HDZ i SDP dogovorili ustavne suce
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HDZ i SDP dogovorili ustavne suce
Dobro, nek se dogovaraju. No, neće dugo, najesen su izbori, za Božić je Zoki opet u Banskim dvorima, a Eva će opet srati po Kolindi. Hrvatska definitivno nestaje i pretvara se multikulti homoliberalnu pedofilandiju.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
siguran sam da dobro i energično barata jezikom. :-pNoor wrote:Eva wrote:Noor wrote:za gospođu u 59.-oj godini izgleda posve dobro
Da, to ne sporim, ali nema šlifa, a niti zna engleski. Jezik je morala naučit zbog funkcije saborske zastupnice, ak niš drugo.
završila je i jezičnu gimnaziju, pa je još čudnije da joj engleski nikako ne ide
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Regoč wrote:Dobro, nek se dogovaraju. No, neće dugo, najesen su izbori, za Božić je Zoki opet u Banskim dvorima, a Eva će opet srati po Kolindi. Hrvatska definitivno nestaje i pretvara se multikulti homoliberalnu pedofilandiju.
Put je trasirao gospon Ivo Sanader. Zločinačka on the road again.
Last edited by Eva on Fri 3 Jun - 7:25; edited 1 time in total
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:siguran sam da dobro i energično barata jezikom. :-pNoor wrote:Eva wrote:Noor wrote:za gospođu u 59.-oj godini izgleda posve dobro
Da, to ne sporim, ali nema šlifa, a niti zna engleski. Jezik je morala naučit zbog funkcije saborske zastupnice, ak niš drugo.
završila je i jezičnu gimnaziju, pa je još čudnije da joj engleski nikako ne ide
na materinjem...o, daaa..oplete koga stigne
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
i nema da mi piramide više crtate, piramide su protuustavne, NWO židovi masoni
hvala ti na linku jer sam sad nešto i naučio...ne vezano za klip nego za editiranje linkova na youtube-u...frakcija wrote:Marinović
vuksadinare wrote:ko se kladi da ce biti vlada hdz-sdp?..sljedeca mislim
ako se hdz riješi karamarka i partnera tipa tepeš, ćorić i dođe plenković, ili netko njemu sličan nije nemoguće.
sitting_bull-
2015-09-28
frakcija wrote:ja kroz selo , ispala mi čuuunaafrakcija wrote:parodijaudba wrote:zamisli si Ingrid kako drži pokal ustavnog suda u ruci ko Oskara i zahvaljuje se HDZ-u na podršci kad joj je bilo najteže i kako je do gurala do suca ustavnog.udba wrote:Ingrid Antičević Marinović, :)
niko o njoj ne vodi račuunaa..
a, sdp milanovića, stazića, marasa, i sl..bilo bi to ok..sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:ko se kladi da ce biti vlada hdz-sdp?..sljedeca mislim
ako se hdz riješi karamarka i partnera tipa tepeš, ćorić i dođe plenković, ili netko njemu sličan nije nemoguće.
2014-04-11
IvyTeasdale wrote:a, sdp milanovića, stazića, marasa, i sl..bilo bi to ok..sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:ko se kladi da ce biti vlada hdz-sdp?..sljedeca mislim
ne dirati mi stazića
Guest- Guest
Premijer Orešković: "Ne podnosim ostavku, a ni Karamarka"
Guest- Guest
ne bih ni štapom..ostavljam ti ga..Noor wrote:IvyTeasdale wrote:a, sdp milanovića, stazića, marasa, i sl..bilo bi to ok..sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:ko se kladi da ce biti vlada hdz-sdp?..sljedeca mislim
ne dirati mi stazića
2014-04-11
IvyTeasdale wrote:ne bih ni štapom..ostavljam ti ga..Noor wrote:IvyTeasdale wrote:a, sdp milanovića, stazića, marasa, i sl..bilo bi to ok..sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:ko se kladi da ce biti vlada hdz-sdp?..sljedeca mislim
ne dirati mi stazića
griješnico jedna
Guest- Guest
Ove poznam ako Ingrid i Brkić mogu u Ustavni sud može i moja dva pasa...
komedija od Rvacke
komedija od Rvacke
stenjalica-
2015-10-18
..ja ti kazem na koncu koalicija hdz/sdp..ovo sad je vise bio igrokaz ili uvod..odnosno da se vidi da ne moze nista funkcionirati bez hdz/sdp na vlasti..zasto blento milanovic suti a javljao se kad nije trebalo..a i karamarko je prenjonjav na napade na sebestenjalica wrote:Ove poznam ako Ingrid i Brkić mogu u Ustavni sud može i moja dva pasa...
komedija od Rvacke
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:Premijer Orešković: "Ne podnosim ostavku, a ni Karamarka"
Hahahhahaha, dobro je savladao hrvatski.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..ja ti kazem na koncu koalicija hdz/sdp..ovo sad je vise bio igrokaz ili uvod..odnosno da se vidi da ne moze nista funkcionirati bez hdz/sdp na vlasti..zasto blento milanovic suti a javljao se kad nije trebalo..a i karamarko je prenjonjav na napade na sebestenjalica wrote:Ove poznam ako Ingrid i Brkić mogu u Ustavni sud može i moja dva pasa...
komedija od Rvacke
milanović će ići na sve ili ništa, a mutavi zapravo ni nema kaj reći
Guest- Guest
....ma ni's od toga..hdz ce uvijek dobiti tu negdje svoj postotak glasova..kao i sdp-e...no sve ce kvariti na iducim izborima neki 'treci putevi'...tako da cemo imati ohohoho sljedecih godina nestabilne vlade...Noor wrote:vuksadinare wrote:..ja ti kazem na koncu koalicija hdz/sdp..ovo sad je vise bio igrokaz ili uvod..odnosno da se vidi da ne moze nista funkcionirati bez hdz/sdp na vlasti..zasto blento milanovic suti a javljao se kad nije trebalo..a i karamarko je prenjonjav na napade na sebestenjalica wrote:Ove poznam ako Ingrid i Brkić mogu u Ustavni sud može i moja dva pasa...
komedija od Rvacke
milanović će ići na sve ili ništa, a mutavi zapravo ni nema kaj reći
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Politički ‘neuravnotežen’ GONG bi ‘uravnotežio’ ustavne suce ‘prema svjetonazoru’
» Lukašenko popušta: Susreo se sa zatvorenim Babarikom, spreman za ustavne promjene
» Veliki prosvjed protiv vlade zbog ustavne krize, tisuće Poljaka na ulicama
» MAKEDONIJA MIJENJA IME! Parlament u Skoplju izglasao ustavne promjene, sada se čeka odluka grčkog parlamenta
» Car i Sultan dogovorili podjelu
» Lukašenko popušta: Susreo se sa zatvorenim Babarikom, spreman za ustavne promjene
» Veliki prosvjed protiv vlade zbog ustavne krize, tisuće Poljaka na ulicama
» MAKEDONIJA MIJENJA IME! Parlament u Skoplju izglasao ustavne promjene, sada se čeka odluka grčkog parlamenta
» Car i Sultan dogovorili podjelu
Page 2 of 2