Kolinda postala državnica
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kolinda postala državnica
jastreb wrote:Kolinda ,ako se gleda realno,od svih ljudi koji su obnašali funkciju predsjednika RH,ima najmanje atributa državnika.
Ona je,umjesto da u svijetu predstavlja RH,postavljena da u RH predtavlja NATO i SAD.
U više je država bila u posjeti nego što su vam svi dosadašnji predsjednici kroz cijeli mandat, kumulativno.
Zašto vi, jugosi, volite tako lagat?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Imam lagani osjećaj da ce karamarko sjebati ovu i tima..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I ja. Zato sam i napisao da od svih predsjednika RH do sada,pokazuje najmanje atributa državnika.kaja_333 wrote:Imam lagani osjećaj da ce karamarko sjebati ovu i tima..
Ni Mesić ni Josipović,a Tuđman pogotovu ne bi dozvolili ovu lakrdiju u Saboru i Vladi.
Kolinda kao da se drži po strani poput nekog nogometaša kojeg muči trema i koji izbjegava povesti loptu,ili je se brzo oslobađa bacajući je u aut ili u korner.
Kolinda kao da se plaši Karamarka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
je je, zapisano i vidljivoEva wrote:Pa zajebavam se, a nitko to ni skužil.
Kolinda kao da se drži po strani poput nekog nogometaša kojeg muči trema i koji izbjegava povesti loptu,ili je se brzo oslobađa bacajući je u aut ili u korner.
Dobro uočeno
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ero wrote:
U više je država bila u posjeti nego što su vam svi dosadašnji predsjednici kroz cijeli mandat, kumulativno.
Zašto vi, jugosi, volite tako lagat?
siguran sam kako nije bila u više država od mene.
a ja nisam turist koji putuje na državni trošak...
sitting_bull-
2015-09-28
jastreb wrote:I ja. Zato sam i napisao da od svih predsjednika RH do sada,pokazuje najmanje atributa državnika.kaja_333 wrote:Imam lagani osjećaj da ce karamarko sjebati ovu i tima..
Ni Mesić ni Josipović,a Tuđman pogotovu ne bi dozvolili ovu lakrdiju u Saboru i Vladi.
Kolinda vrti Karamarka oko malog prsta. Kučka točno zna što radi.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» RUSSIA BEYOND: Kolinda Grabar-Kitarović za Ruse postala simbolom Hrvatske
» 'Hitlerizacija' Skore HDZ-u ne pomaze!Ne,nakon sto je Kolinda od desnicarke postala- Jelena Veljaca
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Predsjednica ima priliku 'doktorirati' kao državnica
» EU je postala 51. država SAD-a
» 'Hitlerizacija' Skore HDZ-u ne pomaze!Ne,nakon sto je Kolinda od desnicarke postala- Jelena Veljaca
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Predsjednica ima priliku 'doktorirati' kao državnica
» EU je postala 51. država SAD-a
Page 5 of 5