamenjara koji prosipaju pamet da bi ostali na funkciji.
E Boga mi cete sad dole.
NISAM REKAO DA MU MORATE DATI OTKAZ NEGO DA CETE NAHEBATI AKO GA NE DOBIJE U ROKU MANJEM O TRI MISECA RADI OVE IZJAVE I VIŠE NIKAD NEBUDE NI NA KOJI NACIN DIO GRADA ZAGREBA U SMISLU RUKOVOĐENJA I TIH FUNKCIJA.
OVO NIJE PRIJETNJA NEGO UPOZORENJE.
NE MORATE VI NJEMU DATI OTKAZ AL ONDA SNOSITE POSLIJEDICE IZJAVE DANE SA SLUŽBENE DUŽNOSTI KAO DIO GRADA ZAGREBA O DRUGOM NAJVECEM GRADU U HR I NJEGOVIM STANOVNICIMA.
2014-04-11
Split bi procvjetao da ima Bandića za gradonačelnikaRayMabus wrote:Ne nego je vaš i izjava je data službeno kao izjava novinaru koji je nazvao ovaj ured i dana je s mjesta vršitelja dužnosti i gradu Zagrebu.veber wrote:"vaš" je...
Kažem vam : SAMO SE USUDITE NEDATI MU OTKAZ jer ovo znaci da je službeno stajalište grada ZG prema drugom najvecem gradu u Hr i njegovim stanovnicima da su pripizdina.
Isprike ne prihvacamo ....SAMO OTKAZ.
SAD SE USUDITE DA MU NEDATE OTKAZ.
AJ BOG.
2015-08-09
To da je Zadar stariji od Splita?RayMabus wrote:SINE JA NE RASPRAVLJAM.melkior wrote:E neće prije nego što izgradi fontane!RayMabus wrote:Uglavnom MIlan Bandic neka od sad pa nadalje smatra da je objavio rat Splitu ....a ovaj je njegov ....dakle pajdo shere i radi zavadu al nismo mi tako naivni.
E Boga mi cete sad dole.
NISAM REKAO DA MU MORATE DATI OTKAZ NEGO DA CETE NAHEBATI AKO GA NE DOBIJE U ROKU MANJEM O TRI MISECA RADI OVE IZJAVE I VIŠE NIKAD NEBUDE NI NA KOJI NACIN DIO GRADA ZAGREBA U SMISLU RUKOVOĐENJA I TIH FUNKCIJA.
NE MORATE VI NJEMU DATI OTKAZ AL ONDA SNOSITE POSLIJEDICE IZJAVE DANE SA SLUŽBENE DUŽNOSTI KAO DIO GRADA ZAGREBA O DRUGOM NAJVECEM GRADU U HR I NJEGOVIM STANOVNICIMA.
2015-08-09
IMA TE ROK OD TRI MISECA DA OVAJ PAJDO DOBIJE OTKAZ SASVIH JAVNIH DUŽNOSTI GRADA ZAGREBA.
UKOLIKO SE TO NE DESI SMATRAT CEMO DA JE OVO SLUŽBENI STAV GRADA ZAGREBA I SVIH NJEGOVIH STANOVNIKA NASPRAM SPLITU I OKOLICI.
SLOBODNA VOLJA.
NEMOJTE POSLIJE DA BUDE : ŠTA SE SAD DEŠAVA.
UKOLIKO SE TO NE DESI SMATRAT CEMO DA JE OVO SLUŽBENI STAV GRADA ZAGREBA I SVIH NJEGOVIH STANOVNIKA NASPRAM SPLITU I OKOLICI.
SLOBODNA VOLJA.
2014-04-11
Čekaj, hoćeš reći da nije?melkior wrote:To da je Zadar stariji od Splita?RayMabus wrote:SINE JA NE RASPRAVLJAM.melkior wrote:E neće prije nego što izgradi fontane!RayMabus wrote:Uglavnom MIlan Bandic neka od sad pa nadalje smatra da je objavio rat Splitu ....a ovaj je njegov ....dakle pajdo shere i radi zavadu al nismo mi tako naivni.
E Boga mi cete sad dole.
2015-08-09
Jel može zamjena? Mi vama Bandića i Mamića, vi nama SeverinuRayMabus wrote:IMA TE ROK OD TRI MISECA DA OVAJ PAJDO DOBIJE OTKAZ SASVIH JAVNIH DUŽNOSTI GRADA ZAGREBA.
SLOBODNA VOLJA.
2015-08-09
TRI MJESECA VAM JE ROK ZA OVO.RayMabus wrote:IMA TE ROK OD TRI MISECA DA OVAJ PAJDO DOBIJE OTKAZ SASVIH JAVNIH DUŽNOSTI GRADA ZAGREBA.
SLOBODNA VOLJA.
NAKON TOGA VIŠE NEMA POVRATKA.
AMEN.
2014-04-11
Možete slobodno sad i zaklJucat temu.
Ja sam svoje rekao.
TRI MISECA VAM JE ROK.
Ja sam svoje rekao.
TRI MISECA VAM JE ROK.
2014-04-11
Ja ne znam što se ljutiš, Split je u užem smislu riječi Spalatum, a Zadar je ipak JaderaRayMabus wrote:TRI MJESECA VAM JE ROK ZA OVO.RayMabus wrote:IMA TE ROK OD TRI MISECA DA OVAJ PAJDO DOBIJE OTKAZ SASVIH JAVNIH DUŽNOSTI GRADA ZAGREBA.
SLOBODNA VOLJA.
NAKON TOGA VIŠE NEMA POVRATKA.
AMEN.
2015-08-09
nakon tri miseca ostane li ovaj tu ili na bilo kojoj funkciji grada ZG potopit cu Zg kao metropolu.
NIKAD SE NECETE OD TOGA OPORAVIT.
NIKAD SE NECETE OD TOGA OPORAVIT.
2014-04-11
ajmo sad ko ima starije nalaze iz neolitika..zadar je bio administrativno središte dalmacije deboto do nikidan..melkior wrote:Čekaj, hoćeš reći da nije?melkior wrote:To da je Zadar stariji od Splita?RayMabus wrote:SINE JA NE RASPRAVLJAM.melkior wrote:E neće prije nego što izgradi fontane!RayMabus wrote:Uglavnom MIlan Bandic neka od sad pa nadalje smatra da je objavio rat Splitu ....a ovaj je njegov ....dakle pajdo shere i radi zavadu al nismo mi tako naivni.
E Boga mi cete sad dole.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kaj nije bitnije gdje bolje zivis?
eto, egipta...
eto, egipta...
2014-12-30
Oduzet cu vam status metropole ako ovaj nedobije doživotni otkaz sa svih funkcija grada Zagreba.
Bit cete najobicnija selendra.
Bit cete najobicnija selendra.
2014-04-11
Meni osobno su najljepši dalmatinski gradovi Zadar, Šibenik, Trogir, Korčula, Starigrad na Hvaru. Manji su, odišu poviješću i kulturom, nisu u samoj žiži turističke ludnice kao Split ili Dubrovnik, a opet, imaju sve karakteristike jednog grada i gradsku, urbanu tradiciju. Za razliku od Splita, više paze na urbanističko planiranje, za razliku od Dubrovnika, jeftiniji su i nisu prekrcati turistima. Doduše, dolje je najljepše ići u rujnu, u postsezonifrakcija wrote:ajmo sad ko ima starije nalaze iz neolitika..zadar je bio administrativno središte dalmacije deboto do nikidan..melkior wrote:Čekaj, hoćeš reći da nije?melkior wrote:To da je Zadar stariji od Splita?RayMabus wrote:SINE JA NE RASPRAVLJAM.melkior wrote:
E neće prije nego što izgradi fontane!
2015-08-09
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Dioklecijan nije 'došao na prazno': grčki Split izronio iz Obale Lazareta
» Split: vanjski vezovi za kruzere grade se punom parom
» uhitilo samo zato sto zna znanje
» Pretucen samo zato sto je Hrvat
» Dioklecijan nije 'došao na prazno': grčki Split izronio iz Obale Lazareta
» Split: vanjski vezovi za kruzere grade se punom parom
» uhitilo samo zato sto zna znanje
» Pretucen samo zato sto je Hrvat
Page 4 of 6