Kurikularna uniforma
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kurikularna uniforma
deda getting old wrote:bilo je još jedno stablo u Raju, stablo života, da su jeli s njega postali bi besmrtni poput bogar_nevjesta wrote:nije nego od Lucifera, a Crkva nas majčinski brani i čuva od tog zladeda getting old wrote:Znanje dolazi od boga.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sve pregledah ali marksizma nigdje nema. imaš katolički vjeronauk, pravoslavni vjeronauk i islamski vjeronauk.
Lucifer je nagovorio Adama i Evu na znanje, pa umjesto da budu blagoslovljeni neznanjem, oni su bili radoznali i ambiciozni, i zato su prokleti i protjerani iz Edena
pa neka još netko kaže da je znanje dobro i korisno, bolje od blaženstva neznanja i molitve
sotona očito nije baš najbistriji kad im je rekao da jedu sa stabla spoznaje dobra i zla
Ali onda bi bili besmrtni ali glupi-tupi do boli. Poput majmuna bi bili
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
melkior wrote:
Da, kad pojedu skakavce, onda će pojesti sami sebe...ili se došetati u Europu Kad bi u Europi pustili prirodu da radi što hoće, prva bi najebala medicina i politika srednje struje.
meni je zato taj koncept održivog razvoja odličan argument protiv masovne imigracije
nitko mi ne može reći da sam rasist ako želim zaustaviti imigraciju u cilju ostvarivanja održivog rasvoja i stabilnosti rasta populacije, smanjenja onečišćenja, utjecaja na okoliš itd.
Last edited by deda getting old on 2/6/2016, 20:21; edited 1 time in total
Guest- Guest
A što su do tada bili?Yehudi wrote:deda getting old wrote:bilo je još jedno stablo u Raju, stablo života, da su jeli s njega postali bi besmrtni poput bogar_nevjesta wrote:nije nego od Lucifera, a Crkva nas majčinski brani i čuva od tog zladeda getting old wrote:Znanje dolazi od boga.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sve pregledah ali marksizma nigdje nema. imaš katolički vjeronauk, pravoslavni vjeronauk i islamski vjeronauk.
Lucifer je nagovorio Adama i Evu na znanje, pa umjesto da budu blagoslovljeni neznanjem, oni su bili radoznali i ambiciozni, i zato su prokleti i protjerani iz Edena
pa neka još netko kaže da je znanje dobro i korisno, bolje od blaženstva neznanja i molitve
sotona očito nije baš najbistriji kad im je rekao da jedu sa stabla spoznaje dobra i zla
red wolf-
2016-02-10
Pa? Bolje biti živ nego pametan, a mrtav:lol!:Yehudi wrote:deda getting old wrote:bilo je još jedno stablo u Raju, stablo života, da su jeli s njega postali bi besmrtni poput bogar_nevjesta wrote:nije nego od Lucifera, a Crkva nas majčinski brani i čuva od tog zladeda getting old wrote:Znanje dolazi od boga.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sve pregledah ali marksizma nigdje nema. imaš katolički vjeronauk, pravoslavni vjeronauk i islamski vjeronauk.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Logičko razmišljanje i matematičko zaključivanje je kod nas čista katastrofa, to je činjenica. Bubanje majka, a zapravo preloše kad na tehničkom fakultetu dobar dio profesora ne inzistira uopće na tome koliko na samom razumjevanju.melkior wrote:Iskreno, ne vidim zašto bi naše srednje škole i po čemu su naše srednje škole loše. Naše srednje škole su bolje od američkih srednjih škola. I općenito su europske osnovne i srednje škole bolje od američkih. Ali zato Amerikanci imaju fakultete kojim teško da mogu parirati Europljani. Da imam klinca, završio bi mi osnovnu školu i 3 razreda srednje škole u Hrvatskoj, a onda ga poslao preko bare.frakcija wrote:melkior wrote:Dobar izborpreko_vode_do_slobode wrote:inače najbolje rješenje bi bilo škole privatizirati i de-regularizirati kao na primjeru USA.. tako da roditelji sami biraju šta će im djeca učit u školi...
ja bi svoju slao u škole gdje je naglasak na matematici i stranim jezicima.
Privatne su još gore..neš grist ruku koja te rani..anarhija totalna..ne moraš ni ić..U trogodišnjima su izgnani iz gimnazija, tehničkih i lošiji đaci. U strukovnim školama je "Sivi dom"..Samo zadrži kakav takav red..Nema tu nikakvog usvajanja teoretskih znanja..trpaj ih što više na praksu, nek fregaju zahode.
Guest- Guest
Aha, ti si zeleni protiv Zelenih. Ajde dobro, nije loša ideja, ali teško ćeš masovnu imigraciju suzbiti racionalnim argumentiom zaštite okoliša jer oni koji zagovaraju masovnu imigraciju služe se kombinacijom populističkog trika o potrebi za radnom snagom i iracionalnom emocionalnom ucjenom o humanosti (makar i na vlastitu štetu).deda getting old wrote:melkior wrote:
Da, kad pojedu skakavce, onda će pojesti sami sebe...ili se došetati u Europu Kad bi u Europi pustili prirodu da radi što hoće, prva bi najebala medicina i politika srednje struje.
meni je zato taj koncept održivog razvoja odličan argument protiv masovne imigracije
nitko mi ne može reći da sam rasist ako želim zaustaviti imigraciju u cilju ostvarivanja održivog rasvoja i stabilnosti rasta populacije, onečišćenja, utjecaja na okoliš itd.
2015-08-09
Čemu služi PMF?Fénix wrote:Logičko razmišljanje i matematičko zaključivanje je kod nas čista katastrofa, to je činjenica. Bubanje majka, a zapravo preloše kad na tehničkom fakultetu dobar dio profesora ne inzistira uopće na tome koliko na samom razumjevanju.melkior wrote:Iskreno, ne vidim zašto bi naše srednje škole i po čemu su naše srednje škole loše. Naše srednje škole su bolje od američkih srednjih škola. I općenito su europske osnovne i srednje škole bolje od američkih. Ali zato Amerikanci imaju fakultete kojim teško da mogu parirati Europljani. Da imam klinca, završio bi mi osnovnu školu i 3 razreda srednje škole u Hrvatskoj, a onda ga poslao preko bare.frakcija wrote:melkior wrote:Dobar izborpreko_vode_do_slobode wrote:inače najbolje rješenje bi bilo škole privatizirati i de-regularizirati kao na primjeru USA.. tako da roditelji sami biraju šta će im djeca učit u školi...
ja bi svoju slao u škole gdje je naglasak na matematici i stranim jezicima.
Privatne su još gore..neš grist ruku koja te rani..anarhija totalna..ne moraš ni ić..U trogodišnjima su izgnani iz gimnazija, tehničkih i lošiji đaci. U strukovnim školama je "Sivi dom"..Samo zadrži kakav takav red..Nema tu nikakvog usvajanja teoretskih znanja..trpaj ih što više na praksu, nek fregaju zahode.
2015-08-09
Pa ne znam čemu kod nas služi bilo što, a ne samo PMF.melkior wrote:Čemu služi PMF?Fénix wrote:Logičko razmišljanje i matematičko zaključivanje je kod nas čista katastrofa, to je činjenica. Bubanje majka, a zapravo preloše kad na tehničkom fakultetu dobar dio profesora ne inzistira uopće na tome koliko na samom razumjevanju.melkior wrote:Iskreno, ne vidim zašto bi naše srednje škole i po čemu su naše srednje škole loše. Naše srednje škole su bolje od američkih srednjih škola. I općenito su europske osnovne i srednje škole bolje od američkih. Ali zato Amerikanci imaju fakultete kojim teško da mogu parirati Europljani. Da imam klinca, završio bi mi osnovnu školu i 3 razreda srednje škole u Hrvatskoj, a onda ga poslao preko bare.
Guest- Guest
Fénix wrote:Pa ne znam čemu kod nas služi bilo što, a ne samo PMF.melkior wrote:Čemu služi PMF?Fénix wrote:Logičko razmišljanje i matematičko zaključivanje je kod nas čista katastrofa, to je činjenica. Bubanje majka, a zapravo preloše kad na tehničkom fakultetu dobar dio profesora ne inzistira uopće na tome koliko na samom razumjevanju.melkior wrote:Iskreno, ne vidim zašto bi naše srednje škole i po čemu su naše srednje škole loše. Naše srednje škole su bolje od američkih srednjih škola. I općenito su europske osnovne i srednje škole bolje od američkih. Ali zato Amerikanci imaju fakultete kojim teško da mogu parirati Europljani. Da imam klinca, završio bi mi osnovnu školu i 3 razreda srednje škole u Hrvatskoj, a onda ga poslao preko bare.
2015-08-09
Do tada nisu bili svjesni svoje sramote i Stvoritelj ih je u miru mogao motriti. (SAĆEME GROM)red wolf wrote:A što su do tada bili?Yehudi wrote:deda getting old wrote:bilo je još jedno stablo u Raju, stablo života, da su jeli s njega postali bi besmrtni poput bogar_nevjesta wrote:nije nego od Lucifera, a Crkva nas majčinski brani i čuva od tog zladeda getting old wrote:
Znanje dolazi od boga.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Kladionice su najviše doprinijele promicanju logičkog razmišljanja i korištenju aritmetike.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
red wolf wrote:A što su do tada bili?Yehudi wrote:deda getting old wrote:bilo je još jedno stablo u Raju, stablo života, da su jeli s njega postali bi besmrtni poput bogar_nevjesta wrote:nije nego od Lucifera, a Crkva nas majčinski brani i čuva od tog zladeda getting old wrote:
Znanje dolazi od boga.
Besmrtni majmuni .....šta drugo..............a šta si ti mislio.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
država u biznisu obrazovanja? really?
zoč profesori imoju 6000 kn ploće? kako su izračunali da toliko zarodu za punu satnicu?
zoč profesori imoju 6000 kn ploće? kako su izračunali da toliko zarodu za punu satnicu?
2014-04-16
kako ne Agende ili održivi razvoji su para marskističke ideje, građanski odgoj je trening prije rečeno kalupljivanje i to isto kao i vjeronauk samo sa druge strane spektraUsne Stjepana Gnječa wrote:preko_vode_do_slobode wrote:asila je u pravu, ta reforma obrazovanja je u dosta stvari marksistička podvala.. ono uvode uglavnom marksističke predmete i ideje u obrazovanje..
uglavnom ekipa sa filozofskih/političkih fakulteta , tu su "uglavnom ti stručnjaci" koji pišu "reformu obrazovanja"..
nisu doveli inžinjere da im uvedu robotiku, dodatni sat matematike, informatike, nego filozofe i politologe
Ja sve pregledah ali marksizma nigdje nema. imaš katolički vjeronauk, pravoslavni vjeronauk i islamski vjeronauk.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:kako ne Agende ili održivi razvoji su para marskističke ideje, građanski odgoj je trening prije rečeno kalupljivanje i to isto kao i vjeronauk samo sa druge strane spektraUsne Stjepana Gnječa wrote:preko_vode_do_slobode wrote:asila je u pravu, ta reforma obrazovanja je u dosta stvari marksistička podvala.. ono uvode uglavnom marksističke predmete i ideje u obrazovanje..
uglavnom ekipa sa filozofskih/političkih fakulteta , tu su "uglavnom ti stručnjaci" koji pišu "reformu obrazovanja"..
nisu doveli inžinjere da im uvedu robotiku, dodatni sat matematike, informatike, nego filozofe i politologe
Ja sve pregledah ali marksizma nigdje nema. imaš katolički vjeronauk, pravoslavni vjeronauk i islamski vjeronauk.
A jebemu život, treba imati zdrav razum, common sense, ako nešto ima pozitive neka bude ljudi moraju znati a poslije neka sami prosuđuju da li je dobro ili nije. Nemožeš filtrirati podatke kako momentalno paše zločinačkoj eliti na vlasti. Obrazovanje mora biti depolitizirano, politika nema šta tražiti u obrazovanju niti ga može modelirati jer kad se to desi onda je totalitarizam da li komunistički, fašistički, klerikalni, birokratski... you name it.
Šta fali marksizmu kao teoriji osim što ga kapitalisti, desničari i kler nemogu smislit? A sami ti kapitalisti, desničari i kler su veći marksisti nego komunisti.
Common sense is a basic ability to perceive, understand, and judge things, which is shared by ("common to") nearly all people and can reasonably be expected of nearly all people without any need for debate.
Simple Definition of common sense
the ability to think and behave in a reasonable way and to make good decisions
Definition of common sense for Students
: ordinary good sense and judgment
Guest- Guest
frakcija wrote:Kladionice su najviše doprinijele promicanju logičkog razmišljanja i korištenju aritmetike.
darth_vader-
2014-04-17
Ti ne shvaćaš koncept u tome je problem, jer stvaraoci koncepta (UN, NATO, SAD-e, EU, a u pozadini tko zna tko) su isti oni koji se zalažu za masovnu emigraciju, naime pr5vo moraš nešto pročitati, poslušati i shvatiti kao pojam da bi sa istim mogao baratati, ovako ispadaš smiješan...deda getting old wrote:melkior wrote:
nitko mi ne može reći da sam rasist ako želim zaustaviti imigraciju u cilju ostvarivanja održivog rasvoja i stabilnosti rasta populacije, smanjenja onečišćenja, utjecaja na okoliš itd.
Kermit-
2014-04-17
Tko je onda smislio koncept 1 djeteta u Kini? Jel to ista zavjera il neka druga?asilovski wrote:
Ti ne shvaćaš koncept u tome je problem, jer stvaraoci koncepta (UN, NATO, SAD-e, EU, a u pozadini tko zna tko) su isti oni koji se zalažu za masovnu emigraciju, naime pr5vo moraš nešto pročitati, poslušati i shvatiti kao pojam da bi sa istim mogao baratati, ovako ispadaš smiješan...
Vas jebe što imate kršćansko-marksističku kulturu, kao i Isus morate spašavati svijet, to su kompleksi, pa onda primate smeće kako bi dokazali sami sebi da ste dobri i da nešto vrijedite. Kineze i Japance boli k., njima je samo bitno smanjiti vlastitu populaciju.
Guest- Guest
Knjige, braćo moja, knjige, a ne zvona i praporce.deda getting old wrote:Tko je onda smislio koncept 1 djeteta u Kini? Jel to ista zavjera il neka druga?asilovski wrote:
Ti ne shvaćaš koncept u tome je problem, jer stvaraoci koncepta (UN, NATO, SAD-e, EU, a u pozadini tko zna tko) su isti oni koji se zalažu za masovnu emigraciju, naime pr5vo moraš nešto pročitati, poslušati i shvatiti kao pojam da bi sa istim mogao baratati, ovako ispadaš smiješan...
Vas jebe što imate kršćansko-marksističku kulturu, kao i Isus morate spašavati svijet, to su kompleksi, pa onda primate smeće kako bi dokazali sami sebi da ste dobri i da nešto vrijedite. Kineze i Japance boli k., njima je samo bitno smanjiti vlastitu populaciju.Knjige, braćo moja, knjige, a ne zvona i praporce.
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5