Timermans poručio Švedskoj: Koliko ćete imati Ibrahimovića za 20 godina?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Timermans poručio Švedskoj: Koliko ćete imati Ibrahimovića za 20 godina?
Služenje nije i ugađanje ljudima tako da ceš im govoriti neistine da bi ugodio njihovom egu.IvyTeasdale wrote:A,da se ipak vratis na sluzenje ;P
UBIJ SE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Alo.RayMabus wrote:Služenje nije i ugađanje ljudima tako da ceš im govoriti neistine da bi ugodio njihovom egu.IvyTeasdale wrote:A,da se ipak vratis na sluzenje ;P
UBIJ SE.
Guest- Guest
Population of Sweden, 1961 to 2003. The population increased from 7.5 to 8.3 million during the 1960s to 1970s. After a phase of steadiness during the early 1980s, the population grew further from 8.3 to 8.8 million during 1987 to 1997, followed by another phase of stagnation (followed by another growth phase from 8.8 to 9.3 million over 2004 to 2010).
Population density in the counties of Sweden.
people/km²
0-9.9
10-24.9
25-49.9
50-99.9
100-199.9
200+
According to Eurostat, in 2010, there were 1.33 million foreign-born residents in Sweden, corresponding to 14.3% of the total population. Of these, 859,000 (64.3%) were born outside the EU and 477,000 (35.7%) were born in another EU Member State.
In 2011, with the total population being 9,562,556; roughly 15% of the population was born abroad, 5% of the population was born in Sweden to two parents born abroad, and another 7% was born in Sweden to one parent born abroad. Resulting in 27% of the Swedish population being of at least partly foreign descent.
-------------
Ocito je ova demografska piramida tj njen rast uzrokovan dobrom socijalom koju švedske vlasti daju a ovi šta nisu Šveđani to obilato koriste ....DRUGIM RIJECIMA OVA POPRAVLJUJUCA DEMOGRAFSKA PIRAMIDA IM JE SMRT JER IM SE MIJENJA OMJER ŠVEĐANA U KORIST STRANACA A TO JE JEDINO BITNO.
Gori su i od Švaba jer Švabe nemaju nikakvi natalitet tj svi krahiraju a ovi im još placaju da se kote i to je odma švedsko državljanstvo.
2014-04-11
Šta alo ?Starhemberg wrote:Alo.RayMabus wrote:Služenje nije i ugađanje ljudima tako da ceš im govoriti neistine da bi ugodio njihovom egu.IvyTeasdale wrote:A,da se ipak vratis na sluzenje ;P
UBIJ SE.
Jel ti ja izgledam kao lažov i netko tko ce pricati laži samo eto jer neka žemska ( ili opcenito osoba ) to oce ?
Falija si crkvu di ćeš Boga molit.
2014-04-11
Smiri se, ne možeš takve stvari pisati.RayMabus wrote:Šta alo ?Starhemberg wrote:Alo.RayMabus wrote:Služenje nije i ugađanje ljudima tako da ceš im govoriti neistine da bi ugodio njihovom egu.IvyTeasdale wrote:A,da se ipak vratis na sluzenje ;P
UBIJ SE.
Jel ti ja izgledam kao lažov i netko tk oce pricati laži samo eto jer neka žemska to oce ?
Guest- Guest
Pa piše ti objašnjenje.Starhemberg wrote:Smiri se, ne možeš takve stvari pisati.RayMabus wrote:Šta alo ?Starhemberg wrote:Alo.RayMabus wrote:Služenje nije i ugađanje ljudima tako da ceš im govoriti neistine da bi ugodio njihovom egu.IvyTeasdale wrote:A,da se ipak vratis na sluzenje ;P
UBIJ SE.
Jel ti ja izgledam kao lažov i netko tk oce pricati laži samo eto jer neka žemska to oce ?
Objasnija sam naknadno zašto takvi pristup.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa piše ti objašnjenje.Starhemberg wrote:Smiri se, ne možeš takve stvari pisati.RayMabus wrote:Šta alo ?Starhemberg wrote:Alo.RayMabus wrote:
Služenje nije i ugađanje ljudima tako da ceš im govoriti neistine da bi ugodio njihovom egu.
UBIJ SE.
Objasnija sam naknadno zašto takvi pristup.
by RayMabus Yesterday at 23:38Ubijte se. Šta cu vam ja. Stalno pokušavate dobit broj pet u matematickoj jednažbi dva plus dva.
Ne ide to tako ....to je cetri i onda ti je odgovor na pitanje koliko je dva plus dva a ti oceš cut pet i dobiješ odgovor UBIJ SE.
KRATKO I JASNO.
2014-04-11
Žene siluju muške u zdrav mozak i oce da oni promine nacin komunikacije tj da lijepo se ophode.
Ja se mogu lijepo ophodit al ne s kretenima.
Pitate jedno te isto i miljon puta cete dobit isit odgovr jer je dva plus dva ČETRI a ne pet.
I onda kad mi pukne film onda ide odgovr na traženo pitanje : UBIJ SE.
Jel mislim tribam ja ode opet miljon puta napisat da emancipacija = bijela kuga = dakle pad domace populacije = treba useljavat = omjer ide na korist došljaka.
OČEMO SAD JOŠ PET STOLJECA IGRAT IGRU : AJDE BUDI FIN LAŽI ME RECI DA JE PET.
NIJE,.
ODHEBI.
Ja se mogu lijepo ophodit al ne s kretenima.
Pitate jedno te isto i miljon puta cete dobit isit odgovr jer je dva plus dva ČETRI a ne pet.
I onda kad mi pukne film onda ide odgovr na traženo pitanje : UBIJ SE.
Jel mislim tribam ja ode opet miljon puta napisat da emancipacija = bijela kuga = dakle pad domace populacije = treba useljavat = omjer ide na korist došljaka.
OČEMO SAD JOŠ PET STOLJECA IGRAT IGRU : AJDE BUDI FIN LAŽI ME RECI DA JE PET.
NIJE,.
ODHEBI.
2014-04-11
MIljon puta jednu stvar recem i nakon miljon puta objašnajvanja ona mene pita šta se može ucinit.
Pa reka sam davno : ukinite emanicpaciju a pošto nemma živaca s kretenima raspravljat onda je odgovor : UBIJ SE I KRAJ RASPRAVE.
Tesla o ženama: Civilizacija će propasti jer žene žele biti ravnopravne s muškarcima
Pa reka sam davno : ukinite emanicpaciju a pošto nemma živaca s kretenima raspravljat onda je odgovor : UBIJ SE I KRAJ RASPRAVE.
Tesla o ženama: Civilizacija će propasti jer žene žele biti ravnopravne s muškarcima
Danas je, navodi znanstvenik, takva žena nestala, a na njeno mjesto "došla je žena koja misli da je njen glavni uspjeh u životu u tome da se što više izjednači sa muškarcem, odijevanjem, glasom i postupcima, u sportovima i dostignućima svake vrste". - Žene postaju jače od muškaraca, i fizički i mentalno. Svijet je iskusio mnoge tragedije, ali po mom mišljenju najveća od svih tragedija je sadašnje ekonomsko stanje, u kom se žene nadmeću s muškarcima, i u mnogim slučajevima zaista i uspijevaju da zauzmu njihovo mjesto u profesijama i industriji. Ova rastuća tendencija žena da bace muškost u sjenu predstavlja znak propadanja civilizacije – rekao je Tesla, prenosi “Blic”. Kako je istakao Tesla u jednom intervjuu, žene kakve je obožavao su nestale, a zamijenile su ih one koje smatraju da u svemu treba da se izjednače s muškarcima. On je tada dodao da su sva dostignuća muškaraca bila inspirirana i nadahnuta ljubavlju ženi, ali da su žene umjesto pobjednica postale žrtve. - U njenom životu nema zadovoljstva. Ambiciozna je, često preko svojih prirodnih sposobnosti, da postigne sve što želi. Žene suviše često zaboravljaju da ne mogu sve biti primadone i filmske zvijezde – kaže Tesla. Znanstvenik iz Smiljana istaknuo je i da će zbog toga naša civilizacija potonuti u stanje koje nalazimo kod pčela, mrava i drugih insekata – u kom se mužjaci bezobzirno ubijaju. “U toj matrijarhalnoj imperiji bit će zavedena ženska pravila”, naveo je Tesla. „Praktično sva velika dostignuća muškarca dosad bila su nadahnuta njegovom ljubavlju i posvećenošću ženi. Muškarac je bio nadahnut za velike stvari jer je neka žena vjerovala u njega, jer je želio zaslužiti njeno divljenje i poštovanje. Zato se borio za nju i stalno iznova riskirao svoj život”, kaže Tesla.Nikola Tesla objasnio je u kolovozu 1924. u ekskluzivnoj izjavi 'Galvestone Daily News' zašto se nije nikada ženio. Kako se navodi, Tesla je najprije istaknuo da je žena superiornija u odnosu na muškarca, ali da je to bilo nekad.
On potom analizira posljedice želje suvremene žene da se izjednači sa muškarcem: Žene koje su neprestano uzbuđene zbog svoje ogromne ambicije da nadmaše muškarca u ovoj igri u isto vrijeme gube nešto što na kraju, čini mi se, vrijedi mnogo više nego što prazne počasti poslovnog ili profesionalnog uspjeha ikada mogu donijeti.” Na kraju, Tesla podsjeća da je povijest puna primjera predivnog utjecaja neobičnih žena. „Među njima su i majke velikih muškaraca. Ali njihov utjecaj ne leži u riješenosti da nadmaše muškarca, ni da se natječe s njim. Možda zato što predstavlja finiji i osjetljiviji instrument, žena instinktivno zna svoju moć i razumije da njen stupanj leži u visokom položaju koji zauzima. Ali ono što je uzvišeno nikada se ne spušta na razinu običnog”, zaključuje Tesla. Što je Tesla govorio o ženama "Moć prave žene je tako velika, da vjerujem da bi lijepa žena - a to će reći lijepa duhom, ponašanjem i mislima, lijepa u svakom pogledu, neka vrsta boginje - ako bi se iznenada pojavila na zemlji, mogla zapovijedati cijelim svijetom". Uredništvo 'Galvestona' o Teslinim stavovima "Ova gledišta gospodina Nikole Tesle bit će primljena s velikim interesovanjem, slagali se mi ili ne s idejom da žena u svojoj novoj ulozi predstavlja mračnu silu koja će srušiti i upropastiti čitavu našu društvenu strukturu. U pitanju je čovjek koji je, u principu, priznat kao jedan od najvećih umova našeg doba”, stoji u završnoj napomeni uredništva lista.
2014-04-11
Kad nekome nešto miljon puta objasniš i onda te taj opet to isto pita taj te pita u stvari kako možemo napravit da dva i dva bude pet tj kako nama paše.
NIKAKO.
KRAJ PRICE.
THE END.
O cemu više raspravljamo.
NECE BIT TAKO KAKO TI ( VI ) OCETE.
BOG.
NIKAKO.
KRAJ PRICE.
THE END.
O cemu više raspravljamo.
NECE BIT TAKO KAKO TI ( VI ) OCETE.
BOG.
2014-04-11
RayMabus wrote:Mogu jedino bit vaš sluga.
eto, pokenja se on sam na sebe
betty.boop-
2015-01-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vlada značajno poskupljuje boravišnu pristojbu: iznajmljivači, evo koliko ćete uskoro plaćati po krevetu
» Što ćete raditi za 30 godina? Ništa, vjerojatno
» Maštate o novom automobilu? U 2017. još ćete teže do njega! Izračunali smo koliko poskupljuju pojedini modeli...
» Zolić: Ovim tempom za 300 godina BiH neće imati stanovnika
» Bartolomej poručio Srbima da žive u laži već 800 godina
» Što ćete raditi za 30 godina? Ništa, vjerojatno
» Maštate o novom automobilu? U 2017. još ćete teže do njega! Izračunali smo koliko poskupljuju pojedini modeli...
» Zolić: Ovim tempom za 300 godina BiH neće imati stanovnika
» Bartolomej poručio Srbima da žive u laži već 800 godina
Page 2 of 2