Kolinda postala državnica
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kolinda postala državnica
Samo da pljune na Karamarka i za Evu će biti veća od Tita i Staljina. Zaboravit će Eva da je Koli NATO-ova flundra, zaboravit će Eva da je Koli slavila rođendan u kući drugog muškarca bez muža i djece, zaboravit će Eva sve gadosti koje je pisala i pravdati to evolucijom. Iako svi znamo da time laže samoj sebi.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Kaj god! To i dalje sve stoji, ali pokazuje naznake da zna koji je posel predsjednika države, a to je, da štiti državu a ne mafijašku organizaciju. Ak pospremi Mamića u Remetinec, onda je položila ispit.
Guest- Guest
..a kad lopovi i mafijasi nisu sebe stitjeli..pa u filmu KUM 3...su lijepo rekli na mafijaskom sastanku..i politika je mafija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kazahstan je najveći ruski saveznik od svih zemalja bivšeg sssr-a.
to znači kako plavuša posredno otvara vrata rusima za ulazak na politički i vojni teritorij koji kontroliraju eu, ameri i nato.
ako se prisjetimo kako je plavuša putovala u kinu i u iran, sve zemlje koje su izravni suparnici s amerima, postavlja se pitanje kakvu to politiku plavuša vodi, odnosno kakvu igru igra.
pitanje je nije li propala aukcija trezorskih zapisa u londonu neka vrsta "west side" upozorenja hrvatskoj i što slijedi iza toga.
dojma sam kako trenutačna politička pozicija igra svaka svoju igru: plavuša svoju, mutavi svoju, kanađanin svoju i petrov svoju.
lako je moguće da od hrvatske naprave nakaradnu državu prema kojoj bi kolos s rodosa bio pravi ljepotan...
to znači kako plavuša posredno otvara vrata rusima za ulazak na politički i vojni teritorij koji kontroliraju eu, ameri i nato.
ako se prisjetimo kako je plavuša putovala u kinu i u iran, sve zemlje koje su izravni suparnici s amerima, postavlja se pitanje kakvu to politiku plavuša vodi, odnosno kakvu igru igra.
pitanje je nije li propala aukcija trezorskih zapisa u londonu neka vrsta "west side" upozorenja hrvatskoj i što slijedi iza toga.
dojma sam kako trenutačna politička pozicija igra svaka svoju igru: plavuša svoju, mutavi svoju, kanađanin svoju i petrov svoju.
lako je moguće da od hrvatske naprave nakaradnu državu prema kojoj bi kolos s rodosa bio pravi ljepotan...
sitting_bull-
2015-09-28
...jos ce te vi za franjom plakatisitting_bull wrote:kazahstan je najveći ruski saveznik od svih zemalja bivšeg sssr-a.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...jos ce te vi za franjom plakati
u odnosu na ove političke karikature koje su sada na poziciji franjo je izmislio politiku...
sitting_bull-
2015-09-28
Ista je, samo se situacija promijenila, zato imaš takav dojam. I sam imam ponekad sličan problem , jer ljudi misle da sam kao promijenio,Eva wrote:Je, i dalje je debela, ali pokazuje da joj glava ne služi samo za montiranje trepavica i loknica. Tak se predsjednik treba ponašat, štiti državu a ne stranku.
a ustvari se promijenila samo situacija. Samo se budala ne odaziva sukladno promjenama...
Djevoj-ke u ljetnim haljinama voo-lim (ljeti), ali po zimi jok.
PS: Pa ne rekoh li ja da je kraljica?
Ero wrote:Ista je, samo se situacija promijenila, zato imaš takav dojam. I sam imam ponekad sličan problem , jer ljudi misle da sam kao promijenio,Eva wrote:Je, i dalje je debela, ali pokazuje da joj glava ne služi samo za montiranje trepavica i loknica. Tak se predsjednik treba ponašat, štiti državu a ne stranku.
a ustvari se promijenila samo situacija. Samo se budala ne odaziva sukladno promjenama...
šta..duge gaće po zimi, a?
Guest- Guest
Ruši vladu da bi spasio vlastitu guzicu. Samo ponavljam, Karamarko je gnoj.
Guest- Guest
..ne znam..svi kazu da trebamo moderni tip politicara...mlade,zgodne,neodoljive...pametne...a ono iz godine u godinu mucak..i sto ej jos zalosnije bas kod mlađih politicara...sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:...jos ce te vi za franjom plakati
u odnosu na ove političke karikature koje su sada na poziciji franjo je izmislio politiku...
2015-09-08
Po mogućnosti na elastiku.Ne volem dugmići.Noor wrote:Ero wrote:Ista je, samo se situacija promijenila, zato imaš takav dojam. I sam imam ponekad sličan problem , jer ljudi misle da sam kao promijenio,Eva wrote:Je, i dalje je debela, ali pokazuje da joj glava ne služi samo za montiranje trepavica i loknica. Tak se predsjednik treba ponašat, štiti državu a ne stranku.
šta..duge gaće po zimi, a?
vuksadinare wrote:..ne znam..svi kazu da trebamo moderni tip politicara...mlade,zgodne,neodoljive...pametne...a ono iz godine u godinu mucak..i sto ej jos zalosnije bas kod mlađih politicara...sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:...jos ce te vi za franjom plakati
šta fali tepešu?!
Guest- Guest
Dobra šahista, žrtvuje kraljicu da bi dobio partiju.Starhemberg wrote:Ruši vladu da bi spasio vlastitu guzicu. Samo ponavljam, Karamarko je gnoj.
Guest- Guest
deda getting old wrote:Dobra šahista, žrtvuje kraljicu da bi dobio partiju.Starhemberg wrote:Ruši vladu da bi spasio vlastitu guzicu. Samo ponavljam, Karamarko je gnoj.
Sad bu se Karamarko opet rastal.
Guest- Guest
Regoč wrote:Biedno, Evo, biedno. Prodala si se za par slatkih riečih koga ono? NATO-ove fukse? I još k tomu debele? Koja se ne zna kontrolirati? A da ne spominjemo da je karijeristica!
Odlično zamijećeno.
Guest- Guest
Ero wrote:PS: Pa ne rekoh li ja da je kraljica?
kraljica zaplotnjaka, sigurno.
plavuša propagira zajedništvo, a neprekidno solira gurajući sebe u prvi plan na isti način na koji je to radio i sanader.
nek se još malo rita dok ne dođe zoka i ne zauzda ju...
sitting_bull-
2015-09-28
Zoki je dobro i na Krku. Neka njega tamo.sitting_bull wrote:Ero wrote:PS: Pa ne rekoh li ja da je kraljica?
plavuša propagira zajedništvo, a neprekidno solira gurajući sebe u prvi plan na isti način na koji je to radio i sanader.
Ero wrote:Zoki je dobro i na Krku. Neka njega tamo.sitting_bull wrote:Ero wrote:PS: Pa ne rekoh li ja da je kraljica?
tješi se.
plavuša zna gdje će joj biti mjesto kad se zoki vrati pa sad cupka.
veli plavuša, zajedništvo!
gdje je onda predsjednik vlade, kakav je da je, kad se potpisuju ugovori o gospodarskoj suradnji? sad zokija nema, nije smetnja pa plavuša opet solira.
ne može plavuša kontra sebe i svoje striborovske prirode...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» RUSSIA BEYOND: Kolinda Grabar-Kitarović za Ruse postala simbolom Hrvatske
» 'Hitlerizacija' Skore HDZ-u ne pomaze!Ne,nakon sto je Kolinda od desnicarke postala- Jelena Veljaca
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Predsjednica ima priliku 'doktorirati' kao državnica
» EU je postala 51. država SAD-a
» 'Hitlerizacija' Skore HDZ-u ne pomaze!Ne,nakon sto je Kolinda od desnicarke postala- Jelena Veljaca
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Predsjednica ima priliku 'doktorirati' kao državnica
» EU je postala 51. država SAD-a
Page 2 of 5